11248
  • csuszi
    tájékoztatlak hogy az eddigi codok közül az 5 kapta a legtöbb patch-et, a leghosszabb törődést. lehet gta nem kaptt ez kapni fog. ennyi erővel menj át az sc fórumba és amikor ott álltak a szerverek ott is ellőhetted volna ezt a frappáns faszságot, mégis jött egy fixálás. sőt, elárulok egy titkot, manapság minden játék patch-et kap. nagy titok volt?
  • TDC Geronimo
    Ott nincsenek is ilyen problémák...
  • JaSoN HuNTeR #4433
    Ja úgy mint a GTA IVnél. Jön egy fixálás :)
  • csuszi
    sokáig nyomjátok még az instant sírást?
    jön egy fixálás és happység. mi a faszt kell nyivákolni húsz oldalon keresztül?
  • Lunki88
    Konzolon jól fog fogyni ez is, a kiadónak csak az számít...
  • JaSoN HuNTeR #4430
    Infinity Ward ezerszer jobb munkát csinált volna...
  • DeerHunter01
    az a CAMPAIGN meg MULTIPLAYER nevezetű valami csak ilyen tréfa volt a készítőktől hogy kiparodizálják az IWNET-et :DDDDD (ami egyébként is szar volt, de ez még azon is túltesz, nem gondoltam hogy visszafogom sírni valaha is az iwnetet)
  • AkAfinucsi
    hát eddig nagyon úgy néz ki :D
  • JaSoN HuNTeR #4427
    koMOLYAN EZ KERÜLT 12.000FTBA :)
  • MR ME
  • DeerHunter01
    dettó.
    ha nem csinálják meg normálisan a játékot pár napon belül akkor 11 ezret kibasztam az ablakon...abból már vehettem volna mást is.
  • TDC Geronimo
    Kedvencem mikor multiba az akadások közepette van hogy hiába lövök egyszerűen nem lő. Nem egyszer fordult már elő...kiakasztó.
  • Benedek
    OKé...
  • AkAfinucsi
    Próbáljatok meg fölállni a single menüben a székből azthiszem w-t kell nyomkodni és akkor feláll és menjetek oda a számítógéphez üljetek le, és írjátok be h DOA a kis arcade minigame már csak nem laggol
  • darki81
    Játszottam 3-4 kört, megvettem a cuccot, nyomtam egy esc-t, és eltünk a 8ezrem meg amit vettem XD
  • Gabe18
    Akkor talán a warez topikba kéne menned, van elég baj az eredetivel is nem hogy még a törés hibáit is nyomozzuk, meg belekeverjük...
  • JaSoN HuNTeR #4419
    Amikor el kell tolni egy ajtót és rád esik az autó?
  • Punker
    ugyanott tartok :(
  • Benedek
    A játékot vagy a Windowst?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nemtom, számít-e - mert eddig nem számított -, de a játékot szkidrótól vettem...
  • Punker
    a medal nem szaggat, ez igen! amúgy szar mind a kettő :D
  • JaSoN HuNTeR #4415
    Eljutottam egy helyre ahol cask fekete a kép és csak azt jelzi hova és hány méter... Ez milyen bug? Valakinek volt már hasonló.
  • Skynet
    A MOH pedig vetekszik egy félmarék szar értékével minden téren. Csodás.:)
  • mcwolf
    Hát azt kell mondjam, hogy: ÉN MEGMONDTAM

Amikor kijött a MoH, mindenki szidta, hogy milyen [email protected] ígymegúgy a CoD:BO lesz az ISTENKIRÁLYDe a MoH legalább játszható a kezdetektől fogva,mind single,mind multi módban.
    Ennyit a Treyarch-ról. Eddig is gagyi cuccokat csinált, és úgy fest, hogy nem sokat fejlesztették a tudásukat
  • Fpocok
    Rakd újra.
  • balintk
    Oh hát persze, Forum Maintenance. Megkapták a pénzüket és most szarnak a játékra.
  • Benedek
    Nekem a single szinte el sem indul. Intro lefut, főmenü lefut, majd a videó lefut, első pályán az ablaknál áló fickót lepuffantom, aztán kilépek az ajtón és elsötétül a képernyő. Sosem volt még gondom játékkal. Melegedés nincs. :(
    Cuccom: XP Prof SP3, Gigabyte GA-EP35-DS4, Intel E8200 3.2GHz (400Mhz), 2x2GB DDR2 1066Mhz CL5 (800Mhz), Gigabyte 8800 GTS G92 512MB (700/1000/1400 Mhz), CM Hyper TX2, Corsair VX450W
  • Maxtreme
    hahaha.. Nagyon vicces fiúk ezek..
  • Fpocok
    ez a pcs alfórum
  • tommygear
    mi a hivatalos fórum címe?
  • Csavez
    Igen,de sajna le van terhelve,marad a holland.
    Bc2-ben béreltem szerót,ahoz képest ez fillérekbe kerül.
  • mmovar
    hát nekem elegem is lett belőle... szégyen! 9500-ért eladó akinek kell írjon pm-et. ajándék postával elküldöm utólag a lemezt is!
  • atee103
    Nekem is lagol!
    Mi a megoldás,vagy mikor hajlandó csinálni valamit a gyártó?
    Vagy forduljak a fogyasztóvédelemhez?
  • TDC Geronimo
    két hét? :DD najó
  • Fpocok
    Csak tőlük. Nekik van németben is szerverük úgy tudom.
  • Csavez
    Akarok szervert bérelni,a gameserversen kivűl máshol is lehet?
    Nem enged német szervert bérelni,pedig az van a legközelebb.
  • Fpocok
    Légyszi, ha kampányról beszélsz és már nem az elején vagy, használd a spoilert. Kérlek.
  • Punker
    tet offensiva-nál vagyok, egy tök sötét szobában, csak a távot írj aki, mit kell csinálni? van valami lámpája ennek a barom Mason-nek? :)
  • gallardo
    Why is there lag when I play online?

Playing online involves having your console or PC send packets of data through multiple servers, hubs and backbones to reach its destination server. Your Internet Service Provider may sometime have equipment fail somewhere, and sections of the network go entirely offline. Other times connections have to be re-routed due to power failures or natural disasters, and as a result your connection time (and game performance) suffers.

az édesanyjukat
    forrás: callofduty.com
  • SirAlo
    Hmm érdekes, nekem is be szokott szaggatni az ilyen videó bejátszásoknál, de játék közbe még nem szaggatott :) pedig ott kellene igazából beakadjon:D
  • rage
    A jól optimalizáltság nem azt jelenti, hogy a te gépeden jól megy azt jól van...Ha elolvasod, milyen konfigokon megy rosszul, akkor azért egyértelmű, hogy a látványvilág nem akkora szám, ami indokolná ezt.

Nálam sem szaggat egyáltalán, de hát még jó...