11248
  • Prince23
    Fúú most már menjeneek a kva anyukba trék
  • aricsi
    Ügyes vagy,a szerencsés 5%-ba kerültél kapsz egy túró rudit.
  • Boron Power
    A hivatalos fórum "karbantartás" miatt zárva. A k. anyjukat!

Steam fórumra linkelt a srác egy írást, miszerint tudják, hogy probléma van, de csak kb. két hét múlvára igérnek patchet... Megint mennek Hawaii-ra biztos...
  • torok6
    Sziasztok az első pályán mit kell csinálni a tankkal mert ha felrobban akkor vége a játéknak?
  • wesker24
    Még hogy szarul van optimalizálva jó vicc ! XD

Nálam olyan tükörsimán megy a játék mint kés a vajon !

Pedig még 4x élsimitás is rajta van !

Lehet én is abba az 5%-ba tartozok akinek szerencséje van és No LAG ! xD
  • ajem kisa
    Koncert!:D
  • Prince23
    Gyerekek, nekem van egy sanda gyanúm. szarul van optimalizálva... ha már a single is szarul megy nem?
  • pisztácia
    Szerintem az lehet, hogy ezt nem IW hanem (treytech) vagy mi csinálta. És nincs annyira jól optimalizálva. A WAW se ment vmi jól már anno, mert az is trey cucc volt. De lehet tévedek.
  • tommygear
    jó de grafikailag semmivel sem több csak valamit csúnyán elbasztak ebbe, sőt még az mw2 szebb is sztem
  • tommygear
    arra van tipp hogy 9000szerverből miért 100at ad ki a kereső?
  • pisztácia
    Mármint max-on ment és volt vagy 60 FPS.
  • pisztácia
    Köszi, közben sikerült.
  • pisztácia
    MW2 nekem is maxon ment full-on. Ez minden off, low, és 25 FPS...
  • tommygear
    num pad
  • tommygear
    ha az mw2 elment maxon ez miért ne menne el?? nem értem...
  • Prince23
    MW2-őt csak 44.000-en tolják :D
  • BBazsi
    Hi!
    Másnál is van olyan hiba, hogy ha megnyomja a jobb egérgombot, akkor homályos lesz minden a távcsőben? Villognak a fények gyakran, első küldetésnél vagyok.
  • pisztácia
    jah, 25 fps, de minden low, és OFF..:D igaz örülök, hogy megy...
  • pisztácia
    Na szuper. Akkor átírtam.
    Amúgy előbb bent voltam egy szerveren, és full jól, laggmentesen ment. Stabil 25 FPS.
    Csak kéne már a lvl 10, hogy legyen title... na meg a FAMAS fegyó:D csak azzal fogok menni majd.
  • Stefling
    Nah, már majdnem jó, de még laggol. Iszonyat sokan játszanak, már csaknem 90 ezren :D
  • Syntech

Fejfájás :)
  • Fpocok
    Valaki rájött, hogy lehet felmenni szerverre?
  • pisztácia
    Köszi.
  • koandras
    Köszönöm CSENTO a kommentet, lényegesen sokat segítettél. Ezek szerint számomra is van remény.
    Jó lenn már áttérni egy serveres cod-ra.
    Anno cod4-eztem, mondjuk törve, de mégis jobb játékélmény maradt meg bennem. A zombis része meg különösképpen érdekelne a dolognak.
    Z amúgy meg lehet h okosmegoldásnak látszik ha levesztek mindent alapra és megy a játék, de valljuk be nem ez az a megoldás amit elvárnátok nem, legalábbis én nem.
  • böröczk
  • Daell Drow
    hasznald a numerikus nullat.
  • Csavez
    Egész jó a single!
    Widescreenforumon dopefish csinált widescreenfixert, ezzel működik a black ops 3D surroundban aa off többi full,30-50 fps.
    Jó kis game,pár kép:

• csento
    nekem ugyanez a konfigom és megy.....a lag problémát meg megoldják vmi patchel.
  • pisztácia
    Érdekes. Átírtam cfg-be, és a console-ba maradt a régi érték. Most egy olyat kérdeznék, hogy hogy tudom beírni azt hogy 100? Mert ha 0-at irok eltűnik a console:S
  • gallardo
    Amúgy nem rossz játék csak ez az fps lag a baj, amit egyértelmű hogy javítaniuk kell a napokban.

A másik ami zavar hogy játék közben a nevem mindig átvált unknown soldier-re. Valaki találkozott már ilyennel?
  • Newfronter
    A francba, le vagyok maradva.

Nem azért írtam hogy felvágjak vele, csak hogy van akinek nem fut szarul a játék...
  • koandras
    Lehet várni kell egy évet a következő részre és abból kisül valami:)
    Én már kezdek lemondani a játékról.
    Olvasom a kommenteket, laggos a játék. Nekem a configom: 2 magos pentium4 3Ghz, HD 4850, 2gb ram, op rendszer pedig win7
    Úgy érzem ezen a configon a büdös életben nem menne el ez a game, hozzáteszem a MW2 maxon ment nálam.
    Szerintetek ha netalán megcsinálnák a játékot normálisan jétszhatór, elmenne nálam?
    Még mindig érdekelne h a saturnban meg lehet e venni és mennyiért, esetleg tesco.

Én amúgy szerintem meglesem a warez-t. Ha az megy jól, akkor az eredeti is menne úgy azon a szinten? (a multi inkább izgat) Hülye kérdés de mintha merült volna fel hasonló a fórumban.
    A válaszokat megköszönném elóre is :)
  • pisztácia
    Okok, köszi szépen!
  • foxxi
    Ezeket már én is firkáltam korábban mindenhova és nem müködnek mivel ez program hiba és nem konfigurációs hiba... de köszi!
  • Maxtreme
    Azon nem szaggat? Biztos kamuzol :(
  • alph4
    Én csak így jellemezném a játékot: (legalábbis a PC-s változatot)

Nem is értem hogy lehet kiadni így játékot...szégyen
  • Zomil
    Neked is?
    Mondjuk valamiért csak 290fps van fix-en nincs meg a kerek 300, de remélem majd a patch-ben javitva lesz!
  • darki81
    pff
  • lolSL
    konzolba (0) nézd meg az értékét és írd át ha kell, onnan is meg kéne jegyeznie.
    ott a seta nem kell elé, csak egy /
  • Rage47
    tegnap vettem a NASA-tól 3 millióért egy intel core16, 80 GB RAM, HD9530 gépet és meglepődve tapasztalom hogy minden megy maxon szaggatás nélkül