11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#4755 végülis pontosan énse tudom mivan mindenki mást beszél már :S a lényeg annyi hogy vmi miatt nagyon terheli a game a procit és swappol -
Gabe18 #4754 Mire lesz patch legalább megismerem a pályákat TDM-be...
Bár az előbb bejutottam egy olyan pályára ahol még nem jártam, erre kirúgnak... Pedig én nem csináltam semmi rosszat, igaz beestem valami fogaskerekek közé amibe meghaltam. Lehet gondolták ez szerencsétlen nem kell ide. -
#4753 SPOILER!!!! -
Laca8206 #4752 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem hozzátok a single player részhez.
A "The Defector" (japános) pálya és az a rész, amikor segíteni kell betörni az ajtót. És hirtelen robbanás az utcán és egy autó repül felénk. Na utánna full fekete a monitor, csak a jobb sarokban látszik a fegyver fajtája és a sárgával a cél, hogy hova kell menni.
Eddig simán futott a játék, semmi gond nélkül. Más is tapasztalta ezt? Ha újra indítom a játékot akkor is ugyan ez...
Mi lehet a hiba?
Segítséget előre is köszönöm! -
#4751 Fps-lag...az van. Ne oltsál már srác. Nem multizom. Így már biztos nem.
Deep delete -
#4750 NEEMMMM...
majd 2 év múlva... -
#4749 A gyereknek kéne adnod ezt a paksi erőművet :D -
#4748 Sziasztok ! Nálam nem jött elő ez a lagg probléma, vagy csak nem vettem észre ? Visztont ami fura, hogy amikor elsőnek játszottam vele még mutatta hogy áll a csapat, killcam, stb, mostmár viszont nem és ez idegesít. Lehetséges hogy elnyomkodtam valamit ? Vagy ez szerverfüggő. -
Newfronter #4747 Azt nem tudom hogy van-e összefüggés a kettő között. Ez jó kérdés. :) Ha laggol, akkor az kihat az FPS-re? (láttam itt többen is írták hogy zuhan az FPS, de mindenkinél?)Nálam a single-ben nincs olyan jelenség mint a multiban, tehát ott semmiféle akadás sincs. -
#4746 butaság.
tegnap óta ketyereg egy négymagos Athlon Phenom 4x 965, és egy Gigabyte 450GTS..
ma toltam 3*10 percet multiban, a szerverkeresőben viszonylag jó pingű (angol) serverre mentem, lagg alig volt. sztem kell a jobb gép, de kell egy patch is.
és mielőtt "zsíroznátok", a gyerek megkapta gépemet, Athlon XP 64 2 mag, meg a GTX260-amat, és toltam egy kört délután 3-kor, csont nélkül és lagg nélkül játszottam, egy játék alatt 3 szintet léptem.....
biztos ilyen is van. -
#4745 fps lag? :) -
Newfronter #4744 Nálam pedig de. :) Van hogy alig laggol, van hogy nagyon, és van hogy egyáltalán nem. Tehát ez szerver-kliens probléma. A lagg amúgy is hálózati problémából eredő probléma, nem rosszul megírt akadozó játék miatt van, azt hívják szaggatásnak, akadásnak. -
#4743 Az elején nálam is swappelgetett (első 1-2 map) és ilyenkor leesett az fps ~ 45 körülire, de a közepétől a végéig nem volt gondom.
Amit viszont nem szeret a játék, az az az alt+tab :) Utána kell neki 7-8 sec míg magához tér az 4-5 frames sebességből :) -
atyiko #4742 Egyébként az aláírásomba szereplö konfiggal is belaggol néha a multi még úgy is ha proci 3.3Ghz-re ill. a videokártya is full-ra van húzva (1680x1050 full grafika de ha lejebb veszem akkor sem javul)Úgyhogy biztos nem a gépekkel van a baj. Várunk és biztos kijavítják. Nekem amúgy nagyon tetszik a multi. Egyenlőre a laggon kivül semmi idegesitőt nem véltem benne felfedezni . Alig használnak gl-t illetve hálistennek sokkal kevesebb a sniper. De ezek a dolgok szerver függők gondolom. -
#4741 Mert :) Ez nem az a topik ahol ezzel a témával kéne foglalkozni :) -
#4740 nem a szerverek lagosak de ezt már jól lenne megérteni -
#4739 miért is ? -
#4738 Én meg ATi-t nem vennék, 1:1...
Amúgy köszönjük nem kérjük a flame gerjesztést.. -
atyiko #4737 Ati HD4850 ebbe a 20-25e.Ft.-os árfekvésben a legjobb vétel. -
#4736 SigS, lol vagy. Mégis mit vártál, nehogy azt mond, hogy már az első 1-2 nap már lag mentes multit akarsz, mert ez ritka. Még egy kis idő kell míg megoldódik, én pl akármeikre lépek, csak nagyon ritkán fogok ki lagos szerót... nomeg jön a patch is majd.
Akinek csak a szája sír és türelmetlen, az inkább halgasson, épp elég értelmetlenséget olvasni itt.. -
#4735 ja, igaz. köszi. -
#4734 törölve...laggos fos -
#4733 Inkább ati-t vegyél... jobban jársz vele, én soha többet nem veszek nvidiát. -
#4732 hardwer topikba kérdezd meg. -
#4731 Üdv
Úgy né ki, hogy kapok uj szamitogepet december elejen, és azt szeretnem kerdezni, hogy GFX GT240 1GB PCIE GAINWARD videokartyarol mi a velemynetek? Van ilyen valakinek? -
#4730 nemcsak a multinál, de már a kiba****tt kampálynál is befagy :D ezaz -
Sponnyabob #4729 Sziasztok!
Ma nekem is megérkezett a játék és azokkal ellentétben amiket itt olvastam szerintem jó. A single játszható a multin viszont van még mit javítani bár szerintem rövid távon elviselhető ennyi lagg. Nem vagyok benne biztos de talán elkezdett bővülni azoknak a köre akiknek már játszható szinten van a játék. -
#4728 hát ha ilyen hülyeségre, hogy lebegő alma nagyobb figyelmet fordítanak mint a valós problémákra az nagyon jó lesz... -
dark night #4727 hello
4. pályánál tartok full grafon játszok és 30-60 fps között megy a játék.
sztem kúrvára játszható eddig nem szaggatott sehol sem, és nem rossz játék bár egy két dolgot nem értek benne ilyen visszaemlékezős játék sztem vagy ez a koma aki a menüben is beszél hozzám, az meg akar valamit tudni mert feszt kérdez vagy nem tom olyan fúrcsak ez a menü meg a játék végén akkor elején közepén félbeszakít és kérdez a koma meg ilyenek
de nagyon darálós és haladós kis játék elleszek vele egy darabig de sajnos ez sem olyan hosszú szóval hétvégén már ki is lesz játszva kb. -
Gabe18 #4726 Amúgy talán a Gameserver-be lehet most bízni, hogy azok azért most verik az asztalt rendesen. Mert a Activison meg a Treyarch megkapta/megkapja a nagy pénzt,addig ok. De ők azt gondolták hogy belenyúltak a tutiba hogy a szerverbérléshez megszerezték a jogokat. Na de ha ez ilyen, akkor itt szerintem a nagy üzlet helyett hamarosan a nagy botrányban lesz részük, mert ezért nem tudom hosszútávon ki hajlandó szervert bérelni... -
#4725 király a gém meg a multi is, a laggal lehet vmit csinálni?? van várunk a patch-re? -
#4724 bug,lépj ki indítsd újra -
#4723 köszönöm a válaszod :) -
#4722 - egy -
#4721 Most egy olyan cikkek keringenek a neten (világszerte), hogy a Steam kicsinálja a PC-s játékpiacot:D
lehet hogy egy treayarchos találta ki, legyen mivel védekezni.
ui: a cikkeket nem olvastam el, csak a címüket:D -
Gabe18 #4720 Arra az "And many more" rész vonatkozik... De csak a lebegő alma után! -
#4719 -
#4718 nekem úgyan ilyen fekete képem van. Miért? -
#4717 lófaszt kl ebben nincs hogy a laggal törődnének, az lenne a legfontosabb... -
#4716 kösz