11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#4272 Hát ne várjál sokat a "páratlan" codok-tól. Az infinity-s codok az igaziak.
Ez is szánalmasan néz ki a karakterek és egy-két helyszín kidolgozottsága terén. A Medal ráver erre jópár helyen. Amikor a dzsungeles részen vagyunk még az elején tisztára Cod5 fílingem volt.
A textúrák színei tökre ugyanazt a kompozíciót produkálták mint a Cod5-nél.
Ott is a japán küldetéseknél ilyen színek voltak a dominánsak: halvány barna, világos zöld, sárga, és rozsda szín... ja és kissé mosottak a távoli ojjektumok.
Ebben a tekintetben nem fejlődtek semmit a Cod5 óta. Zombi modja is egy az egybe ugyanaz mint a cod5-ben, csak másak a pályák.
Végigtolom a single-t, aztán vissza a MW2 multira... mert ez zöld még nagyon. -
kopaszeger #4271 Hali olyan lami kérdésem lenne hogy mikor a vietnámiak ellen harcolok single-ban és rám ugrik egy kong a lövészárokban, mit kell csinálni? Hiába nyomkodom at "F" billentyűt mégis meghalok. -
#4270 Ja nem,én csak megerősítettem az álláspontodat a warezzel szemben, én is megvettem és tény hogy szar, de aki warezzal tolja számomra csak egy sima vélemény ami nem mérvadó a többihez képest. -
#4269 áhá, tehát az origi játékosoknak ugyanúgy szarul fut, csak ezt ők nem akarják látni -
#4268 Erre épül rengeteg pszichológiai felmérés, amit ingyen kapsz tized annyira sem becsülöd meg, mint amiért fizettél, ráadásul amiért fizettél nem mindenki fikázza, mert az ÖVÉ és az ember a saját dolgait ritkán degradálja... -
#4267 Tudom, a véleménye miatt írtam.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!könnyebb úgy szarozni játékot, hogy letöltjük -
koandras #4266 Győrben hol lehet megvenni a legolcsóbban a játékot? Esetleg vidéki áruházakban megtalálható? -
#4265 Aztán az is lehet, hogy óráról órára egyre jobb lesz... -
#4264 Na kipróbáltam a Játékot singleplayernél nem volt semmi bajom semmi akadás semmi lagolás ugy hogy minden maxon full hdba
a mpnél nagyon minimális lagolás volt néha...
nekem nincsen semmi bajom a játékkal nekem idáig bejött -
#4263 q6600 és gtx260 ....:D -
priluki #4262 annyira már nem tollas a hátam,hogy proba nélkül megvegyek bármit is... amugy mw2-kivül az összes cod megvan.. de ha már igy felhoztad,az eredetibe nem igy van?! ott hopp elfogy az ellen? vagy miért irtad? -
#4261 semmi különbség a 2 között -
#4260 Nyakamat rá hogy warezzel toltad :) -
#4259 /cg_fov xx
Ennek mekkora az allitasi tartomanya? -
priluki #4258 na nyomtam egy kicsit a kampányt... háét elég lelombozott. vietnámi részig nyomtam ott untam bele, az ellen termelödik sosincs vége akár 3 orát ott ülhetek és löhetem hacsak nem mész a megadott pontra .. hát ez nagyon gagyi.. nameg egyedül harcolok,csapattársak szinte csak a statisztikát javitják melettem:D eddig 10/4 -
#4257 Megnéztem én is a játék single részét felraktam mindent maxra és simán játszható megvan a stabil 60 FPS és nem akadozik nem esik le az FPS !
Most vagy én vagyok béna vagy Bug ?
De a support társunknak nem kéne utánunk jönnie mert csak egy helyben áll és nem csinál semmit se az ég világon ! Igy 2-en hiába löjük a többieket ezek csak jönnek és jönnek 10 perc lövöldözés után eluntam az egészet aztán kiléptem !
-
#4256 ez minden játékban így van hogy ha felnézel az égre több fps-ed van -
#4255 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:DThis WaW mod is prettyyy good! Needs a little tweaking on the net code for MP, but what mod doesn't...I mean its not like they are given millions of dollars to make a top shelf PC game, but its a valiant effort! im really enjoying beta testing for you guys, keep up the good work on 'black ops.' -
#4254 felvettelek, csak most nem vagyok a szerveren. -
#4253 "nekem mindenhogy szaggat...
Az isten hokizná szájba ezeket.."
ezen felnevettem :D -
#4252 Nem értem miért ez a nagy felháboródás? Spoilereztél, jelzés nélkül. Ráadásul nem kicsit, hanem nagyon. -
Berta Anikó #4251 köszke -
#4250 http://forums.steampowered.com/forums/forumdisplay.php?f=997 -
Berta Anikó #4249 küldesz egy linket pls? -
#4248 steam fórummal többet érsz -
Berta Anikó #4247 vki segítene nekem mért írja ki azt hogy Couldn't load fileSysCheck.cfg? -
#4246 ja ok, én csak azt mondtam amit GS fórumon írtak. -
#4245 volt egy tényleg tökéletes mapom, szikra lagg nélkül. megörültem, köv map már ugyanolyan szar volt:) -
#4244 amúgy most már értem, hogy miért nem láttunk soha pc-s gameplay videót... :D -
#4243 azt nem mondták, hogy ma lesz javítás :| -
#4242 ok, köszi. -
#4241 Amúgy aki linkelte azt a képet h a fejlesző zombi módba csak 25-ik, na állítolag az az ember irta ki valamilyen forumra hogy elvileg ma lesz javitas a hibakra, és h gőzerővel dolgoznak. JD2020 a neve. -
#4240 field of view -
#4239 látószög. -
#4238 Valaki leírná nekem mi az a fov? köszi -
#4237 nem.
az előbb volt egy tökéletes mapom, csináltam is izibe egy 22/3-4-es statot. aztán kilépés nélkül megint elbaszódott. ezután meg is kínáltam magam egy laza szar stattal:) de legalább volt egy zseniális sniper lövésem, buzi theaterből hogy szedem elő?
summázva:
ha opt. hiba lenne akkor állandó lenne és nem mindenkinél. plusz akkor a zombi is ugyanolyan szar lenne, az meg nálam single-ben tökéletes full grafon. -
#4236 hmmm,akkor várok egy hónapot és majd kiderül mi legyen... -
Gabe18 #4235 Könyörgöm, 4 magos proci, 6 giga ram, 35 ezres VGA, mégis mi a rossebért ne tudnál normálisan játszani HA JÓ LENNE EZ A NYOMORONC JÁTÉK? De nem jó... -
Berta Anikó #4234 Sziasztok!Nekem az a gond hogy amikor elindítom a játékot akkor ezt az üzenetet írja ki:Couldn't load fileSysCheck.cfg. Make sure Call of Duty is run from the correct folder.
Valaki nem tud segíteni?Crack is van itt van miket töltöttem le:
a játék:Call of Duty Black Ops
Crack:Call of Duty Black Ops Crack
Előre is köszi! -
Baxo #4233 thx