11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#4232 Bmeg, olvasd el, hogy csúcs gépeken is szarul fut jelenleg. #4229 -
#4231 DE a konfigomal tudok normálisan játszani ?
szerintem azért nem szar a gépem... -
Gabe18 #4230 Ha úgy működe ahogy kell, akkor ennél jóval gyengébben is jól futna. Amíg ilyen xar az egész felesleges emiatt gépet fejleszteni... -
#4229 nem a proci miatt szar, sima 2 magossal is maxon kéne mennie, mint az eddigi codoknak:
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1574909 -
#4228 Ezzel a konfigal számíthatok arra hogy valahogy tudok játszani normálisan ?
alaplap: Gigabyte 890XA-UD3
Proci: AMD Phenom II X4 955
Ram: DDR3 kingston 6GB
Videokari: ATI HD5770 -
#4227 szép és jó ez a játék de azért nem veszem meg mert nem fogok most emiatt új procit meg videokártyát (E4500~2,8MHz,8800GT helyett)venni és ha már ezeket le kell cserélni menne a levesbe az alaplap is,tehát így fail de gondolkozok inkább egy xbox360-on és akkor nincs idegeskedés... -
voodoo98 #4226 "/cg_fov 80" -
voodoo98 #4225 felraktad kézzel az új directx-et?
Nekem semmi probléma nincsen, se singleben se multiban, persze ping nem mindig van 60-70 alatt, sőt, de gondolom ez majd beáll.
persze: corei7 és gtx480 alatt!
(meg ez a k. respawing time idegesít, de nagyon, néha 15mp is van) -
toarpad #4224 Különös dolgok történnek a játékban -
Baxo #4223 mi a fovnak a parancsa? 80ra akarom állítani! -
#4222 Amugy kezdek elgondolkodni, h ez nem csak sima szerver oldali hiba...
Játszok most egy ideje a beállitásokkal, full max, teljesen low beállitások, felbontás variálása, és minden beállitásnál ugyanannyi átlag 30-40 fps-em van...egyedül abban vettem észre különbséget, h ha az ég fele nézek, akkor kisebb felbontásban, minimum grafikán több fps-t kapok, de amint visszanézek a pályára beáll a 30-40 átlagba...amit nem igazán értek, mert eddig a codokban, ha lejjebb vettem a grafot azért jelentösen nött az átlag fps, nem 5fps volt a különbség...
Aztán a másik dolog amit észrevettem, h mintha az fps összefüggene a pingel...lehet csak véletlen volt, de amikor az égre néztem és több fps-em volt, kisebb volt a pingem ám amint visszanéztem a pályára és lecsökkent az fps a pingem megugrott...
Szvsz itt valami durva optimalizácios hiba van, és szvsz ezt nem nagyon fogják kijavitani, nem hiába kussol most mindenki náluk... -
Gabe18 #4221 Ja most nézem a videón hogy ez a hiba is konzolon van bemutatva, hát ott aztán gyorsan javítani kell. Pc-n meg...
Én 2 napja azt írtam remélem pc-re ebből sokat adnak el, asszem elhamarkodott kijelentés volt. -
#4220 'The current theory is that it's a resource issue: CPU load for players experiencing the lag is running at or near 100%.,' they say.
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=274805 -
#4219 Ezért kell a treyarch szervereire menni -
Gabe18 #4218 Zseniális, ők is elismerik hogy vannak hibák, már javítják is csak éppen nem azt amit kéne... Hanem az ilyen hülyeségeket... -
#4217 hát nemigaz hogy 10 szerverből kb egy enged be de onnan is kibasz az admin mert lelőttem 2x meg a helikopterét is 1x -
#4216 Aki kedvencelt már magyar szervert plz vegyen fel steamen,sehogy se találok magyar szervert . steam: gaben017
Persze más is felvehet,jobb magyarokkal játszani :) -
#4215 pedig bindalapú megint minden. -
#4214 úgy nagyjából semmilyen codos parancs nem működik. vagyis működhet, csak még nem tudjuk hogy kell:) -
#4213 -
csuripi #4212 nektek műxik a bindelés?/bind betü say szöveg?
-
Neoncsoves #4211 fejében* -
Neoncsoves #4210 konzolon már volt closed beta, pc-n most zajlik 12ezer forint belépési díj felében -
#4209 Na, tudod ki fog neked legközelebb propagandát csinálni.
5 perc gépelésemet kitörölted.
Legalább ha beszavaztattalak házigizdának, vetted volna fáradtságot, hogy berakod magad Spoiler-be, oszt nyomsz egy warning-ot nekem.
Kössz, maistro. -
#4208 lol, ezen a hulyen jot rohogtem. XD -
#4207 -
Neoncsoves #4206 én megmondtam -
#4205 Double rainbow!!!!!
ez hülye -
#4204 Spoilert csak spoiler mögé, köszi. -
#4203 Ha valaki bejutott magyar szerverre... vegyen már fel Aullah néven. -
#4202 browser illetve ha egy barátod már bejutott akkor könnyen terjed, tudsz rákonnektálni. ha egyszer bejutottál, recentből add fav. -
#4200 már a megjelenés előtt is volt. :) -
ropi88 #4199 most jött ki és már van hozzá hack -
#4198 Igen, biztos ezért futtatom még most is a játékokat maxon(jó az árnyékokat ki szoktam venni), és biztos ezért van most is 50fps-em maxon a játékban, csak melette szaggat...amit nem értek...mert az fps mutató 40-50fps-t ir, közben meg akad a játék szoval franc se érti :D -
Lbaxta #4197 pedig ugycsináltam ahogy irtad!!! -
#4196 Hogy mentetek be jcsr be? -
#4195 Ezt már megint Lbaxtad :D -
#4194 hogy lehet a legegyszerűbben bemenni a 'magyar' serverekre connect parancs hiányában? -
#4193 Nekem a single es a zombi mod siman megy fullon.
A multiban kene mar csak a laggot megoldani, es reszemrol oké.
5 perce lotem a kepet JCSR szerorol, zajlik az elet:
-
#4192 1. ha gyorsan feljelented, visszanézik a meccseit és lehet kap banánt.
2. ha mégse kapna mert leszarják, majd ad neki az admin...