11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
koandras #3949 Hali, tudnátok adni értékelést a game-ről. Eddig hallottam h szar a grafika, nem éppen jó előjel :D,de vannak már ugye serverek.
Javult a helyzet, vagy ugyan olyan mint a COD6-ban
Na szóval érdemes e megvenni?
(van valmi boltban 10000 ropi környéké, teco, saturn, rendelni nem fogok)
Köszönöm szépen előre is, egy átfogó értékelés sok embernek segítségére lehet :D -
HUN BECSEHELY #3948 cdgalaxis---betegek ezek? -
Kaslerka #3947 Hali. Olyan van valakinek, hogy egyszerüen nem indul el? directx meg a vredist fenn van. win7 32&64, egyik rendszeren se megy. -
#3946 Nekem működik. -
#3945 Nocsak elfogyott a game, es meg dragult is. -
#3944 Nállam baszakszik csak a zombie?
Belépek zombie mod-ba megvárok az embereket és kidob és van hogy megse tudom várni az embereket és visszadob a menübe... -
Newfronter #3943 Hé, miért lett kitörölve a hozzászólásom? Csak be akartam írni hogy warezzel nem akad a játék, tehát a Steam lesz a probléma. Megveszem a játékot, szóval nem warezolok... -
wariorkhing #3942 GazCamp3r:
Állítsa át haverod másik szerverre és elkezdi telepíteni dvd-ről. nekem is úgy volt. csak most updatelés a gond xD -
#3941 "Hi
I was reading the "Why does Black Ops:PC take ages to install from the disk?" thread and someone mentioned about uninstalling steam and reinstalling to get black ops to install from disk in steam.
My way is to exit steam if its running
Go to the steam directory on your hdd and delete ClientRegistry.blob
Run setup from the black ops dvd
Click re-install and it will go through the process again
Steam will update and ask for your password
Mine then started installing black ops from the disk
Hope this helps " -
wariorkhing #3940 Már több szerverről is próbáltam és többször is újra kezdtem de azért megnézem -
#3939 Ne ékezetes mappába,akarja telepíteni és akkor jó lesz!
-
#3938 hát akkor....töltsd le újra...vagy ragd át a letölést h másik szerverről töltsön le -
#3937 pafff....asszem jó h nemstartoltam bele a játékba elsőnap : ) majd vkitől kölcsönkérem és gyors letöltöm azt kipróbálom majd...addig megse veszem amíg nemlátom h hogy teszio tönkre a gépemet meg az idegrendszeremet >.< : D szánalmas : S MW2 vel legalább ilyen gondok nem voltak... -
wariorkhing #3936 ŐŐ már volt minden steamet is újra tettem meg minden de semmi:S LÉCCI HELP -
GazCamp3r #3935 hihetetlen ez a fail :D
haver megvette, és nem lehet felrakni.. dvd-ről nem megy, steamről meg nem tölti ASD:ASD: -
#3934 *szanaszet esik -
#3933 steam kilép és be...v gépreset...úgyis megjegyzi amit már eddig letöltött...ha jól látmo az a gond nem?!? h nem szedte le a végét : ) -
#3932 Nekem meg szaggatni sincs idom, mert par perc alatt vagy toltes kozben szanaszet ez az egesz fos:
(Minden driver a legujabb, minden frissites fent vana gepen, minden mas jatek tokeletsen mukodik a codon kivul amugy...) -
wariorkhing #3931 valaki tudna segíteni?
Ez van mikor updatelni akarja és nem tudom hogy miért. Valaki segítsen lécc -
Gabe18 #3930 Igazából nem mindegy egy nap alatt csalnak szintet vagy egy hét alatt? Az elején úgy is kibukik ameddig irreális, utána meg már úgysem.
Az meg álomba illő elképzelés lett volna hogy nem lesz ilyen... -
atomkrumpli #3929 már fent is van a tubeon a "15th prestige level hack", komoly munkát végeztek a Trey fiúk, legalább egy fél napot bírta védelem -
#3928 Kipróbáltam multit is. 60 fpsről 20ra esik le secenként és állandóan swappel. Majd ha megjavul visszanézek. -
#3927 Nem, csak 5 :d -
#3926 De, kb annyi :) -
#3925 Oda telepíti, ahol a Steam könyvtár van.
Ott van elég hely ? -
barcames #3924 remélem nem 6-7 órás a végigjátszása! -
#3923 Elkezdi feltenni, aztán mikor elindítaná a tényleges telepítést, kiírja a 200Gb -ra, h nincs elég szabad hely.
Ezt hogy lehet megoldani? Mert egyik havernak ez a baja.
Másik 2-nek meg nem akar települni a dvd-ről.
-
rigaman #3922 Hali skacok!
Hogy lehet ezt úgy telepíteni hogy haladjon is? Mit tölt ez a .... steam? Minek tölti? Akkor meg mi van a dvd-n?
Ha egyáltalán rajta van a korongon akkor onnan hogyan tom feltenni?
Köszönöm -
#3921 Főmenüben szabadulj ki a székből, menj oda a hátsó terminálhoz, és pötyögd be hogy DOA -
#3920 hogy kell ezt előhozni? -
#3919 Besírás hogy ez mekkora :)))
Aztán ma részemről elég lesz a képekből :) -
#3918 Miért van az hogy néhány szerveren nem jelenik meg a nevem csak egy unknown soldierx? valamit be kell állítani vagy csak egy bug?
Ha valaki esetleg rájön hogyan lehet a magyar szerverekre kapcsolodni akkor ne tartsa vissza -
#3917 Amíg nem raksz spoileres képet, jöhet még -
#3916 /connect /reconnect parancsok megszűntek? -
Amúgy szerintem hangulatos ez. Így az első kb 20 perc után. Ha a multi is jó (lesz) akkor megérte megvenni :) -
#3914 ZORK
De a franc se szenved joy-jal a a szövegek bepötyögésére :) -
#3913 mert 1....... :) -
#3912 jaja, van a DOA mellett mégegy beépitett játék, nevére nem emlékszem, youtube-on fent van mit kell beirni. -
#3911 Sracok 4 giga memoriaval miert swappel a winyo allandoan?Leakad a jatek 2 secenkent. -
#3910 LOL. A főmenüben ha lefelé nézünk ki lehet szabadulni a székből és a mögöttünk lévő számítógépen lehet ökörködni. Még egy felülnézetes lövöldözős minijáték is van rajta(DOA).A parancsok azok mint dos-ban