11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#4354 Át is írtam a config.cfg-ba, és a config_mp.cfg -be is. Igaz utóbbi fájlban, csak a snaps-ot tudtam átállítani. Akkor most ez így jo lesz?? -
#4353 Ja, köszi, hogy ezt leírtad. Átírtam már. -
Newfronter #4352 Thx! :D -
#4351 most nőtt egy kicsit az e-penised! Grat! -
greendoki #4350 hali
én csak kérdezném h a magyar szerverekre hogy lehet csatlakozni mert nekem a connect ip vagy a / connect ip vel semm megy... -
Newfronter #4349 Megvettem a játékot, nemrég feltelepítettem. Rögtön meg is néztem egy unranked szervert, és tök jól ment minden. Láttam hogy a többiek lagoltak, de én nem. Minden faszán megy, semmi akadás, a single is ugyanilyen jól megy. :)
Bár nem sokat játszottam, de kellemes élmény volt a sok rosszalló hozzászólás után.
Minden maxon van a játékban, és így sincs semmi probléma.
Konfigom: Core i7 920, 6GB RAM, HD 5870, Windows 7 x64
Mondjuk ezen a konfigon, ez a teljesítmény el is várható. -
#4348 kb a CS-s rate beállítások codos megfelelője.
*SNAPS :: This is possibly the most important setting for getting a good connection.
Snaps setting determines how many updates you recieve from the server. 20 to 30 for
56K connects in quake series 40 for high speed internet im sure the same for cod. (30 is fine).
*MAXPACKETS :: This setting puts a limit on the maximum amount of packets that can be sent to
the server via the client. This setting is useful for people with slower modems. Obviously we
all have high speed connects so set to at least 100. Lower maxpacket settings i.e 30 lowers ping
on screen but at the cost of registration.
a lényeg hogy ha arra állítod amit írt akkor lesz a legreálisabb a 'kép' amit kapsz a serverről, akkor fogsz tudni a legpontosabban lőni az emberekre mert pontosabban látod a helyzetüket mint az alap beállításokkal (amiket anno 56k modemhez írtak ebben az engineben, és a jó kis konzolos p2p örömökre megtartottak, PC-n nem tudom miért kínozzák vele az embert :) -
#4347 igen az fps lag -
#4346 Amúgy meg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Mason nem Oswaldot testesítette meg? Furcsa a vége. Ott volt Dallasban Mason!!! wow
csak hát a sztori írója egy frappáns alternatívával rukkolt elő! És ez sztem egybefügg a spoilerral! -
#4345 tulajdon képen ez a 2 mit csinál? -
#4344 Akkor azt viszont köszi, hogy mondtad. -
#4343 loál
http://images.4fuckr.com/9ffd1027a3a2/b/d/7/5/0/bd750a1141.jpg -
#4342 maxpackets és snaps beállítás ettől függetlenül fontos a rendes játékhoz, azt nyugodtan írja be mindenki. -
#4341 az irták hogy sok a lagg. -
#4340 Én személy szerint nem nyúlok hozzá megvárom, míg ők javítják ki. -
#4339 nem a szerverekkel van a baj de ezt már kitárgyaltuk -
#4338 A CoDBlackOpsNews nem csak cikkeket tud ontani magából, az egyik post ugyan is egy kis segítség lehet azoknak, akiknek kevés fps-ük van és talán a lag problémát is segíthet megoldani.
Nézzük először a lag probléma megoldását, amíg a Treyarch nem javítja ki.
Indítsd a Steam-et Offline üzemmódban, majd indítsd a Black Ops-ot. Nyissátok meg a feladatkezelőt (ctrl-alt-del) majd a folyamatoknál a Steam prioritását állítsátok normál alattira, a Black Ops-ét pedig normál felettire. Ez nem biztos, hogy működni fog, de egy próbát megér.
Az FPS növelésére számtalan metódust lehet alkalmazni, de előtte, mindenképp frissítsük a DirectX-et és a VGA drivereket. Ezek után jöhetnek a konzolparancsok.
Többmagos processzorral rendelkezőknek: keressétek meg a játék konfigurációs fájlját (Helyi Lemez\Steam\steamapps\common\call of duty black ops\players) majd keressétek meg benne a „seta r_multithreaded_device 0" sort és írjátok át erre: seta r_multithreaded_device 1
Ha már 1-esen van, akkor nem hozzányúlni!
Ugyan ebbe a konfigurációs fájlban az alábbi sorokat keressétek és írjátok át:
* seta cl_maxpackets 100
* seta com_maxfps 125
* seta sv_maxrate 25000
* seta snaps 30
* seta sm_enable 0 - eltünteti az árnyékokat
* seta r_drawDecals 0 - Eltünteti a lövésnyomokat/robbanásnyomokat
* seta r_specular 0
Ezek után indítsuk a játékot és a Grafika Beállítása menüpontban a következőket állítsuk:
* Anti Aliasing = Kikapcs
* Vertical Sync = Kikapcs (ha az fps értéked kevesebb, mint a monitorod frissítési rátája (pl.: 60fps/80Hz) érdemes bekapcsolni)
* Model detail - low/medium (A Modern Warfare 2-vel jött egy új „Texture Stream" technológia mely élethűvé teszi a textúrákat, de ez a Multiplayerben nem olyan fontos)
Ezek a parancsok és beállítások a Singleplayerben is működnek.
Reméljük pár játékosnak sikerült megoldani a problémát.
Kérünk mindenkit, ha van további információja, az legyen szíves a kommentekben jelezni.
A forrás -
#4337 féláron átveszem :) -
#4336 pontossan ahogy írod
mert a szerverek nem birják a launcsot még nem kellene pánikolni -
#4335 Élménybeszámoló a lagokról :D -
#4334 Má megvettem -
#4333 aha, mert lagol meg akad ne vegyük meg.
korai még ezt mondani.
adjunk neki egy hetet, de akkor meg ugye 16.000 ft lesz :D:D:DD -
kokos #4332 Nehogy megvegyétek! -
#4331 add nekem -
#4330 Már bánom ,hogy pénzt adtam ki ezért a szarért!! -
#4329 Köszi. -
priluki #4328 vizsont nekem nem szaggat,nem laggol nem csörög nem zörög.. semmi gondom nincs ilyen téren -
#4327 Fasza, 651 olvasatlan üzi, de az utóbbi pár posztot olvasva kapásból választ kaptam a kérdésemre. Nekem is szaggat ez a ****** még minimum grafikán is, bár reméltem, hogy mára megszűnik/enyhül egy kicsit, de úgy tűnik ******* se javult. -
#4326 Tudom én, hogy erős gép az is, csak írtátok, hogy durva konfigokon is szarakszik :) -
#4325 akkor írd oda, hogy FPS lag -
#4324 jó akkor úgy írom SZAGGATÁS am fps lagról biztos nem hallotál még -
#4323 -
#4322 igen, biztos szerencséje van ilyen szar géppel xD -
#4321 *vagyis lagolni.
de amúgy a sp rész nekem megint szaggat. -
#4320 Majd ha kijön a patch akkor nektek fog szaggatni -
#4319 a LAG és a SZAGGATÁS teljesen mást jelent -
#4318 hát az lehet, nem vagytok benne abba a 95%ba akiknek akad :D -
Puhos #4317 Nem nyomd az "F" billentyűt, hanem gyorsan nyomkodd! -
#4316 Épp most voltam a szomszédban a havernál, konfig:
Q9550, ati 5870, 8gb ram, 1920X1200 felbontás, minden maxon, tökéletesen megy nála is, akkor szerencsénk van ezek szerint... -
#4315 min grafon is laggol