Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Amíg nincs link, nem hiszem el.

Parasite Eve 2, best game EVER!

BEAST
Ezzel is, azzal is ratyi vagy. :y

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fpocok
Multi szempontból még annyira sem. Szoktad olvasni MoH fórumot? Sok csalódott arc <#gonosz1>

TDC Geronimo
Még mindig itt vagytok leragadva. Én is szeretek kontrollerrel fpsezni, na bumm. Ne mondjuk már meg a másiknak, hogy mi a jó neki 😊 Sokszor kényelmesebb bevetõdnöm az ágyba és tolnom valamit kontrollerrel, fekve. Emberek fele esélyt se adott magának arra, hogy kipróbálja vagy hozzászokjon csak csuklóból fikázza, mert máshol is ezt hallja. Szerintem mindenki azzal játszik ami neki kényelmesebb.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

gagyi fanmade
Hadüzenet... Nincsenek egy súlycsoportban, legalábbis single terén biztos nem, és elég tragikus lenne ha az eddig látottak után a Medal multi jobb lenne.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Prince23
Kivetítem már!

Fpocok
Én ezt most hallottam elõször 😄

Fpocok
Irigykedni valakira, aki kontrollerrel fpsezik? Nem hiszem. <#whatever>

Nem, mert 19órakor oldották volna fel a multit 😊

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

Prince23
Beszartok!

Black Ops The Catalyst trailer

Ez most hadüzenet a MOH-nak???? 😄DDDD

Carbonka
A lényeg az h. én már kedden játszok az xboxomon, szóval irigykedhettek. 😊

Carbonka
Nem értem. :/

Fpocok
Csak azért nem értettem, mert úgy mondtad, mintha valami nagy változás lenne... hiszem amit mondtál, eddig is errõl volt szó... tudtommal. Elég csak a STEAMet megnézni <#pias>

bocs de ennél érthetõbben nem tudom leírni de hátha.
hétfõ este van 23 óra 59 perc.A COD NINCS FELOLDVA.1 percet vársz kedd lesz a COD FELOLDÓDIK és multizni is tudsz meg singlizni is tudsz.
remélem érthetõ<#hamm>

aricsi
Ja hogy a multit is külön oldják fel,akko nem szóltam.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Prince23
Kedd 0:001-tõl már tolhatod

tommygear
leírta magyarul ember...
aricsi
De ha nincs feloldva a kampánnyal se lehet tolni.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

most akkor hétfõ 24 után lehet játszani vagy kedd 24 után csak mert már én se vágom....

tommygear
témaindító mióta = a házigazdával?
fail
Prince23
Elég hamar lesz :S

Ugye elõzetesen úgy volt h csak kedd este lehet multizni, DE most már ugye van hétfõ 23:59, és 1 percre rá azaz már kedden feloldják és GO MULTI!!!<#violent><#violent>

Prince23
Jobb lenne szerdára. Szeretném végigvinni PC-n a solo részt

Fpocok
Tehát akkor hétfõ és kedd fordulóján nyílik meg? Vagy egy nappal késõbb, kedd és szerda fordulóján? Csak mert nem értem.

kedd éjfél ó hogy basszák meg 😄 akkor max szerdán lesz csak game.......

Úgy hogy a topik nyitó nem egyenlõ a házigazdával...

NEOreg3
augusztus 18 óta semmi életjelt nem adtál magadról a topikban, így az idejárók elintézték egymás között a házigazda választást

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Maxtreme
Aztakurva'.... Van ott baj nyaktól felfelé rendesen.

FOGJÁTOK MEG A SZÉKET JÓL!!!

A MULTIPLAYER LEHETÕSÉGEK KEDD 0:00 ÓRAKOR OLDÓDNAK FEL,ELLENBEN AZ ELÕZETES HÍRESZTELÉSEKKEL SZEMBEN AKIK ÁLLÍTOTTÁK A 19:00 ÓRÁT!TEHÁT,STEAM ÉJFÉLKOR FELOLD ÉS RÖGTÖN LEHET CSATLAKOZNI MULTIRA.
<#violent><#violent><#violent><#violent><#pias><#pias>

DarkSector
<#whatever>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zinaj
en nyitottam a topic-ot.Fpocok te hogy kerultel ide?aruljatok mar el...

i7 azt szevasztok :P

csuszi
kurvára menésnek számít hogy 1000-en tolják, hogy az egész világon 50!! szerveren vannak legalább 10-en.
az uo duplázza, a 4 cirka 30szorozza, a 2 is kb 10szerezi...

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
😄😄

hogyne
war nincs.
player szám ebben a pillanatban 1300. és ez még sok. az átlag 500-700.
még a coduo is lekörözi kétszer baszki...

MJ rulz Pink Team The Only One

tommygear
tudom 😄
poén nem akartam rosszat😄

Ez felháborító. Én elviseltem a MW2-ben a GL-esek áradatát, a csalók tombolását, a gyalogkakukk módra rohanó commandóval 5 méterrõl ölõ õrülteket, a szétesõ IWnetet, na de ez...
Az asztal felett lebeg egy alma! Hát ezt már nem, inkább visszamegyek az elõzõ részbe...

tommygear
<#guluszem1><#guluszem1><#banplz>
Fpocok
UTOLSÓ STREAM érthetetlen nyelven.

http://www.youtube.com/watch?v=q0zVL8IRRvo&feature=player_embedded

Gyerekek,senki ne vegye meg a Black Ops-t, van a multijában, egy fatális hiba, amit a treyarch még nem vett észre.

DarkSector
szent isten. <#wilting>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Alapból benne van!

Fpocok
3 féle változat van. A legduvábban sokkal többet lehet nyerni.

Stefling
Nem tudja valaki véletlenül, hogy a zombi mód az aalpból benne lesz a multi részben, vagy külön majd meg kell venni hozzá? Mert hallottam már ezt is, azt is, aztán most végképp nem tudom, melyik igaz. 😊

Én már nagyon várom egyébként, márcsak 1 nap. 😊 Fõleg a multit, de persze elõtte végigviszem a single-t.

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

mrAbruzzi
A tétmeccseken csak ilyen aprópénzt lehet nyerni? <#conf>

ProGabe
hülyegyerek black ops dvd-t bont: katt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Prince23
Pls hol van az a Yt videó, amiben egy hülye gyerek 10 percig elõkészül egy dalra és bontja ki a Black ops példányt ? 😄

tommygear
<#idiota>
Maxtreme
megy az hidd el. havernál anno néztem (kb 2 hónapja) annyi szerver van mint a nyúlszar 😊) Miután megvettem az mw2-t, rájöttem hogy lehet jobb biznisz lett volna az 5... <#idiota>

5-el is sokan játszanak napi szinten tolom én is.