11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#5076 Ezen én is meglepődtem. De van konzol parancs, amivel át lehet állítani a másikra. -
Gabe18 #5075 Amúgy véletlenül eszembe jutott hogy a megjelenés előtt volt a vita hogy a ping-et szám vagy vonalka jelzi majd. És akkor volt az a "live chat" ahol a készítők egyike válaszolgatott. És ott ugye azt mondta hogy vonalas lesz. Hát nagyon nem az lett...
Akkor most:
1-Ezek azt se tudják mit csinálnak...
2-Félreértés volt és a konzolra értette.
3-Itt is figyelembe vették végül a pc-s elvárásokat.
Nyilván sokaknak még most is nagyobb gondja van ennél, csak úgy eszembe jutott. -
#5074 én a vietcongos részig veteránon vittem, de egy idő után már idegesitett az a rész :D de nem lehetetlen -
#5073 próbálta már valaki veteránon mert iszonyat nehéz lett szerintem -
#5072 Értem, és az nincs odaírva mikorra várható, esetleg, hogy mit javítanak pontosan? -
#5071 videók alatt tölti a játékot. direkt van így. -
#5070 single véleményem:
valahol a vége felé járok szerintem,bomba jó a hangulata tényleg eddigi legjobb COD story
eddig nagyon jól fut a gépemen azt leszámítva hogy a videók akadnak az átvezetőkben
E4500@2,9GHz,8800GT,2x2Giga Geil Kit:1680x1050 4xAA High,shadow off 30-40fps
kicsit várok hogy mi lesz a patchekkel és akkor talán beruházok rá hogy lássam a multit is... -
#5069 nov10
nov11
meg ami most fog jönni. Pc kommunity-n van így -
#5068 Még hogy nincs lag... most voltam fent egy német szerón, még szarabb a helyzet mint délelőtt -
#5067 Most mi az hogy jon a 3ik javitas? Eddig csak 1 volt nem? -
Gabe18 #5066 Talán a hardware fórumban kéne ebben az ügyben kérdezősködni... -
popz #5065 AMD phenom x3 710-et hogy tudok húzni Gigabyte 770T UD3P alaplappal mert a BIOS ezen más vagy nemtudom:S -
Gabe18 #5064 Igen, mert mi tudjuk hogy volt tegnap update, de ha valaki "csak úgy" kívülállóként elolvassa a cikket, az ezt honnan tudja?
Amúgy az update után szinte egyáltalán nincs lagg, ki egyszer nem fagyot, és ahogy eddig láttam 1 xp-m vagy CoD ponton nem veszett el... -
Newfronter #5063 Azt a tegnap esti update-re értette. -
#5062 mert a tapasztalat az eddigi 2 javitás utánai állapotról szól.
és irja hogy jön a 3. és reméli az majd megoldja ezeket a gondokat is. gondolomén. -
Gabe18 #5061 Lehet én vagyok hülye de ha "A fejlesztők ma hivatalosan bejelentették, hogy dolgoznak a következő Black Ops javításon" akkor arról hogy van már a cikk írónak személyes tapasztalata? -
#5060 lol
egyszer nem fagyott ki még a játék nekem és a rangok meg semmi nem tűnt el -
#5059 Harmadik javítás. eddigi tapasztalatok. -
barmi #5058 még szép ... -
Kisbuddha #5057 Valaki tudna adni a konfigurációmhoz egy ideális beállítást, ahol néz is ki valahogy nem egy kocka szar, de az FPS is elég magas.
Én próbálkoztam vele de az istenért se akar 20 FPS fölé menni még low grafon se.
Core 2 E6550
2*2 GB RAm
1 GB GTS250 -
popz #5056 lolSL
én nem merek ebbe belenyúlkálni de ha akarsz és ráérsz segíthetsz mert én is szeretném felhúzni a processzor órajelét csak:
1 fingom sincs hogy kell
2. nem merek hozzányűlni nehoyg elbasszam -
#5055 húzd meg a procit ha tudod 3.2 körülre. -
#5054 biztos még lesz optimizáló patch de am nem értem 40-60fps miért szar -
popz #5053 Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
Processor: AMD Phenom(tm) II X3 710 Processor (3 CPUs), ~2.6GHz
Memory: 4GB RAM
Hard Drive: 1 TB Total
Video Card: Sapphire Radeon HD 4890 Series
Monitor: Samsung SyncMaster 2243SN
Sound Card: Realtek HD Audio output
Speakers/Headphones: Canyon 3D bizbasz
Keyboard: Logitech Value
Mouse: Logitech MX518
Mouse Surface:
Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255)
Motherboard: Gigabyte
Computer Case: Cooler Master RC331-Elite
ezzel a configgal árnyékok, 2x élsimítás, high textures, vs sync:off, filed of wiev 0, texture filetring automatic , 1980x1080 felbontás és az eredmény?
40-60 fps
most a gépem szar már vagy a játékra férne rá még pár javítás? -
#5052 beállításoknál mi ez a néhány opció?
képernyő: anisotropic filtering
field of view
games: Draw hud
multiplayer: allow downloading
köszi előre is! -
Newfronter #5051 Itt írja a Treyarchos csávó, hogy most is dolgoznak egy patchen. -
#5050 Én direkt megfigyeltem. Nekem akkor szaggat be mikor felvillan a hit marker :s Így a legrosszabb, mert ha elkezdek valakit lőni akkor beszaggat :( Máskor meg fut tökéletesen... -
#5049 igen, ez csak gondolom olyan gyorsan összerakott patch hogy kicsit jobb legyen, majd kiadnak egy normálisat is reméljük nemsokára. -
aztomka #5048 Kösz, valami ilyen vélemény érdekelt volna. :D -
Gabe18 #5047 Szerintem biztos fognak még finomítani rajta, de egyelőre egy nagyon gyors javítást kellett csinálniuk, mert az addigi állapot tarthatatlan volt. -
#5046 Javult elég sokat a patch miatt nekem is de még mindig laggolok azért elég rendesen.
remélem nem ez volt az a patch amiről tengap szó volt. -
#5045 érdekes, hogy sokaknak jó lett a patch-tól de nekem meg még néhány klán társnak szintén nem... rohadnának meg -
popz #5044 http://img337.imageshack.us/f/testjx.jpg/ -
popz #5043 Bőven van hozzá jó gépem hogy faszául futtassam
mégis a multiban az AA-t, árnyékokat ki kell kapcsolnom hogy ne 30-40 fpsem legyen...
most ezek nélkül van 40-90 fps-em és ingadozik:S nem vágom mi lehet a baj -
#5042 Jah, tiszta bfv érzés kapott el! :D -
#5041 Már akinek:P -
Newfronter #5040 Sehonnan, a Steam automatikusan frissíti a játékod. -
#5039 honnan lehet leszedni a patch-et? -
#5038 igen az már tegnap este is jó volt a patch után -
#5037 Ha a single IS, akkor ezek szerint a multi már jó?