Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Ha az úgy jó nektek.
Parasite Eve 2, best game EVER!
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
SC2 melle ugyis kell valami lovolde.
Meg annyi kerdesem lenne hogy, Riot Shield (vagy hasonlo) lesz e benne?
Lesz szeró? az majd érdekelni fog :)
Nem sokat tudok még a játékról, még csak ma kezdtem el utána olvasgatni.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
De a mw2-ben a cheatereket persze nem bannolják !
Itt legalább most nem lesz cheater ! Eggy ideig biztos!
Am persze hogy lezsedték az iponról hisz jó árba adták és lehet hogy amit boltba rendeltek már elfogyott vagyis megrendelték az összeset! :D
Spirit of Perfomance Koenigsegg
Kicsit korbenezve a kovetkezo helyekrol is lehet COD-ot/csak kulcsot rendelni kb 6000ft korul, csak hat ugye az a kerdes mennyire megbizhatoak...
cdkeyhouse.com - cod:bo
gamekeys.biz - cod:bo
Az elsonel most eppen "out of stock"/nincs raktaron perpill, a masodik helyen meg "kicsit" erdekes hogy csak nemetorszagot lehet bejelolni a regisztracional, szoval furcsa.
Velemenyeket keresve az oldalakrol par forumon a kulcsokat (bc2,moh,stb) megkaptak a rendelok es elvileg mukodik minden jol.
Neha panaszkodtak csak hogy nem az igert 24 oran belul jott meg az email hanem valamennyi kesessel, de vegul megerkezett minden rendben.
Valakinek valami tapasztalat/velemeny ezekrol az oldalakrol?
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
engem már értesítettek...
az én futárom már elindult...
de az enyém gyorsabb...
már telepítem....
már csak 10 %
stb.
Köszönettel
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Rutinos vagyok szal en mar csak igy rendelgetek.Háháháháhá
i7 azt szevasztok :P
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
Spirit of Perfomance Koenigsegg
17:07:12<#eljen>#eljen>
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
The Matrix has you...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"