11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#4515 mert mi is a gond a pc-s verzióval a konzolossal szemben? Nem olvastam a topikot, nagyobb hibát pedig én nem észleltem. (1-2 alkalommal kicsit sokat kelett várnom hogy a társaim is kövessenek) -
#4514 jah cod4-et kurvajól összerakták. nekem alap hogy fent legyen a gépemen.
iszonyatsokan mostanában is vásárolják, csakhogy tudjanak klánokba menni, és eredeti szervereken nyomni. cod6 forditva volt mindenki menekült.
itt még rosszabb. -
#4513 Peace van öcsém...
Ha lenne egy csöpp kis eszed, olvasgatnád a fórumot, mielőtt belöknéd a hülyeségedet...
Azért van 5fps-ed, mert hibák vannak a játékban...
Legközelebb olvass, vagy általános iskola 1.osztályában tanulj meg, ha eddig nem sikerült.. ;) -
#4512 Valóban, ha nem lenne ez az fps probléma vele, nálam is simán verni az mw2-öt, mondjuk igy is veri a saját szerverek miatt :D
Viszont a cod4 közelében sincs számomra egyelöre -
#4511 jah vágom technikai gondok.
hát jah szarügy, én minimumon küldtem akkoriban nekem a szaggatás meg minden hétköznapi volt a játékokban nem vettem észre annyira. :) -
#4510 abba is pont ugyan ilyen egér beakadás volt sokaknak, teljesen random konfigurációkon, és soha nem lett rá megoldás. nekem előző gépemen szar volt, ezen meg jó vmiért.
ott vmi olyan oka volt hogy már túl jól futott a game az újabb gépeken és összeszarta magát az engine a konzolos fölötti fps értékeknél, vsync meg az istenért se ment vele rendesen, meg az idióta liveos launcher miatt az fps limitert se tudtam beállítani -
#4509 halo 2 az zsir volt. mi bajod volt vele? :)
meg az első rész is király. -
#4508 miért szégyen ez?
mit számít ez?
adjátok el a cod7-et, és majd vesztek más játékot az árából. (tudom könnyen beszélek de minnél előbb annál jobb)
nem kell törődni a játékkal, tehyard, most megmutatta, hogy fikát sem ér.
cod sorozat IW nélkül meghal, faszák az ötletek csak a sok programozási tapasztalatlanság. -
#4507 bár ilyen már a halo2-vel is volt csak az senkit se érdekelt :D -
#4506 van nagyobb szégyen a gaming történelemben mint ez hogy konzolon jobb egy fps? :/ -
#4505 jah csak mondom.
konzolon megvan a ha. -
#4504 ha -
#4503 első normális review a játékról -
#4502 olvasd is el.
a multit nem értékelte, azt írja ha a multit stabilizálják, +2-3 pont, vagyis igazából az 8-9/10 -
#4501 "I honestly, truly wish I could say more in Black Ops' favor. This is the first Call of Duty in which Treyarch has stepped out of the shadow of Infinity Ward, but the triumph has been ruined by an unbearable PC port, and this is coming from a game that had promised to do much more for PC gamers than Modern Warfare 2 did. Since we currently lack a 360 or PS3 version of the game at the time of writing, I can't say how much better they are, but this version is a disaster. " -
#4500 én 2/10-et adnék a pc-sre:D -
#4499 végre egy pc-s értékelés,
ilyen állapotban tényleg nem érdemel többet -
#4498 destructoid
6/10
http://www.destructoid.com/review-call-of-duty-black-ops-186908.phtml -
#4497 vagy a varezt.
talán lenne 1millio -
#4496 pc-re 100ezren. XD -
#4495 azért a pc-s eladásokat biztos megdobná ha beleszámolnák a 1C által értékesített példányokat, hogy az oroszoknál/tól nagyon sokan megvették 3-5ezer forint körüli áron. -
#4494 Kasszasiker. A világ legkelendőbb játéka lett a BO!
Mondjuk nem csodálom. király sztorija is van. MW2-höz képest. -
#4493 http://screenshot.xfire.com/s/106624511-4.jpg
Itt legalább nem szaggat :-)) -
#4492 A kubai kormány felháborodott a Black Ops első küldetése miatt! Erről már cikkek keringenek nertnem
:D -
#4491 mihez kéne a 4 mag? a nulla fizikához? ennek ugyanúgy kéne mennie mint az mw2nek-nek, ilyen szaggatások a gta4ben se voltak a megjelenés napján -
#4490 singlebe a helis rész valami iszonyat gagyi, amúgy nemrosz maga a játék, bár elég rövid... -
#4489 Nálam olyan lag volt, hogy egyszer csak beakadt 1 mp-re. Azt megszűntette, ha a vírusellenőrzést kivettem. Ilyen volt BC2-nél is, vizsgált egy ini file-t. Itt még nem tudom, hogy mire nyúl rá folyton játék közben. Ha valaki rájönne esetleg szóljon, mert akkor beállítom a scan kivételek közé. -
#4488 zsíír -
#4487 Az a vicc hogy a sok über kocka hogy rájön egyből az ilyen dolgokra :D:D -
#4486 tuti hogy a baltanal is van celzas resegites. -
#4485 ez de szaar, istenem :DDDD kétszer pattan és a bokáját viszi el...mamáám. -
#4484 -
#4483 Nektek is úgy tűnik, hogy két különböző csapat rakta össze a játék single részét?
Az eleje tök bénán van megcsinálva szerintem, most Vietnámban már kicsit jobb a helyzet, de mondjuk a fegyverek hangjával, meg úgy a fizikai résszel nem vagyok megelégedve. Grafikával is volt egy-két érdekes dolog, de nekem nem szaggat, talán egyszer döccent meg a játék, lehet a 4 mag tényleg ennyire fontos neki. Eddig MW2 sokkal jobb ebben a tekintetben. Remélem a multi majd többet mutat magából és átbillen a mérleg. -
#4482 wareznál nincs steam, a törés jó, mégis akadozik sokaknál, nem amiatt van szvsz -
Gabe18 #4481 Hát én ezekhez az összefüggésekhez azt hiszem már képzetlen vagyok...
Na de mindegy, lényeg hogy tákolják össze. -
#4480 steam. -
Gabe18 #4479 Mondjuk ha a szerver miatt lenne az akadozás, akkor mi rossebért nem jó a single se sokaknak? -
#4478 Na igen, de szerintem gőzerovel dolgoznak rajta, és nem a Börzsönyben üdülnek... -
#4477 Akkor mégiscsak igaza lett volna a sracnak, aki GS forumon irt, én meg ide, hogy mara lesz vmi javitas? ezek szerint igen. -
#4476 Ez még csak a lag része a dolognak, de egyértelmű, hogy kliens patch is kell az fps esések miatt. Az meg ki tudja mikor lesz...