Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már miért?

Na ezek mehettek volna a warez topicba!!! <#levele><#falbav>
Lunki88
Engem azért nem nyûgözött le ennyire a játék, habár még nem vittem végig. De amit eddig láttam belóle az elég lagymatag volt az mw2 kampányhoz képest. Egy kis elfogultságot vélek felfedezni a kommentedbõl. :) (no offense)
Prince23
Azt nem tudom...

Muttley
Sam...bocs

Just do it :)

Muttley
Vhol olvastam (mááá ám'tom hol) Samn Worthington szinkronját is a játékban.
Nagy kedvenc az Avatar film óta :)
Õ is benne van?

Just do it :)

Prince23
Huh bazz én is végigjátszottam.
Hát a sztori a COD történetében a legjobbra sikerült. nem gondoltam volna, hogy pont a Treyarch fogja elkészíteni, ha szabad így leírnom: minden idõk legjobb katonai, fiktív, alternatív történetét. Hát kibaszott jó volt. Minden elismerésem a készítõk felé szálljon:). Ja és kicsivel hosszabb lett a BO, az MW2-höz viszonyítva, jóval több ideig tart a lövölde + átvezetõ, stb. Na szal a sztori piszkosul jóra sikerült, nemhiába egy holliwoodi történetíró végezte el a munkákat, na meg itt volt nekünk Gary Oldman és Ed Harris is (szinkron). Mindent egybevetve, elsõ osztályú "mozifilm". Igen, mert csak nézünk és bámulunk, hogy a tréarch a WaW óta mennyit fejlõdött. MW2-vel egyszíntû, sõt nem olyan patrióta, megszokott amcsi szarjellegû a sztori sem!!!!

9.5/10 mindenképpen

Törölt felhasználó
Mondjuk a Castro-s rész erõs volt, mégha nem is õt öltük meg az elején. Nem lesz ebbõl gond? Kaptak ilyenre "engedélyt"?
Kennedy elnök teljesen jól mutatot egyébként :)
TDC Geronimo
katonák voltunk megy cool tvn. Lehet melegíteni vietnamos hangulatra :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sound
Most fejeztem be, 6 óra lett, de ez fõleg a random gránátoknak köszönhetõ, reálisan, olyan 5 és fél óra az egész.

Röviden összefoglalva, egy MW játékhoz képest a story k. jó, és pont emiatt mondom azt, hogy a játék simán jobb mint MW2, és õszintén mondom, hogy nem számítottam ilyen eredményre.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

bigapó
legalább nem lesz "egészpályánátlövöm" kill...

The Matrix has you...

gömbgiliszta
ez a nyílpuskás fegyó ismerõs lehet azoknak, akik játszottak a Timeshift nevû játékkal. video ott ez volt a kedvencem a single-ben.

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Szerintem nem lesz olyan népszerû fegyó, mert lassú a betöltési ideje meg csak 2 töltényt kapsz hozzá, na most a "szkevéndzsör perk" :) az jó kis kieg lesz hozzá, de vannak annál sokkal hatásosabb fegyók ill. lesznek! Már várom!
Az lesz hát, még jóval pontosabb is mint a GL, mert már ívet se kell "számolni" neki.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Smithwarden
Hm...felek hogy a nyilpuska lesz az "uj GL".
Foleg persze a robbanoszeres.
Sztem mindig is a "csak megnyomom a gombot es barhova lovok megdoglik az ellenfel" fegyverek tesznek egy amugy jo multit szarra es ovodas szintuve.
Egy fegyver legyen eros, de legalabb fejre kelljen celozni vele, hogy azonnal oljon (pl sniper a normalisabb multikban).

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Engem meg csak a single érdekel. Imádom a cod sorozatot, mert annyira epikus tud lenni sokszor, hogy teljes mértékben elnyerte tetszésem. Kb olyan mint egy interaktív film, és valamiért újra és újra elõveszem, hogy megnézzem.
A multi meg egyre alacsonyabb színvonalú, mára már csak összevissza futkosás az egész. Az 1, az uo, és a 2 még jó volt.

Positive Mental Attitude

Csak 1 zombi pálya van benne alapból ? a Kindo der Toten ? :SSS

Kly
Ték
... it ízi, még egy bõ hét és itt van.

Scientia potentia est.

Prince23
amúgy az ellenséges karakterek nagyon bénén mozognak. fõleg akiket kilõvünk. ja és nem beszélve az AI-rõl sem. Olyan ai hibák vannak benne, mint a metro 2033-ban. simán meg lehet állni egy ellenfél mellett, nem vesz észre. meg olyat is csinál elég sokszor, hogy háttal van nekem.

Gyakorlatilag az összes olyan erénye megvan mint az eddigi CoD részeknek. A történetvezetése is sodró lendületû, érdekes, úgyhogy a lentebbi "a single csak gyakorlás" mondat szerintem nem igaz.
Azonban technikailag hát erõsen problémákkal küzd így 2010-ben már. Szóval ez a nem tudom hány éve toldozott motor ami az alapot adja alá, mára erõsen megkopott. Persze próbálják effektekkel meg amivel lehet ezt elfedni, és ha nem figyeled konkrétan a részletek talán fel se tûnik. Sõt az összkép még megállja a helyét, szó se róla. De azért ennél sokkal látványosabb FPS-ek is vannak már...
Mondjuk pc-n valószínû még szebb lesz, multiban pedig ennyi látvány is elég az élvezethez (fõleg aki ugy kezdi hogy minden minimumra...). De azért ideje lesz már itt is tovább lépni majd.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

szabii98
Én szerintem végig fogom vinni :D
Mondjuk érdekel :D

#
1996:
<#eljen>

I met God. She's black

Fpocok
Acsik is hidegen hagynak :D

Parasite Eve 2, best game EVER!

mNzJean
Én is a multi miatt veszem meg , és mivel a cod5 multija is bejött kivéve ,hogy nem lett belõle versenyjáték nagyon bízunk benn ,hogy végre sikerül valamit összehozni a Treyarch-nak . + ott van még a zombizás ami azért jó kis móka esténként levezetésnek .<#violent>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Prince23
Pedig megjelenéskor illõ lenne azt végig vinni, az acsik miatt is. na de nem ez a lényeg, hanem az élmény. Tehát ez a rész igazán méltó a COD-hoz. Bár még nem tudom eldönteni, hogy moziélmény terén most melyik a jobb. a MW2 vagy a BO... de talán elõbbi. A lényeg, hogy a Cod részek között a BO simán benne van a legjobb háromban.

Fpocok
Nem tudom, te hogy vagy vele... de engem teljesen hidegen hagy a single... jó darabig bele sem fogok nézni, engem a multi érdekel.

Prince23
Nyugi, PC-re megvettem már. Csak próbálom beállítani a játékot, hogy fasza, nyugodtan meg lehet rendelni. Ne féljen senki. olykor sokkal kreatívabbak a Treyarch srácai, mint mondjuk az IW csapata. de mondom, csak olykor :D

Különben is valaki azt írta, hogy a single csak tutorialnak felel meg - hehe

Kérdésem: és te megveszed/megrendelted már a CoDBO-t?

Frank99
sztem is azért van spoilerben!

a spoilert nem KELL elolvasni, de el lehet, azért van.
<#kacsint>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

szabii98
Azért tette spoilerbe, mert ez a szabály, legközelebb ne olvasd el :D

I met God. She's black

mNzJean
Tök mind1 ,úgysem értenéd...<#fejvakaras>

elitehun
Hát ha te ennyi miatt ideges leszel akkor az gáz.
Én speciel örülök hogy beszél a játékról
mNzJean
Amíg a többség itt várja a hivatalos ! verziót addig te itt húzod az agyunkat a lewarezolt élménybeszámolóddal még ha spoilerezed is . Szal nem fogunk szeretni ha így folytatod .<#ejnye1>

Prince23
Amúgy nagyon tetszik a játékban, hogy próbál az Összeesküvés-elmélet címû filmre hasonlítani. Ja és ebbõl kiindulva tetszik a fõkarakter is. Agymosás, CIA korszak, Vietnám, Hongkong, Fidel Castro, Dísznó-öböl, és még sorolhatnám a stílusjegyeit. piszok jó! Kivéve ez a háztetõs szar :D

Fpocok
Csak egy szolgáltatótól. DE mondjuk BC2ben sem volt lagg pedig ott sem volt magyar szerver.

berlinboy6329
Mi a helyzet a dedikált szerverekkel?Még mindig csak meghatározott szervereket lehet bérelni?Vmi ilyesmit ovlastam annak idején,h csak X helyrõl lehet bérelni és ott tolni.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Törölt felhasználó
Jó dolog, hogy újra lehet zombikat is hentelni. A Holtak mozija pálya kurva jó.
PC-nek legalább lesz! <#eljen>
lolSL
nincs

Akkor, vissza az egész és Jó gyilkolást <#vigyor5> Sajna a konzolok világában nem vagyok jártas, bár minden hónapban tervezem hogy veszek egy boxot, de inkább elbaxom a zsét <#vigyor>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Fpocok
Konzolon vajon van lean? Csak mert egy videóban sem láttam multiban :D

Lunki88
Xlink kai-val tudnak multizni is.
Hú de jó! fõleg egy olyan játéknál ahol a singli csak a trainingnek felel meg. Grat <#vigyor1>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Fpocok
Köszi. <#pias>

SpeedXHUN
DE JÓÓ NEKÜNK BOXOSOKNAK:D

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

szabii98
Fpocok, gratulálok! :D

I met God. She's black

Rage47
igaz
Prince23
Csak azt nem mondd, hogy nem vetted észre a korábbi hivatalos videókban helyszíneket, pl. Vietnámot :D Elég ha csak filmeket néz az ember, rögtön az ugrik be neki.

Rage47
én nem tudtam :S
Prince23
Egyébként semmi poént nem lõttem le a régebbi kommentemben. Csak jelzõket használtam, meg pontszámot dobtam rá :D szal te tudod.

Fpocok
Minden, ami a single kampánnyal kapcsolatos spoiler mögé, ha lehetne.