Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Mindennapi STREAM ünket ad meg nekünk ma. Huááá.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Lehet, hogy elõbb kezdte a videót nézni, beizgult a játékra, azt szólt asszonypajtásnak <#hehe>

elitehun
Hát ha te COD vidit nézel dugás közben ott komoly gondok vannak<#banplz>
Közben dugtam is, neked dugás közben mindig az LCD-n jár a szemed vazze.....
<#idiota><#worship>

Prince23
Azt azért vegyük figyelembe, hogy nem direkt a 18-22 éves korosztálynak szánták a filmet. retro film amúgy is 😊

lolSL
két egymás utáni nagyon gagyi horror filmet
😄

Prince23
akarom írni: Recruit fokozaton.

Prince23
Regularon biztos hogy bõ 5 óra a játékidõ😊

nehezebb fokon van az majdnem 7 h is.

Blacksheep333
~5 óra. :S
Megértem, hogy ez a megfelelõ játékidõ a történet elmesélésére, de akkor inkább tegyenek bele két sztorit. 😊
Mint anno, a grindhouse mozik amcsiba. Vettél egy jegyet, és cserébe végignéztél két egymás utáni horror filmet.

Az operációs rendszeren is túl...

Jaka923
Nem kell leoltani, mert gondolom csak azért akadt ki, mert ilyen szemetek vannak...

Fpocok
Szerintem nem nézte végig... csak arra mondta, hogy valaki már végignyomta, meg felrakta. Szerintem... nem tudom.

elitehun
Nem kényszerített senki se hogy megnézd. Vagy a 3*100 perc alatt egyszer se tûnt fel hogy mit nézel?<#szomoru2>
mmovar
látom nem érted! világos hogy aki nem ismeri fel a saját vagy enemy-t drescode alapján az nub ez idáig rendben. de ha chopperrel küldöd és nem jelöli az enemyt aki nem használ cold-ot akkor chopperbõl honnan ismered már fel az enemyt? mert olyan madártávlatból kétlem.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Drephis
nem kötelezõ megnézni

help

Prince23
Ez hol van? linket pls

Hát ja én láttam, menjen a f....-ba a köcsögje...

Fpocok
Valamelyik baromarcú felrakta az egész kampányt a netre... 3*100perc. Nem sok, de még így is több mint a mw2.

bigapó
feladták,feladtááák istenem, feladták Zavvi-ról, ha szerencsém van megjön 9-10.-e körül 😄DD gyáááá, ez a mai nap legjobb híre számomra 😄

The Matrix has you...

Fpocok
Igen, csak nem az lesz a perk neve, hanem valami más.

A cold blooded perkel nem jelölt ki mw 2-ben sem a predator sem a chopper gunner/ac 130, de még az "automata" gépek sem pl sentry gun/helikopter. Remélem itt is így lesz, hogy ezzel a perkel nyugodtan sétálgathatok ha tele az ég ellenséggel 😄 persze aki ügyes az látja a chopper gunner-bõl a cold bloodedeseket
Fpocok
Ez benne van a Hardcore-ban. Ha nem tudod megkülönböztetni a csapattársaidat az ellenféltõl, akkor...

mmovar
nem tudom szoktál e hc-ni de majd akkor fog sírni a szád, hogy ha saját csapat társad állandóan leszed chopperal 😄 mert nem jelöl ugye az meg lõ majd mindenkire és hát lesz tk 😊

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Fpocok
Szerintem ennél sem, meg a predatornál sem lenne baj, ha bejelölné... de baszki... falon át is látja õket? Emiatt egy nagy baromság.

elitehun
No comment...
lolSL
kissé noob dolog
szerencsére a chopper nem jelöli BO-ban

elitehun
Hát az mw2-ben is a predator meg a chopper meg ezek bejelölték az összes ellenfelet. De még mindig nem értem mért baj az ha bejelöli<#fejvakaras>
Fpocok
Bejelöli ellenfeleket. Kívéve, ha van ninja vagy ghostja... nem tudom melyik a neve.

Hát a predator is bejelölte elõzõ részben...
Ezt amúgy nem olyan könnyû irányítani, ha elmész vele valaki mellett akkor megfordulni már elég reménytelen (legalábbis Xboxon). Meg csak annyi idõd van szórakozni vele amíg a zöld csík jobb oldalt le nem fut.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Prince23
Sok ellenséget jelöl be ez a kiba.. rakéta 😄

csak ennyit akartam😄

ergó, lesz itt sírás, fórumon pl.

Én se értem mit akarsz az elmúlt két hozzászólásból kihozni.. <#fejvakaras>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Prince23
Sztem elég sok így egyszerre, nem? Akkor maradhatott volna simán Ac-130 (de lehetséges akkor még nem létezett ez a típus)

Egy Killstreak a Valkyre raksi.

elitehun
Ezt hogy érted?
Prince23
Hoppácska, Valkyr rakétákkal ennyi skill????

Fpocok
Ez már jó régi.

Jaka923
A bomba csipogása tökre bejön 😄

Prince23
SD Beta

tuti törölni fogják

Jaka923
Hétfõn még nem is lesz nálad a játék...

Fpocok
Hát... ez tuti, amit írtam.

majd kiderül.

Prince23

Fpocok
Rendes tõlük. Az 576 meg CDG továbbra is bekaphatja.

Fpocok
Mivel csak kedden akvitálódik... kétlem.

nekem is most jött.
Remélem a singlével lehet nyomni már hétfõn is😄

Én is megkaptam és h. az ára marad annak csak örülni tudok! <#vigyor2>
mmovar
üdv!

ezt a mail-t most kaptam! fel is hívtam õket és õk nem emelnek árat! gondoltam rendelek még1-et mert unoka öcsémnek is kéne de már necces nem valószínû, hogy tudnak adni még1 példányt pc verzióból.
-----------------------------------------------------------------

Call of Duty: Black Ops - közeleg a megjelenés!

Ahogy azt bizonyára mindenki olvasta nemrég, a Konzolok Szervize éjféli nyitással készül a Call of Duty: Black Ops megjelenésére - úgy gondoltuk, hogy itt az ideje összegezni a fontos információkat a játékot már elõrendelõ vásárlóink számára. Azok, akik már elõrendelték a Call of Duty: Black Ops akármelyik változatát, garantáltan megkapják a saját példányukat - a játékot pedig hétfõn küldjük futárjainkkal a megadott címekre, így kedden, a megjelenés napján már mindenki játszhat is vele! Természetesen arra is lehetõség van, hogy személyesen átvegyék a játékot, akár az éjféli nyitáskor - fontos megjegyezni, hogy az ilyen igényû változtatásokat még a hétfõi nap elõtt tegyék meg, tehát az elõtt, hogy elküldenénk az Önök példányát a futárjainkkal!

Köszönjük, hogy minket választottak:

Konzolok Szervize

szabii98
Énse.A pendrive remélem máshol is kapható lesz az jóó😛

I met God. She's black

elitehun
Hát én ilyennel soha nem játszanék. Nekem bõven elég a Razer DeathAdder-em 😄
Cris99
hát nem olcsó, de az egér se alap...
nekem csak dog tag kéne, v olcsóbban a szett

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

CalebJoe
itt van az egérhez adják 1gigás, 99 dollár elég drága érte szerintem

http://store.gameshark.com/viewItem.asp?idProduct=4982&idCategory=339
BEAST
😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."