11248
  • Rage47
    Semmi gond a játékkal, minden rendben van.
  • csuszi
    repes a szívem, megérdemli.:)
  • bigapó
    legalább van jó hír is:)

Once a hacker, always a hacker. mekkora igazság :)
  • bigapó
    Szerintem próbálkozz meg egy rendszer-újrarakással, ha géped bírja, akkor WIN7-et rakjál el.
  • Fpocok
    Működik a VAC :D
  • Prince23
    Úgy tűnik csak szimplán szerencsém volt. Single lagol, swapol. Multi már fagy is. szokásos.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Isten bassza meg a treyarchos trehány bandáját most már! úgy fel jelenteném őket, hogy csak na!!!!!!!!!!!
  • bigapó
    Mennyi a respawn idő HQ-ban? Elfoglalás előtt és után is.
  • elitehun
    Igen én azt birom amikor a DVD elején van az a kisfilm hogy: Ugye nem lopnál el egy táskát, egy autót, egy DVD-t.
    XD
    Az vicces hogy a warez-t egy autólopáshoz hasonlítja
  • Fpocok
    ship console? ilyet sem hallottam még.
  • imihaver
    Szerintem fasza lett a játék. Jól megcsinálták. Lehet vele multiba játszani?
  • Fpocok
    Most ebbe ne menjünk bele ezen a fórumon. Lényeg, hogy eléggé elbaszottak a jogi törvények kis hazánkban.
  • roland2293
    Sziasztok! Létszíves segítsetek nekem ! Patch felrakása után a játék hibátlanul megy, de 2-3perc múlva kiír 1 olyat hogy ship console ez mért lehet ?:S Segítségeteket előre is köszönöm:)
  • lolSL
    de a steam végfelhasználói szerződése a magyar jog szerint is érvényes, és ezt megszegi mindenki aki tört blackops-al játszik.
  • Fpocok
    Ha leveszed no-ra és a vga drivereden is kikapcsolod a v-syncet, akkor az fps nem lesz lekorlátozva.
  • Csavez
    Veszel 1db 120hz monitort,1db Nvidia 3D vision kit-ot és van 3D-d.
    A játékon belül ne keresd.
  • Fpocok
    Reggelt.
    Warezosok kéretik a warez topikba menni, köszönöm. Ott a link.
    MO-n letölteni nem illegális.
  • SigS
    Nade úgy kiadni egy játékot hogy szinte mindenkinek baja van vele, és egy héten belül ki kell adni egy patch-et hozzá azért az vérciki
  • csuszi
    de a jó kis közhely adja a ferrarival:) kíváncsi vagyok hány dolgozója van az act.blizznek. az jó sok ferrari...
  • Zs0lt1
    ezzel barátom kurvanagy faszságot mondtál.
  • csuszi
    majd legközelebb abba köss bele amit mondtam. persze érvekkel. addig ignorállak;)
    hadd számolom össze hány aspektusból közelítettem meg a dolgot:
    5.
  • SigS
    Treyarch=City Interactive
  • SigS
  • Bogdogege
    Milyen cuccot szívsz ,kéne nekem is.
  • csuszi
    ne kezdjük már ezt a warez dolgot mert a kretének úgyse értik meg. amúgy mo. fejlett ország elárulom, sőt a sok faszkalapnak üzenem akik szerint a pohár üres, hogy elég gazdagnak is számít, persze azt nem fogja a sok faszkalap, van ahol a kaját is alig veszik meg, és víz se sok van, keresd csak meg a neten azt az oldalt, ahol a fizetésed világviszonylatba lövik be, egy átlag magyar fizetés felső 15%, mo. a fejlettségi rangsorban 35.
    de ha nem így lenne, hol a határ, játékot a szegényeknek? apple comp nem kell? vagy lapos tv, mert csak?
    a dollár milliókat meg ne úgy nézd öcsém, hanem több száz ember, néha több ezer ember dolgozik rajta évekig.
    a sportolók magukban keresnek milliókat, akkor a meccsre a jegy is legyen pár százas?
    mozijegy 200 ft mert kurva anyját a színésznek aki 10 millát kap?
    gondolkozni luxus tudom...
  • HöfEE
    ottapont.
  • Prince23
    Amúgy a Sync Every Frame az Vsync-et jelent, ugye? azt levettem NO-ra
  • Smithwarden
    off
    Szigoruan veve "BUNCSELEKMENY" nagybetuvel jah...
    De a fejlesztok es a kiadok akik tobb dollarmillios/milliardos bevetelben lubickolnak (raadasus ugy hogy total szarul adjak ki mostanaban PCre a jatekokat) magasrol leszarjak, hogy a fejlettebb orszagokon kivul a fizetesekbol alig lehet megelni.
    Adjak minden orszagban a fizetesekhez es eletszinvonalhoz realis aron es megvesszuk (pl nalunk kb 2-4ezer forintert)!
    De persze ezt tobb okbol sem fogjak megcsinalni, mert akkor a nyugatiak is innen rendelnenek mindent, es akkor 3 ferrrari helyett csak 2 lenne a garazsban...huuu de sajnaljuk oket 70ezres minimalberekkel.
    Ugyhogy innentol a warezt siman el kell fogadniuk valamilyen szinten nekik es azoknak is akik nyomjak folyamatosan a sok "kocsog warezos" szoveget.
    Viszont hozza kell tenni hogy a warezosok kozt is vannak sokan akiknek van penzuk ra boven de akkor is inkabb letoltenek mindent, raadasul meg buszkek is ra es lehulyezik az eredeti jatekot vasarlokat - ez a masik veglet es az biztos hogy ez sem tul becsulendo dolog.
    (Mondjuk amugy ez a tema nem ebbe a topikba tartozik igazan, de kicsi off talan belefer.)
    on
  • Prince23
    Újraraktam a játékot, jelentősen jobban fut. Most nem tudom vagy a reinstallnak köszönhetem vagy mákom volt vagy jó szervert fogtam ki vagy kijött vmi patch vagy tököm tudja miért, de most élvezhető volt a játék. :D
  • kanduhr
    A magyar jogszabályok szerint letölteni nem bűncselekmény:9
  • nyuny01 #5489
    Értem én,de azért meg lehet nézni mielőtt ír valahova az ember,hogy van e warez topik,ez alap!Itt is van! :)
  • Különc
    Lehet az ember bármennyire szegény, lehet szerencsétlen, netről letölteni még mindig BŰNCSELEKMÉNY, nagy betűvel írom, és az SG csak a saját fórumokban engedi a warezt, mit nem lehet érteni?
  • bgabor
    Korántsem mindegyiknek, sok topicban odáig mennek el az eredeti játékos hevületükkel, hogy még létrehozni se halandók párhuzamos wareztopicot. És sok helyen, ahol van, szándékosan nem linkelik be a bannerban, mert tudják hogy keresővel szinte lehetetlen megtalálni. Szóval az SG fórumon megy ám a csóróbbak szívatása rendesen a sok "apu-anyu megveszi eredetibe" féle köcsög részéről.
  • Cris99
    igen,, kár h bannoltak csalás miatt amikor nemis csaltam....
  • bgabor
    Mi van, csípi a szemedet a nagy magyar valóság?
  • nyuny01 #5484
    Pl. MW2-ben a Team Tactical tökéletes volt ilyen téren,nagyon nagy mecseket lehetett nyomni!
  • Cris99
    és mit tudni mikor jön egy nagyobb összefoglaló javítás?? mert most már játszható a multi de még nem az igazi, apró laggog vannak még, meg pár bug
  • nyuny01 #5482
    Amúgy nem értem ezt,hogy miért nem lehet warez topikba írkálni?Már lassan 4 éve reggeltél és annyi nem ragadt rád,hogy minden játéknak van az eredetin kívül egy másik topikja...
  • Cris99
    gondoltam, nyugi nekem eredeti van, csak segíteni akartam a srácnak, és bocs h nem a warezba írtam...., sorry
  • Cris99
    ez igaz
  • Különc