11248
  • Prince23
    Nekem leáll telepíteni valamit, viszont behall az update, és azt írja ki, hogy nincs teljesen feltelepítve a Multiplayer!

Nektek is van ilyen?
  • Fpocok
    Eddig low ping, nem akad!
  • The Protector
    Volt egy olyan szép bugom.Amikor oroszban kell nyomatni.Egy ajtót ástak az ellenfelek és miután meghaltak ugyanúgy mozogtak tovább az ásók mint ha vki még mindig szórná a havat:)Le is videjóztam.Pont olyan mint amikor a modern warfare-ban a one shot one kill pályán a hullákat zspp-zsuppoló arcokat lelövös és maguktól mozognak a hullák a levegőben.
  • Szasza20
    nemtudom de nekem egyszer sem laggolt ment zökenésmentesen
  • Szasza20
    Ja ezt én is néztem végigvittem, nyomtam a zombis páylán után kiléptem és nem tudtam visszamenni újra, valaki nem tudja hogyan kell?
  • Rage47
    sztem a pc-sek még nem tudtak eleget játszani, hogy ezt eldöntsék, mivel egész eddig lagos volt
  • aztomka
    Nem tudom eldönteni, hogy megvegyem-e vagy sem.
    Vélemények érdekelnének, de nem olyan, hogy "ez fos, mert laggol", ezt úgy is kijavítják hamarosan, de olyan se érdekel, hogy "nagyon fasza, lehet csili-vili fegyvereket csinálni", hanem a játék egyensúlyára lennék kíváncsi; mennyire erősek egyes fegyverek másokhoz képest, killstreak-ek mennyire rontják el a játékot, stb.
  • Szasza20
    Nagyon jó lett a játék nekem bejön főleg a dzsungeles részek meg a havas
  • Fpocok
    Kb 5ödszörre sikerült patchelnem,
  • bandi007
    nálam is telepít-ene de 1% után bekakil...
  • Newfronter
    Próbálkozz többször. Nekem is kiírta ezt a hibát, de egyszer elindult. :)
  • Cris99
    vmit telepít
  • TDC Geronimo
    1% után nekem incomplete installationt ír a steam. Egyre jobb lesz ez.
  • tommygear
    am amikor jó lett mindenki hirtelen beírkálta hogy ezaz javították a szaggatást meg stb, szóval ez is bizonyítja hogy nem a gépekkel van itt a baj
  • tommygear
    szivesen máskor is
  • Rage47
  • Stefling
    Nekem most valamit frissített a steam a multin, nektek is?
  • Fpocok
    Reméljük valami fincsiség.
  • Fpocok
    Ez az 1.000.000 FTos kérdés! :D
  • Lunki88
    A multi nekem updatel valamit, 8 mb.
  • Cris99
    h lehet ezekre a magyar szerókra felmenni?
  • Fpocok
    Elkiabáltad. Te hibád... kössz.
  • Cris99
    pff
  • tommygear
    most meg megint szar... áhhh
  • Cris99
    az király lenne ha hétvégére faxa lenne
  • tommygear
    hm most szerintem scináltak valamit, több szerveren is voltam és nem volt már annyira vészes a helyzet
  • Zinaj
    lagg fix probalja ki vki!Prince bevallalod?:)
  • Rage47
    itt az első kommentben leírták, mi lehet a szaggatás oka
  • killecske
    Játszok már egy ideje a játékkal de elég rossz véleménnyel vagyok róla.
    Eddig 2x kifagyott halál után úgy tett vissza h épp felrobban egy kocsi és megint meghalok és ez ismétlődik, egymással szemben állnak szinte összeérnek a fegyverek csöve lőnek de senki sem hall meg az ellenség néha fogja és mögém szalad de úgy h senki még rá sem lő. Guggolás közben beestem a padlóba. Kb ennyi tapasztaltam hibát de a korábbi részekben semmi hasonló és ez bosszant.
  • tommygear
    nem :D
  • The Protector
    Azt már ti is észrevettétek h miután lelőttök vki single playerban akkor az esetek nagy részében egy rabaig még tátog a hulla?
  • Fpocok
    Az a 3arc szerintem treyarc akar lenni :!
  • csuripi
    Hali!
    De rég láttalak. Mi a helyzet?
  • BUKSAGe
  • AtiRadish
    Na végigvittem a kampányt.. credits után beadta a zombie-zós mókát, játszottam vele, haltam, kiléptem főmenübe, és azóta nem tudom behozni újra. Én vok a láma h. nemlátom hol kéne, vagy újból végig kell vinni az uccsó pályát h. játszhassak újra?:/
  • Sir IvanHoe
    Van mar valami megoldas arra,hogy legalabb single playerbe ne swappoljonj a winyo allandoan 4 giga rammal?Emiatt folyamatosan akad a jatek.Hatterbe nemfut semmi msn-virusirton kivul.
  • kanduhr
    Reméljük ezek a foltozások a single playert is érinteni fogják.
  • Benedek
    A 4410 hsz-ben jeleztem, hogy nekem csontra megfagy a játék XP alatt. A boot.ini-ben valamikor engedélyeztem a 3 GB-os memóriakezelést a /3GB /Userva=2900 kapcsolóval. Ha ezt kikapcsolom, akkor már gond nélkül megy és végre látom, hogy laggol. De azért játszható...
  • darki81
    AKI szeretne klánozni, írjon rám privátba!
  • HD JOHNNIE
    Drága Barátom! :)

Találkozunk a csatatéren majd :) Kereslek majd csak most rohanok melóba!