11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
bgabor #4956 Az a jó benne, hogy belátta hogy nem szabad többé tizenvalahányezer forintot kiadnia szemétre, főleg úgy hogy nem is próbálta ki előtte.
Ami a legszomorúbb, hogy maga a játék a véridegesítő villogó átvezetői és a történelmileg teljesen inkorrekt felszerelések ellenére nem lenne rossz, csak technikailag lett felháborító állapotban kiadva. -
#4955 "Jól teszed" na de mit is tett jól? Megvette,kifizette, eltörte ebbe mi a jó? -
bgabor #4954 Jól teszed, ma már nem is szabad eredeti játékra kiadni pénzt. Ez az egész évek óta a lehúzásról meg az átverésről szól.
Most megint itt van egy játék, amit kiadtak erősen béta állapotban, pedig láthatóan legalább még egy-másfél hónap fejlesztés kellett volna neki. -
#4953 beírtam, hogy /connect IP, de semmit se csinalt:S -
#4952 "HA nem tetszik, eladod, ennyi."
errol meselj mar bovebben legyszi...steames jatekot nem tudod eladni max az acoddal egyutt... -
#4951 csak annyit még hozzá, hogy tényleg várhattál volna egy kicsikét :( -
#4950 lol -
#4949 mondtam, hogy menj te is aludni mert keso van mar :DDD -
#4948 Köszi szépen! -
#4947 console majd /connect [ip] ?? (tip) -
simonl #4946 Miért? Talán nincs igaza?
Más kérdés ki hogy vezeti le a feszültséget..... -
#4945 Amúgy most lehet addolni az IP ket favba? Vagy hogy tudok felmenni a fenti cimekre?? -
#4944 Még egy magyarázat mi okozhatja a fennálló lagot
az hogy mennyire van összefüggésben a sáv nagyságával, abban talán nem igazán értek egyet, de az hogy a live stat az tényleg live, az elég gáz. 1. K. mind1 hogy másodpercre pontos a statod vagy sem. 2. BC2-ben pl. okosan meg volt oldva, a meccs végén frissítette a statod. -
#4943 Szánalom vagy... -.- -
tmisi #4942 Ne haragudj, de te elég beteg vagy, hogy ilyet felteszel. Egyeseknek még egy korszerű gépre sincs pénzük (pl. unokaöcséméknek 3 éve egyetlenegy új játék sem megy, de nem tudnak új gépet venni, nekik még a Medal of Honor: Airborne is újdonság), te meg egy tízezer forintos játékot csak úgy megsemmisítesz. Hát gratulálok, biztos valami gazdag kis kocka gyerek lehetsz (látom kor 18-25 között), akit anyuka-apuka lát el pénzzel és nem számít mire dobsz ki tízezret. Aki megdolgozik a pénzért, az ilyet nem tesz, mert van értékítélete. HA nem tetszik, eladod, ennyi.
Nálam egész jól fut a játék, pedig nincs high-end gépem. Ebből is látszik az, amit mindig mondok, hogy többszázezerféle konfigra egyszerűen lehetetlen rendesen optimalizálni, a PC sajnos nem konzol.
Persze fontos a jól karbantartott rendszer is. -
#4941 Ja, és kb 500 óra MW2 multi után szerintem üti... nagyon sok szempontbol. pl commando.... Másik meg h sokan mondjak h szar grafika... sztem egyaltalan nem az, masik meg h multis jateknal nekem sose szamitott a graf, csak a sok fps (lsd: CS 1.6, CSS) Mai napig minden low es off... na meg 1.6ba 16bit + 640es felbontas... -
#4940 Hát én is örülök... már 14-es vagyok. Szerintem egyértelmuen ev jateka...
vmi hihetetlen jo volt az SP, story is, a karakterek is, (ICE CUBE hangja nagyon ott volt, meg Ed Harris-e), MP eszmeletlen...szval.... le a kalappal a Treyarch előtt! -
#4939 Patch után felraktam a felbontást 1280 1024re, texture-t meg highra... nagyon szépen fut, nincs lagg!
Tudom. -
#4938 Hiába törte el, attól még akárhányszor újra tudja telepíteni a steamről. Fog még vele játszani úgy érzem. -
foxxi #4937 No tessék kérem! ezen a konfigon tényleg szép teljesítmény eme becses game. De a lényeg hogy megy és nem akad -
#4936 Nekem az alábbi configon van most így 20-30FPS-em, szal nekem tokeletes:
Intel core 2 duo 1.8, 2giga DDR RAM, GeForce 8500GT. Elvileg jóval a min alatt van, és mégis megy:D Igaz minden low, off, de 1024es felbontas:DDD
Lényeg, h decemberbe viszont uj gép:D -
#4935 Sajnálom szeg, hogy neked nem jött be. De pedig tegnap én is, meg pedro is mondta, hogy a patch után jobb lett. DVD-t meg nem kellett volna eltörni, el tudtad volna adni. Sajnálom, hogy nincs elég türelmed megvárni, míg kijavítják a hibákat. -
Puhos #4934 Köszi sikerült. 40 körüli fps van a leni géppel nyomom. -
#4933 Gépünk konfigja, bicepszünk mérete, IQ-nk száma és farkunk hossza is egyezik, asszem meghívhatnál steamen -
Bugge #4932 \cg_drawfps 1
Ha beírod nyomj egy TAB-ot és kiegészíti parancsnak.
Valószínűleg nem parancsként írtad be azért nem jelenik meg.
-
#4931 én tegnap 2-őt lelőttem....
:-))) -
Puhos #4930 Szia!
Hogy kell az fps számlálót munkára bírni? Mert én akármit írogatok a konzolba be nem megy a számláló. Felad egy ablakot alul ahol 0,1,2,3 van felsorolva meg valami szöveg megpróbáltam mindegyik számmal de nem megy!
Segíts! Köszi! -
Radian #4929 Singleplayer is felgyorsult tőle? -
#4928 Első ránézésre,félóra multi után,azt kell hogy mondjam igy már játszható,tökéletes. Köszönjük Treyarch!
Csupán két napot kellet várni... -
#4927 igen, tegnap 10után frissitett és kijavították a laggot úgy látszik!!!
végre lehet normálisan játszani -
Newfronter #4926 Kijött az SP-re is valami patch, úgy látom.
JD frissítette a bejegyzését is, és elég jókat ír:
Fejlesztői log
Mi várható még:
IN PROGRESS
- GPU hitching on certain graphics cards.
- Incomplete server browser results.
- Improvements to Quickmatch joins (results with better ping and reduced lag).
- Zombies "The game session is no longer available" error. -
#4925 tényleg? Nem mondod :) -
#4924 Azért mert széttörte a lemezt attol még a játék megy!! -
#4923 Kár érte, megvettem volna :) -
#4922 A patchel már a videók szaggatása is megszűnt,belenéztem gyorsan most reggel a multiba és azt kell,hogy mondjam nincs lagg -
McCartman #4921 végigjátszottam pöccs nélkül.
1680*1050 , max beállítások mellett 2-3 pár másodperces megállást leszámítva akadásmentesen futott a játék.
Inkább az átvezető videókkal volt gebasz , azok akadoztak sűrűbben.
másoknál játszhatatlanul laggolt végig? -
#4920 előtte se kell. elég a nyamvadt szám a tokban. majd ha azt égeti, akkor dobja ki az ablakon a zsetont:) -
#4919 ha egyszer beregeled steamen akkor már nem kell hozzá a dvd nem? :D
Ha így van legyél tökös, és privátba kérek egy felhasználónevet meg pw-t :D -
#4918 hm nekem most nem indul el. Steam hiba! ez a játék jelenleg nem érhető el. kérjük próbáld meg újra máskor. másnak is? -
#4917 Na kezdetnek nem is volt rossz ez a patch :D hozom is a formám a patch óta :D:D:d,átlag fps-em mostmár 40-90 között!!