11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#4395 Fúú most már menjeneek a kva anyukba trék -
#4394 Ügyes vagy,a szerencsés 5%-ba kerültél kapsz egy túró rudit. -
#4393 A hivatalos fórum "karbantartás" miatt zárva. A k. anyjukat!
Steam fórumra linkelt a srác egy írást, miszerint tudják, hogy probléma van, de csak kb. két hét múlvára igérnek patchet... Megint mennek Hawaii-ra biztos... -
torok6 #4392 Sziasztok az első pályán mit kell csinálni a tankkal mert ha felrobban akkor vége a játéknak? -
#4391 Még hogy szarul van optimalizálva jó vicc ! XD
Nálam olyan tükörsimán megy a játék mint kés a vajon !
Pedig még 4x élsimitás is rajta van !
Lehet én is abba az 5%-ba tartozok akinek szerencséje van és No LAG ! xD -
#4390 Koncert!:D -
#4389 Gyerekek, nekem van egy sanda gyanúm. szarul van optimalizálva... ha már a single is szarul megy nem? -
#4388 Szerintem az lehet, hogy ezt nem IW hanem (treytech) vagy mi csinálta. És nincs annyira jól optimalizálva. A WAW se ment vmi jól már anno, mert az is trey cucc volt. De lehet tévedek. -
#4387 jó de grafikailag semmivel sem több csak valamit csúnyán elbasztak ebbe, sőt még az mw2 szebb is sztem -
#4386 arra van tipp hogy 9000szerverből miért 100at ad ki a kereső? -
#4385 Mármint max-on ment és volt vagy 60 FPS. -
#4384 Köszi, közben sikerült. -
#4383 MW2 nekem is maxon ment full-on. Ez minden off, low, és 25 FPS... -
#4382 num pad -
#4381 ha az mw2 elment maxon ez miért ne menne el?? nem értem... -
#4380 MW2-őt csak 44.000-en tolják :D -
BBazsi #4379 Hi!
Másnál is van olyan hiba, hogy ha megnyomja a jobb egérgombot, akkor homályos lesz minden a távcsőben? Villognak a fények gyakran, első küldetésnél vagyok. -
#4378 jah, 25 fps, de minden low, és OFF..:D igaz örülök, hogy megy... -
#4377 Na szuper. Akkor átírtam.
Amúgy előbb bent voltam egy szerveren, és full jól, laggmentesen ment. Stabil 25 FPS.
Csak kéne már a lvl 10, hogy legyen title... na meg a FAMAS fegyó:D csak azzal fogok menni majd. -
#4376 Nah, már majdnem jó, de még laggol. Iszonyat sokan játszanak, már csaknem 90 ezren :D -
Syntech #4375
Fejfájás :) -
#4374 Valaki rájött, hogy lehet felmenni szerverre? -
#4373 Köszi. -
koandras #4372 Köszönöm CSENTO a kommentet, lényegesen sokat segítettél. Ezek szerint számomra is van remény.
Jó lenn már áttérni egy serveres cod-ra.
Anno cod4-eztem, mondjuk törve, de mégis jobb játékélmény maradt meg bennem. A zombis része meg különösképpen érdekelne a dolognak.
Z amúgy meg lehet h okosmegoldásnak látszik ha levesztek mindent alapra és megy a játék, de valljuk be nem ez az a megoldás amit elvárnátok nem, legalábbis én nem. -
#4371 -
#4370 hasznald a numerikus nullat. -
Csavez #4369 Egész jó a single!
Widescreenforumon dopefish csinált widescreenfixert, ezzel működik a black ops 3D surroundban aa off többi full,30-50 fps.
Jó kis game,pár kép:
-
csento #4368 nekem ugyanez a konfigom és megy.....a lag problémát meg megoldják vmi patchel. -
#4367 Érdekes. Átírtam cfg-be, és a console-ba maradt a régi érték. Most egy olyat kérdeznék, hogy hogy tudom beírni azt hogy 100? Mert ha 0-at irok eltűnik a console:S -
#4366 Amúgy nem rossz játék csak ez az fps lag a baj, amit egyértelmű hogy javítaniuk kell a napokban.
A másik ami zavar hogy játék közben a nevem mindig átvált unknown soldier-re. Valaki találkozott már ilyennel? -
Newfronter #4365 A francba, le vagyok maradva.
Nem azért írtam hogy felvágjak vele, csak hogy van akinek nem fut szarul a játék... -
koandras #4364 Lehet várni kell egy évet a következő részre és abból kisül valami:)
Én már kezdek lemondani a játékról.
Olvasom a kommenteket, laggos a játék. Nekem a configom: 2 magos pentium4 3Ghz, HD 4850, 2gb ram, op rendszer pedig win7
Úgy érzem ezen a configon a büdös életben nem menne el ez a game, hozzáteszem a MW2 maxon ment nálam.
Szerintetek ha netalán megcsinálnák a játékot normálisan jétszhatór, elmenne nálam?
Még mindig érdekelne h a saturnban meg lehet e venni és mennyiért, esetleg tesco.
Én amúgy szerintem meglesem a warez-t. Ha az megy jól, akkor az eredeti is menne úgy azon a szinten? (a multi inkább izgat) Hülye kérdés de mintha merült volna fel hasonló a fórumban.
A válaszokat megköszönném elóre is :) -
#4363 Okok, köszi szépen! -
foxxi #4361 Ezeket már én is firkáltam korábban mindenhova és nem müködnek mivel ez program hiba és nem konfigurációs hiba... de köszi! -
#4360 Azon nem szaggat? Biztos kamuzol :( -
#4359 Én csak így jellemezném a játékot: (legalábbis a PC-s változatot)
Nem is értem hogy lehet kiadni így játékot...szégyen -
#4358 Neked is?
Mondjuk valamiért csak 290fps van fix-en nincs meg a kerek 300, de remélem majd a patch-ben javitva lesz! -
#4357 pff -
#4356 konzolba (0) nézd meg az értékét és írd át ha kell, onnan is meg kéne jegyeznie.
ott a seta nem kell elé, csak egy / -
#4355 tegnap vettem a NASA-tól 3 millióért egy intel core16, 80 GB RAM, HD9530 gépet és meglepődve tapasztalom hogy minden megy maxon szaggatás nélkül