11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#5478 Csak 18 slot-os szerók lesznek?Mert így semmi értemlme tdm-en kívül az egésznek!Én soknak találom ezt a 18 playert!Nem lehet pl.HQ-val foglalkozni a pályán,mert a sok csövi szét kempeli magát és le szar mindent!Annyira nincs csapat játék,hogy nagyon!Jó lenne ha kevesebben is lehetnénk.... -
#5477 Gyerekek ezt muszáj itt! -
kanduhr #5476 Lényegesen jobb lett, de van még mit melózniuk. -
Pengn #5475 Hello. Megvenném a játékot de a multin múlik az egész és ahogy hallottam voltak vele gondok. Most mi a helyzet? Még mindig laggol? Szerverkereső normálisan műlödik és lehet csatlakozni minden szerverre? -
#5473 amúgy vki nem tudaj hol lehet bekapcsolni a 3d-t?? vagy ez csak 3dtv-vel működik?? netán csak konzolon van beépítve?? -
koandras #5472 Köszi szépen a segítséget, szóval lényegesen jobb a helyzet eredeti ajátékkal.
Még rágódok rajta szerintem, megvárok egy újabb javítást, és lehet he beruházok rá :D -
#5471 mind1, ha nem is totálfullon azért élvezhetően simán futniak kell a kolléga álltal leírt konfiggal... -
#5470 havernak is 2gbramja van és simán megy neki is fullon, sőt neki a gyengébb hd5670 van, és c2d 2,5 -
#5469 De a ram az 2x jobb -
#5468 nem is 2x jobb, és 1ántalán nem dicsekedésnek mondtam -
#5467 Még jó hogy azon akadás mentesen megy de megjegyzem senkit nem érdekelt hogy a 2x jobb gépeden hogy megy -
#5466 Hát 1280x1024-ben emlékeim szerint 2x-es élsimítással akadás mentesen megy. a többi beállításra nem emlékszem, de azt tom hogy vhol alul asszem a quality az automatic meg van még egy ami automatic XD -
#5465 ezen a konfigon simán futnia kell, nekem c2d 3ghz, 4gb ram, és hd5750 simán maxon megy 4x élsimítással 1680x1050ben -
koandras #5464 Most veszem észre hogy a konfigunk majdnem ugyan olyan. Neked akkor ezek szerint tökéletesn megy minden?
Gondolomazért nem fullon játszol vele, de adja ég h rosszul gondoljam:D -
#5463 Nekem is az elején úgy laggolt mind a single mind a multi mint a szar, de aztán jött a patch. Megjegyzem ezeket a hibákat vagy javitották már vagy javítják és sztem már a single-ért érdemes volt megvennem mert eddig ennek van a legjobb sztorija -
koandras #5462 De azért te is érzed, hogy mi a problémeám...
Nem vagyok milliárdos, nem szereetnék 12ezer forintot kidobni az abalkon.
Csináltam egy rendszerellenőrzést, ami azt írta h a processzoromgyenge.
A gépem sem egy atomerőmű: leírom mégegyszer Pen D 2mag 3ghz, ez a részem gáz..., 2G ram, 4850HD
Nemtom lehet he kihagyom ezt a részt ezzel a konfoggal, bár naon érdekelne a multi :(
Csak mert olvastam h vmit felteszek és akkor jobban optimalizált lesza játék... ha igen akkormit tegyek fel.
Amúgy elég hihetetlennek látszik h ebből a szaggatásból lesz akármilyen játszható játék is lássuk be.
Inkább vagyok elfogult, mint elborult elmélyű, és veszemmeg eszeveszetten a játékot. Nem értem miért nem lehetett ezt a problémát a fejlesztőknekelőbb kideríteniük. -
#5461 Eddig úgy néz ki,javított a helyzeten a javítás! :) -
#5460 Hát ha megveszed akkor majd nem fog akadni mivel a steam automatikusan felteszi a patch-et -
koandras #5459 Nem eredeti a játékom sajna, meg szeretném venni, de naon szaggat. Mit telepítsek fel hogy jobb legyen a helyzet.
Előre is köszi a segítséget.
A procimintel pentium D 2magos 3ghz-es, lehet h gyenge ehhez a játékhoz?
Az MW2 maxon megy tökéletesen mellesleg vele... -
Zoliz #5458 Tedd már fel az első updatet ami javítja a többmagos procik teljesítményét, nekem röccenésmentesen fut az elavult gépemen. Természetesen nem eredeti a játék. -
#5457 szép, jó reggelt, patch még sehol -
#5456 eleg retek ez a rocoges harc meg robbanas kozben...jo jatek, de messze sincs a trey kepessege az infinity ward-osokhoz kepest...a faszer nem birtak normalisan optimalizalni - ettol lett olyan idegesitoen fos futas kozben. basszak meg, most lehet varni arra tetves sp patchre -
#5455 nem akarok beszóni lehet tévedek. de azon a vidikarin ami a notiban van kétlem, hogy elfut. -
#5454 rakd fel nyugodtan, lehet segít is a teljesítményén -
#5453 Current
Installed Driver
NVIDIA GeForce G 105M 179.52
Latest Driver
Update
Verde Notebook Release 260
Version: 260.99 WHQL -
#5452 Ezt írja:
Product Current
Installed Driver Latest Driver
Update
NVIDIA GeForce G 105M 179.52 Verde Notebook Release 260
Version: 260.99 WHQL
Release Date: October 25, 2010
Learn More -
#5451 Aham megvan.
Steamen keresztül illesztőprogram keresése.
Nekem most vmi 160. mittudomén van azt írja. A legfrissebb meg vmi 260. valami. Akkor azt szedjem le és telepítsem fel ? Nem bassza szét a gépet semmit ? Bocsi a butaságomért, de fontos dolgok vannak a gépen és nem akarom hogy elvesszenek semmi miatt. -
#5450 Bővebben kitudnád nekem ezt fejteni ? Nem igazán értek hozzá. Lépésről lépésre. Köszönöm -
#5449 DirectX frissítés (Steamappson belüli BO könyvtárból) meg VGA frissítést csinálj. -
#5448 steam general forums -
#5447 Látom mindenki bagózik mindenre, csak a csalókkal vagytok elfoglalva. Na szép. Tiszta medal of honor fórum. Vazzeg. Azért leírom még 1x a bejegyzésem:
Halihó.
Lenne 1 kis gondom, amire remélem Ti tudtok segíteni.
Amikor elindítom játékot minden faxa. Elkezdeném az első pályát, erre kidob Direct-X hibával. Ezen az segít, ha kikapcsolom gépet és újra be. Erre laptop rám szól, hogy szar a beállítás és akkor már visszatom állítani normál állapotba. Olyan, mintha lebaszná a direct-x -et a gépről. Help! -
#5446 ezt hol láttad? -
#5445 Na az imént mentem egy jó szerverre. Néha volt beakadás, főleg a közeli célpontoknál, amikor zoomoltam akkor akadt be. Most viszont meg nem tudok egy szerverre se join, mert sokat gondolkodik:S -
#5444 szeretlek -
#5443 Megtörtént. -
#5442 jelentsd fel. -
#5441 embertelen lag megint -
#5440 Ugyan ez nálam is -
#5439 a legújabb steam beta-ban van egy black opsot érintő javítás is:
- Fix a regression where Steamworks P2P networking could deadlock in certain scenarios (Black Ops)
settings 1. fülén lehet rá váltani. -
#5438 Nekem segített csak 2-3 perc mulva kiirja hogy ship console error :S és erre nem találok semmit megoltás !:S