11248
  • tommygear
    azért nem válaszolt senki mert nem tudja senki a választ, érted? :)
  • bgreg
    mivel nem válaszolt senki muszáj volt megkérdeznem
  • csuszi
    :D
  • Gabe18
    Nem, de ha megkérdezed még 4x addigra kitalálok valamit...
  • mNzJean
  • wednes
    "Ha a pc tartotta az eddig emlegetett 5%-ot az akkor olyan ~300 ezer darab egy nap alatt. Ami összességében gyenge, pc viszonylatban viszont bőven jó..."

Az PC-n tényleg bőven jó, bár valószínű, hogy még 5%-ot se éri most. Egyszerűen azért mert még a kevés vásárló ellenére is mások a vevői szokások mint konzolon. Konzolon 1 hét alatt megvan az össz. eladás 80%-a. Pc-re meg hosszú idő kell hozzá(1 hét alatt kb semmi nem történik), mert senki nem rohan azonnal vásárolni még azok se akik egyébként meg akarják venni, csak pár %. Witcherből az össz 1,5-2 milliós eladásból (2 év alatt) az első hónapba asszem 100 ezer db-ot jelentett.
  • bgreg

nem tudjátok mért van minden szerven spectator módban ez: (3arc) democlient?
  • Antal99
    igen de a felének szaggat,a másik felének lagol
    ez egy torzszülött
  • Különc
    Na elég lesz belőled már, lottyadt herés
  • JaSoN HuNTeR #4786
    Srácok valaki tud adni a black opshoz 100%os mentést?
  • csuszi
    akkor te meg kezd megtanulni hogy mi fán terem a szarkazmus és az irónia, mert az hogy beugatsz és übergázozol az max paraszt, tuskó nem szarkasztikus...idióta.
  • bgreg
    hi
  • Fpocok
    PAssz... tegnap nekem is keveset mutatott. Erre most hazajöttem, nyomtam egy keresést és ennyit beadott.
  • BUKSAGe
    Na kezdjetek hozzászokni a szarkazmusomhoz, amíg innen is ki nem banolnak, mint a BC2ből, ugye jcsr? :DDDASD
  • tommygear
    nem, ám routerem van, milyen portokat használ a játék nem tudja valaki?
  • Gabe18
    Gamer 365.hu:

"Nézzük a konkrét számokat: a játék a megjelenése napján 5,6 millió példányban fogyott el, az első napi bevétel pedig 360 millió dolláros volt - ezek az adatok csak az angol és az amerikai piac kombinációjára vonatkoznak. Összehasonlításként a tavalyi Modern Warfare 2 4,7 milliós első napi eladást illetve 310 millió dolláros bevételt produkált - megvan tehát a Black Ops személyében az új eladási rekorder a COD sorozat történetében - már ami a launchot illeti. "

Ha a pc tartotta az eddig emlegetett 5%-ot az akkor olyan ~300 ezer darab egy nap alatt. Ami összességében gyenge, pc viszonylatban viszont bőven jó...
  • szabii98
    Bazd mivel magyar szeró csak így lehet :D

Am van ott még magyar szeró :D
  • Különc
  • csuszi
    faszkalap. azért van ott a hun te szerencsétlen, hogy a magyarok által fizetett szervere magyar admin van, magyar közösség, magyar szó - és így talán az olyan retardok is feltalálnak mint te.
    omg?
  • Hassel606
  • Gabe18
    Mármint filters...
  • BUKSAGe
    Elég ciki a HUN tag a serverek neveben, a zaszlo meg nemet, tudom, hogy ott a server, de akkor is ÜBERGÁZAK VAGYTOK :-D
  • Gabe18
    A filetrs részen nem állítottál el valamit?
  • tommygear
    és ezt hogy? :D
    nekem betölt 100at
  • Gabe18
    Totalcod.hu:

"Míg konzolos társaink önfeledten, teljesen gondtalanul háborúznak a Black Ops virtuális csataterein, addig a PC-sek jókora része maximum a játék dobozával tud csatározni. Indokolatlan teljesítményigényesség, akadozások, master server gondok - ez bizony mind-mind a PC-seket sújtja. Bár a probléma a megjelenés óta fennáll, érthetetlen módon semmiféle visszajelzést nem kaptunk a probléma megoldásával kapcsolatban (az "ellenőrizze, hogy a legfrissebb driver van-e feltelepítve" típusúaktól eltekintve persze). Most végre megtört a jég, a jelentések szerint a Treyarch és a GameServers gőzerővel dolgozik a probléma megoldásán.

"Jelenleg is a frissítéseken dolgozunk. Már néhányat alkalmaztunk is, a lista lentebb található. A közeljövőben még több javítás fog érkezni.

* A GameServers.com 25000-re állította a szerverek sv_maxrate-ét az eddigi 5000-ről, hogy csökkentse a lagot
    * A GameServers.com folyamatosan dolgozik a szerverek javításán, számos régióban

Üdv,
    -JD"

Reméljük, hogy miután a PC-s közösség kifizette az Activisionnek a tanulópénzt, a jövőben nem fogja elmulasztani a publikus bétateszteket nyilvánvaló marketinges megfontolásokból. Azt is reméljük, hogy nagyon a közlejövőben jön az a bizonyos foltozás. Két napnyi szaggatás után igencsak ráférne egy hétvégényi játék a PC-s játékosokra. Addig is kitartás!"
  • Fpocok
    HOLY SHIT!
    5000 szervert töltött be. MEGVAGYTOK!

• Fpocok
    Tegnap még nem ment.
  • Csavez
    consolt előhívom,mit kell beírni?
    connect 173.199.111.199:3074
    így jó?
  • Különc
    Semmi
  • Fpocok
    Sziasztok. Végre hazaértem.
    Történt valami amíg nem volt? Patch? Fix? Hogy hogy lehet szerverre csatlakozni ip alapján?
  • Csavez
    Béreltem szervert,de nem tudok belépni,nem találom!
    Ip alapján,hogy kell csatlakozni?
  • watto
    Persze ez singleben nem multiban.
  • watto
    Olvastam itt a fórumon, hogy rengetegen panaszkodnak az optimalizáltság miatt.
    Hát nekem minden fullon (tényleg minden 16x os aa)1680x1050 felbontás és 35fps fix. Szobákban meg házakban jóval több.
    Config:
    gef9800gt 2gbram core2duo e8500 szóval nem egy überbrutal gép.
    Azt még hozzátenném hogy termsézetesen nem 16x os aa el játszok, csak 1 pályát végigvittem így hogy megnézzem hogy bírja a gépem :)

Amugy szerintem nagyon fasza kis játék, ügyesek voltak a treyarchos srácok .
  • tommygear
  • hiper KOCKA
    Most tartok kb a felénél a single-ben. Kicsit kezd aggasztó lennie az ellenfelek állandó respawn-ja... csak irtom irtom és nem fogyik el...
    Már besokalltam tőle egy-két pályán. Pl. a vietnámi részen is ez van. Ezt már az FC2-nél is utáltam.
    Ott is mi a franc volt ez, hogy özönlik a millió vietnámi katona, csak hogy egy parádés break dance kíséretében elhalálozzon a golyószórók előtt.
    Ez aztán gerilla hadviselés a javából... Ők tudomásom szerint kis csapatokban támadtak, és beásva várakoztak az amcsikra, és még mielőtt csapást mérhettek volna rájuk, elszeleltek.
    Ennek itt az árnyéka sem volt meg. De legalább ne termelődnének újra, hogy legyen valami láttatja a rengeteg töltény elpazarlásának.
  • Stefling
    Akkor mitől laggol?
  • csuripi
    Na sikerűlt egy jót játszani végre, minimális laggal.
    El is mentettem a szervert.
  • tommygear
    semmi spoileres nincs benne
  • bgreg
    hali
  • Különc
    Kösz a figyelmeztetést, majdnem elolvastam