Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagy kedvenc az Avatar film óta :)
Õ is benne van?
Just do it :)
Hát a sztori a COD történetében a legjobbra sikerült. nem gondoltam volna, hogy pont a Treyarch fogja elkészíteni, ha szabad így leírnom: minden idõk legjobb katonai, fiktív, alternatív történetét. Hát kibaszott jó volt. Minden elismerésem a készítõk felé szálljon:). Ja és kicsivel hosszabb lett a BO, az MW2-höz viszonyítva, jóval több ideig tart a lövölde + átvezetõ, stb. Na szal a sztori piszkosul jóra sikerült, nemhiába egy holliwoodi történetíró végezte el a munkákat, na meg itt volt nekünk Gary Oldman és Ed Harris is (szinkron). Mindent egybevetve, elsõ osztályú "mozifilm". Igen, mert csak nézünk és bámulunk, hogy a tréarch a WaW óta mennyit fejlõdött. MW2-vel egyszíntû, sõt nem olyan patrióta, megszokott amcsi szarjellegû a sztori sem!!!!
9.5/10 mindenképpen
Kennedy elnök teljesen jól mutatot egyébként :)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Röviden összefoglalva, egy MW játékhoz képest a story k. jó, és pont emiatt mondom azt, hogy a játék simán jobb mint MW2, és õszintén mondom, hogy nem számítottam ilyen eredményre.
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Foleg persze a robbanoszeres.
Sztem mindig is a "csak megnyomom a gombot es barhova lovok megdoglik az ellenfel" fegyverek tesznek egy amugy jo multit szarra es ovodas szintuve.
Egy fegyver legyen eros, de legalabb fejre kelljen celozni vele, hogy azonnal oljon (pl sniper a normalisabb multikban).
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
A multi meg egyre alacsonyabb színvonalú, mára már csak összevissza futkosás az egész. Az 1, az uo, és a 2 még jó volt.
Positive Mental Attitude
Azonban technikailag hát erõsen problémákkal küzd így 2010-ben már. Szóval ez a nem tudom hány éve toldozott motor ami az alapot adja alá, mára erõsen megkopott. Persze próbálják effektekkel meg amivel lehet ezt elfedni, és ha nem figyeled konkrétan a részletek talán fel se tûnik. Sõt az összkép még megállja a helyét, szó se róla. De azért ennél sokkal látványosabb FPS-ek is vannak már...
Mondjuk pc-n valószínû még szebb lesz, multiban pedig ennyi látvány is elég az élvezethez (fõleg aki ugy kezdi hogy minden minimumra...). De azért ideje lesz már itt is tovább lépni majd.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mondjuk érdekel :D
#
1996:
<#eljen>#eljen>
I met God. She's black
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Parasite Eve 2, best game EVER!
Különben is valaki azt írta, hogy a single csak tutorialnak felel meg - hehe
Kérdésem: és te megveszed/megrendelted már a CoDBO-t?
a spoilert nem KELL elolvasni, de el lehet, azért van.
<#kacsint>#kacsint>
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
I met God. She's black
Én speciel örülök hogy beszél a játékról
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX