11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
csuripi #4996 nem éppen, ugyanúgy laggol -
#4995 -
#4994 a afsz ki van már , most már egy kurva meccset sem tudok lejátszani mert ez görény kifagy.
mert mindjárt eladom ezt a szart 15.000 ftért :D -
BUKSAGe #4993 Ez egy MW2 más mapokkal, új fegyverekkel, némi újítással a user interfaceben. Amúgy nekem alapból nem jönnek be a CoD multik, szóval nem ezzel van a bajom. Húszezerrel rohanok át a mapon, az emberek úgy futnak mintha teliszarták volna a gatyájukat, össze vissza ugrálnak és lelőnek. Tuti az a gond, hogy béna vagyok, de számomra jobban élvezhetőek ezek a taktikusabb fpsek mint például a MedalofHonor, vagy a BC2, bár utóbbit letettem már régóta. -
#4992 Tegnap én is megvettem a játékot, de még csak most fogom kirpóbálni, majd írok én is vélemény. Egyébként Game Show-n 6 killen múllott az hogy megkapjam ingyen:P:D
Az ottani játék alapján tetszik eddig nagyon:) -
#4991 Valószínűleg eltérnek az igényeink...
Nekem a pubon kívül (ami úgy tűnik már jól játszható) kell majd a lehetőség, hogy versenyszerűen játszható legyen. Nagyon úgy néz ki, hogy azt meg fogjuk kapni (ha nem, akkor én is csalódni fogok).
De írd már le, hogy most mi nem tetszik ebben? -
stupido #4990 Csak a véleményemet mondtam el. Nem kell vele egyetérteni. Nekem kevésbé jött be, mint az eddigi részek. Ez van. -
BUKSAGe #4989 Jol beszelsz, pont olyan szar mint az volt.
Még mindig 7500 forint, PMben lehet jelentkezni érte, nem banolt az acc... -
#4988 De baszki én ezt nem értem.
Én régi codos vagyok és ebben látom a reményt, hogy visszatér a régi játszhatóság. Te meg ezt szégyenezed le.
Milyen téren nagyobb szégyen mint az MW2? Gyakorlatilag nincs olyan, amiben ne lenne jobb. -
stupido #4987 a medal of honor is rekordott döntött, de elismerték, hogy a játékuk nem hozta az elvárásokat:
http://www.sg.hu/cikkek/77938/_nem_erte_el_a_minosegi_elvarasainkat_a_medal_of_honor -
#4986 Az... tényleg nagy bajban van... épp most döntöttek újabb rekordot. -
#4985 hát az fasza nekem max ilyen 120at ad be -
#4984 Viszont működik a friends tab a server browseren. Aki be akarja rakni favouriteba a játékot, az vegyen fel steamen. -
stupido #4983 Én nagy COD fan vagyok, de ez a rész minden téren szégyen az eddigiekhez képest. Nagy gondban lesz az Activision szvsz... -
#4982 Ja télleg xD szopóka nyalóka :D hogy rémálmaidban lőjön le egy kemper ; ) :D -
#4981 Hát én azt mondom, hogy inkább várjál még. Ugyanis volt egy optimalizáció, de még van pár seb a betegen, amiből ömlik a vér. Imo legalább 1 hetet érdemes még várni, jelenlegi állapot egy csomó embernél az, hogy a játék már folyamatos, de eddig "ismeretlen" okok miatt, k. sok lagspike van, meg fps drop. Szóval a játékélmény szerintem még messze van az élvezhetőtől, DE a játék már játszható online.
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1578856
Ha nem hiszel, tessék itt van 31 oldalon keresztül. Vannak olyanok, akiknek a patch baszott be, és onnantól kezdve kezdett akadozni az egész. -
Puhos #4980 Nekem 896-ot adott be, berendeztem abc sorrendbe, de magyar szervert nem találtam! -
#4979 majd javitva lesz itt is minden szerverrel kapcsolatos dolog. MOH van is igy volt, aztan jott a peccs, minden jo lett. -
#4978 ok. Akkor marad a küldöldi HQ. Az a legjobb. sztem. -
#4977 Nekem behoz kb. 500-at.
A saját szerónkat sem bírtam még a favoritba betenni (két másik magyart igen), hiába vettem fel, amikor a többiek behívtak rá.
Nem tudom a /connect parancs kinek fájt, meghagyhatták volna. -
#4976 Na ez egy jó kérdés :D Egyszer nekem sikerült browserrrel behozom 6000 szervert, akkor megtaláltam a fentieket is. Van több magyar szerver is, csak nem tudni az ipjét. Mondjuk ipre egyelőre nem is lehet menni -
#4975 nektek am általában hány szervert dob ki? -
#4974 Vaalaki leirna hogy hogy tudok magyar szerverre csatlakozni? amik a bannerbev vannak? -
#4973 igen -
#4972 Hallod... hiába törted össze a lemezt. a játék örökkön-örökké kísérteni fog :)
hisz steames játék wazze :D -
simonl #4971 Na srácok, alábbiak szerint jó a patch....
Mehetek a "bótba" megvenni?:) -
csuripi #4970 A helit. -
#4969 ha mar a hulye gyerekeknel tartunk... XDDD -
razzor two #4968 Helló All!
Segítsetek már!! :-) A single részben...a börtönből való szökés közben...a kapunál, a sörétes fegyóval a kötéllel... a helivel szemben! Mit kell lőnöm??? Mindig meghalok..bármit próbálok!
Sorry!
Köszönöm!
Raz -
#4967 "bébozütővel" szétverted -
#4966 Hiába törte szét a DVDt, a játék megvételekor effektíve nem a korongért adott ki 10 rongyot, hanem a licenszért, ami ez esetében egy serial. Mivel már kipróbálta a játékot, így ha a "CD" kulcstól meg is szabadult, a steam accountja még mindig tárolja, ami még mindig teljes értékű játéknak felel meg, ergo ez az egész csak egy színjáték volt, hogy kifejezze a nem tetszését a játék iránt. Egyébként teljesen egyetértek azzal, amiket írtál. -
#4965 : D csak azért törte össze h ne foglalja a helyet : D igaza van ; ) : D steamről akármikor letudja tölteni ha már az accra beregisztrálta : D
najó nincs igaza de ha ezthozta ki belőle akk ez van : D -
Slashice #4964 Agree! Bár szerintem ez a kor-intervallum inkább 14-18 :) Valamiért ez ugrott be nekem: Angry german kid -
#4963 steamen -
#4962 majd amikor anyu apu nem lesz és kenyérre kel kiadni a pénzt majd nem töri szét én a lenti gépemet saját pénzből vettem meg hozzá a tv-t meg mindent de úgy vigyázok rá hogy megse tudom mondani emez meg szétör 10.000et okos gyerek lehet -
rrrtutz655z #4961 ÉS HOL AZ A
PATCH?????????????? -
#4960 közel kell menni és kerülgetni a rakétákat -
#4959 single-ben a helikopteres résznél hogy lehet leszedni a légvédelmet? az első 2 rakétát lelövöm de a 3. kinyír mindig? közel kell menni vagy nem? -
Puhos #4958 Annyit javítanék, hogy 40 fps volt a minimum. -
#4957 És eltelt két nap, és már javítottak is rajta (nyilván javítva kellett volna kiadni, de van ez a gyökér november elejei határidő, amikor új codnak KELL jönnie). Kicsit korai eltemetni, főleg az elbaszott MW2 után.
Szerintem egész jó. Ha nem mennek el megint nyaralni, ebből újból népszerű cod rész lesz, és nem csak publicon, hanem warokon is.