11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#5518 Semmi gond a játékkal, minden rendben van.
-
#5517 repes a szívem, megérdemli.:) -
#5516 legalább van jó hír is:)
Once a hacker, always a hacker. mekkora igazság :) -
#5515 Szerintem próbálkozz meg egy rendszer-újrarakással, ha géped bírja, akkor WIN7-et rakjál el. -
#5514 Működik a VAC :D -
#5513 Úgy tűnik csak szimplán szerencsém volt. Single lagol, swapol. Multi már fagy is. szokásos.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Isten bassza meg a treyarchos trehány bandáját most már! úgy fel jelenteném őket, hogy csak na!!!!!!!!!!! -
#5512 Mennyi a respawn idő HQ-ban? Elfoglalás előtt és után is. -
#5511 Igen én azt birom amikor a DVD elején van az a kisfilm hogy: Ugye nem lopnál el egy táskát, egy autót, egy DVD-t.
XD
Az vicces hogy a warez-t egy autólopáshoz hasonlítja -
#5510 ship console? ilyet sem hallottam még. -
#5509 Szerintem fasza lett a játék. Jól megcsinálták. Lehet vele multiba játszani? -
#5508 Most ebbe ne menjünk bele ezen a fórumon. Lényeg, hogy eléggé elbaszottak a jogi törvények kis hazánkban. -
#5507 Sziasztok! Létszíves segítsetek nekem ! Patch felrakása után a játék hibátlanul megy, de 2-3perc múlva kiír 1 olyat hogy ship console ez mért lehet ?:S Segítségeteket előre is köszönöm:) -
#5506 de a steam végfelhasználói szerződése a magyar jog szerint is érvényes, és ezt megszegi mindenki aki tört blackops-al játszik. -
#5505 Ha leveszed no-ra és a vga drivereden is kikapcsolod a v-syncet, akkor az fps nem lesz lekorlátozva. -
Csavez #5504 Veszel 1db 120hz monitort,1db Nvidia 3D vision kit-ot és van 3D-d.
A játékon belül ne keresd. -
#5503 Reggelt.
Warezosok kéretik a warez topikba menni, köszönöm. Ott a link.
MO-n letölteni nem illegális. -
#5502 Nade úgy kiadni egy játékot hogy szinte mindenkinek baja van vele, és egy héten belül ki kell adni egy patch-et hozzá azért az vérciki -
#5501 de a jó kis közhely adja a ferrarival:) kíváncsi vagyok hány dolgozója van az act.blizznek. az jó sok ferrari... -
#5500 ezzel barátom kurvanagy faszságot mondtál. -
#5499 majd legközelebb abba köss bele amit mondtam. persze érvekkel. addig ignorállak;)
hadd számolom össze hány aspektusból közelítettem meg a dolgot:
5. -
#5498 Treyarch=City Interactive -
#5497 -
#5496 Milyen cuccot szívsz ,kéne nekem is. -
#5495 ne kezdjük már ezt a warez dolgot mert a kretének úgyse értik meg. amúgy mo. fejlett ország elárulom, sőt a sok faszkalapnak üzenem akik szerint a pohár üres, hogy elég gazdagnak is számít, persze azt nem fogja a sok faszkalap, van ahol a kaját is alig veszik meg, és víz se sok van, keresd csak meg a neten azt az oldalt, ahol a fizetésed világviszonylatba lövik be, egy átlag magyar fizetés felső 15%, mo. a fejlettségi rangsorban 35.
de ha nem így lenne, hol a határ, játékot a szegényeknek? apple comp nem kell? vagy lapos tv, mert csak?
a dollár milliókat meg ne úgy nézd öcsém, hanem több száz ember, néha több ezer ember dolgozik rajta évekig.
a sportolók magukban keresnek milliókat, akkor a meccsre a jegy is legyen pár százas?
mozijegy 200 ft mert kurva anyját a színésznek aki 10 millát kap?
gondolkozni luxus tudom... -
#5494 ottapont. -
#5493 Amúgy a Sync Every Frame az Vsync-et jelent, ugye? azt levettem NO-ra -
#5492 off
Szigoruan veve "BUNCSELEKMENY" nagybetuvel jah...
De a fejlesztok es a kiadok akik tobb dollarmillios/milliardos bevetelben lubickolnak (raadasus ugy hogy total szarul adjak ki mostanaban PCre a jatekokat) magasrol leszarjak, hogy a fejlettebb orszagokon kivul a fizetesekbol alig lehet megelni.
Adjak minden orszagban a fizetesekhez es eletszinvonalhoz realis aron es megvesszuk (pl nalunk kb 2-4ezer forintert)!
De persze ezt tobb okbol sem fogjak megcsinalni, mert akkor a nyugatiak is innen rendelnenek mindent, es akkor 3 ferrrari helyett csak 2 lenne a garazsban...huuu de sajnaljuk oket 70ezres minimalberekkel.
Ugyhogy innentol a warezt siman el kell fogadniuk valamilyen szinten nekik es azoknak is akik nyomjak folyamatosan a sok "kocsog warezos" szoveget.
Viszont hozza kell tenni hogy a warezosok kozt is vannak sokan akiknek van penzuk ra boven de akkor is inkabb letoltenek mindent, raadasul meg buszkek is ra es lehulyezik az eredeti jatekot vasarlokat - ez a masik veglet es az biztos hogy ez sem tul becsulendo dolog.
(Mondjuk amugy ez a tema nem ebbe a topikba tartozik igazan, de kicsi off talan belefer.)
on -
#5491 Újraraktam a játékot, jelentősen jobban fut. Most nem tudom vagy a reinstallnak köszönhetem vagy mákom volt vagy jó szervert fogtam ki vagy kijött vmi patch vagy tököm tudja miért, de most élvezhető volt a játék. :D -
kanduhr #5490 A magyar jogszabályok szerint letölteni nem bűncselekmény:9 -
#5489 Értem én,de azért meg lehet nézni mielőtt ír valahova az ember,hogy van e warez topik,ez alap!Itt is van! :) -
#5488 Lehet az ember bármennyire szegény, lehet szerencsétlen, netről letölteni még mindig BŰNCSELEKMÉNY, nagy betűvel írom, és az SG csak a saját fórumokban engedi a warezt, mit nem lehet érteni? -
bgabor #5487 Korántsem mindegyiknek, sok topicban odáig mennek el az eredeti játékos hevületükkel, hogy még létrehozni se halandók párhuzamos wareztopicot. És sok helyen, ahol van, szándékosan nem linkelik be a bannerban, mert tudják hogy keresővel szinte lehetetlen megtalálni. Szóval az SG fórumon megy ám a csóróbbak szívatása rendesen a sok "apu-anyu megveszi eredetibe" féle köcsög részéről. -
#5486 igen,, kár h bannoltak csalás miatt amikor nemis csaltam.... -
bgabor #5485 Mi van, csípi a szemedet a nagy magyar valóság? -
#5484 Pl. MW2-ben a Team Tactical tökéletes volt ilyen téren,nagyon nagy mecseket lehetett nyomni! -
#5483 és mit tudni mikor jön egy nagyobb összefoglaló javítás?? mert most már játszható a multi de még nem az igazi, apró laggog vannak még, meg pár bug -
#5482 Amúgy nem értem ezt,hogy miért nem lehet warez topikba írkálni?Már lassan 4 éve reggeltél és annyi nem ragadt rád,hogy minden játéknak van az eredetin kívül egy másik topikja... -
#5481 gondoltam, nyugi nekem eredeti van, csak segíteni akartam a srácnak, és bocs h nem a warezba írtam...., sorry -
#5480 ez igaz -