Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
A köznek meg is volt a véleménye a kutatásodról. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

DarkSector
jaja SD.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rayden02
Értem!<#vigyor4>Kösz hogy elmagyaráztad!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Nem vagyok én ám olyan, amilyennek mutattam magam BC2-be, közvélemény kutatást végeztem minden egyes játszott percemben 😛
elitehun
Ez az egyik special granade. Lövést szimulál ami a radaron is meglátszik piros pontként. Egész jól lehet vele taktikázni
Rayden02
Vazze ez mi akar lenni?Én még ilyet nem láttam!<#conf><#confused>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

elitehun
Jónak tûnik 😄
DarkSector
jo csak hátha valaki most tervezi aláfejleszteni a gépet. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jaja.

épp beszéltünk róla, várok 2-3 hónapot, és a 4 meg 5 ezreseket valszeg szaré-hugyé adják majd.

elitehun
Hát sztem még elég lesz neki a 4850-em
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

lolSL
hát jó lenne ha esnének az árak, atik 2xxxtõl 4xxx-ig nagyon jó áron jöttek be, aztán elkurvultak
35 ezres 4850 nyitóár mennyire jó volt már, aztán negyed évvel késõbb 45-50k :\ most "feketén" egy 5770et kaptál 35 körül miután bejött, ami azért alacsonyabb kategória, boltban meg még drágább
jó lenne ha a 6ezres széria olcsóbb lenne, de az nvidia is rohadt drága mióta 3 számjegyû kártyákat nyomat, nincs okuk nagyon levinni 😞

DarkSector

lolSL
5850 a gyorsabb kártya, ez csak tud 1-2 extrát de nem olyan erõs

DarkSector
OFF
havalaki a játékhoz fel akar készülni: hd6850 ha ez elirás akkor is most még ennyiért adják, a gyengébb 5850-es egy 15-17ezerrel drágább .😛
ON

elitehun
Na végre én is elõrendeltem. Remélem megérte
Drephis
ok. Kösz a gyors választ 😄

GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit

Hát a 4-bõl a 3. szinten (a veteránt megtartottam a pc verziónak...<#whatever> ). Idõt nem tudok, nem mértem. Érzésre az MW2-nél némileg hosszabb.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Milyen nehézségi szinten, és mennyi ideig tartott?

GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit

Single befejezve. Nem spoiler csak vélemény, de azért inkább...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az szerintem biztos hogy ennek a single playernek a végigjátszása után senki nem fogja azt mondani hogy ez csak gyakorlásra volt jó.
Manapság szokták mondani hogy a videojátékok történet mesélése, történet vezetése egyre közelít a filmek színvonala felé, hát én úgy érzem ez a játék egy újabb lépés ezen az úton.
Mondjuk 9.5/10-et adnék a single részének, az a fél pontot azon bukja hogy volt egy-két pályaszakasz ami már nagyon átment mészárlásba, ami mondjuk a COD-tól nem meglepõ, de sokkal jobbak azok a részek amik inkább ilyen kommandós hangulatúak mint a tömeges harc szituációi.
És bár régebben kicsit lehúztam hogy a grafika ma már nem top kategóriás, a vége felé lesz 1-2 pálya ami Xbox-on is gyönyörû volt.

hmm lol, cod2be spqr-es voltal...ismertem a bandat 😊 - ott te vágod mikor spqrbe mentek néhányan a lostos klánból ? (tfo lan Lost)

lolSL
még jó hogy szovjetoroszországban a steam törli õt

Rage47
kár, hogy steamrõl nem tudja törölni xD
Fpocok
Konzolon nem lehet kihajolni.

bigapó
Azt hiszem mégis jól jártam ezzel az anglikános rendeléssel😊

The Matrix has you...

mrAbruzzi
Akkor konzolon nem lehet kihajolni? Beállítani miket lehet?

XenHai
Dicsak buksi vissza mennyél!
Tegnap esti Kérdezz-felelek magyarul!
Miért banoltak volna? Abbahagytam 😊
Akkor onnan vagy ismerõs szerintem rám biztosan nem emlékszel Digit a nickem
CoD 1 fgc,generation
CoD 2 SPQR
CoD 4 generation (jelenlegi)
CoD 5 no clan

Boron Power
cod uo, cod2, cod4 és waw is volt. KL_atya'tok néven mentem ezekben.

Eredeti szerónk volt cod2-ben (ARC, Hitandrun) és cod4-ben (team ngz).

Boron Power
Neeee buksi is itt van <#integet2>

Nem felejtettelek ám el. <#hamm>
BC2-bõl banoltak végleg?

Palesz2
Sziasztok
Sound
btw, a cheat kérdésben volt már valami hivatalos jelentésük? Mit tesznek ellene. Wager Matchen jön Józsi és mindenkit jól megviccel.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

TDC Geronimo
Utóbbi 1 órában még nem 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Boron Power
Mondjuk most az egyszer megértem, hogy befordult, mert MW2-ben egyszerûen nem tudtál velük mit kezdeni, így kurva sok volt. Korábbi codokban úgy rúgtam ki õket (az eredeti szerókról), hogy a lábuk (ip címük, cd kulcsuk) nem érte a földet.

Fpocok
Vagy 3-szor... 😄 De sosem lehet elégszer.

Sound
Call of Duty: Black Ops Multiplayer - GameSpot Now Playing

vótmá'?

az összes Wager Match-et kivesézik, 1 órás videó. Ami nekem baromira tetszik, hogy WM csak 6 player only lehet, de mivel a pályák sokkal több playerre vannak kitalálva, annyit csinálnak hogy szépen lezárnak bizonyos részeket a pályákból, optimalizálva a 6 playerre.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Sadist
A szó amit keresel: testreszabhatóság.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Frank99
Ámen.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Szvsz felesleges lenne azt várni hogy itt sokáig nem lesznek csalók. Melyik játék ilyen? Mert szerintem ilyen nem nagyon van. Az ingyenes "noname" fejlesztõ által készített játékot ugyanúgy széthackelik pillanatok alatt, mint a legnagyobb fejlesztõk top címeit...

Marad a bizakodás a ded.szerever adta lehetõségekben. Ezt meg majd meglátjuk...

Fpocok
Üdv itt! 😄

Tudtommal a gun game mód van többek között CSre is.

Frank99
ezek a legnagyobb csalók, a buzi kis CCCP-sek. a legtöbb csocsónál, ezek a cheaterek, és sajnos általában ide szórja õket a rencer, pl. IWnet és tsai....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

ProGabe
eddig egyáltalán nem érdekel ez a játék, a fejlesztõk miatt, de most hogy itt a megjelenés elkezdtem videókat nézegetni

ha jól tudom ez lesz a Treyarch utolsó COD-ja. nagyon úgy néz ki, hogy igen fasza lesz a hattyúdaluk!

mind a multi, mind a single igen pofásnak tûnik. olyan szintre emelték a "costumisationt" (olyan fáradt vagyok, hogy nem jut eszembe a magyar kifejezés 😄), hogy az valami k*rva jó

na meg a játékmódok! kb. olyanra, mint az "egy lövés, új fegyver" várok már több éve!

a balance persze megintcsak kérdéses (értsd: határ szar 😄), de ezt már megszokhattuk a COD-okban

lényeg a lényeg, hogy elgondolkodtam az elõrendelésen. ez persze senkit sem érdekel, de mindezt hova írjam, ha nem ide? 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Fpocok
Volt az egy ezressel olcsóbb is.
Amit meg lolSL írt, az ott van. Normál árként feltûntetve... tipikusan az, hogy "akciósan adják" miután jól felemelték a rendes árat.

a Galaxison 10990 ha megrendeled szval ott nem változott az ára

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

TDC Geronimo
IGNes beszámoló a kedvenc multi módjaikról

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

szabii98
cuki poló

I met God. She's black