Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pajti
<#violent><#idiota>

bigapó
ha nem sok helyet foglalnak, akkor mehet szerintem is. de ez a gametracker automatán veszi fel vagy regisztrálni kell oda? úgy értem, hogy úgyis egy szolgáltató adja, elég tõle elkérnie az infokat.

The Matrix has you...

bigapó
bugos volt az rendesen, engem szembõl is kilõttek és nem lábon lövéssel. gondolom cheat is lehetett, de hogy szarul volt megcsinálva az biztos. Pedig egyik kedvencem volt, volt olyan, hogy 6-8-an azzal funoltunk a legkisebb pályán, hát annyit régen nevettem :)

The Matrix has you...

csuszi
lesz lesz, normális adminokkal.

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
:)
sc2 marad, mennek a vodok.

Fpocok
Magyar szervereket ki fogom rakni banner alá.

Ha az úgy jó nektek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem volt rossz az, de könnyen le lehetett lõni, tehát ha lett is volna BO-ban akkor jó lenne, ha ki lehetne lõni mögüle, meg jobban védene. Az a gond h. codokban túl pontosan lehet lõni és így a lábon lövéssel könnyen lehetett likvidálni a "rájotsildeseket" még messzirõl is...<#whatever>
bigapó
Jó, de gyakorlatilag használhatatlan.

The Matrix has you...

bigapó
Gametracker-en meg lehet majd találni szerótokat?

The Matrix has you...

Daell Drow
Hat az sajnalatos, pedig az MW2-ben jo kis ujjitas volt.
Vazze ez már vicc!!!<#falbav> Még jó h. pc-n lehet kickelni meg bannolni és lesz admin(remélem) + még van pár napunk csít mentesen játszani. <#kacsint>
Fpocok
Nem. Nem lesz.

aricsi
De azért a nagy cod-ozás közepette fellõhetnél még pár sc2 vodot<#smile>

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Daell Drow
Na hali, vegeul nekem is holnap jon.<#wave>
SC2 melle ugyis kell valami lovolde.

Meg annyi kerdesem lenne hogy, Riot Shield (vagy hasonlo) lesz e benne?
HD JOHNNIE
Szevasz Csuszi! :)

Lesz szeró? az majd érdekelni fog :)

Nem sokat tudok még a játékról, még csak ma kezdtem el utána olvasgatni.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

csuszi
kíváncsi vagyok rögtön futni fog-e a szerverünk.

csuszi
<#eljen>

<#eljen>

csuszi
rögtön lesz, csak éppen eltávolítható. örökre...

Fpocok
http://www.youtube.com/v/NH6JIMraNnc?fs

Tök igazad van!
De a mw2-ben a cheatereket persze nem bannolják !
Itt legalább most nem lesz cheater ! Eggy ideig biztos!
Gaben mit irtak neked mikor szállítják mert én is rendeltem haverral?!
Am persze hogy lezsedték az iponról hisz jó árba adták és lehet hogy amit boltba rendeltek már elfogyott vagyis megrendelték az összeset! :D
Gaben17
Ha,felkerülne a PC-s verzió valahova én akkor sem szedném le,aki csal az meg vessen magára,tönkre teszi mások játékát. Úgyis kapnak egy bannt aztán nézhetnek.

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Fpocok
Gondolom a boxosok örülnek, hogy 10napja játszhatnak meg minden... de ez azt is jelenti, hogy hamarabb jön/jött ki a hack is,

Fpocok
Személyes tapasztalat nincs. Viszont nem sok jót hallottam róla. Volt valami játék mostanában, ahol lebannolták az egyik ilyen helyrõl vett kulcsokat, hír is volt... de nem ugrik be melyik játék volt.

Smithwarden
En jobban szeretem a digitalis vasarlast, nekem nem fontos a DVD es a tok, csak ugye a steamrol irrealisan durva aron lehet megvenni a gamet, pedig eppen hogy olcsobbnak kellene lennie a dobozos verziohoz kepest.
Kicsit korbenezve a kovetkezo helyekrol is lehet COD-ot/csak kulcsot rendelni kb 6000ft korul, csak hat ugye az a kerdes mennyire megbizhatoak...

cdkeyhouse.com - cod:bo

gamekeys.biz - cod:bo

Az elsonel most eppen "out of stock"/nincs raktaron perpill, a masodik helyen meg "kicsit" erdekes hogy csak nemetorszagot lehet bejelolni a regisztracional, szoval furcsa.
Velemenyeket keresve az oldalakrol par forumon a kulcsokat (bc2,moh,stb) megkaptak a rendelok es elvileg mukodik minden jol.
Neha panaszkodtak csak hogy nem az igert 24 oran belul jott meg az email hanem valamennyi kesessel, de vegul megerkezett minden rendben.
Valakinek valami tapasztalat/velemeny ezekrol az oldalakrol?

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Sírva kérek minden fórumtársamat és fõleg házigazdánkat, hogy NE kezdõdjön meg az a fajta össznépi vetélkedõ, miszerint:

engem már értesítettek...
az én futárom már elindult...
de az enyém gyorsabb...
már telepítem....
már csak 10 %
stb.

Köszönettel

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Gaben17
Nemrég értesített az ipon,hogy holnap jön!

Zinaj
En telefonon rendeltem meg.szemelyessen reggel 9kor átt fogom venni a boltba hehe!!Nem kell delig vagy delutanig varni a futarra :P
Rutinos vagyok szal en mar csak igy rendelgetek.Háháháháhá

i7 azt szevasztok :P

soo277
Ott van az csak már rájöttek!de ne izgulj ha tegnap este elõrendelted akkor meg is fog érkezni!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Gaben17
Azért remélem az eddig leadott rendeléseket teljesítik.

Fpocok
Gondolom azért, mert olyan olcsóért adják, hogy buknak rajta/keveset keresnek rajta, szóval ezért levették.

Gaben17
Na Ipon-ról eltûnt a pc-s verzió,még jó,hogy tegnap este megrendeltem<#finom>

soo277
Ha 4 "L"betüböl is csinálta akkor is 1 Nagyon beteg ember!!
17:07:12<#eljen>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Rage47
simán lehet várni a steam miatt +1 napot is, mert fél napot késik, majd fél napig szarakodnak és lagolnak a szerverek:)
lolSL
steam visszaszámlálója szerint hajnali 1kor lesz az unlock, de van tapasztalat hogy nem pont a helyi idõhöz állítják be és téved fél napot is

23:20 van hátra...<#eljen>
tommygear
mivel lesznek dedikált szerverek igen
lolSL
kick és ban

Rage47
lesz kick lehetõség a szervereken most? nem úgy mint mw2ben
Fpocok
Sajnos vannak emberek, akik abból élnek, hogy ebbõl ügyet csinálnak.

bigapó
ez már igaz :D szerintem nem kellene itt sem tiltani, most ez csak egy játék, nincs benne semmi politikai vagy más vonzat..szerintem.

The Matrix has you...

tommygear
ennyi
DarkSector
<#fogmosas>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lolSL
cod 1-2ben egy egész csapat jele volt :)

DarkSector
hát elég durva lenne így, mert játékokban jelképként feltünik odáig oké, de hogy valaki saját jele ként használja egy multi játékban ezt nem merem elhinni hogy átment volna a rostán.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Az tuti nincs benne így egyben. Szerintem 4 L betûbõl csinálta.

DarkSector
csoda hogy nem tiltották be a sok hülyeség miatt ami a játékban van...

Daell Drow
Most hogy megneztem ezt a videot, lehet ez is 0 day lesz.
Fpocok
Ezt tuti sok layerrel csinálta.