11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#5036 Ahh ezek a vietnamos részek mekkorák istenem. Mikor megszólalt a rolling stones, a hideg is kirázott :) -
#5035 írva 3 volt:) - mielőtt valaki belekötne a "lényegbe". -
#5034 ha valakinek ez ugyanaz mint az mw2 az vak.
még a fegyverek is sokkal több ügyességet igényelnek, rengeteg új mod, wager, zombie, színház opció. moddolási lehetőség unrankeden, saját szerver, kick/ban/közösség/azt játszod amit akarsz kérsz, tényleg ugyanaz, csak címszavakban 3 sor a különbség...
az unrankedet még ide se vettem, aminél teljesen saját ízlésedre csinálhatod a szervered...tiszta mw2... -
#5033 na király, már a single is jó -
SirArcheer #5032 A VGA boltból. -
#5031 Megnéztem és ki is kapcsoltam, köszi! :) -
#5030 a vga drivert honan szerezek? -
#5029 Hogy ne csak az észt osszam, itt egy kis segítség:
Én a helyedben először is megnézném, hogy fut-e a gépemen (mondjuk itt.) Ha sikeresen átment a teszten gép, akkor jöhet a rendszer upgrade: directx frissités, új vga driver, virtuális memória növelés stb. -
#5028 nincs. -
#5027 fogadjunk ha teis 15 lennél akkor nem irtad volna ezt ki? -.- -
#5026 Nah ő a tipikus, közhellyé vált Vér István.
(Be kéne bevezetni, hogy 16 alatt nincs fórumozás, afölött is csak bizonyos feltételhez kötve) -
#5025 hát lefrissített de nekem ugyan olyan szar mint volt. annyi, hogy most az fps-em jó 60-70-80 de szaggat mint barom. ha leveszem a grafot full low-ra kikapcsolok mindent akkor még jobban szaggat na ez megint érdekes. amikor meg kilépek a game-ből fél nap mire magához tér a win és rá lehet nyomni az asztalon a frissítésre vagy bármire. nem értem én ezt! a server kereső meg nálam 124-et talál a filterek persze alaphelyzetben. -
#5024 geforce 8500gt
AMD Sempron processor
LE-1150
2.01 GHz, 2gb ram
-
#5023 Driver? -
#5022 légyszi...
valaki mondja már meg mi lehet a baj? -
#5021 Írj több kérdőjelet, hátha jobban meglátjuk a hozzászólásod
Ám én azt vettem észre, hogy nincs loading csík, laptopomon próbáltam csak a játékot, valamikor fekete, valamikor fehér képernyő van, ha mozgatható a kurzor akkor nem fagyott le, csak várj tovább egy picit, elvileg működnie kell, nekem is így van. -
BUKSAGe #5020 Látod megértjük mi egymást <3 -
#5019 valaki?? miért fekete a kép mikor elinditom? és csak a kurzort látom???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? még a menü se jön be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4 -
Árnyvadász #5018 Filter ----> Hardcore
Nem azért? Nézd majd meg. -
Árnyvadász #5017 Videók alapján (megjelenés előtt) nekem is az jött le, hogy ez egy MW2 csak most hidegháborús környezetben. Játszva, játék alatt azonban már nem. Nekem az MW2 is tetszett a maga árkád multis játékmenetével, de ez a rész szerintem nem hasonlítható hozzá. Hasonló hozzá bizonyos elemekben, de pont azokat a részeket vették ki belőle, ami sok játékost az idegbajba kergetett.
Részemről ez egy taktikusabb, lassabb menetű és talán (bár fasz se tudja) skillesebb játék lett. Nagyobb térképekkel, unrankeden sokkal több emberrel és egy igen jóra sikerült Wager meccsekkel.
HC módjára meg nem lehet panasz szerintem. A Perkek Pro változatai is komolyabb megkötésekkel bírnak. Jó lett a pénzért vásárolok elv is és most már aki nem úgy játszik vagy esetleg csal azt ki lehet rúgni. Ez is valami.
Elég sok szerkeszthetőség is van benne, amivel el lehet tökölni és van újításokból is bőven, amik egész jól működnek. Gránátfajták, fegyverek, autó, kamera, sorolhatnám még...
Pályák nagyobbak, nem igen lehet panasz rájuk, ami meg picike, mint a Nuketown az meg egy remek ötleten alapszik. Főleg a vége :D
Szerintem nem sok szégyenkezni valója van. Pláne úgy, ha azt is figyelembe veszem, hogy ez nem IW produktum, hanem Treyarch. Beleadtak apait anyait. Igaz, hogy volt miből "nyúlni", de ezt leszámítva nagyon korrekt a cucc.
Szóval. De persze ízlések és pofonok. Megértem. -
#5016 Fenn van egy warez topik, használd azt. -
Piko888 #5015 Akkor itt nincs semmi olyan hogy 4-en egyszerre lépjünk be, mint az MW2-ben -
#5014 Mondjuk ez tényleg érdekes, sztem az a 760 szeró az mind HC... mert emlékszem, hogy előtte, asszem 2 nap, több ezret talált, még várni is kellett tényleg, míg mindet betöltötte, de most meg... 760 szeró és annyi. -
#5013 Nekem az megy. Tegnap egész nap használgattuk. -
Bugge #5012 Mivel ez nem olyan, mint MW2, hogy mindig együtt vagytok. Egyszerűen csak átléptek egy másik csapatba :) -
#5011 Nekem az invite nem működik. a friendem nem kapja meg az invitálásomat :( -
Piko888 #5010 Srácok hogy tudunk 4-en haverokkal egy csapatban játszani, mert ha egyikünk belép és küld invitet akkor sose rak össze minket. -
#5009 géped? -
#5008 Próbálkozni kell. Jelenleg szar még a kereső, bár már a friends tabot megcsniálták... csak idő kérdése. -
#5007 Nem tudok rákeresni a szerverekre, betű szerint sem :S hogy a fenébe kell? Sőt, írja hogy több mint 10.000 szerver van, de csak 760-at jelenít meg. -
csuripi #5006 Hát nekem semmit nem javított a peccs.
FPS 80-120, ping 40-55, és soxor játszhatatlan. -
#5005 Jó, ez így más tészta, meg érthető is. Ha neked ez a játékstílus nem jön be, akkor persze, hogy nem tetszik. Nekem is jobban bejöttek a korábbi cod részek (cod, uo, cod2), de azért ez egész jónak tűnik. -
#5004 Köszi. :) -
foxxi #5003 HardCore - ott nincs célkereszt meg egy csomó minden. Érdemes a szerverkeresőben türelmesen megvárni még betallóz mindent és név szerint rendezve a H bötű körül keresd -
#5002 Ez kurva jó -
#5001 Nem értek én ehhez, hogy HC.. :D Amúgy a magyar szeró címére hogy kereshetek rá? Mert ha konzolba beillesztem, nem csinál semmit, vagy kell még hozzá valami? -
foxxi #5000 lehet nem HC szerverre kéne menned... -
#4999 Ilyen nekem is volt. Szervert váltottam és jó lett. -
#4998 kezd megbolondulni a multi???? Van gránát vetős fegyóm, meg red hot-os célzós cucclim, aztán a játékban egyiket se adja be hát LOL ez most iylenkor mi? :D Van, hogy a célkereszt nincs, az is mimár... de még nem is az.. ha megveszem rá a cuccokat miértnem használhatom... :S -
foxxi #4997 xar neked