Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
megvárom az elsõ napi (heti) visszajelzéseket, aztán ha kellõen pozitívak, megveszem az biztos! egyelõre csak azért nem rendeltem elõ, mert Treyarch. tavaly ilyenkor (mármint arányosan MW2 megjelenéshez viszonyítva) már én is megkaptam a visszajelzést, hogy mikor érkezik a cucc
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
ha a játékos nevedet átírod "Pitypangszedõ 2010 (hun)"-ra akkor a többiek "Pitypangszedõ 2010 (hun)" néven tudnak rádkeresni
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Parasite Eve 2, best game EVER!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Költözz el :D
Nekem a múlt évbe az MW2-t este háromnegyed 7-kor hozták pedig elvileg 17.00-ig van kiszállítás. És azt mondta akkor is aki hozta hogy még van neki hátra...
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Elõrendeltük:D