11248
  • Rage47
    de Activision változtatott a szabályokon most már:) Nem lehet oroszt EUban regelni
  • Lbaxta
    tök ugyanaz a boritója mint amit itthon adnak
    megnézettem előtte és le is fotózta..
  • elitehun
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tulajdonképpen nem mert a börtönben valóban létezett. csak ő nem tudott megszökni.
    ui.:Ha erre akarsz válaszolni akkor irhatod ide is de küldj mindenképpen privátot mert legközelebb csak szombaton tudok gépezni...
  • Lbaxta
    mw2 is onnan van és lehetett aktiválni itthon
    nem rus verza full eng
  • Prince23
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    csak sajnos képzeletben, a BO-ban, sajnos. remélem Woodsot majd két év múlva valahogy visszahozzák
  • Rage47
    ha orosz, akkor mindenképp kint kell aktiválni
    vagy olyat is olvastam, hogy vmi vpn-el lehet itt is aktiválni
  • lolSL
    szólj neki hogy ott aktiválja a cd kulcsot az accountodra, mert itt nem lehet.
  • Newfronter
    Nálam annyi van, hogy hirtelen a szemem előtt töltődnek be a textúrák, főleg a dzsungeles pályán észrevehető ez. De most nem ez a legnagyobb gond a játékban. :)
  • Lbaxta
    Na, holnap hozza ukrajnából haver ,vagy még lehet ma este-határtól függ-.
  • BBazsi
    Másnál nincs grafikai probélma sinle első mission, ha jobb egérgombbal belenézek a távcsőbe minden homályos lesz. Néhol villodznak a fények.
  • Rage47
    ja
  • Bokafix2
    Ez Reznov srác mintha az orosz küldetésekből lenne az őrmester a Cod5-ben. Tök úgy néz ki meg a neve is az. Ugyanúgy mint Prájsz kapitány, ez is feltűnik több részben is.
  • gallardo
    üdv! ha valaki már volt fent magyar szerveren akkor legyen oly szíves meghívni engem is.

Steam: BoB
  • DarkSector
    anno a mw2-ben is átirkáltam, meg rangot feltettem a pöccsel, és máig megy a játék.
    de persze inkább várj a javításra, ha nem mered az a tuti. ezt csak mindenki saját felelőségre tegye. én is arra csináltam, nem hibáztattam volna senkit, nem is tehettem volna.
  • pisztácia
    Tuti. Én is átírtam azokat amiket lolSL mondott. Snaps-ot, és meg vmi maxpacketset mindenkeppen.
  • Stefling
    Basszus nem értem, megfagy az egész játék ha elindítom a multit és be akarok lépni egy szeróra, másnak is csinál ilyet???? Eddig jó volt, hozzá se nyúltam lol..........
  • Gman2142
    Biztos hogy a cfg átírkálás miatt nem fognak bannolni? (ezekre gondolok: seta r_multithreaded_device,seta r_multiGPU,sv_maxrate)
  • DarkSector
    de lécci utalok előre. :)
    a dögöt elég ha megkapom.
  • Stefling
    Ja igen, az 5.1-es dolog engem is érdekelne... :D
  • BBazsi

Másnál is van olyan hiba, hogy ha megnyomja a jobb egérgombot, akkor homályos lesz minden a távcsőben? Villognak a fények gyakran, első küldetésnél vagyok.
  • csuszi
    megkértek hogy ezt másoljam be:

"Hali CoD BO-ban
    HOL A RÁKBAN LEHET AZ 5.1ET BEKAPCSOLNI ? :(((

Menüben kiírja hogy SB 2 hangszóró és ámen , ki van szürkítve rá se tudok menni átállítani.

Van rá valami megoldás?"
  • csuszi
    ha nem baj simon megvárom a patch-et:D
    de még írja le mindenki javaslom 10szer hogy nagyon laggos. fúúú de laggos. nagyon nagyon nagyon laggos még egy hájg end pc-én is. fúúú de laggos.
  • simonl #4653
    Mármint nem én futottam, hanem a játék:)
  • McKalton
    Sziasztok

Tudnátok abban segíteni hogy lehet közvetlenül ip alapján a magyar szerverek valamelyikére csatlakozni?

illetve még egy kérdés, hogy tudok egy szerverre belépni haverral friends meghívás nem igazán működik.

Valaki segít tippekel? Köszönöm.
  • simonl #4651
    Megnéztem testvéremnél az eredeti játékot futás közben, high-end PC -n.
    Gyerekek, gyorsan vigyétek vissza a boltba ezt a szart és kérjetek legrosszabb esetben egy levásárolható ajándékutalványt mert ez

Gyalázat....
  • csuszi
    fél-1 mp múlva lövök, olyan fél quick-esen, beadja a francba;)
  • BUKSAGe
    Mindenkepp erdemes megvarni, amig kijavitjak, csak az a kerdes mikor.
  • Zomil
    hát cod2-töl ez elég messze van...itt ha nem várok kb 5másodpercet lövés elött, hiába van rajta a célkereszt nem találja el...azért cod2-ben legalább oda lött ahol a célkereszt van...

Jah tényleg tök jó, h kivették a qscope-ot igy még haszontalanabb a sniper, ráadásul nem is mindig öl 1lövésböl, a sniper pontosságu assult rifle-ök, de még a light machine gun-ok is hatalmas elönyben vannak...

általában, ha sniperrel meglátsz valakit nem lesz 2. esélyed löni...és igy hogy meg kell várni kb 5másodpercet a lövés elött, hátrányban vannak azok akiknek jó a reflexük...
  • Boron Power
    Figyu, ha szar lesz, én kőkeményen le fogom szarozni, talán erről az MW2 fórum moderátora (Frank) tudna nyilatkozni.

De!

Ez egyelőre nem tűnik szarnak. A lag tényleg bosszantó, de ha megoldják, akkor ebből akármilyen fasza játék is lehet még.

Ha meg a sinleg player miatt basztál ki 11 ezer forintot és most, hogy kijátszottad eladod, akkor gratulálok.
  • greendoki
    valaki próbálta már a peccset amit zippyn adnak a játékohz?
  • BUKSAGe
    sok sikert
  • lydog
    Modern Warfare 2-ömet cserélném Black Ops-ra:)
    érdeklődni(email) itt: [email protected]
  • mmovar
    én már tegnap kiírtam, hogy eladó... de a kutyának se kell.
  • Hellsing47
    valószínű..annyiért az ajándék dögcédulát nem adnám el :D
  • DarkSector
    amig nem lesz pecs, addig biztos nem. szerintem az első javítást mindenki kivárja.
    én 2000ft-ért veszek egyet ha valaki eladná. :)
  • bigapó
    persze, hogy lesz, idővel mindig van olyan aki feladja, megunja vagy csak szeretné elcserélni a játékait.
  • SubZero911
    Lesz itt eladó COD7 pár napon belül úgy látom
  • bigapó
    nem kell quickscope és punktum...
  • RatBaG #4637
    a késelés viszont még szarabb mint ezelőtt. most már külön perk se kell hozzá, eleve olyan, hogy 5 méterről a gyomrodba teleportál a penge.
    plusz mindenki +speeddel rohangál, teljesen nevetséges...
  • Stefling
    Köszi a válaszokat. :)

A zombi móddal mi a retek van már? Sosem fog működni? :S