11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#4675 de Activision változtatott a szabályokon most már:) Nem lehet oroszt EUban regelni -
Lbaxta #4674 tök ugyanaz a boritója mint amit itthon adnak
megnézettem előtte és le is fotózta.. -
#4673 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tulajdonképpen nem mert a börtönben valóban létezett. csak ő nem tudott megszökni.
ui.:Ha erre akarsz válaszolni akkor irhatod ide is de küldj mindenképpen privátot mert legközelebb csak szombaton tudok gépezni... -
Lbaxta #4672 mw2 is onnan van és lehetett aktiválni itthon
nem rus verza full eng -
#4671 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak sajnos képzeletben, a BO-ban, sajnos. remélem Woodsot majd két év múlva valahogy visszahozzák -
#4670 ha orosz, akkor mindenképp kint kell aktiválni
vagy olyat is olvastam, hogy vmi vpn-el lehet itt is aktiválni -
#4669 szólj neki hogy ott aktiválja a cd kulcsot az accountodra, mert itt nem lehet. -
Newfronter #4668 Nálam annyi van, hogy hirtelen a szemem előtt töltődnek be a textúrák, főleg a dzsungeles pályán észrevehető ez. De most nem ez a legnagyobb gond a játékban. :) -
Lbaxta #4667 Na, holnap hozza ukrajnából haver ,vagy még lehet ma este-határtól függ-. -
BBazsi #4666 Másnál nincs grafikai probélma sinle első mission, ha jobb egérgombbal belenézek a távcsőbe minden homályos lesz. Néhol villodznak a fények. -
#4665 ja -
#4664 Ez Reznov srác mintha az orosz küldetésekből lenne az őrmester a Cod5-ben. Tök úgy néz ki meg a neve is az. Ugyanúgy mint Prájsz kapitány, ez is feltűnik több részben is. -
#4663 üdv! ha valaki már volt fent magyar szerveren akkor legyen oly szíves meghívni engem is.
Steam: BoB -
#4662 anno a mw2-ben is átirkáltam, meg rangot feltettem a pöccsel, és máig megy a játék.
de persze inkább várj a javításra, ha nem mered az a tuti. ezt csak mindenki saját felelőségre tegye. én is arra csináltam, nem hibáztattam volna senkit, nem is tehettem volna. -
#4661 Tuti. Én is átírtam azokat amiket lolSL mondott. Snaps-ot, és meg vmi maxpacketset mindenkeppen. -
#4660 Basszus nem értem, megfagy az egész játék ha elindítom a multit és be akarok lépni egy szeróra, másnak is csinál ilyet???? Eddig jó volt, hozzá se nyúltam lol.......... -
Gman2142 #4659 Biztos hogy a cfg átírkálás miatt nem fognak bannolni? (ezekre gondolok: seta r_multithreaded_device,seta r_multiGPU,sv_maxrate) -
#4658 de lécci utalok előre. :)
a dögöt elég ha megkapom. -
#4657 Ja igen, az 5.1-es dolog engem is érdekelne... :D -
BBazsi #4656
Másnál is van olyan hiba, hogy ha megnyomja a jobb egérgombot, akkor homályos lesz minden a távcsőben? Villognak a fények gyakran, első küldetésnél vagyok. -
#4655 megkértek hogy ezt másoljam be:
"Hali CoD BO-ban
HOL A RÁKBAN LEHET AZ 5.1ET BEKAPCSOLNI ? :(((
Menüben kiírja hogy SB 2 hangszóró és ámen , ki van szürkítve rá se tudok menni átállítani.
Van rá valami megoldás?" -
#4654 ha nem baj simon megvárom a patch-et:D
de még írja le mindenki javaslom 10szer hogy nagyon laggos. fúúú de laggos. nagyon nagyon nagyon laggos még egy hájg end pc-én is. fúúú de laggos. -
simonl #4653 Mármint nem én futottam, hanem a játék:)
-
McKalton #4652 Sziasztok
Tudnátok abban segíteni hogy lehet közvetlenül ip alapján a magyar szerverek valamelyikére csatlakozni?
illetve még egy kérdés, hogy tudok egy szerverre belépni haverral friends meghívás nem igazán működik.
Valaki segít tippekel? Köszönöm. -
simonl #4651 Megnéztem testvéremnél az eredeti játékot futás közben, high-end PC -n.
Gyerekek, gyorsan vigyétek vissza a boltba ezt a szart és kérjetek legrosszabb esetben egy levásárolható ajándékutalványt mert ez
Gyalázat.... -
#4650 fél-1 mp múlva lövök, olyan fél quick-esen, beadja a francba;) -
BUKSAGe #4649 Mindenkepp erdemes megvarni, amig kijavitjak, csak az a kerdes mikor. -
#4648 hát cod2-töl ez elég messze van...itt ha nem várok kb 5másodpercet lövés elött, hiába van rajta a célkereszt nem találja el...azért cod2-ben legalább oda lött ahol a célkereszt van...
Jah tényleg tök jó, h kivették a qscope-ot igy még haszontalanabb a sniper, ráadásul nem is mindig öl 1lövésböl, a sniper pontosságu assult rifle-ök, de még a light machine gun-ok is hatalmas elönyben vannak...
általában, ha sniperrel meglátsz valakit nem lesz 2. esélyed löni...és igy hogy meg kell várni kb 5másodpercet a lövés elött, hátrányban vannak azok akiknek jó a reflexük... -
#4647 Figyu, ha szar lesz, én kőkeményen le fogom szarozni, talán erről az MW2 fórum moderátora (Frank) tudna nyilatkozni.
De!
Ez egyelőre nem tűnik szarnak. A lag tényleg bosszantó, de ha megoldják, akkor ebből akármilyen fasza játék is lehet még.
Ha meg a sinleg player miatt basztál ki 11 ezer forintot és most, hogy kijátszottad eladod, akkor gratulálok. -
greendoki #4646 valaki próbálta már a peccset amit zippyn adnak a játékohz? -
BUKSAGe #4645 sok sikert -
lydog #4644 Modern Warfare 2-ömet cserélném Black Ops-ra:)
érdeklődni(email) itt: [email protected] -
#4643 én már tegnap kiírtam, hogy eladó... de a kutyának se kell. -
Hellsing47 #4642 valószínű..annyiért az ajándék dögcédulát nem adnám el :D -
#4641 amig nem lesz pecs, addig biztos nem. szerintem az első javítást mindenki kivárja.
én 2000ft-ért veszek egyet ha valaki eladná. :) -
#4640 persze, hogy lesz, idővel mindig van olyan aki feladja, megunja vagy csak szeretné elcserélni a játékait. -
#4639 Lesz itt eladó COD7 pár napon belül úgy látom -
#4638 nem kell quickscope és punktum... -
#4637 a késelés viszont még szarabb mint ezelőtt. most már külön perk se kell hozzá, eleve olyan, hogy 5 méterről a gyomrodba teleportál a penge.
plusz mindenki +speeddel rohangál, teljesen nevetséges... -
#4636 Köszi a válaszokat. :)
A zombi móddal mi a retek van már? Sosem fog működni? :S