Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rayden02
<#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Sztem vmi edition változatához kapható, de nem biztos nemtom...
Napvilágot látott reklámok, figyelem spoileres vidik (single): BO reklámok
Cris99
ja de mi a neve?, v hol kapható?

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

szabii98
fuuu kell az a pendrive 😛

I met God. She's black

Cris99
4nap 😛,, mondjuk én csak csüt kezdhetem a háborút

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

bigapó
Érzõdik a keleties hangulat rajta, szerintem ez is jó zene.

The Matrix has you...

bigapó
a végén unalmunkba mi is csináltuk párszor, meg az olyat amit normál módon nem tudtunk volna megcsinálni...

The Matrix has you...

nincs több boostolás, bár inkább ez konzolon a menõ, mintse pcn:d

- Tactical Insertions cannot be used in Free For All, where the majority of boosting was performed
- Boosting for CoD Points in Wager Matches will be almost impossible, because all players are randomly selected, meaning no parties allowed.
- Players cannot invite friends into certain game modes where boosting could be commonplace, such as Free For All.
- Most interestingly, players can report boosters in Black Ops to Treyarch, who will use the new Theatre mode to see if the reported player was indeed boosting. The booster’s 10 most recent games can be viewed by the team at Treyarch Studios, and if somebody is deemed to be boosting, they will be banned immediately.

Bence94
ölég speckón néz ki de nekem nem tetszik, sõt...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

CalebJoe
már nem kötekedni akarok de talán a COD-ban a legegyszerûbb lõni ehhez minek speciális mouse, de ha boxhoz van ez az egér akkor nem szóltam mert a gamepad akkor se való fps-re akárki akármit mond csak egér

Mw2re gondoltam. <#circling> Most tényleg pang a topic, de majd ha megjelenik... <#nevetes1><#dumcsi>
DarkSector
ezt lesd meg még, ez is hiányzott nekem az origiben... 😛
úgy játszottam hogy töltöttem közbe le, de ugyse volt lagg 4zõd csiki vot.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jah gyors, de a dpi nem csak a gyorsaságban számit, hanem a pontoságban is.
én 4000dpin játszottam régebben az télleg sok volt, most a 3200 az már jo.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bigapó
hát most igy ebbõl nem tudtam megállapítani, hogy melyik országból való a srác. ha jól értettem csak az árát mondta, de a pénznemet nem. annyira nem érdekel, úgysem vennék csak ezért egeret, fõleg, ha ilyen sokba van. annyira nem vagyok jó játékos, nekem bõven elég a logitechem, úgysem tudom még azt sem kihasználni. nekem elég a 800-1000 dpi, még az is gyors néha.

The Matrix has you...

bigapó
mármint MW2? Én max azt, ha steam-el együtt banolnának, de ha warez, akkor úgysem azon keresztül csatizna, szóval nem kell félni.

The Matrix has you...

DarkSector
nekünk legrosszabb esetben is euro 😊

bigapó
80 dollár (vagy font?)? jól néz ki, de nem telik rá 😄

The Matrix has you...

DarkSector
jah kurvaszar lehet
😄

Fpocok
Úgy hallottam, hogy kávét is tud fõzni!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Nem kell. Ugyanis nem lesznek tört szerverek BOban, mivel nincsenek szerver fileok. BC2 már jó ideje kinn van, és ott sincsenek tört szerverek.

Blacksheep333
Még úgy sincs kint a játék, az eredetisek is gondolom ki akarják próbálni.
Ezért tettem csak linkbe, OFF szócskával.
Ha a HG úgy gondolja, törölje a hozzászólást, ezzel együtt.
Amúgy is pang a topic. :p

Az operációs rendszeren is túl...

DarkSector
ugye én az origiben ezt akartam csinálni sokszor, ami itt mots elérhetõ hogy Private Game inditok és tudjanak bejönni idegenek ne nekem kelljen összeszedni 200 ismerõst.

Féltem az eredeti gémemet...
DarkSector
sajna nem átmoddolták a teljes rendszert, ez alapfunkcio
ahol eredetileg van az invite friends opció, ott van egy Server List. a cod4 origisek tudják mi ez a menüpont.

bigapó
még a végén felrakom megint és kipróbálom én is 😊 úgysem warezoltam vele vagy ez mûködik eredetivel is, csak ez a progi kell hozzá?

The Matrix has you...

DarkSector
szerintem játékfejlesztésbe kellene inkább fogni magukat a srácoknak és ilyen fasza dolgokat funkciókat egy hivatalos programba tenni. asszem több eladás lenn.

DarkSector
jah ezt csak érdekességképpen mutattam, nem az hogy warez vagy honnét micsoda.
hanem az érdekessége a dolognak az hogy annyira fejlesztik a játékot, hogy jobb lesz mint az eredeti változat, amolyan MW2 v2.0 😊

és ez az alteriwnet cucc kell hozzá meg warezos verzsön gondolom... hát kíváncsi leszek mennyire lehet majd azoknak gémelni a BO-val akik warezos verzsönt választják,mondjuk nem izgat mert meg van már rendelve és az mw2vel is ezért vok így lemaradva ilyen téren, mert az is eredeti és ezért kérdeztem h. ez mi a franc..
ja azt én sem láttam eddig! <#wave>
DarkSector
asszem ami szerokat privátba csinálsz megjelenik a listán bárki bemehet válthatsz csapatot stb.

Fpocok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A húsdarálóra meg a savas folyadékra gondoltam... eddig nem láttam ezeket

Fpocok
Ez MW2.

Az alternatív út létrehozására gondolsz? ajtó kinyitása... azt mondták h. lesz is ilyen néhány mapon.
Blacksheep333
Kijött a PC_warez_BO vagy az MW2 kapott dedicated servereket?

Az operációs rendszeren is túl...

A warezos verziót így meghekkelték már? dedszerósra megcsin vagy mi a franc?<#conf>
DarkSector
😊

Fpocok
Hát ez remek! Tényleg.

DarkSector

Fpocok
Eddig szint az összes videót láttam: Nem hittem volna, hogy tudnak nekem újat mutatni!

OFF
1 nappal lemaradtam a GTA4-rõl, de bánom azóta is... <#falbav>
ON
Fpocok
Így van!

Aki meg steamen veszi: Hátha van rá ennyi fölös pluszpénze akkor miért ne. Én max akkor veszek ott, amikor akciós valami (GTA 2000ft)

Köszi a válaszokat.
Még azt kérdezném ha a dobozos változatot rendelem meg vmlyik boltból akk is steam-en kell regisztrálni mint a mw2-nél?
Origo GSM-et el is lehet felejteni, mert 1700HUF a szállítási díj!

Most nézem az árakat kitoltad linkbe! <#eljen>
Fpocok
És ezeknél mennyi a házhozszállítás? Mert a többit is olyan árral raktam ki.

lolSL
még két 9500-as bolt, egy a nyugatinál: http://www.progame.hu/index.php?product=1329
egy meg az árpád hídnál: http://www.origogsm.hu/termek/Call-of-Duty-Black-Ops-PC.html

Fpocok
Mielõtt megint menne az összeesküvés-elmélet gyártás, azért raktam ki eddig csak a platinumot mert 1. IRL haverom jókat mondott róla 2. Eddig ez volt a legolcsóbb. De jó, hogy mondtok alternatívákat.

(Személy szerint az ipon-t nagyon utálom, rossz tapasztalat)

Ha valamelyik adat pontatlan, vagy tudtok mást, akkor szóljatok.

lolSL
kár hogy a játék fejlesztõi nem sokat láttak belõle 😞