Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
offline-ba nyomtam az sp-t.
és ott rángat, fõleg a menüben és az átvezetõ baszom videók alatt....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
személyes vélemyényem és szakértelmem szerint a lag jõvõ hétre már mindenképpen megszûnik
akkor is szaggat.
4 giga ram? gtx 260? athlon xp2
nem mondod.
de majd megnézem holnapután. 4 giga ddr3, Phenom 4 965, és 4 GB ddr3....
meg egy gts450.
ha opt is szaggat, akkor annyi.
miért van olyan érzésem, hogy ez egy elbaszott konzol átirat???
szervereken vannak 50-60as pingek ember nem azzal van a baj
Parasite Eve 2, best game EVER!
vicc
mi köze egy sp gamenek a nethez????
mi xarért ilyen?
felraktam a kodec packot win 7-re, hátha.
nem az a baj.
1xerûen fos.
Vagy vár mindenki 2hetet h leülepedjen a game egy picit és akkor játszotok?Mert ez kibaszás veletek,akik megvettétek nem kis pénzért.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ez vicc,nagy nehezen sikerült a még friss win7-re felrakni, steam offline, és felmászott lemezrõl. de csak azért, mert a win7-en nem volt semmi steam.
amit ez rángatott a videók alatt, megint vicc.
majd jött a multi.
ugrabugra emberek, xarrá lõnek, mielõtt mozdulsz, tudom, a LAGG...
az MW2-t is sokan szidták, de ez elbújhat mögötte fényévekkel...
és bizony a lagg miatt úgy érzem, tele van csóval....
nem hiszem el, hogy a netem ilyen xar. komolyan.
vicc.
hihetlen. én isten barma, megint felültem.
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
1. Hülye, aki elsõ nap után lemond róla. Rengeteg lag van még, de ez majd javulni fog.
2. Sokan panaszkodnak alacsony FPSre, de ez nem az optimalizáció miatt van, hanem steam miatt ilyen szar.
3. 5óra.
1.Pofára esés volt a mai nap?Megbántátok h megvettétek vagy türelmesen vártok a patchre multihoz?
2.Milyen lett az optimalizáció?Kinek hogyan fut a game?Vki tolja ilyesmivel 5200+ 2.7Ghz,2gb-ram,geeforce 9800GT
3.Milyen lett a singleplayer és milyen hosszú kb?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
The Matrix has you...
geci király a zombi:) és a fegyverek is tetszenek.
MJ rulz Pink Team The Only One
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Xboxon végigtoltam a singlet, pc-re meg megvettem a multi miatt.
Jó lesz ez csak megkéne oldani sûrgõsen a STEAMeseknek hogy jól menjen a játék, ne laggoljon multiba mint az állat, aztán ööm ee bódottá.
\"Errõl van szó!\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Itt a válasz, hogy miért javítanának a grafikán és miért ne igénytelen PC portokat csináljanak csak.
Amíg olyan hülyék vagyunk, hogy az elsõ nap kiürítjük a boltokat addig nem fognak a fejlesztõk erõlködni a PC-s õsemberekért.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Javult a helyzet, vagy ugyan olyan mint a COD6-ban
Na szóval érdemes e megvenni?
(van valmi boltban 10000 ropi környéké, teco, saturn, rendelni nem fogok)
Köszönöm szépen elõre is, egy átfogó értékelés sok embernek segítségére lehet :D
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Belépek zombie mod-ba megvárok az embereket és kidob és van hogy megse tudom várni az embereket és visszadob a menübe...
Állítsa át haverod másik szerverre és elkezdi telepíteni dvd-rõl. nekem is úgy volt. csak most updatelés a gond xD
I was reading the "Why does Black Ops:PC take ages to install from the disk?" thread and someone mentioned about uninstalling steam and reinstalling to get black ops to install from disk in steam.
My way is to exit steam if its running
Go to the steam directory on your hdd and delete ClientRegistry.blob
Run setup from the black ops dvd
Click re-install and it will go through the process again
Steam will update and ask for your password
Mine then started installing black ops from the disk
Hope this helps "