11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#4150 de lehet mégse, de tuti van:) -
#4149 eszembe jutott headbob. -
#4148 ismerős...amúgy van, csak most nem jut eszembe a neve. -
#4147 Megint szarrá ment a vga-m, de most még a sütés se használt neki :(
-
#4146 Letezik-e vajon olyan beallitas/konzol parancs amivel a futas kozbeni folyamatos jobbra-balra dulongelest meg lehet szuntetni?
Mivel egy ido utan elkezd fajni a fejem tole, tengeribeteg leszek tole. -
#4145 sikerült visszarakni recentben benne volt. persze ezzel nem oldódott meg, hogy a picsába lehet konnektálni ip alapján, és hogy miért nem látja a kereső az összes szervert. -
#4144 háááát. ezen filózok 20 éve, nekem benn volt fav.-ban, kivettem zomil ötlete miatt, és azóta nem tudom visszarakni:D plusz fullon volt, és véletlen sikerült resizni...:( -
foxxi #4143 "Egyszer.. megvadulok Énnnn!!! Jó leszek majd"
Főleg a lag videnyók után -
#4142 Tegnap este több szerverről is kickeltek miután percekig csak szidtak, hogy mekkora ratyi vagyok. Pedig csak a tactical insertiont használtam. -
#4141 XD -
#4140 Hogy a faszomba kell felmenni jcsr vagy masik szerverre? -
cocacola111 #4139 Lag Ops , Bug Ops , AlterOps . . . . . . . . -
#4138 bug-os... -
#4137 cod 5 sem volt rossz. -
#4136 Hát pedig ez a szinkron minden visz. És Masonnal igen is lehet azonosulni. Nem említetted, hogy ennyi lopakodós küldetés egy Cod részben sem volt. Ez azért minden tiszteletet megérdemel. És egy kicsit még RTS módban is játszhattunk:))
végszóként: nem tudom elhinni, hogy ezt a játékot a Treyarch csinálta.
Úgy vélem ez a sor mindent elárul. -
atyiko #4135 Ahogy írtág CrossFire-be ,SLI-beösszekapcsolt kártyák, ill Ati HD5970-es karin alapból 2 GPU ketyeg, meg ott vannak az x2.es Ati-k amelyik szintén 2 kártyából van összerakva pl. HD4870x2. -
#4134 Üdv! nekem olyan problémám van (a laggon kívül persze :D),hogy a nevemet valamikor kiírja valamikor meg unknown soldier xy vagyok . Ez miért lehet?
player cardomon pl a steames nevemet írja ugye amit a játékba is kéne neki -
#4133 Vagy olyan console parancs, h addfavourite, probáltam, de
1. vagy nem adta hozzá
2. vagy igy se látta nekem
Valamelyik a 2közül. 1prbát megér. -
#4132 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha lenne benne sniper küldetés, az lenne a bajod:) "már leraágott csont, már minden játékban van sniper küldetés" -
#4131 99 az túlzó;)
és ha teszel ne csodálkozz rajta hogy a játék igazi ízét nem érzed, hogy agyatlan hent az egész...hm. -
#4130 meg ami sli-be, meg amin 2 gpu van.. -
#4129 őszintén teszek a klánszintű taktikára, mint ahogy a játékosok kb. 99%-a, akik csak publikon játszanak. -
#4128 csak az a 2gpus video kari ami crossfireba van kotve ? -
#4127 az lehet, geciöreg vagyok én már ezekhez a redbull-vedelő ifjú titánokhoz képest -
atyiko #4126 Sound Setup? Jól be van állítva? -
runi 2 #4125 Játék szépen betölt,első küldi indul és nincs hang.Tipp valakinek? -
atyiko #4124 Ati HD5770 1 gpu-s -
#4123 Hát ezért kellett volna PC-re is a multiplayer demo.. nem csak rohadt konzolra. Akkor talán időben tudták volna orvosolni ezeket a problémákat, és ne most kapkodni, meg összecsapni. -
vzajcev #4122 Biztos külön acc-on van. -
#4121 sok mindennek nevezném, csak jónak nem:)
az igaz, hogy nagyon jó lehetett volna! és az a szerencsés, hogy elvileg a black ops lesz is jó mert az mw2 idegesítő dolgai vagy nincsenek benne, vagy kiszedhetőek... -
vzajcev #4120 -
Gascan #4119 mond már meg nekem hogy tudod eladni, mert hogy a cdkey-t már hozzárendelődött a steam fiókodhoz...
ha el lehet adni én is eladnám -
#4118 akkor most 1v2 gpus a videokartyam
ATI 5770HD -
#4117 na. fenn voltam a szerverünkön, laggol de kurva jó a ping, 50 pedig nekem aztán nagyon gagyi netem van. csak az a gáz, hogy az egész bandából csak nekem látja a browser, így csak én tudom +fav-ozni.
amint rájövök hogy lehet add-olni a szervert, leírom, és így van egy adminjelenlétű magyar jó pinges szerver, ami laggol mint a picsa:D - ahogy a többi, de ha javítják akkor minden kafa lesz:) addig marad a bénázás. -
Gascan #4116 azt azért hozzá kéne tenni, hogy ez nem azért van, mert a Black Ops ilyen jó.. hanem azért mert Modern Warfare 2 az! -
#4115 placebo -
#4114 lehet, az biztos hogy a steam is terheli az egészet meg más oka is van biztos -
#4113 Sztetek nem lehet az az oka amit ide irtam? :) -
csuripi #4112 Tegnap én is megtaláltam, add to favorit, meg is volt.
Kiléptem a játékból, újra beléptem, már nem volt meg.
Most teszek 1 próbát javult-e valamit tegnap óta. -
#4111 Anno a MOH-nál is voltak ilyen gondok. Ott asszem a megjelenés után 2 nappal jött a patch, és megoldott minen ilyen problémát.