11248
  • Synchronous
    Hát ne várjál sokat a "páratlan" codok-tól. Az infinity-s codok az igaziak.
    Ez is szánalmasan néz ki a karakterek és egy-két helyszín kidolgozottsága terén. A Medal ráver erre jópár helyen. Amikor a dzsungeles részen vagyunk még az elején tisztára Cod5 fílingem volt.
    A textúrák színei tökre ugyanazt a kompozíciót produkálták mint a Cod5-nél.
    Ott is a japán küldetéseknél ilyen színek voltak a dominánsak: halvány barna, világos zöld, sárga, és rozsda szín... ja és kissé mosottak a távoli ojjektumok.
    Ebben a tekintetben nem fejlődtek semmit a Cod5 óta. Zombi modja is egy az egybe ugyanaz mint a cod5-ben, csak másak a pályák.

Végigtolom a single-t, aztán vissza a MW2 multira... mert ez zöld még nagyon.
  • kopaszeger
    Hali olyan lami kérdésem lenne hogy mikor a vietnámiak ellen harcolok single-ban és rám ugrik egy kong a lövészárokban, mit kell csinálni? Hiába nyomkodom at "F" billentyűt mégis meghalok.
  • Különc
    Ja nem,én csak megerősítettem az álláspontodat a warezzel szemben, én is megvettem és tény hogy szar, de aki warezzal tolja számomra csak egy sima vélemény ami nem mérvadó a többihez képest.
  • Rage47
    áhá, tehát az origi játékosoknak ugyanúgy szarul fut, csak ezt ők nem akarják látni
  • Különc
    Erre épül rengeteg pszichológiai felmérés, amit ingyen kapsz tized annyira sem becsülöd meg, mint amiért fizettél, ráadásul amiért fizettél nem mindenki fikázza, mert az ÖVÉ és az ember a saját dolgait ritkán degradálja...
  • Prince23
    Tudom, a véleménye miatt írtam.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    könnyebb úgy szarozni játékot, hogy letöltjük
  • koandras
    Győrben hol lehet megvenni a legolcsóbban a játékot? Esetleg vidéki áruházakban megtalálható?
  • pisztácia
    Aztán az is lehet, hogy óráról órára egyre jobb lesz...
  • geri777
    Na kipróbáltam a Játékot singleplayernél nem volt semmi bajom semmi akadás semmi lagolás ugy hogy minden maxon full hdba
    a mpnél nagyon minimális lagolás volt néha...

nekem nincsen semmi bajom a játékkal nekem idáig bejött
  • DarkSector
    q6600 és gtx260 ....:D
  • priluki
    annyira már nem tollas a hátam,hogy proba nélkül megvegyek bármit is... amugy mw2-kivül az összes cod megvan.. de ha már igy felhoztad,az eredetibe nem igy van?! ott hopp elfogy az ellen? vagy miért irtad?
  • Rage47
    semmi különbség a 2 között
  • Prince23
    Nyakamat rá hogy warezzel toltad :)
  • Daell Drow
    /cg_fov xx
    Ennek mekkora az allitasi tartomanya?
  • priluki
    na nyomtam egy kicsit a kampányt... háét elég lelombozott. vietnámi részig nyomtam ott untam bele, az ellen termelödik sosincs vége akár 3 orát ott ülhetek és löhetem hacsak nem mész a megadott pontra .. hát ez nagyon gagyi.. nameg egyedül harcolok,csapattársak szinte csak a statisztikát javitják melettem:D eddig 10/4
  • wesker24
    Megnéztem én is a játék single részét felraktam mindent maxra és simán játszható megvan a stabil 60 FPS és nem akadozik nem esik le az FPS !

Most vagy én vagyok béna vagy Bug ?

De a support társunknak nem kéne utánunk jönnie mert csak egy helyben áll és nem csinál semmit se az ég világon ! Igy 2-en hiába löjük a többieket ezek csak jönnek és jönnek 10 perc lövöldözés után eluntam az egészet aztán kiléptem !

• tommygear
    ez minden játékban így van hogy ha felnézel az égre több fps-ed van
  • Rage47
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    This WaW mod is prettyyy good! Needs a little tweaking on the net code for MP, but what mod doesn't...I mean its not like they are given millions of dollars to make a top shelf PC game, but its a valiant effort! im really enjoying beta testing for you guys, keep up the good work on 'black ops.'
    :D
  • csuszi
    felvettelek, csak most nem vagyok a szerveren.
  • tommygear
    "nekem mindenhogy szaggat...
    Az isten hokizná szájba ezeket.."

ezen felnevettem :D
  • Fpocok
    Nem értem miért ez a nagy felháboródás? Spoilereztél, jelzés nélkül. Ráadásul nem kicsit, hanem nagyon.
  • Berta Anikó
    köszke
  • Rage47
    http://forums.steampowered.com/forums/forumdisplay.php?f=997
  • Berta Anikó
    küldesz egy linket pls?
  • Rage47
    steam fórummal többet érsz
  • Berta Anikó
    vki segítene nekem mért írja ki azt hogy Couldn't load fileSysCheck.cfg?
  • pisztácia
    ja ok, én csak azt mondtam amit GS fórumon írtak.
  • csuszi
    volt egy tényleg tökéletes mapom, szikra lagg nélkül. megörültem, köv map már ugyanolyan szar volt:)
  • Rage47
    amúgy most már értem, hogy miért nem láttunk soha pc-s gameplay videót... :D
  • Rage47
    azt nem mondták, hogy ma lesz javítás :|
  • pisztácia
    ok, köszi.
  • pisztácia
    Amúgy aki linkelte azt a képet h a fejlesző zombi módba csak 25-ik, na állítolag az az ember irta ki valamilyen forumra hogy elvileg ma lesz javitas a hibakra, és h gőzerővel dolgoznak. JD2020 a neve.
  • Rage47
    field of view
  • csuszi
    látószög.
  • pisztácia
    Valaki leírná nekem mi az a fov? köszi
  • csuszi
    nem.
    az előbb volt egy tökéletes mapom, csináltam is izibe egy 22/3-4-es statot. aztán kilépés nélkül megint elbaszódott. ezután meg is kínáltam magam egy laza szar stattal:) de legalább volt egy zseniális sniper lövésem, buzi theaterből hogy szedem elő?

summázva:
    ha opt. hiba lenne akkor állandó lenne és nem mindenkinél. plusz akkor a zombi is ugyanolyan szar lenne, az meg nálam single-ben tökéletes full grafon.
  • Tatyla
    hmmm,akkor várok egy hónapot és majd kiderül mi legyen...
  • Gabe18
    Könyörgöm, 4 magos proci, 6 giga ram, 35 ezres VGA, mégis mi a rossebért ne tudnál normálisan játszani HA JÓ LENNE EZ A NYOMORONC JÁTÉK? De nem jó...
  • Berta Anikó
    Sziasztok!Nekem az a gond hogy amikor elindítom a játékot akkor ezt az üzenetet írja ki:Couldn't load fileSysCheck.cfg. Make sure Call of Duty is run from the correct folder.
    Valaki nem tud segíteni?Crack is van itt van miket töltöttem le:
    a játék:Call of Duty Black Ops
    Crack:Call of Duty Black Ops Crack
    Előre is köszi!
  • Baxo
    thx