11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
Newfronter #4555 PC community. We are listening and have been working on updates. We have deployed a couple already below, more to come. Stay tuned here.
- GameServers.com has bumped sv_maxrate to 25000 across all servers to reduce lag
- GameServers.com continues to improve official server distribution in various worldwide regions
Regards,
-JD
Forrás -
#4554 ugyanaz, az autosave után minden fekete csak az iránytű meg a sárga irány jelző jön fel :( -
Newfronter #4553 Hmm akkor érdekes, valszeg a srác rég használta már. -
#4552 Nem jött ki frissites. Amugy mar nem tudom hogy meg mindig csak szar vagy nekem van szar gepem... ugy nez ki a szervereken mindenki jol el van... 30 felettiek mar... -
Csokis #4551 Pont ezt akartam írni/kérdezni én is! -
Newfronter #4550 A másik fórumon mondták, hogy jött ki valami Steam frissítés. Igaz ez? Ráfrissítenétek ti is? Mert a srácnak eltűnt a lag!!! -
Newfronter #4549 Neked a Ranked szerverek nem laggolnak? Német szerverekre mész, nem?
Nálam az unranked szerverek nem laggoltak, majd ma este megint kipróbálom hogy megy. -
Gergosz2 #4548 Üdv!
Nektek is szokott laggolni a final killcam?
Meg néha egy két másodpercig a menü?
Amúgy nekem máshol nem szokott laggolni.(minden maxon van )
Egyébként én azt hiányolom hogy ip alapján nem tudok a kedvencekhez szervert adni:S
-
#4547 hát most azt tudom ajánlani, hogy kezd elölről azt a pályát, hátha utánna nem akad meg ott. Semmi különöset nem csináltam, segítettem a csávónak betolni, nagy robbanás, sötétség, aztán pár másodperc és megy tovább. Szóval az valami bug lehet nálad. -
#4546 Jó kérdés, hogy mihez kell a 4 mag, abszolút semmi nem indokolja. Már előzőekben beírtam, hogy szerintem ezt két csapat csinálta és hát kétféle módon lett megalkotva, nem tudom van-e alapja, de nem nagyon tesztelték ezek szerint a játékot. De ugye akinél meg szaggat, annál meg nem mindenhol, zombi az fut rendesen. Ez kezd X-akta lenni :) -
#4545 de mit kell csinálni? :) -
#4544 persze:) pont tegnap kezdtem Én is, de azon már túl vagyok, ott nemsokára vége a pályának is. melózom, szal muszáj voltam pihenni:) -
#4543 na túl jutott valaki a single-ben az ajtó tolás utáni sötétségben? -
Newfronter #4542 Nálam is laggoltak a Ranked szerverek. Viszont az Unranked, player-ek által létrehozottak NEM. Ez a tapasztalatom eddig. -
Lbaxta #4541 Call of Duty: Besz Ops -
#4540 Tök jók a fegyverhangok! Szerintem felvehettek volna egy faqlka óvodást hogy felmondják a piu piu-t! Lehet az jobb lett volna! Sok különbség sincs két fegyver hangja között! -
Baxo #4539 ezt a laggra írtam! -
Baxo #4538 Mert vannak hibák a játékban. Olvass visszább vagy cod.hu-t! -
heartless #4537 Üdv!
Segítséget szeretnék kérni!
Van steamem ezet éve.. Megvettem a black ops-ot.. Felrakom a játékot; 7 giga.. Eddig semmi baj sincs; de az asztalra folyton kitesz ikonokokat; pontosan négyet.. egy steam; és 3 game....
Miért? nem tud nekem valaki segíteni? Ha törlöm újra felrakja.. :-S
Másik.. miért laggol minden?
-
#4536 Bocs...már késő van...ezt most benéztem :$ :D
-
#4535 nem.
csak túl komolyan veszel mindent. :D -
Gabe18 #4534 Ja én vagyok a hülye biztos. Csak én látom úgy hogy ez ilyen "na én most megmondom a frankót milyen xar ez az egész játék, aki megvette gyorsan adja el (minél előbb!)" stílusú hozzászólás.
De akkor nem az. Én kérek elnézést. Majd holnap megostorozom magam, hogy egyáltalán ez eszembe jutott.
-
#4533 Te meg legközelebb légyszíves olvasd el mire válaszoltam... -
#4532 te azt hitted hogy ez komoly?
majd gondolod ezmiatt el fogja adni? lol istenem ne fárassz. :D -
#4531 Zomil legközelebb légyszíves olvass el pár hozzászólást. :)
A játékban hibák vannak, mindenkinek ilyen sz@r(vannak szerencsések akiknek nem :D), elvileg dolgoznak rajta és lesz javító patch. :) -
Gabe18 #4530 Akkor a #4508-at jól kódoltad pl... Jobban mint a játékban a számokat. -
#4529 Konkrétan nevetséges alacsony fps-t produkál, pedig grafikán alapján nem kéne gondnak lennie...És amellett, h alacsony is az fps néha elkezd swappolni és akkor elöszeretettel lemegy 5-10 fps-re néhány másodpercre... -
#4528 nem észosztás, nem megmondom.
kérdeztek milyen kari és válaszoltam ennyi. -
#4527 jól hangzik... :D Procim, meg a ramom az elég jónak mondható, szval még a videókari..és minden király lesz :D -
#4526 nm. :) -
Gabe18 #4525 Te nem unod már magad?
Ugyanazt csinálod mint múlt évben az MW2 topikban, meg persze nem vetted de osztod itt az észt agyba-főbe hogy ki mit csináljon... -
#4524 aham, nagyjából... :) köszi szépen ;) -
#4523 1920x1080 minden max 4x aa 1x sem akadt ez a játék. Más játékokkal sincs gond 1920x1080-ban :) -
#4522 picit surolja a 4870-est. ha így be tudod azonosítani. -
#4521 küldjétek el e-mail-ben a teh-nek. :)
-
#4520 Jó videókari az 5770? Most akarok venni, és ezt a karit néztem ki magamnak :D -
#4519 jah most a multira gondoltam nem a singlere. -
#4518 szvsz a COD6 egy jó game... :) Nekem bejött nagyon
(persze kivéve az IWNetet :D ) -
#4517 ja szarul fut gyengébb gépeken? :S
Pedig tényleg neincs hűdenagy változás grafban a korábbiakhoz képest, majd nézek valamikor egy fps-t... -
#4516 q9550-el meg 5770-el semmi. :D