11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
torok6 #4715 Sziasztok az első pályán mit kell csinálni azzal a tankkal amelyik áttöri a kaput mert ha felrobban akkor vége a játéknak? -
#4714 xfire -
#4713 telepitsd fel a legujjabb direktx-et (játék lemezéről) -
#4712 http://screenshot.xfire.com/s/106624511-4.jpg
valakinek van ötlete, hogy ez milyen OSD progi lehet, ami az fps-t meg a local time-ot kiírja? -
#4711 sziasztok . ma végre megjött a játékom , hála istennek feltelepítettem , de nem indul el ezt írja ki :
a játékom eredeti . mi lehet a baja ? -
#4710 Egy ismerős arc. :) Még mindig nem akadtál le a COD-ról? -
#4709 Ha ezeket mind kijavítják, sima publicra már fasza a játék. -
#4708 röviden annyi hogy dolgoznak a patchen :) -
#4707 azt a listát magyarul is lehetne? valaki pls! -
#4706 Bár még nem próbáltam a gépemen, de erős a gyanúm, hogy ez a theatre dolog is eléggé fogja a netet, meg a teljesítményt. Nem tudom milyen alapokon nyugszik, de nekem pl Fraps eléggé be tudja szaggatni a játékmenetet. Ugyanakkor egy WeGame nevű meg nem, pedig az ráadásul HD-ben is fel tudja venni. érdekes, nem? -
Gabe18 #4705 Hát én osztom ezt a véleményt... -
#4704 Kivégezve. Hát jöhetnek a kövek, de az SP rész szerintem az eddigi legjobb volt az összes cod közül. :)
Végezetül az utolsó képrohamom :)
-
#4703 "* Floating apple"
Huh, most már minden rendben lesz -
#4702 xbox változat szeptemberben kész volt a lemezen lévő dátumok alapján, lett volna idejük ilyen alapvető hibákat kijavítani
de gondolom inkább dlc tartalmat csináltak hogy legyen mit eladni mindjárt -
#4701 Úristen emberek, a multi nema proci miatt laggol mikor fogjátok már fel VÉGRE? Nekem is laggol msot nagyon, de a szeró miatt.... vagy a steam... de NEM a gép miatt. Én pl délelőtt tudtam jókat játszani , de most nem. -
#4700 akkor az valami bug lehet hogy mindig "ismeretlen katonának" írja a nevem játék közben a menüben pedig a nick nevem... -
Gabe18 #4699 Na végre valami hivatalosnak tűnő reakció. Úgy gondolom mindenképp ki kell várni ezt a javítást mielőtt végső ítéletet mondunk az egészről.
Ja és bennem ezt a listát látva tovább erősödött hogy tudták ők hogy baj van ezzel, de KI KELLETT ADNI a beígért időpontban.... -
#4698 steam-be kell -
#4697 Hát ez elég durva!
-
BUKSAGe #4696 ígéretes, várjuk ki a végét -
#4695 ööö multiban hol az istenbe lehet nevet beírni? o_O -
Newfronter #4694 Treyarch's community manager Josh Olin also known as his twitter name JD_2020 has just recently posted on twitter "Hello World. We're here, working. We will patch all platforms, as always. I'll have info of substance once we catch our breath."
THANK GOD
I asked Josh what the patch was for and he listed the following:
* Frame rate issues
* Error connections
* Lagging while receiving achievements/trophies
* Party invite
* Leaderboards
* Killstreaks
* Glitches
* People seem to knife from far, kind of like Commando from MW2
* Theater Lobby videos not showing
* Guns seem weak when shooting at enemies, it takes longer too kill unlike MW2.
* Taking long to view the achievements/trophies
* Floating apple
* And many more
Forrás
Ez elég tisztességes. -
#4693 ez engem is érdekelne... -
Gabe18 #4692 Össze-vissza küldi nekem is. Eddig kettőt küldött vissza. Nem tudom mitől függ... -
Gabe18 #4691 Nekem s 4 magos procim van mégis laggol a multi. Nem ezen múlik a hiba, maximum erős gépen nem jön ki annyira. -
#4690 nem fut el nekem 4 magos van és játszhatatlan a multi -
#4689 zombi is jó egy ideig utána az is szaggat keményen
am a multi hány szintes? -
#4688 mivel a 4magos gépeken vidáman elfut...de nehogymár 4mag kelljen ahhoz, h játszható legyen a játék... -
#4687 igen, azon a pályán valóban valós volt.
[spoiler] ott elkapták, ennyi véget ért:( De úgy tűnik, minden treyarchos codban szerepelni fog, mint szellemharcos :)[spoiler] -
#4686 FPSel nem lenne baj, ha nem lenne ez az akadás. Itt valami kurva nagy gebasz van, ami ha javítva lesz akkor normális fpsel fog menni. -
#4685 Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
20089, 266327, 36, 94, 75.430
Én nem mondanám szarnak annyira az optimalizációt, 1920x1080 minden max 2xaa -
Gman2142 #4684 A theatre nálatok működik (színház vagy mi)? Mert már játszottam pár meccset és a "my recent games"-nél nincs semmi. Az tudom hogy várni kell pár percet/órát hogy odakerüljenek, de már kedden is játszottam a multival. Úgy tudom hogy az összes meccset felveszi,de "csak" 7 napra visszamenőleg, gondolom amikor a játék menüjében van ahhoz le kell tölteni hogy lehessen nézni/szerkeszteni. -
Svx #4683 Hello
Szerintetek létezik olyan, hogy az AI és a script alrendszer 3x annyira enné a procit, mint a grafikai renderer? Csak mert a gépem bőven a minimum specifikációk alatt van, de a játék elég jó FPS-el fut akár majdnem max grafikán is, viszont ha akció van, akkor 1-2 másodpercre beáll a kép, utána 3-4 másodpercig ismét játszható, majd újra beáll, és így tovább, de az FPS végig játszható szinten marad, csak ugye ezek a pár másodperces kimaradások teszik játszhatatlanná az egészet.
Úgyhogy én arra gyanakodok, hogy a magas gépigény vagy szándékos(undorító marketing okokból), vagy pedig a fejlesztők basztak rendesen optimizálni PC-re az AI és script kódokat, és inkább optimizáltak a sokmagos "tegyük tönkre a PC piacot azzal, hogy rákényszerítjük a programozókat a 7 threades optimizációra" újgenerációs konzolokra.
Mindenesetre felháborító a dolog, sok játékot próbáltam eddig, ami keveselte a procimat, de azoknál mindig FPS probléma jelentkezett (G71 GPU-s VGA-m van, ami mai napig viszonylag izmosnak számít).
Remélem kiadnak valami patchet, ha majd rájönnek, hogy nem vet fel mindenkit a pénz, hogy 3 évente új gépet rakjon össze, és emiatt fele annyian veszik majd meg a játékot, mint amennyire számítottak.
Mindenesetre maga a játék bejönne, de így... -
foxxi #4682
Tökön Fail xD -
#4681 F@szom hogy még a zombi mód se akar működni.Van hogy be se tudok lépni a menüjébe ha mégis sikerül meg kidob szerverkeresés közben.
Jó lenne ha már aktivizálná magát a Tréyarch és csinálna vmit. -
Csokis #4680 Egy nap alatt 7 millió példány fogyott! -
#4679 ha nem akad nála akkor simán lehetséges, 20 óra játékidő alatt összejöhet a max szint ha figyel mire kap XP-t. -
#4678 http://d.imagehost.org/0999/dasd.jpg -
#4677 Szaggatás és FPS ügyben nemakarok senkitsem elkeseríteni de eennyit tud tréács sajnos optimalizáció téren (persze patchel majd javítják ahogy tudják).
A COD4 a régi gépemen 1920*1080-ban élsimítás nélkül mindenféle fpskonfig és rommábutítás nélkül bő 260 átlagfps-t tudott...
Kijött a COD5 szinte semmivelsem szebb látványvilággal,és a 70-80 átlagfps-t jó ha elértem.....
Volt egy gyászosan gyenge COD6....És lám itt az új COD tréácséktól és megint jó ha harmada sebességgel fut szinte ugyanazzal a látványvilággal... -
#4676 Láttam prestige-lt embert............