Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
egyszerûen régi a gép, 8800gts a top50 vga-ban már nincs ma benne.
a gépigényt meg nem a látvánnyal növelik, hanem az évek elteltével.

Horec
Akkor sorry nekem ezt az infot mondta egy srác 😊

www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D

csuszi
nem mindenkinél. pl nekem sem mûködött.

MJ rulz Pink Team The Only One

TDC Geronimo
Ugyanúgy szar. Ezek a user fixek nem érnek semmit. Nekik kell javítani ezt. Singlet se tudom tolni, mert olyan szinten ugrál az fps, mint a lenti videóba.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

zsakosfrodo2
Sziasztok!
Van lehetõség arra, hogy az MP profilomat valahogy reset-eljem? Néztem, de nem találtam rá opciót... Megnéztem hivatalos fórumon is, meg FAQ-t is, de nem találtam ott sem semmit. Ha nincs benne, akkor bocs a zavarásért. 😄

Zomil
Nekem egy Core2dua 2,6 ghz proci, 2gb ram, meg 8800gts van, és nem látom, h szebb lenne a grafika az mw2-nél pedig az maxon 50fps-t stabilan produkált ez meg...25-30-at...ha lefele nézek akkor felszökik 60-70-re, de amint történik valami mellettem, hiába nem látom visszaesik 30...
Nem tudom elképzelni, mi a franc okozhat ekkora fps esést...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Horec
Játék mappájában a config.cfg megnyit notepaddal:

seta r_multiGPU, ennek értékét állítsuk 0-ra
seta r_multithreaded_device, ennek értékét pedig állítsuk 1-re

eredmény: no akadás

www.epsilon-esports.com PSN: h0rec_D

Fpocok
Valaki elmondaná hogy tudok felmenni konkrét szerverre? Csak mert simán browserba nem adja be.

Parasite Eve 2, best game EVER!

gagax
De ez most mien már o_O nem próbálták ki hogy a PC n hogy fut vagy mi? : D nem vették észre h akad a játék nálluk is ? : D v rejtélyes modon ott nem akad csak a világ többi gépén? v megírtak egy portolo progit berakták az xbox DVD t aztán---> Convert COMPLETE! és mehetett a gyártósorra<#idiota><#idiota>

csuszi
amúgy a szerver tele van magyarokkal végre.

LackoMester
Valami hasonló fogalmazódott meg bennem, persze elég volt. A single teljesen jól megy, a multi viszont néha sz@rozik, elég rendesen.

élet a legjobb méreg

csuszi
a problémám ha valaki tudna ötletelni:
alt tab a serveren vagy nem müxik, vagy elmegy a szín, vagy behal a játék
ezért nemtok kimenni az rcon tool-hoz adminolni a szervert.
a belsõ rcon parancsok pedig valamiért nem adják, megváltoztatták az rcon login menetét? vagy a mapváltó parancsokat? esetleg mindent?😊

tommygear
pinggel semmi gond nincs
Talán hasznos lesz.

A pingen sikerült javítanom /cl_maxpackets 100 és a /snaps 30-ra tételével.

LackoMester
Azért ez elég durva hiba, szerintem lövésük sincs mi okozhatja a hibákat.

élet a legjobb méreg

TDC Geronimo
Hát sírva röhögnék ha a gépen nem lenne elég ehhez a szarhoz. Valamit kurvára elbasztak és ahogy látom fogalmuk sincs, hogy mit.

Rage47
most olvasom, hogy konzolon volt closed beta... szal a pécések most tesztelik a játékot, bölcs megoldás volt az activisontól😄
Rage47
kotaku is írt róla
http://kotaku.com/5686079/black-ops-on-pc-suffering-from-mysterious-lag
Totalcodra írták:

Call of Duty:Lagg Ops

<#nyes>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

tommygear
ez single player
csuszi
nem netlagg
értsétek már meg. fps dropp.

nyuny01
Ennyire nem gáz mint a videóban,csak laggolgat!Nekem pl.90 körüli a pingem,de jóval játszhatóbb mint a videóban!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

LoSA
Én nem játszottam még ezzel a játékkal, de... Ilyen BUG-s? 😊 Vagy ez inkább PC-n? Ez tényleg kemény! 😊

tommygear
ja ezt én se értem, hogy ilyet hogy nem vesznek észre egy játék tezstelésénél... mert ha pár embernél jelentkezik oké, de hogy mindnekinél? 😄
Amúgy két dolgot tudok elképzelni. Az egyik hogy olyan hiba ez ami a kis létszámú teszteken nem jött ki, és most egyelõre õk se értik mi a baj.
A másik hogy tudták hogy gáz van de a kõbe vésett megjelenési dátum nyomán nem volt választás és ki kellett adni úgy ameddig jutottak vele.

Én csak arra lennék kiváncsi hogy vajon amikor õk tesztelték (már ha egyáltalán tesztelték) akkor nekik is csinálta ezt? mert észre kellett volna venni...ekkora csicska bandát..

[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama

Gaben17
Látszik is,hogy nem a géped miatt szaggat,amikor fut szépen akadás nélkül majd hopp beakad,rá fél másodperce megint beakad,majd 3mp-ig fut megint szépen,aztán ezt így folytatódik...

Ha végig szaggatna és nem lenne 1 olyan pillanat sem ahol szépen fut,akkor az a gép miatt van.

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Most azon mit néz, amikor a szükségesnél sokkal jobb géppel rendelkezõknek is szaggat...

tommygear
annak is szaggat akinek elég hozzá a gép még full lowon is 😄
lolSL
ezek szerint komolyan gondolják hogy nem fog mw2-höz hasonlóan futni a game :/

ez nem gáz....a szégyen a jobb kifejezés...

Gaben17
Ez azért már gáz

Spirit of Perfomance Koenigsegg

amit elfelejtettem .Nem csak a PC-s verzióval vannak gondok , hanem az box-os , meg a wii-s verzióknál is vannak rendesen hibák...

Rage47
az egyik treyarchos írt a hivatalos fórumra, miszerint megnézik azoknak a dxdiagját, akiknek nem elég a gépük a játékhoz, hogy miért szaggat nekik......
Õszintén ,hogy lehet kiadni így egy játékot?????
igaz elõferdül játékoknál hogy a hiba csak az eladás után jelenik meg , de de ekkora??

TDC Geronimo
Errõl az akadásról meg egy kurva szót se írnak. Igaz is eladások ha 5%át kiteszi PC. Én is leszarnám.

Rage47
treyarch egyik fejlesztõjének legnagyobb gondja, hogy 25.-ik a zombi módban
http://twitpic.com/35ito7
R0sc0
Akinek akad a játék, pedig jó configja van az kipróbálhatja azt a megoldást a lagg ellen, hogy a beállításokat maximumra tolja.
Nekem így megszûnt a lagg.
Peace!

csuszi
de lehet mégse, de tuti van😊

csuszi
eszembe jutott headbob.

csuszi
ismerõs...amúgy van, csak most nem jut eszembe a neve.

atila4
Megint szarrá ment a vga-m, de most még a sütés se használt neki 😞

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Smithwarden
Letezik-e vajon olyan beallitas/konzol parancs amivel a futas kozbeni folyamatos jobbra-balra dulongelest meg lehet szuntetni?
Mivel egy ido utan elkezd fajni a fejem tole, tengeribeteg leszek tole. <#bee1>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

csuszi
sikerült visszarakni recentben benne volt. persze ezzel nem oldódott meg, hogy a picsába lehet konnektálni ip alapján, és hogy miért nem látja a keresõ az összes szervert.

csuszi
háááát. ezen filózok 20 éve, nekem benn volt fav.-ban, kivettem zomil ötlete miatt, és azóta nem tudom visszarakni😄 plusz fullon volt, és véletlen sikerült resizni...😞

"Egyszer.. megvadulok Énnnn!!! Jó leszek majd" <#idiota>

Fõleg a lag videnyók után <#ticking><#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

BEAST
Tegnap este több szerverrõl is kickeltek miután percekig csak szidtak, hogy mekkora ratyi vagyok. Pedig csak a tactical insertiont használtam. <#idiota>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

DarkSector
XD

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"