Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
-biztosan tudod h csalt? ott ültél mellette?
-nem.
-nahát akkor nincs mirõl beszélni...<#pias>#pias>
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
:-)
az elõzõ gépem 3 éves....
most ismét 2 évre gondolkozom.
a kivett cuccot kapja a gyerek.
GTX 260 + 2x 2 G Geil ram ddr2, meg Athlon XP2, MSI K9Neo v3
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
ezt szimplán mák hogy amerre nézett ott volt az ember...ennyi.fogadd el<#mf1>#mf1>
már megint kezdõdik ez a cheateres történet,jobb lesz most befejezni szvsz.<#heureka>#heureka><#levele>#levele>
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
Sam Worthington - Mason
Ed Harris - Hudson
Bowman - Ice Cube
Woods-ot nem hallottam, h ki játssza :S
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Az egyik ez:
A másikat ugyan így kell "elõcsalni", csak a DOA helyett a Zork-ot kell írni. Igen, ez a Zork nevû szöveges kalandjáték! <#smile>#smile>
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
Amugy nem tudom miert kell elajulni ettol a COD:BO-tol egyeseknek.
Ez kb egy COD6 normalisabban felpatchelve + kicsit modolva + uj single kampany.
Ezzel az osregi alapmotorral van "osszedovba" ami pont emiatt kis gepigenyu, de egy uj engine-bol sokkal tobbet kihozhatnanak minden szinten (grafika/fizika/hangok/stb), foleg azert a brutalis penzert amit bezsebelnek.
Mar par eve a COD-ok nem uj jatekok, hanem kiegeszitok 10000 forintert...
En is megveszem, de rohadtul nem vagyok elajulva tole annyira.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
plusz ez a videó hetekkel ezelõtt már volt fenn.
MJ rulz Pink Team The Only One
már mondtam korábban, de igazam lesz.
normális szerveren lesz kick/ban.....
persze a normális? az kérdés
Parasite Eve 2, best game EVER!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

The Matrix has you...
vajon jól fog futni a játék?
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)