11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
Lbaxta #4191 akkor igy nii -
#4189 egyszerűen régi a gép, 8800gts a top50 vga-ban már nincs ma benne.
a gépigényt meg nem a látvánnyal növelik, hanem az évek elteltével. -
#4188 Akkor sorry nekem ezt az infot mondta egy srác :) -
#4187 nem mindenkinél. pl nekem sem működött. -
#4186 Ugyanúgy szar. Ezek a user fixek nem érnek semmit. Nekik kell javítani ezt. Singlet se tudom tolni, mert olyan szinten ugrál az fps, mint a lenti videóba. -
#4185 Sziasztok!
Van lehetőség arra, hogy az MP profilomat valahogy reset-eljem? Néztem, de nem találtam rá opciót... Megnéztem hivatalos fórumon is, meg FAQ-t is, de nem találtam ott sem semmit. Ha nincs benne, akkor bocs a zavarásért. :D -
#4184 Nekem egy Core2dua 2,6 ghz proci, 2gb ram, meg 8800gts van, és nem látom, h szebb lenne a grafika az mw2-nél pedig az maxon 50fps-t stabilan produkált ez meg...25-30-at...ha lefele nézek akkor felszökik 60-70-re, de amint történik valami mellettem, hiába nem látom visszaesik 30...
Nem tudom elképzelni, mi a franc okozhat ekkora fps esést... -
#4183 Játék mappájában a config.cfg megnyit notepaddal:
seta r_multiGPU, ennek értékét állítsuk 0-ra
seta r_multithreaded_device, ennek értékét pedig állítsuk 1-re
eredmény: no akadás -
#4182 Valaki elmondaná hogy tudok felmenni konkrét szerverre? Csak mert simán browserba nem adja be. -
#4181 De ez most mien már o_O nem próbálták ki hogy a PC n hogy fut vagy mi? : D nem vették észre h akad a játék nálluk is ? : D v rejtélyes modon ott nem akad csak a világ többi gépén? v megírtak egy portolo progit berakták az xbox DVD t aztán---> Convert COMPLETE! és mehetett a gyártósorra -
#4180 amúgy a szerver tele van magyarokkal végre. -
#4179 Valami hasonló fogalmazódott meg bennem, persze elég volt. A single teljesen jól megy, a multi viszont néha sz@rozik, elég rendesen. -
#4178 a problémám ha valaki tudna ötletelni:
alt tab a serveren vagy nem müxik, vagy elmegy a szín, vagy behal a játék
ezért nemtok kimenni az rcon tool-hoz adminolni a szervert.
a belső rcon parancsok pedig valamiért nem adják, megváltoztatták az rcon login menetét? vagy a mapváltó parancsokat? esetleg mindent?:) -
#4177 pinggel semmi gond nincs -
Csokis #4176 Talán hasznos lesz.
A pingen sikerült javítanom /cl_maxpackets 100 és a /snaps 30-ra tételével. -
#4175 Azért ez elég durva hiba, szerintem lövésük sincs mi okozhatja a hibákat. -
#4174 Hát sírva röhögnék ha a gépen nem lenne elég ehhez a szarhoz. Valamit kurvára elbasztak és ahogy látom fogalmuk sincs, hogy mit. -
#4173 most olvasom, hogy konzolon volt closed beta... szal a pécések most tesztelik a játékot, bölcs megoldás volt az activisontól:D -
#4172 kotaku is írt róla
http://kotaku.com/5686079/black-ops-on-pc-suffering-from-mysterious-lag -
Gabe18 #4171 Totalcodra írták:
Call of Duty:Lagg Ops
-
#4170 ez single player -
#4169 nem netlagg
értsétek már meg. fps dropp. -
#4168 Ennyire nem gáz mint a videóban,csak laggolgat!Nekem pl.90 körüli a pingem,de jóval játszhatóbb mint a videóban! -
#4167 Én nem játszottam még ezzel a játékkal, de... Ilyen BUG-s? :) Vagy ez inkább PC-n? Ez tényleg kemény! :) -
#4166 ja ezt én se értem, hogy ilyet hogy nem vesznek észre egy játék tezstelésénél... mert ha pár embernél jelentkezik oké, de hogy mindnekinél? :D -
Gabe18 #4165 Amúgy két dolgot tudok elképzelni. Az egyik hogy olyan hiba ez ami a kis létszámú teszteken nem jött ki, és most egyelőre ők se értik mi a baj.
A másik hogy tudták hogy gáz van de a kőbe vésett megjelenési dátum nyomán nem volt választás és ki kellett adni úgy ameddig jutottak vele. -
cocacola111 #4164 Én csak arra lennék kiváncsi hogy vajon amikor ők tesztelték (már ha egyáltalán tesztelték) akkor nekik is csinálta ezt? mert észre kellett volna venni...ekkora csicska bandát.. -
#4163 Látszik is,hogy nem a géped miatt szaggat,amikor fut szépen akadás nélkül majd hopp beakad,rá fél másodperce megint beakad,majd 3mp-ig fut megint szépen,aztán ezt így folytatódik...
Ha végig szaggatna és nem lenne 1 olyan pillanat sem ahol szépen fut,akkor az a gép miatt van. -
Gabe18 #4162 Most azon mit néz, amikor a szükségesnél sokkal jobb géppel rendelkezőknek is szaggat... -
#4161 annak is szaggat akinek elég hozzá a gép még full lowon is :D -
#4160 ezek szerint komolyan gondolják hogy nem fog mw2-höz hasonlóan futni a game :/ -
cocacola111 #4159 ez nem gáz....a szégyen a jobb kifejezés... -
#4158 Ez azért már gáz -
cocacola111 #4157 amit elfelejtettem .Nem csak a PC-s verzióval vannak gondok , hanem az box-os , meg a wii-s verzióknál is vannak rendesen hibák... -
Newfronter #4156 Őket szidjátok!
:D -
#4155 az egyik treyarchos írt a hivatalos fórumra, miszerint megnézik azoknak a dxdiagját, akiknek nem elég a gépük a játékhoz, hogy miért szaggat nekik...... -
cocacola111 #4154 Őszintén ,hogy lehet kiadni így egy játékot?????
igaz előferdül játékoknál hogy a hiba csak az eladás után jelenik meg , de de ekkora?? -
#4153 Erről az akadásról meg egy kurva szót se írnak. Igaz is eladások ha 5%át kiteszi PC. Én is leszarnám. -
#4152 treyarch egyik fejlesztőjének legnagyobb gondja, hogy 25.-ik a zombi módban
http://twitpic.com/35ito7 -
#4151 Akinek akad a játék, pedig jó configja van az kipróbálhatja azt a megoldást a lagg ellen, hogy a beállításokat maximumra tolja.
Nekem így megszűnt a lagg.
Peace!