Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kissé önismétlõek már ezek a cikkek, de azért az MW2-bõl befolyt pénzük így leírva még mindig sokkoló...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Én is ipon-ról rendeltem, jó ára miatt!
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Most ha platinumnál megrendeltem 9k-ért akkor annyiért hozzák ki? Mert starcraft2-nél is ez volt, hogy megemelték az árát, de mivel én 9k-ért rendeltem elõ ezért annyiba került.
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
itt meg nem vesznek játékot
Mondjuk az osztrákoknál lehetett volna azért.
csinálunk peticiót, hogy legyen, mert akkora a játékközönség itt mo.-n, legalábbis rem az lesz! <#felkialtas>#felkialtas><#nevetes1>#nevetes1>
Parasite Eve 2, best game EVER!
ez már van hivatalosan mo.-on: http://activisionblizzard.hu/
csak most sztem karbantartanak...
A BC2 az más tészta, ott nagy valószínûséggel úgy mentek az adatok, hogy a tényleges játékszerveren kívül folyamatosan közbeiktatta az EA központi szerverét is, ezért lett rossz a válaszidõ (ugye ezt támasztja alá, hogy ha játék közben fagytál ki, a pontjaid maradtak, tehát tuti kommunikált a master serverrel játék közben is).
Eddig a codok nem ilyenek voltak, úgyhogy jó pingre számítok (német szerónál).
Parasite Eve 2, best game EVER!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Én az mw 2-t elõrendeléssel vettem meg tavaly. De már megbántam emiatt az agyhalott ötlet miatt hogy "legyenek a játékosok a hostok, biztos jó lesz" Jah persze örülök ha 90 alatt van a ping-em(cod4 20-30). Ennél a résznél azt olvastam hogy ismét "rendes" servereken fut majd a játék, de valamilyen cégnek szerzõdése van hogy csak az õ gépeiken futhat. De ha nincs egy darab serverparkjuk sem Mo. közelében (nem biztos) akk itt is hasonló minõségre lehet számítani. Félre van rakva most ennek is az ára, de nem tom eldönteni hogy megvegyem-é. Szerintetek?
Az operációs rendszeren is túl...
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Mason, a játék fõhõse.
Just do it :)