Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Megnéztem, lófaszt nem segített. Ugyanolyan szar.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Maxtreme
Jah bocsi, ezt tényleg benéztem :) (kissé felkúrták az agyam ezek a barmok)

Amúgy szerintem kb semmit nem ér. Legalábbis nálam nem hozott semmilyen látványos különbséget. (vagyis de.. annyit hogy lassabb lett a menü 3fps-el :)) )

Sziasztok! Volt valakinek olyan problémája hogy az elsõ pályán mikor kimennénk a kocsmából a játék errorral kidob? Azt hogy mi az error azt nem lehet elolvasni mert ahogy bezárom a játékot kifagy az egész rendszer...Valaki help!

csuszi
én megnézném hogy mire írtam..."baszdmeg"

MJ rulz Pink Team The Only One

Maxtreme
Miért ne lenne igaz? Szerinted nekem érdekem hogy lejárassam õket?

Tess itt a mél 1 része:

Itt az oldaluk

A srác azzal mentegetõzött hogy most karácsony elõtt biztos drágulni fog..
Ez volt az elsõ és az utolsó hogy tõlük akármit is rendeltem (volna).

csuszi
az is bolond aKI manapság:
1. single miatt vesz játékot...
2. nem multi számára a fõ game. pláne pc-én.

no offense

koschwarz
király vagy :D

mellesleg a waw volt az egyedüli pc-s cod rész, aminek a single-jét egyszerûen képtelen voltam végigvinni, olyan szinten BÉNÁNAK találtam. úgy ahogy volt, asszem a 2. pályán vagy min abbahagytam. nevetségesen szûk csõpályán a 90-es éveket idézõ FPS játékmenet. de lehet hogy ezzel megbántottam a 90-es évek FPS-eit, mert azokban legalább volt spiritusz, meg hát akkor az volt a technikai fejlettség által adott szint, de hogy 2008-ban ilyen játékot adjanak ki...

na mindegy, szóval de ha ennyire idézi a waw-ot...trayarch...még egy normális, kornak megfelelõ grafikájú és játékmenetû FPS-t nem adtak ki a kezeik közül.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

DarkSector
<#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

csuszi
ha ez igaz, azonnal ki kell rakni bannerba!

TDC Geronimo
"Call of Duty: Black Ops has sold a humongous 5 million units during its first 24-hours on sale, beating lasts year’s Modern Warfare 2 record breaking day-one sales figure of 4.7m units in 24-hours"

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Maxtreme
No most telefonáltak a gamestoptól. (ugye tegnap egyeztettem a kollégájukkal hogy ma hozzák 11-ig)
Illetv dobtam egy mélt is rájuk hogy most akkor ezzel az ár mizériával mi is van pontosan. (én 9500ft-ért rendeltem reggel, az oldalukon késõ délután ez az össze 11500ft-ra mósdosult.. Hát persze hogy nem válaszoltak.

Szal lényeg az hogy aszondja' a gyerek, sajna elfogyott, nincs, min 1-2 hét. Kérdem tõle hogy akkor most én 9500ft-ért fogom kapni? Hát nem biztos így karácsony elõtt.
Ok, rendelés lemondva.

DarkSector
<#nevetes1>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

elindult frissítetem a videokártyát
Maxtreme
pff.. Szted? :)

Muttley
Na, végigvittem Hardeneden.
Ha a Medal of Honour 2010 7.5 pont, akkor teljesen jogos a CoD: BO 9.0 pontja.
Ha viszont összevetem a tavalyi MW2-vel (amire a gamespot szintén 9.0-t nyomott) és a CoD: BO-t megtartjuk 9.0 pontnak, akkor az MW2 12-13 pont.
Ég és föld a kettõ. Mondom miért.
Csak a játét single részérõl illetve a Zombies módról lesz szó. A Multi-t telibe kakkantom. :)

Pozitívumok: A "szokásos" igen pörgõs játékmenet, szép grafika, 2007 óta szokásos CoD irányítás és fizika, változatos helyszínek, néhány új fegyver, élethûnek mondható fegyverhangok (AK-47-é és M60-é biztosan), élménydús helikopteres küldetés.

Negatívumok: Céltalan lövölde hatás, a játéknak nincs személyisége-varázsa, nincs egy Sniper pálya és Sniper küldetés sem, nincs Co-Op küldetés sorozat.

Céltalan lövölde hatás: történetet próbáltak ugyan belevinni, meg színesíteni, de mégis az egész olyan semmilyen. Egymásra hajigált, olyan "idegesítõen vibráló" küldetések sorozata. Nagyon nagy mínusz pont a sok helyen érezhetõ CoD: WaW hatás miatt. Több haverom egymástól függetlenül mondta, hogy "Vazze, ez olyan, mint a World at War". Igen, olyan. Van olyan pálya, amikor a náci tisztet kell becserkészni, ahol nemcsak a hatás, hanem a grafika is egy az egyben VISSZALÉP a WaW szintre + a heroikus zenét is áthozták az akkori tankos pályáról. Ez utóbbi nem akkora baj, de az összhatás olyan k.rvárasiettünkésösszedobáltunkvalamit.

A játéknak nincs személyisége-varázsa: Hiába a Mason-Hudson-Reznov-Bowman (hangjuk: Sam Worthington-Ed Harris-Gary Oldman-Ice Cube) 4-es, meg sem közelíti a Captain Price-Soap McTavish-Cpt. MacMillan féle trió feelingjét. Ez az egész itt olyan langyi. Pont emiatt a singleplayer újrajátszása (achievement vadászat után) már egy nagy kérdõjel.

Nincs Sniper pálya és küldetés: Ehhez nincs mit hozzáfûzni. Sniper fegyvereket lehet választani és ez a játék persze nem is Sniper feelingrõl szól, de az, hogy egy nyamvadt csipa pálya sem fért bele, na ez gáz. Még a WaW-ban is volt egy, ha jól tévedek.

Nincs Co-Op küldetés sorozat: Irgum-burgum-vaslapát. Az MW2-nél belefért a Spec Ops mode osztottképernyõn + áthozták az MW1 sláger pályáit. Ebbe hogy viharba nincs Mission Co-Op?! Van 3 zombipálya, amibõl 2-t láttam is. Nem rossz az, de megint olyan izééé... nuku kihívás. Nekem legalábbis.

Néhány ötletes dolog: a helikopteres pálya kivitelezése nekem jócskán bejött (a motorcsónakos már kevésbé), a robbanótöltetes nyílpuska bár lassú, de zsír :), Jó a Kennedy-Castro féle zombi átvezetés és vittek plusz dolgokat a zombi pályákba is.

Összefoglalva: Nálam az újrajátszási ráta igen kérdéses, multival meg ugye nem nyomom.
A MoH 7.5, akkor EZ maradhat 9 pont, viszont akkor az MW2 felugrik bõven 10 pont fölé.
Szép volt, jó volt, egyszer. Du. adom is el.
UFF :)

Just do it :)

geri777
ati 5770 HD az 1v2 gpu s ?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Maxtreme
Az dual gpunak számít, tehát hagyja 1-en az értéket.

Kinek jó most ???
Elõrendeltem de még nem raktam fel nem vok otthon!
DarkSector
0-1

XenHai
És akinek x2 van ? Gyakorlatilag 1 vga de 2 maggal !?!
DarkSector
jó csak nem a gépigény miatt lesz lagg, és nem a szerverek miatt fog akadozni egy játék, hanem fordítva.

Smithwarden
Soxor el se lehet donteni eppen melyik van...

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Maxtreme
nem kérdez ám hülyeséget, mert pl a cod4 punkbustere engem azért kivágott anno, mert kiírtam a cfg fileból az fps limitet :)

Müködik <#eljen><#eljen>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Nincs players mappám:)
DarkSector
lagg vagy akadozás, ne keverjétek a dolgokat.

pisztácia
Én inkább nem nyúlok hozzá, majd úgyis megcsinálják, hogy ne legyen lagg stb...

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Maxtreme
passz. Nem hinném. (ettõl függetlenül mindenki csak saját felelõsségére irogassa át)

Amúgy nálam az sp-nél nem hozott javulást. Ugyanúgy megvannak néha a swappelések.

Nem. :D
giorgio81
és ha ezt módosítom a steam nem gondolja úgy, hogy én hacker vagy cheater vagyok?

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

players mappában lesz a config.cfg

tommygear
Muttley
Én sehol sem találok config.cfg fájlt...
Köszi, akkor még próbálkozom <#eljen>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"

tommygear
tényleg bazz eddig mindegyik cod sokkal jobban ment úgy hogy be volt kapcsolva a dual video cards
Tegnap 4/4-en nyomtuk hibamentesen zombi modot.

GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit

A zombi modot sikerült már valakinak coop-ban játszani? Nálam mindig vagy a belépéskor, vagy amikor töltené be a pályát hiba üzi és már kidob <#fejvakaras>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledõ vonatot, a mozdonyvezetõ pedig a három idiótát a síneken.\"

Maxtreme
Höhö. Lehet megvan a szaggatás oka!!!
A játék alapból úgy veszi hogy a gépbe több videokártya van. Tehát aki single gpu-val rendelkezik, az config.cfg-ben a seta r_multiGpu értékét írja át 0-ra, illetve a többmagos rendszerrel rendelkezõk a seta r_multithreaded_device értékét írják át 1-re!

Másik forumon olvastam, mindjárt meg is lesem!

a MOH már az elsõ pályán kenderbeveri ezt a sz*rt... grafikában, játékélményben..

... nem értem minek kellett a Call of Dutyból egy Quake szintû ennyire hentelõs játékot csinálni

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

zoli80
gyerekek ez a jatek jo.a medal of honorhoz kepest meg egyenesen fantasztikus.azt az elso palyan adtam fel.a multiban a lag sajnalatos,de lesz ez meg jobb.en szerettem az elozo resz multijat is,a grafika abban jobb volt es a lassabb fejlodes is plusszt jelentett,de ezzel is boven elleszek jo sokaig.

OrigoGSM: 10390Ft

Kiszállítási díjakat természetesen nem írtam bele.
Fpocok
<#eljen>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Platinum Shop:
http://www.platinumshop.hu/index.php?data=2&data=2339
10500Ft
A link a szögletes zárójelek miatt szarul jelenik meg.
BANNER frissítést ajánlanék:
iPon: 10575Ft
CDGalaxis: 11990Ft Elfogyott, szerintem ez ki is szedhetõ innen.
Platinum Shop: [url=http://www.platinumshop.hu/index.php?data=2&data=2339]10500Ft
pisztácia
Az tuti, én tegnap végig is vittem már az SP-t, nem bírtam abbahagyni. Irgalmatlan jó lett!! éV JÁTÉKA!

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Érdekes. Beléptem a legkissebb ping-es szerverre, van 10 FPS-em, egyszercsak megáll a kép, majd kiírja, hogy a steam leállt...:( nem értem, elég sokan írták már hogy 2 órát multiztak...:S nekem valahogy nem megy.

XenHai
Én tegnap megrendeltem a http://www.g2play.net rõl és csesznek ki küldeni a kulcsot e-mailban!...
Ez a játék az elsõ mission alatt kenterbeverte az egész MoH-t úgy ahogy van.

Fpocok
Most jött meg woohoo!

Parasite Eve 2, best game EVER!