11248
  • Lbaxta
    akkor igy nii
  • lolSL
    egyszerűen régi a gép, 8800gts a top50 vga-ban már nincs ma benne.
    a gépigényt meg nem a látvánnyal növelik, hanem az évek elteltével.
  • Horec
    Akkor sorry nekem ezt az infot mondta egy srác :)
  • csuszi
    nem mindenkinél. pl nekem sem működött.
  • TDC Geronimo
    Ugyanúgy szar. Ezek a user fixek nem érnek semmit. Nekik kell javítani ezt. Singlet se tudom tolni, mert olyan szinten ugrál az fps, mint a lenti videóba.
  • zsakosfrodo2
    Sziasztok!
    Van lehetőség arra, hogy az MP profilomat valahogy reset-eljem? Néztem, de nem találtam rá opciót... Megnéztem hivatalos fórumon is, meg FAQ-t is, de nem találtam ott sem semmit. Ha nincs benne, akkor bocs a zavarásért. :D
  • Zomil
    Nekem egy Core2dua 2,6 ghz proci, 2gb ram, meg 8800gts van, és nem látom, h szebb lenne a grafika az mw2-nél pedig az maxon 50fps-t stabilan produkált ez meg...25-30-at...ha lefele nézek akkor felszökik 60-70-re, de amint történik valami mellettem, hiába nem látom visszaesik 30...
    Nem tudom elképzelni, mi a franc okozhat ekkora fps esést...
  • Horec
    Játék mappájában a config.cfg megnyit notepaddal:

seta r_multiGPU, ennek értékét állítsuk 0-ra
    seta r_multithreaded_device, ennek értékét pedig állítsuk 1-re

eredmény: no akadás
  • Fpocok
    Valaki elmondaná hogy tudok felmenni konkrét szerverre? Csak mert simán browserba nem adja be.
  • gagax
    De ez most mien már o_O nem próbálták ki hogy a PC n hogy fut vagy mi? : D nem vették észre h akad a játék nálluk is ? : D v rejtélyes modon ott nem akad csak a világ többi gépén? v megírtak egy portolo progit berakták az xbox DVD t aztán---> Convert COMPLETE! és mehetett a gyártósorra
  • csuszi
    amúgy a szerver tele van magyarokkal végre.
  • LackoMester
    Valami hasonló fogalmazódott meg bennem, persze elég volt. A single teljesen jól megy, a multi viszont néha sz@rozik, elég rendesen.
  • csuszi
    a problémám ha valaki tudna ötletelni:
    alt tab a serveren vagy nem müxik, vagy elmegy a szín, vagy behal a játék
    ezért nemtok kimenni az rcon tool-hoz adminolni a szervert.
    a belső rcon parancsok pedig valamiért nem adják, megváltoztatták az rcon login menetét? vagy a mapváltó parancsokat? esetleg mindent?:)
  • tommygear
    pinggel semmi gond nincs
  • Csokis
    Talán hasznos lesz.

A pingen sikerült javítanom /cl_maxpackets 100 és a /snaps 30-ra tételével.
  • LackoMester
    Azért ez elég durva hiba, szerintem lövésük sincs mi okozhatja a hibákat.
  • TDC Geronimo
    Hát sírva röhögnék ha a gépen nem lenne elég ehhez a szarhoz. Valamit kurvára elbasztak és ahogy látom fogalmuk sincs, hogy mit.
  • Rage47
    most olvasom, hogy konzolon volt closed beta... szal a pécések most tesztelik a játékot, bölcs megoldás volt az activisontól:D
  • Rage47
    kotaku is írt róla
    http://kotaku.com/5686079/black-ops-on-pc-suffering-from-mysterious-lag
  • Gabe18
    Totalcodra írták:

Call of Duty:Lagg Ops

• tommygear
    ez single player
  • csuszi
    nem netlagg
    értsétek már meg. fps dropp.
  • nyuny01 #4168
    Ennyire nem gáz mint a videóban,csak laggolgat!Nekem pl.90 körüli a pingem,de jóval játszhatóbb mint a videóban!
  • LoSA
    Én nem játszottam még ezzel a játékkal, de... Ilyen BUG-s? :) Vagy ez inkább PC-n? Ez tényleg kemény! :)
  • tommygear
    ja ezt én se értem, hogy ilyet hogy nem vesznek észre egy játék tezstelésénél... mert ha pár embernél jelentkezik oké, de hogy mindnekinél? :D
  • Gabe18
    Amúgy két dolgot tudok elképzelni. Az egyik hogy olyan hiba ez ami a kis létszámú teszteken nem jött ki, és most egyelőre ők se értik mi a baj.
    A másik hogy tudták hogy gáz van de a kőbe vésett megjelenési dátum nyomán nem volt választás és ki kellett adni úgy ameddig jutottak vele.
  • cocacola111
    Én csak arra lennék kiváncsi hogy vajon amikor ők tesztelték (már ha egyáltalán tesztelték) akkor nekik is csinálta ezt? mert észre kellett volna venni...ekkora csicska bandát..
  • Gaben17
    Látszik is,hogy nem a géped miatt szaggat,amikor fut szépen akadás nélkül majd hopp beakad,rá fél másodperce megint beakad,majd 3mp-ig fut megint szépen,aztán ezt így folytatódik...

Ha végig szaggatna és nem lenne 1 olyan pillanat sem ahol szépen fut,akkor az a gép miatt van.
  • Gabe18
    Most azon mit néz, amikor a szükségesnél sokkal jobb géppel rendelkezőknek is szaggat...
  • tommygear
    annak is szaggat akinek elég hozzá a gép még full lowon is :D
  • lolSL
    ezek szerint komolyan gondolják hogy nem fog mw2-höz hasonlóan futni a game :/
  • cocacola111
    ez nem gáz....a szégyen a jobb kifejezés...
  • Gaben17
    Ez azért már gáz
  • cocacola111
    amit elfelejtettem .Nem csak a PC-s verzióval vannak gondok , hanem az box-os , meg a wii-s verzióknál is vannak rendesen hibák...
  • Newfronter
    Őket szidjátok!
    :D
  • Rage47
    az egyik treyarchos írt a hivatalos fórumra, miszerint megnézik azoknak a dxdiagját, akiknek nem elég a gépük a játékhoz, hogy miért szaggat nekik......
  • cocacola111
    Őszintén ,hogy lehet kiadni így egy játékot?????
    igaz előferdül játékoknál hogy a hiba csak az eladás után jelenik meg , de de ekkora??
  • TDC Geronimo
    Erről az akadásról meg egy kurva szót se írnak. Igaz is eladások ha 5%át kiteszi PC. Én is leszarnám.
  • Rage47
    treyarch egyik fejlesztőjének legnagyobb gondja, hogy 25.-ik a zombi módban
    http://twitpic.com/35ito7
  • R0sc0
    Akinek akad a játék, pedig jó configja van az kipróbálhatja azt a megoldást a lagg ellen, hogy a beállításokat maximumra tolja.
    Nekem így megszűnt a lagg.
    Peace!