11248
  • pisztácia
    Köszönjük az Infót!!
  • Fpocok
    Azt írják, hogy lesz valami szerver update a kövi 2-4 órában.
    A 24 óra arra vonatkozik, hogy ha lag van, ennyit várjon, mielőtt megint panaszlevelet ír gameservers nek.
  • pisztácia
    Nem vagyok nagy angolos, de akkor a hibán dolgoznak, és a 24 órában javulas lesz??
  • Gabe18
    Szúrd le... na.
  • Gabe18
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sehova, ahol az orosz beáll a ház sarkába ott áll neked háttal egy ellenfél, azt szúrt de és kész.
  • Syntech
    csajom
  • Fpocok
    "Hello,

This is in response to your ticket regarding Lag. We are in the process of rolling out an update to the black ops server configuration. This will be automatic. After testing, we have found that our update will significantly improve performance on all servers.

No action is required to be taken by you. Please, we appreciate your patience. This roll out will happen in the next 2-4 hours. Please wait 24 hours before submitting any additional support requests regarding lag, as your issue will likely be resolved as a result of this change.

Thank you,

Zachary Williams
    http://www.gameservers.com/
    Frag. Not Lag. "
  • Fpocok
    Türelem baszki, pár nap és biztos csinálnak valamit.
  • TDC Geronimo
    Mindkét konzolon fix 60fps, mint az előző részek. Ezt eddig is tudtuk
  • aricsi
    Még jó hogy xboxon a single-t végigvittem,és tök simán futott.(vsync-elt 60fps) JA,MIKORI GÉP IS AZ AZ XBOX 360? 2005. Kb. egy ősi radeon x1950-esnek megfelelő graf.chippel. És alant van az én gépem.Szal nincs több kérdésem.
  • Scouser
    Titeket pc-seket jól át*sztak...PS3-on tökéletesen megy a játék.
  • Fpocok
    Tök fasza, hogy a boltok naponta változtatják a játék árát... gg... frissítve.
  • pisztácia
    nekem meg csak 1.8 as dual core om van...:D es ugyan ez a hiba. Amugy volt ma egy szerver es ott stabilan volt 25 -30 FPS-em. szal majd ennyi lesz ha megioldjak a hibat. neked megtobb szal no para.
  • aricsi
    Volt már,nem műxik.
  • Novotsik
    hát ez szarabb lett mint az elöző rész,nem értem h mi a faszomnak kell neki 4 magos proci amikor még a 2 magos provikat sem használják ki rendesen egyenek faszt basszamag megy normálisan ez a szar játék max grafon de mégsem mert a procim ami 2 magos 2.7ghz az lassú neki ezért orba szájba akad de ha betölt egy darabik 40 fps-em van de ha már megmozdulok akkor 5 fps na takarogyanak már a fejlesztők vissza a ....
    A cod-ot soha se tartottam nagyra de mostmár annyira sem
  • aricsi
    Jaja pl. a zombi tükörsimán fut nálam online ,olyankor is amikor a pálya tele zombival 16x aa is akár,tök mind1 milyen beállítás,multi,single meg 1/4 annyi fps-el.
  • berlinboy6329
    [spoiler]Az árnyékba' bujkálós lüüldetésnél mi a sart kell csinálni?Hiába bujkálók el akkor is észrevesznek...A heli lámpát elkerülöm, és elfutunk,de utána szar az egész..Reznov bele áll a fénybe ugy néz ki a ház mögül,én meg körbemászok a mapon bebujkálok mindenhova ki a faszt érdekel OTT VAN KAPJUK EL...hova kell ott bujni?
  • Drephis
    megcsináltam, de semmi javulás..
  • csuszi
    semmi gáz, el lett mondva 20000szer, felfogta mindenki itt a fórumon, ha már annyira szeretnéd hogy foganatja legyen a sírásodnak tedd hivatalos fórumon, hacsak nem gondolod hogy az sg-ét olvassa a fejlesztő/kiadó.
    egyéb esetben a megoldásos hsz.nak több értelme lenne, mint annak hogy minden második ember beírja hogy ez mekkora fos. jön egy patch, aztán lehet sírni ha a játék valós tulajdonságai miatt lesz szar.

pénzdíjas játékban toltuk, sokkal kevésbé laggol. sokkal sokkal, szinte tökéletes volt 2-3 map. de csak a nyílpuskás, a gun game katasztrófa. nem tudom mi a különbség, és mi miatt laggos a multi, nem a zombi és 1-2 mód. a theater-re tippelek.
  • Cingar
    ezek a kisautók rohadt idegesítőek.
  • AkAfinucsi
    Én meg most ott multizok tiszta röhej,hogy pc-re vettem meg és xboxon kell játszanom.... (méghozzá OLASZ verzióval mert az volt az egyetlen PAL-os)....
  • TDC Geronimo
    én :p
  • DeerHunter01
    én xboxon toltam végig a singlet, mondom ez fasza kis játék lesz majd pc-re is a multi miatt erre meg beszoptam rendesen. bár kifogják szerintem ezt javítani de azért jólenne igyekezniük.
  • Fpocok
    Ja, de ki a fene akarna fpst játszani önszántából két analog gombával?
  • hegege
    1 éves win7 teleszemetelve E5200as cpu 3,4re huzva 4 gb ram 4850es vga (nem is a legujabb driver sztem) és 1680x1050be max detailon 2x élsimitással fut folyamatosan , single.be nincs lag és akadás...
  • JaSoN HuNTeR #4450
    játék könyvtárában található config.cfg file-t nyissuk meg egy tetszőleges szövegszerkesztővel (pl. Notepad), majd keressük meg az alábbi sorokat:

* seta r_multiGPU, ennek értékét állítsuk 0-ra
    * seta r_multithreaded_device, ennek értékét pedig állítsuk 1-re, amennyiben több magos CPU-val rendelkezünk
    Nekem ez segített,FULL grafikán megy szaggatás nélkül!Remélem tudtam másnak segíteni ezzel.

Valaki ezt irta ez bejövös?
  • tommygear
    rengeteg játékot csúsztattak már hetekkel, hónapokkal
  • JaSoN HuNTeR #4448
    Amúgy rájöttem cask mi vagyunk mindig ilyen balf*szok vagy szerencsétlenek PCsek mindig besz*pjuk valamivel lag,bugok stb.

Konzolosok meg örvendve és boldogan játszanak lag és hibák nélkül.
  • tomo05
    Köszi!Reméljük megoldja ;):)
  • sparrow35
    Az L4D megjelenéskor tökéletesen játszható volt, ne hasonlítsd ehhez...
  • DeerHunter01
    Azért volt már rá példa nem is egyszer hogy 1-2 hónappal a hivatalos megjelenés előtt csúsztatták el a dolgot.
  • JaSoN HuNTeR #4444
    Jaja. Milyen géped van? milyen Op.rendszer?
  • JaSoN HuNTeR #4443
    Lehetséges hogy megoldja,nálam is van és nagyon idegesitő ,nevetséges lenne ehez ekkora gépigény amúgy proci szinten mert a grafika nem valami nagy szám szvsz.
  • Punker
    aha ajtót toltuk a társsal
  • tomo05
    Hali!
    Lenne egy kérdésem: mi lehet a baj, hogy sokszor beakad a hang és egy pillanatra kép is (nem akadás)!
    A hang kari drivert nemrég tettem fel.
    Elképzelhető, hogy egy patch megoldja majd?
    Köszi a választ!!
    VGA driver: Catalyst 10.10
  • Gabe18
    Mint korábban írtam lehet a készítők nagyon szívesen így is tettek volna. Csak mivel a megjelenés már fixálva lett vagy fél éve, nem lehetett megcsinálni hogy a pc verziót csúsztassák pár napot a végső simításokra, így aztán inkább kiadták így...
  • gagax
    : D nah srácok :D valakinek van eladó ? : D ha van vkinek akkor PM be :D mert vannak feltételeim :D nem veszemmeg azért h kettétörjem utánna szal : D
  • DeerHunter01
    azt hogy mostantól akkor ez lesz az alap, hogy megveszek egy AAA játékot 11 ezerért és játszhatatlan az egész, singlebe is szaggat, multiba is laggol ? de nehogy fel legyek háborodva mert jön majd rá a patch...
    inkább adták volna ki 2 héttel később csak normálisan.
  • balintk
    Nem lesz itt patch, helyette majd bejelentik h. készül a Black Ops 2 és ez csak egy Béta volt, mint ahogy anno a valve csinálta a L4D-nél.
  • JaSoN HuNTeR #4436
    Jólvan már csak vicc volt :)