11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
Neoncsoves #4314 lowon is ugyanúgy szaggat -
toarpad #4313 De ezt nem értem ... mindenki sír hogy laggol , mégis max grafon tolja.. -
Arti #4312 Hogy lehet akkor magyar szerverekre lépni? -
#4311 legtöbb fullos gépen is akad az egész, nem a gépekkel van a baj :S -
#4310 olyan géppel... -
#4309 Gondolom ez azoknak jó, akiknek gyengébb a konfigjuk, nem?
Nálam folyamatos minden, semmi hiba, minden maxon. -
#4308 legalább ezt az oldalt olvasnád el végig... ott lesz rá a válasz baszki. -
#4306 alacsonyra, ha magasra teszed jobban dolgoztatja -
#4305 Köszi,és ha azt leveszem alacsonyra, akkor lesz jó? Nem inkább magasra kéne tenni? -
#4304 Már mondták neki. de a jelek szerint nem vette észre... -
#4303 -
#4302 próbáld azzal amivel késelsz -
Novotsik #4301 a játékot lehet írányítani xbox 360-as kontrollerrel?
-
#4300 Az első videjóm -
Clethcriss #4299 Akkor a CoD 1 is szar? Vagy az az IW-s számrendszer szerint páros szám? De ha már így van akkor nézd meg a United Offensive-et. A Treyarch csinálta és sok olyan újítás volt benne, ami a CoD2-ben már nem volt meg, így az visszalépés volt az UO-hoz képes. Gondolok itt a sprintre és a húzható nade-ekre, rangrendszerre például. Az tény és nem vitatom, hogy így kiadni egy CoD-ot az büdösnagy FAIL :S Nekem nem is megy, nemhogy akadna. -
#4298 nálam szerencsére ilyen nincs -
kopaszeger #4297 Hát próbálok én nyomni mindenféle gombot ennél a rohadt kongos-lövészárkos résznél, de nem tom legyőzni a rámugró kong manuszt. Biztos hogy csak az "F" billentyűt kell nyomni? Mert én hiába nyomom azonnal legyőz. -
#4296 ezzel csak az a baj ha nálam lerakom a tálcára nem mindig akar visszajönni -
#4295 nem dolgoztatja annyira a procit a program -
#4294 Mit befolyásol a pioritás? Mire jó az? -
#4293 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1274377985 -
#4292 nyomogasd a v-t -
#4291 na sztem könnyen tudják majd ezt javítani levettem alacsonyra a prioritás mondom kipróbálom és tényleg jobb volt, igaz unranked szerveren próbáltam most...
am az is érdekes hogy jobb fentre kiírja hogy 8000 servers és abból bedob nekem vagy 100at lol -
#4290 de havernak meg nemáll meg a kép, és neki s*arabb gépe, meg nete van :S meg több fps-e! nekem meg nincs is fullon!
ati hd 5870 - 4g ram - core q9650
Szóval valami itt nemstimmel :D -
#4288 -
#4287 Miert ne lenne jogod velemenyt irni, ha nincs rejtett masolasvedelem es ugyanaz a single elmeny mint az eredeti? Nekem egy ertelmes warezos velemenye inkabb mervado, mert mentes a fanboy tunetektol.
Aki rendszeresen lerant minden ujdonsagot az valszeg nem ket jatekkal jatszott es van osszehasonlitasi alapja. A halalom az alszent ovodas mentalitas, hogy xy szegyelli hogy atvagtak 10k-val ezert sztarolja a szart honapokig (hany ilyen topik van..) Mas jatekkal meg persze nyomja a warezt ezerrel... -
#4286 Ha jobban bejönnek a treyarch cod-jai akkor legyen úgy... nekem az infinity-sek teccenek... a hibái ellenére is. -
#4285 Igen. Mindenkinek szar a multi egyenlőre... -
#4284 Másnak is fagy a multi?? jópár másodpercre megszokott állni a kép (menüben is) HELP PLEASE :S -
priluki #4283 az tuti hogy könnyebb mert igy nem sajnálom a rá kiadott lovét.. amugy nem single miatt veszek meg soha egy játékot de azért álljunk meg,mert része a játéknak és sose hagyom ki,szoval azért fontos,. nem egy hszben irták a co5 feelinget,sztm is igy van. mondjuk nekem a grafikával itt nincs bajom az tetszik. Jo elvileg nekem nincs jogom fikázni mert warez.. akkor tegyük fel youtubon láttam.. akkor is ezt mondanám ha megveszem akkkor is, ha warwez akkor is.. -
foxxi #4282 steam id: Foxxika , aki játszik vegyen már fel, barátkoznék -
busman1 #4281 Ja csak nem megy akit követni kell. -
#4280 Hát így nem emlékszem, de mindig jelzi mit kell csinálni, vagy kit kell követni. -
#4279 azok az igaziak mi?:)
a kp ami pontosabb mint bármelyik puska, a cheat, a no server, a vállalhatatlan support, és ez a 4 óta az összesre vonatkozik kivétel az 5. ennyire fasza az iw... -
busman1 #4278 Tankos rész után -
busman1 #4277 Amit mondok, már a ráugrós rész után van. Amikor le kell ugrani az aknába, és egy domb tetejére jövök ki. A feladat Push back to NVA. -
#4276 Ott jelzi is, asszem 3 tankot kell kilőni. -
Gabe18 #4275 Végül is szerintem sokkal reálisabb képet tud egy játékról alkotni aki nem fizetett érte, ugyanis nála nem játszik be az hogy "megvettem sok pénzért csak nem olyan xar ez, csak találok benne valami jót" .
Csak a normális vélemény nyilvánítás, meg a melldöngetős "én letöltöttem ti hülyék meg megvettétek" között van különbség... -
#4274 "rám ugrik egy kong a lövészárokban"
na ezen mekkorát szakadtam
Amúgy szerintem csak annyi, hogy rádugrott, egyből nyomd az F bill-t, ugyanis nekem is volt, hogy 2 mp-t késtem, és meg is ölt. -
busman1 #4273 Azon a vietnami pályán csak jönnek jönnek, akár meddig lövöm őket. A társak sem indulnak semerre. Próbáljak továbbmenni, bár szinte lehetetlen, mert annyian vannak, hogy mindig megölnek. Mi a jó megoldás, valaki írja már le.