11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#4835 Nekem leáll telepíteni valamit, viszont behall az update, és azt írja ki, hogy nincs teljesen feltelepítve a Multiplayer!
Nektek is van ilyen? -
#4834 Eddig low ping, nem akad! -
#4833 Volt egy olyan szép bugom.Amikor oroszban kell nyomatni.Egy ajtót ástak az ellenfelek és miután meghaltak ugyanúgy mozogtak tovább az ásók mint ha vki még mindig szórná a havat:)Le is videjóztam.Pont olyan mint amikor a modern warfare-ban a one shot one kill pályán a hullákat zspp-zsuppoló arcokat lelövös és maguktól mozognak a hullák a levegőben. -
#4832 nemtudom de nekem egyszer sem laggolt ment zökenésmentesen -
#4831 Ja ezt én is néztem végigvittem, nyomtam a zombis páylán után kiléptem és nem tudtam visszamenni újra, valaki nem tudja hogyan kell? -
#4830 sztem a pc-sek még nem tudtak eleget játszani, hogy ezt eldöntsék, mivel egész eddig lagos volt -
aztomka #4829 Nem tudom eldönteni, hogy megvegyem-e vagy sem.
Vélemények érdekelnének, de nem olyan, hogy "ez fos, mert laggol", ezt úgy is kijavítják hamarosan, de olyan se érdekel, hogy "nagyon fasza, lehet csili-vili fegyvereket csinálni", hanem a játék egyensúlyára lennék kíváncsi; mennyire erősek egyes fegyverek másokhoz képest, killstreak-ek mennyire rontják el a játékot, stb. -
#4828 Nagyon jó lett a játék nekem bejön főleg a dzsungeles részek meg a havas -
#4827 Kb 5ödszörre sikerült patchelnem, -
#4826 nálam is telepít-ene de 1% után bekakil...
-
Newfronter #4825 Próbálkozz többször. Nekem is kiírta ezt a hibát, de egyszer elindult. :) -
#4824 vmit telepít -
#4823 1% után nekem incomplete installationt ír a steam. Egyre jobb lesz ez. -
#4822 am amikor jó lett mindenki hirtelen beírkálta hogy ezaz javították a szaggatást meg stb, szóval ez is bizonyítja hogy nem a gépekkel van itt a baj -
#4821 szivesen máskor is -
#4820 -
#4819 Nekem most valamit frissített a steam a multin, nektek is? -
#4818 Reméljük valami fincsiség. -
#4817 Ez az 1.000.000 FTos kérdés! :D -
#4816 A multi nekem updatel valamit, 8 mb. -
#4815 h lehet ezekre a magyar szerókra felmenni?
-
#4814 Elkiabáltad. Te hibád... kössz. -
#4813 pff -
#4812 most meg megint szar... áhhh -
#4811 az király lenne ha hétvégére faxa lenne -
#4810 hm most szerintem scináltak valamit, több szerveren is voltam és nem volt már annyira vészes a helyzet -
#4809 lagg fix probalja ki vki!Prince bevallalod?:) -
#4808 itt az első kommentben leírták, mi lehet a szaggatás oka -
#4807 Játszok már egy ideje a játékkal de elég rossz véleménnyel vagyok róla.
Eddig 2x kifagyott halál után úgy tett vissza h épp felrobban egy kocsi és megint meghalok és ez ismétlődik, egymással szemben állnak szinte összeérnek a fegyverek csöve lőnek de senki sem hall meg az ellenség néha fogja és mögém szalad de úgy h senki még rá sem lő. Guggolás közben beestem a padlóba. Kb ennyi tapasztaltam hibát de a korábbi részekben semmi hasonló és ez bosszant. -
#4806 nem :D -
#4805 Azt már ti is észrevettétek h miután lelőttök vki single playerban akkor az esetek nagy részében egy rabaig még tátog a hulla? -
#4804 Az a 3arc szerintem treyarc akar lenni :! -
csuripi #4803 Hali!
De rég láttalak. Mi a helyzet? -
BUKSAGe #4802 -
#4801 Na végigvittem a kampányt.. credits után beadta a zombie-zós mókát, játszottam vele, haltam, kiléptem főmenübe, és azóta nem tudom behozni újra. Én vok a láma h. nemlátom hol kéne, vagy újból végig kell vinni az uccsó pályát h. játszhassak újra?:/ -
Sir IvanHoe #4800 Van mar valami megoldas arra,hogy legalabb single playerbe ne swappoljonj a winyo allandoan 4 giga rammal?Emiatt folyamatosan akad a jatek.Hatterbe nemfut semmi msn-virusirton kivul. -
kanduhr #4799 Reméljük ezek a foltozások a single playert is érinteni fogják. -
#4798 A 4410 hsz-ben jeleztem, hogy nekem csontra megfagy a játék XP alatt. A boot.ini-ben valamikor engedélyeztem a 3 GB-os memóriakezelést a /3GB /Userva=2900 kapcsolóval. Ha ezt kikapcsolom, akkor már gond nélkül megy és végre látom, hogy laggol. De azért játszható... -
#4797 AKI szeretne klánozni, írjon rám privátba! -
#4796 Drága Barátom! :)
Találkozunk a csatatéren majd :) Kereslek majd csak most rohanok melóba!