11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#5437 Hat sajnos ez sem segitett.Ugyanugy swappel a winyo mintha nulla memiria lenne a gepbe. -
#5436 SMART GAMING Fast Rank 1 -
#5435 Nem "[EU] FastXP Nuketown ONLY" volt a neve?:D -
#5434 áhh megyek aludni..ma se lesz javítás -
#5433 akarom mondani rankeden... -
#5432 Ehhh...de hogy a francba mikor elvileg csak a configba lehet belenyulni unrankeden? -
#5431 Akkor itt is van xp boost???:S -
#5430 Rohadjon meg a tré, hogy konzolon megy ez a ratyi theateren, pcn meg nem. -
#5429 LOOOL bekerültem valami fast ranking szerverre és 1 killért adott 10000 XP-t... hirtelen nem tudtam mivan
am tökéletesen megy már megint a játék -
#5428 -
#5427 Használtam. Nem csak én, hanem a többiek is a szerveren.
-
#5426 Használd a report player funkciot!!!!
Nem véletlen rakták be, h minél hamarabb bannolni lehessen az ilyen kis patkányokat. -
#5425 Sziasztok patchelés után a játék nekem hibátlanul megy! de...2-3 perc után ki ír 1 oat hogy sip console error vagy micsoda ez ellen van valami megoldás ? aki tudna segíteni az létszíves segítsen! előre is köszönöm -
#5424 megnézed a steam fórumot, 4 magoson is szarakodik valakinek:) -
#5423 Akkor lehet azért megy logannek szarul, mert cask két magos van neki. -
#5422 De a Cod5 meg jól fut, szal tényleg nem értem. Olyan mintha egy teljesen új grafikai motort tettek volna BO alá, ami még alfa állapotban van :D -
#5421 a procit maxon hajtja, a VGA-t és a RAM-ot alig használja, ez az egyik nagy baja.
jó kérdés, ez hogy sikerült nekik, 10 éves motornál:D -
#5420 Na erről beszélek! Így vagyok én is. -
#5419 Combat training is laggol nekem vagy inkább akad. Mit tudom én már. DE pl. amikor megvan a helikopter kill és ugye az MG-vel kell szórni az áldást, fentről. Milyen érdekes, tükörsimán futott, mint MW2.
szal rohadtul nem vágom mi a retkes fasz baja van, frissítettem a dx-et ismét, a steam mappában lévővel is, a biztonság kedvéért, hogy hátha nem fog akadozni. de semmi sem segít ezen.
Xbox360-on az év játéka
PC-n pedig az év csalódása tecnikai szempontból. a grafika egy hányadék ha úgy veszzük... és egy paksi erőművön is csak 35-91 fps-t produkál 200 helyett :D szal inkább itt a portolással van inkább gond, kezdem inkább ezt hinni.
Windows7, dupla mag, GTX275 VGa., 2 Gb ram. ez a gépem. ez meg nem hinném hogy gyenge lenen, minden játék maxon fut vele, max felbontással természetesen (1920*1200)
-
#5418 Nekem néha 2-3 lépésenként beáll másodpercekre, amikor pedig ellenfél kerül a képernyőmre szinte mindig. -
#5417 Nem tudom... nekem se lagg, se akadás. 50-90fps között van 1280ban. -
#5416 -
#5415 Jelenlegi állapotában sehol sem érdemes megvenni - még :P -
csuripi #5414 Sajnos neki volt, nem mindenki él, játszik tisztességesen. -
#5413 banner -
#5412 Banner alatt van pár link, nézd meg őket. -
#5411 Sziasztok.
Hol éri meg megvenni a játékot?
Hol a legolcsóbb és a legjobb a kiszálítást is beleértve? -
#5410 annak volt akkor értelme -
#5409 Eredeti játék mellé most ezt adja a Tréárcs -
csuripi #5408 "mert nem eredetivel nem lehet csalni"
lolSL-nek teljes mértékben igaza van, csak neked nem esett le a mondanivalója.
Magyarul a játék, a profil eredeti, csak azért vette, hogy csalhasson. -
#5407 ezt magadtól is kérdezhetnéd akkor mivel a lent linkelt profil eredeti -
#5406 és azzal hogy csalsz nem eredeti játékkal? single playerben? :D -
#5405 Úgy 5éve mikor cod2 multiztam én is mindig mindenkire azt mondtam hogy csal mikor lelőtt :D Az a durva hogay az ember ilyenkor magának is be tudja magyarűzni, és elhiszi amit kitalált. :d
-
#5404 már megint túl okos vagy
privát hack csomagról gondolom életedben nem hallottál még amikért kemény összegeket elkérnek -
#5403 hétvégén, de még hétfőn se nagyon számíts rá hogy bármit is kiadnak, nem hiszem hogy extra órákat vállalnának a pc-s tábor kedvéért -
#5402 mert nem eredetivel nem lehet csalni -
#5401 Halihó.
Lenne 1 kis gondom, amire remélem Ti tudtok segíteni.
Amikor elindítom játékot minden faxa. Elkezdeném az első pályát, erre kibod Direct-X hibával. Ezen az segít, ha kikapcsolom gépet és újra be. Erre laptop rám szól, hogy szar a beállítás és akkor már visszatom állítani normál állapotba. Olyan, mintha lebaszná a direct-x -et a gépről. Help! :P
Üdv -
#5400 valami lehetne már... -
#5399 ohh bakke, adjak mar ki a javitast, ugy multiznek...:S -
#5398 De csal. Láttuk killcamon keresztül, hogy falon át lekövetett.