Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elitehun
Vagy este 8 körül<#csodalk>
AkAfinucsi
Holnap 12 körül én is ugyanezt fogom látni 😄

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

éjfél elõtt úgy sem fog menni 😊

tommygear
hiába
Hajaj valaki már nagyon telepíti:

pisztácia
Köszi😊))

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Sokan szétverik majd <#taps>

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

te egy ritka kedves láma noob vagy, az a típus aki a mai 42 db kapott headshot után új egeret kell vegyél mert szétverted idegedben 😄 <#banplz>

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Rayden02
De,én igen!<#gonosz1>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

pisztácia
😊) majd annyiert veszek gepet decemberbe, ha meglesz a fizu😄

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

De, az Nvidia azt akarja hogy legyen. Ezért menj le a boltba és vegyél egy 100ezer forint értékû VGA-t. <#whatever>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Stefling
Nekem 576-ban azt mondták, egésznap bármikor érte lehet menni majd, de úgyis értesítenek, bár 11 körül úgyis bemegyek érte, aztán majd kiderül, még jó hogy itt van egy köpésre. 😄

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

csuszi
és ezt már írtad.
1. nem tudod biztosan.
2. még ha tudnád is, soka kérdõjel egy black ops méretû megjelenéssel kapcsolatban még ha az atyaúristen is mondja hogy az összes szerver menni fog tökéletesen.

MJ rulz Pink Team The Only One

pisztácia
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

pisztácia
XD
Senki nem akarja hogy legyen 30 FPS-em multiba?😞((

hyjal
aki elõrendelte annak elvileg aznap fog menni a servere,aki megjelenés után rendel servert annak várni kell egy picit.

ilyet hallottam

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

elitehun
XD
BEAST
😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

BEAST
rohatt :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Maak
KOKKGero ujabb "legjobb fps-e"
<15:16:05> A(z) "CoD - Black Ops" szoba sikeresen módosítva lett 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Idegbaj helyett állítsátok az agyatokat arra hogy HOLNAP lehet vele játszani. Lehet hogy reggel, lehet hogy délbe, de holnap.
<#whatever>

Gaben17
Nem teljesen értem,délben nekem a steam 12órát írt,most viszont valóban 18.

Spirit of Perfomance Koenigsegg

tommygear
telefonon?
és te te mikor rendelted iponról?
Fpocok
Most olvastam, hogy csak azok játszhatnak késõbb, akik steamen vették meg. Akik boltban, azoknak menni fog holnaptól.

pisztácia
Nem, csak akkor amikor a steam feloldotta. Ha valaki ma megkapja a játékot, az holnap feloldásig csak nézheti.

Az egész játék. Csak az egész játékot lehet unlockolni a Steamen, nincs olyan hogy csak egy részét, a DVD lemezen az egész játék eleve titkosítva van, és a Steam letölti a szerverrõl azokat a fájlokat amivel kikódolja és úgy lehet elindítani a játékot csak.(kb. 18 óra múlva)
"Sajnos" Ausztráliában már tudnak játszani, így lehet este felé a warezosok is tudják tolni, persze csak a single-t.
pisztácia
Single is mert steam-en kell aktiválni a játékot, hogy elinduljon. Holnap ilyenkor már vígan lehet játszani😄
Mindenki aki szeretné, hogy legyen 30 FPS-em, az tegyen egy <#eljen> jelet ide😄
thx all

Prince23
Akkor aki 0:01-kor evszi meg, az nem tud vele mit ekzdeni?

Fpocok
Az egész játék.

Prince23
Már mint a multi 18 óra?

Fpocok
STEAM azt írja még 18 óra mire lehet nyomni, akkor nem maradok le semmirõl. <#finom>

Jól eltalált pár dolgot, de az MP5 hangja a játékban nagyon nem ilyen. A valóságban lehet, azt nem tudom.

pisztácia
xD thx a videókat😄 Az elsõ nagyon ott van😄

Prince23
Eminem

Prince23

Hahahahaha

BEAST
😮

csuszi
<#eljen>
azon kívül hogy az sc2-öt egyesek hanyagolják mostanában...😉 és a topicot is te kis alávaló.

MJ rulz Pink Team The Only One

Fpocok
Felninjáztam ide 😄

FUCK YEA!

pisztácia
Okok. Köszi. Elõre is mindenkinek jó játékot kívánnék😄 Mert ha meglesz és fut rendesen (30FPS) akkor nem nagyon jövök vissza😄😄

Fpocok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SPOILERES PC LIVE STREAM!: http://www.justin.tv/carnage21#/w/535160096

Fpocok
Én ott. Holnap jön.

Prince23
hadd jöjjön csak, valaki ebbõl dönti el pl h vegye e meg 😊

Sheltem
Népszerû témák
1. Call of Duty: Black Ops

Megy a pörgés itt ezerrel.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

pisztácia
Valaki😄*

pisztácia
Valkaki amúgy megrendelte 576-ba? Holnap kapjuk meg, vagy még lehet ma? Nem tudja esetleg valaki?

Fpocok
Találtam PC live streamet... csak az a baj, hogy kampányt nyomja, szóval spoileres <#szomoru2>

pisztácia
Megköszönjük.

Sheltem
"SC2 melle ugyis kell valami lovolde."

Pont én is így vagyok ezzel a játékkal.

"Meg annyi kerdesem lenne hogy, Riot Shield (vagy hasonlo) lesz e benne? "
"Nem. Nem lesz."
"Hat az sajnalatos, pedig az MW2-ben jo kis ujjitas volt. "

Ritka nagy f*szság volt 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

pisztácia
19 óra múlva lehet aktiválni a játékot. Azaz, akinek ma meglesz holnap reggel 8 után már tudja is telepíteni😊