11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#4876 Nem kell ide 4 mag hiszen a cod4 sztem szebb volt.Borzalmas ronda a graf,na meg az AK is...MW2 csili vili, de ez..borzalmas max grafon is 1920-ba :( -
#4875 Kozeppen jelzi, h 40 meter...vedd vissza a nehezsegi szintet itt akadtam el enis mindig meghaltam.Utanna ha leersz tarsaid is jonnek de folyamatossan tuzelni kell..utanna jelzi megint, h merre menj...rohanas azt ennyi...:) -
#4874 áhhh végre tudtam játszani egy értelmeset
ennyit a 4 magról -
#4873 Nah, végigjátszottam a single-t. A végét már sejtettem kb felétől, volt pár ráutaló dolog, de azért izgi ahogy elmesélik, viszont összességében unalmas, legalábbis nekem. Csak azért csináltam meg, mert hülyén nézne ki, ha nem játszanám végig :) Se achiek, se intelek nem érdekelnek annyira, hogy többször végignyomjam. Talán ha nagyon sokáig leáll az összes szeró:)
Nem tudom minek a hibája, de nagyon sokszor nem találja el a golyó az ellenfeleket, kétszer-háromszor többet kell beléjük (feléjük) lőni, mint az normál esetben elvárható lenne, ráadásul, ha nem haladsz, állandóan visszajönnek (ultimate respawn powaa:) )
Szerintem MW2 sokkal jobban össze van rakva és sokkal több izgalom volt benne. Próbálkozásnak nem rossz, de ennél több volt ebben a gémben.
Látom javulóban a multi, úgyhogy hétvégére jó játékot srácok, talán tudok majd Én is csatizni:) -
#4872 nulla lagg. nullaaaaaaaa. 8800gt fix 60fps:) ennyit a sok rinyálásról:) -
#4871 na végre.
ez már igen.
TÖKÉLETES:D:D -
#4870 Napalmos hordót kell a fejükre zúdítani! ^^ -
#4869 Köszi ismét a segítséget. Sikerült végre. -
#4868 (a 3 szürke-sárga csíkos hordó) -
#4867 kicsit lejjebb vannak hordók, azokat le kell lökni (F betü) -
#4866 hahahha,errefele én is gondolkoztam....Látod hol a pont?oda!!Kövessed!Bár a képen nincs rajta,csak h kövesd a csávót..Majd utána lesz pont is. -
#4865 na igen beirtam a jatekba de semmi:S -
#4864 Itt mi az istent kell csinálni? Mindig meghalok
-
#4863 öcsém már vannak csalók? kettővel is találkoztam most Dominationban :S -
#4862 valóban javult a helyzet -
BUKSAGe #4861 7500 forint elleneben barkinek odaadom az accomat, ez egy halom fos, 2010et irunk... szamomra(!) a MoH meg a BC2 fenyevekkel jobb mint ez, még az mw2 is! -
#4860 áá most faxa, nincs lagg -
#4859 warezzal nem megy a multi és nem lehet patchelni jelenleg
egyelőre nem tisztázott, hogy mennyit javított a patch, és kinek
sztem várj 1 napot, holnapra kiderül, mennyit javított a mai patch igazából
vkinek 4 magos procija van, és úgyis akadozik még mindig... -
#4858 rem 1-2 nap és kijavítják -
#4857 Milyen kreatívak tudnak lenni egyesek a palyercardnál
-
#4855 Na jo8 reggel munka! -
#4854 ja nekem se vol bajom vele semmi lagg semmi akadás -
#4853 bocs, vmennyit javított single playeren is ezek szerint:
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1578882 -
#4852 Ez a patch csak multiplayert javított. -
#4851 Nekem a single eddig is frankó volt most nem néztem -
#4850 cg_drawfps 0 -
#4849 singleplayer is javult? -
#4848 Yes jó lett nem akad nem laggol ZSÍR -
#4847 meg egy olyat kerdeznek h mit irjak a console ba h eltunjon az fps mero?
-
#4846 mikorra várható patch? csak mert nagyon rossz ez a kép-hang beakadás. -
#4845 ja, jo mar telepiti.
Jo jatekot mindenkinek. -
#4844 Ja felment. Be-beröccen néha, de 70-90 fps-el fut most már. Jóval jobb, mint volt. Gondolom a kis akadások már szerver oldali probléma. -
#4843 Javulás :) -
#4842 hm, honnan látom h update-elte?? -
#4841 THX STEAM? Mi köze a laggnak meg a patch-nek a STEAM-nek egymáshoz. Az ég világon semmi. -
#4840 nem laggol!!!sikerult!!!thx Steam :) -
#4839 Sziasztok, idaig nekem is a kereso csak 20-40 szerot dobott be kb.
Aztan eszembe jutott hogy tavaly az MW2 megjelenesekor is ilyesmi problemak voltak, es routerben kellet babralni. No en is kezdeskep kihuztam a routert, es kozvetlen csatlakoztatam a netet a gephez. Na meg is javul kapasbol tobb szaz/ezer szerot dobott be, es talaltam jopar magyar szerot. Ahova siman be is tudtam menni.
Akinek routere van, probalja meg nelkule. Siman mennie kell a magyar szero keresesnek es csatlakozasnak. -
#4838 saját 100% save ha valakit érdekel -
#4837 most elindult -
#4836 nálam is ua