Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Amúgy szerintem kb semmit nem ér. Legalábbis nálam nem hozott semmilyen látványos különbséget. (vagyis de.. annyit hogy lassabb lett a menü 3fps-el :)) )
Tess itt a mél 1 része:
Itt az oldaluk
A srác azzal mentegetõzött hogy most karácsony elõtt biztos drágulni fog..
Ez volt az elsõ és az utolsó hogy tõlük akármit is rendeltem (volna).
1. single miatt vesz játékot...
2. nem multi számára a fõ game. pláne pc-én.
no offense
MJ rulz Pink Team The Only One
mellesleg a waw volt az egyedüli pc-s cod rész, aminek a single-jét egyszerûen képtelen voltam végigvinni, olyan szinten BÉNÁNAK találtam. úgy ahogy volt, asszem a 2. pályán vagy min abbahagytam. nevetségesen szûk csõpályán a 90-es éveket idézõ FPS játékmenet. de lehet hogy ezzel megbántottam a 90-es évek FPS-eit, mert azokban legalább volt spiritusz, meg hát akkor az volt a technikai fejlettség által adott szint, de hogy 2008-ban ilyen játékot adjanak ki...
na mindegy, szóval de ha ennyire idézi a waw-ot...trayarch...még egy normális, kornak megfelelõ grafikájú és játékmenetû FPS-t nem adtak ki a kezeik közül.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Illetv dobtam egy mélt is rájuk hogy most akkor ezzel az ár mizériával mi is van pontosan. (én 9500ft-ért rendeltem reggel, az oldalukon késõ délután ez az össze 11500ft-ra mósdosult.. Hát persze hogy nem válaszoltak.
Szal lényeg az hogy aszondja' a gyerek, sajna elfogyott, nincs, min 1-2 hét. Kérdem tõle hogy akkor most én 9500ft-ért fogom kapni? Hát nem biztos így karácsony elõtt.
Ok, rendelés lemondva.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ha a Medal of Honour 2010 7.5 pont, akkor teljesen jogos a CoD: BO 9.0 pontja.
Ha viszont összevetem a tavalyi MW2-vel (amire a gamespot szintén 9.0-t nyomott) és a CoD: BO-t megtartjuk 9.0 pontnak, akkor az MW2 12-13 pont.
Ég és föld a kettõ. Mondom miért.
Csak a játét single részérõl illetve a Zombies módról lesz szó. A Multi-t telibe kakkantom. :)
Pozitívumok: A "szokásos" igen pörgõs játékmenet, szép grafika, 2007 óta szokásos CoD irányítás és fizika, változatos helyszínek, néhány új fegyver, élethûnek mondható fegyverhangok (AK-47-é és M60-é biztosan), élménydús helikopteres küldetés.
Negatívumok: Céltalan lövölde hatás, a játéknak nincs személyisége-varázsa, nincs egy Sniper pálya és Sniper küldetés sem, nincs Co-Op küldetés sorozat.
Céltalan lövölde hatás: történetet próbáltak ugyan belevinni, meg színesíteni, de mégis az egész olyan semmilyen. Egymásra hajigált, olyan "idegesítõen vibráló" küldetések sorozata. Nagyon nagy mínusz pont a sok helyen érezhetõ CoD: WaW hatás miatt. Több haverom egymástól függetlenül mondta, hogy "Vazze, ez olyan, mint a World at War". Igen, olyan. Van olyan pálya, amikor a náci tisztet kell becserkészni, ahol nemcsak a hatás, hanem a grafika is egy az egyben VISSZALÉP a WaW szintre + a heroikus zenét is áthozták az akkori tankos pályáról. Ez utóbbi nem akkora baj, de az összhatás olyan k.rvárasiettünkésösszedobáltunkvalamit.
A játéknak nincs személyisége-varázsa: Hiába a Mason-Hudson-Reznov-Bowman (hangjuk: Sam Worthington-Ed Harris-Gary Oldman-Ice Cube) 4-es, meg sem közelíti a Captain Price-Soap McTavish-Cpt. MacMillan féle trió feelingjét. Ez az egész itt olyan langyi. Pont emiatt a singleplayer újrajátszása (achievement vadászat után) már egy nagy kérdõjel.
Nincs Sniper pálya és küldetés: Ehhez nincs mit hozzáfûzni. Sniper fegyvereket lehet választani és ez a játék persze nem is Sniper feelingrõl szól, de az, hogy egy nyamvadt csipa pálya sem fért bele, na ez gáz. Még a WaW-ban is volt egy, ha jól tévedek.
Nincs Co-Op küldetés sorozat: Irgum-burgum-vaslapát. Az MW2-nél belefért a Spec Ops mode osztottképernyõn + áthozták az MW1 sláger pályáit. Ebbe hogy viharba nincs Mission Co-Op?! Van 3 zombipálya, amibõl 2-t láttam is. Nem rossz az, de megint olyan izééé... nuku kihívás. Nekem legalábbis.
Néhány ötletes dolog: a helikopteres pálya kivitelezése nekem jócskán bejött (a motorcsónakos már kevésbé), a robbanótöltetes nyílpuska bár lassú, de zsír :), Jó a Kennedy-Castro féle zombi átvezetés és vittek plusz dolgokat a zombi pályákba is.
Összefoglalva: Nálam az újrajátszási ráta igen kérdéses, multival meg ugye nem nyomom.
A MoH 7.5, akkor EZ maradhat 9 pont, viszont akkor az MW2 felugrik bõven 10 pont fölé.
Szép volt, jó volt, egyszer. Du. adom is el.
UFF :)
Just do it :)
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Elõrendeltem de még nem raktam fel nem vok otthon!
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Amúgy nálam az sp-nél nem hozott javulást. Ugyanúgy megvannak néha a swappelések.
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"
GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"
A játék alapból úgy veszi hogy a gépbe több videokártya van. Tehát aki single gpu-val rendelkezik, az config.cfg-ben a seta r_multiGpu értékét írja át 0-ra, illetve a többmagos rendszerrel rendelkezõk a seta r_multithreaded_device értékét írják át 1-re!
Másik forumon olvastam, mindjárt meg is lesem!
... nem értem minek kellett a Call of Dutyból egy Quake szintû ennyire hentelõs játékot csinálni
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
http://www.platinumshop.hu/index.php?data
10500Ft
A link a szögletes zárójelek miatt szarul jelenik meg.
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.