Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
steam fórumban már sírnak az országokból ahol aktiválták, jó szokás szerint elbaszták a pc portot és mindenkinél 100%-ra bassza a procit, ramot meg vga-t meg nem használja ki

mindenki tolja ezerrel és irja a negativumokat meg pozitivumokat hogy tudjon a nép mérlegelni <#crazya>

lolSL
TOTAL BLACKOPS OFFICIAL COD7 SERVER OF HUNGARY | by totalcod.hu & Activision HU
IP: 173.199.110.163:3074

bigapó
ja, értem, ha így szétszedjük akkor jogos. azt gondoltam PC-rõl beszélünk és játszhatóságról, de amit mondasz az teljességgel megáll és jó lenne ha így lenne és nem csak portokat kapnánk ezután sem.

The Matrix has you...

Rage47
vagy 1 hét múlva :)
Rayden02
Úgy szintén!Jó éjt<#wave>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

TDC Geronimo
Meg azokra is, akik estig melóznak <#mf2>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
Na léptem. Holnapra tárazzatok be chipset meg italt...<#violent><#gun><#violent>

És ha kérhetném, hanyagoljuk az olyan kommenteket, hogy "már telepítem", "20%", "most csörgött postás" stb, jó? Legyünk tekintettel azokra is, akiknek a nap vége felé jön meg, köszönöm.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Frank99
ccc

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Fpocok
Itt vagy még?

SMG- Primary:MP5K
Secondary: ASP
Grenades: Frag-Flash-No equipment
Perks: lightweight-steady aim-marathon

CQB- Primary: Olympia
Secondary: M1911
Grenades: Semtex-Concussion-No equipment
Perks: hardline-sleight of hand-tactical mask

Assault- Primary: M16
Secondary: ASP
Grenades: Frag-Flash-No equipment
Perks: scavenger-steady aim-second chance

LMG- Primary: HK21
Secondary: M72 Law
Grenades: Semtex-Concussion-No equipment
Perks: flak jacket-hardened-hacker

Sniper- Primary: Dragunov
Secondary: Makarov
Grenades: Frag-Willy Pete-No equipment
Perks: ghost-scout-ninja

mindenbe beleszól.ilyen ember.vagy lehet nem is ember<#mf1><#mf1>

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Carbonka
Lezárhatnád már ezt az ügyet és elmehetnél innen nagyon gyorsan.

Carbonka
Érdemben nem szólaltál.

Frank99
aki normálisan commentelt, annak mind bennmaradt. érdekes....

FSpofon
Kinek nem törölted 10 hozzászólását? :]

Arab money

Frank99
10 hozzászólásodat kibaxtam a mw2 topicból.
ennyi

gagax
volt még ilyen...nem sok..1v2 : ) csak nekem vmeik annyira gyorsnak tûnt : ) igaz lehet mert boxos gameplay volt és ott inkább rusholnak atomból és nem állnak meg taktikázni : ) na de majd kiderül : ) várom hogy meglegyen majd : ) de csak pár hét múlva talán : )

Ez igaz a pc-re. De a játék megítélését a konzol verziók sokkal jobban fogják befolyásolni. Igy valóban nem elképzelhetetlen hogy az összkép a MW2 felé fog hajlani, még ha pc-n nem is.
Én inkább abban bízom hogy a pc-s verzió valóban jobban fog fogyni mint az Mw2, és egy jelzés lesz a fejlesztõk felé hogy érdemes a pc-s játékosok igényeire is hallgatni, nem pedig állandóan az igénytelen konzol portokat dobálni. Mert az M2 nem volt más. Pedig az is lehetett volna sokkal jobb...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bigapó
most biztos Nuketown pályáról beszélsz, azok babák akik ott állnak és tényleg játékvár jellegû, de ez direkt van:)
az, hogy nem lehet elbújni fal mögé, az meg külön jó, mert legalább kempelõkbõl kevesebb lesz. egyébként szerintem csomó helyre el lehet majd bújni, nagyon zegzugos pályákat láttam eddig.

The Matrix has you...

tommygear
ez carbon, vagy sl alrege gumiszobából ne foglalkozzatok a hülyeségeivel :D
asszem neked nem kell bemutatni õket :D
lolSL
Jó lenne ha elolvasnád és értelmeznéd a SAJÁT gondolataidat, és utána akár meg is kímélhetnél minket tõlük.
segítek kiemeléssel:
"Biztos a háborúkban is elõveszik a kis távirányítós autót aztán nekimennek az ellenségnek igen. Ez a játék is csak az amerikai vérpistáknak készült."

Fpocok
És mi az, hogy ledobják egy pillanat alatt oda az atombombát? És mi az, hogy dupla shotgunnal rohangál az ember, és egy lövéssel õl? És mi az, hogy van aki késsel megy neki a fegyveres emberrel, akinek esélye sincs lelõni a késest?

Nyilván ez egy vitatható elem benne, de kétlem hogy ez döntene arról hogy jobb/rosszabb mint az elõzõ rész. Abban is volt nem egy irreális dolog.

bosco05
Én inkább azt írnám rá mint ami a gyereknek készült társasjátékon van: Ajánlott 4-tõl 12 éves korig!
gagax
Srácok : ) A multis videok alapján..nekem a pályák összetétele nem annyira tetszik...1-2 nek fõleg..annyira mûhatása van némeiknak h az nem igaz...lehet csak nekem...de a sok COD4 és COD6 után vmeik pálya annyira gyorsnak tûnt video alapján : S nem csatatérre hasonlítanak hanem vmi izének amire rávan hajigálva pár cucc és némeiknek nézem...else lehet bújni falmögé mert még 8 helyrõl rád látnak : S na majd párhét múlva én is beújítom a játékot és meglátjuk : ) ez egyéni vélemény szal nem kell lehurrogni :

bigapó
elég lesz ugyanazt a szintet hoznia, csak csalókat tudjanak banolni és mindjárt jobb is lesz az egész..ja és lagg sem lesz :) azt hiszem máris verésben van mw2.

The Matrix has you...

tommygear
takarodj innen alreg mondtam már
Rayden02
<#nevetes1>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

De szólhatna már valaki a mutatott játékosnak hogy az UAV már fél órája megvan neki...

Fpocok
Passz. Nézzél videókat, ott mindig mutatják az elején.

lolSL
georgeb3dr
For contrast I hear that CoD: Black Ops is shipping in nearly 18 million units. They will probably sell "through", 2m in the first day.
31 minutes ago via Nambu

Ez is egy vélemény de kifejthetnéd bõvebben is miért nem...

Fpocok
Másfél óra múlva.

Rayden02
Lol sedorf last standol!<#hehe>

Carbonka
MW2-t nem veri ez a játék az biztos.

Fpocok
<#ejnye1>

bigapó
még a héten...

The Matrix has you...

Kaszi46
sziasztok, ha ma megveszem a játékot, mikortól tudok vele multizni? 23:30 után lesz a kezemben.

*Posse*T.W.D*

Rayden02
jajj,bocs ez az észak amerikára vonatkozik!

Rayden02
Egy kis info a steam fórumáról:
OFFICIAL UNLOCK TIMES

North American Retail Purchases (GameStop midnight release, etc):
12:01am EST / 9:00pm PST November 9, 2010

North American Steam Purchases (Bought electronically through Steam):
10:00am EST / 7:00am PST November 9, 2010

Rayden02
Esetleg majd vaterán késõbbiekben,ott biztosan lesz eladó!

Valaki tudja milyen perkek , fegyverek , gránátok lesznek az alap 5 classban ?

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

lolSL
sokkal erõszakosabb lett a black ops mint az eddigi codok, simán eltiltanám a gyerekemtõl a single részét

<#eljen> elfogadnák egyet...utolag ha megtom majd engedni, sztem egy hardened megpalyazok :) - tudom nem jar hozzá semmi ilyesmi, de majd szerzünk vhogy :P

MSI K9Neo v3 - uhh majdnem visszakiabaltam, hogy nkem is ilyen van, aztan rajöttem h cska majdnem :) -> MSI K8Neo 3F :D kicsit regebbi, csak 2006os a mahíína :D

elitehun
Hát csak annyi hogy a Black Ops a PEGI-tõl 18-as besorolást kapott itt pedig 3+ van ^^
alph4
A játékot az üzletünkben átvevõ elsõ kb 150 elõrendelõnknek, a játékhoz ajándékba adunk egy Call of Duty: Black Ops dögláncot is.

LOL DÖGLÁNC :DDDDD

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

elitehun
Lol. Ezt most találtam
Frank99
ennek hiába mondod.
napok óta errõl beszélünk, de hiába.
a házigazda -ismerem sajnos a témát- fut az események után...
bazd ki a csába

Fpocok
Örülnék, ha legközelebb használnád a spoiler tagot.