Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
<#idiota>#idiota><#worship>#worship>
Megértem, hogy ez a megfelelõ játékidõ a történet elmesélésére, de akkor inkább tegyenek bele két sztorit. 😊
Mint anno, a grindhouse mozik amcsiba. Vettél egy jegyet, és cserébe végignéztél két egymás utáni horror filmet.
Az operációs rendszeren is túl...
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
The Matrix has you...
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Ezt amúgy nem olyan könnyû irányítani, ha elmész vele valaki mellett akkor megfordulni már elég reménytelen (legalábbis Xboxon). Meg csak annyi idõd van szórakozni vele amíg a zöld csík jobb oldalt le nem fut.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
csak ennyit akartam😄
ergó, lesz itt sírás, fórumon pl.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Egy Killstreak a Valkyre raksi.
Remélem a singlével lehet nyomni már hétfõn is😄
ezt a mail-t most kaptam! fel is hívtam õket és õk nem emelnek árat! gondoltam rendelek még1-et mert unoka öcsémnek is kéne de már necces nem valószínû, hogy tudnak adni még1 példányt pc verzióból.
-----------------------------------------------------------------
Call of Duty: Black Ops - közeleg a megjelenés!
Ahogy azt bizonyára mindenki olvasta nemrég, a Konzolok Szervize éjféli nyitással készül a Call of Duty: Black Ops megjelenésére - úgy gondoltuk, hogy itt az ideje összegezni a fontos információkat a játékot már elõrendelõ vásárlóink számára. Azok, akik már elõrendelték a Call of Duty: Black Ops akármelyik változatát, garantáltan megkapják a saját példányukat - a játékot pedig hétfõn küldjük futárjainkkal a megadott címekre, így kedden, a megjelenés napján már mindenki játszhat is vele! Természetesen arra is lehetõség van, hogy személyesen átvegyék a játékot, akár az éjféli nyitáskor - fontos megjegyezni, hogy az ilyen igényû változtatásokat még a hétfõi nap elõtt tegyék meg, tehát az elõtt, hogy elküldenénk az Önök példányát a futárjainkkal!
Köszönjük, hogy minket választottak:
Konzolok Szervize
nekem csak dog tag kéne, v olcsóbban a szett
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
http://store.gameshark.com/viewItem.asp?idProduct=4982&idCategory=339