11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#5612 a gyereknek hasonló, csak 3 gb ram, és gtx 260.
EZ nem futott nálam a gépcsere és patch előtt, most fut neki rendesen, mind a single, mind a multi.
IGAZ teljes windows reinstall, és XP.
amíg valami nem követeli a windows7-et, nem fogok ez alatt játszani.
a legtöbb ember meg úgyis warez windows alatt tolja, nem mindegy mit tesz fel?
nálam fenn van a win 7 is, de ott elszáll valami direcx hibával, holott a legújabb DiretctX és alegújabb videodriver van fenn.
ezért marad az XP.
-
Csillagf3nyke #5611 Egy komoly "kis" Black Ops teszt: http://www.demonicplayer.hu/2010/11/14/call-of-duty-black-ops-teszt/ -
#5610 Készítsd a screenshotot róla, megnézem külföldi fórumokon is akkor. -
#5609 Írok egy faq-t. Esetleg akinek eszébe jut valami jó kérdés, azt írjátok le, hogy beletegyem. -
lydog #5608 Engem érdekelne BO csere de nekem sajnos nincs meg a DLC hozzá egyikse :(
msnem: [email protected] -
#5607 Aullah én is irtma már googleba de semmi.Sose láttam még iet hogy ship console.De azértköszi:) -
#5606 Upsz. -
#5605 Tudtommal nem, viszont örülök neked! -
#5604 Na felraktam a júlisuit. ugyanugy fut. tána letöröltem, a win 7 felrakta magátol az auto update vga frissítés, és jelentem, nekem azzal tökéletesen működik.
Vagy míg ügyködtem, jött ki patch? -
#5603 A clan tag-et lehet majd rákarcolni. Max 4 betű -
#5602 Lehet szöveget írni a fegyverekre? -
#5601 rakd fel a beta steamet -
Rossi1 #5600 Köszi:) -
#5599 Frissítsd a drivereket-->verify integrity of game cache-->rakd újra játékot--> rakd újra gépet. -
Rossi1 #5598 Csaó!
Van valaki akinek hasonló a problémája?
A rakéta kilövéses küldetésnél folyton lefagy egy ponton szerintetek mitől lehet. Hardware probléma nem valószínű...
Köszi -
#5597 Semmi gond. Bár nem értem, hogy miért cserélnéd le, de ahogy gondolod. -
#5596 Nos én Végleg döntöttem! Bánom, hogy eladtam az mw2-öt.
Éppen ezért a Black Ops accuntom cserére ajánlom Mw2-re (amin mind2 dlc megvan)illetve BFBC2-is érdekelhet. esetleg további ajánlatok
Bocs az OFF-ért Fpocok! -
#5595 Csinálj róla képet... guglin próbáltam keresni valamit, de semmit nem találtam. -
#5594 Csak nekem van ez a bajom hogy 2-3 perc játék idő után kidob ship console erroral ?Pedig a játék hibátlanul megy. -
#5593 Én is öltem már vele, de nem így -
#5592 LOL
-
Sforzan #5591 A kulcsszó a javított.
Tegnap másfél órán keresztül próbáltunk ketten(!) együtt játszani ua. a szerveren, de nem jött össze. Ergo jelen pillanatban ugyanúgy vadidegenekkel játszok, csak sokkal körülményesebb amíg be tudok lépni.
Eddig kb. 10 szervert pakoltam be a kedvencek közé. A mókás az, hogy jó ha 4 lejön belőlük és eddig egyszer sem sikerült újra belépni, azon egyszerű oknál fogva mert tele voltak. De minden bizonnyal a mindenki által várt szerver browser javítás ezen segíteni fog.
-
#5590 jön majd a pénzlehúzás -
#5589 ezt eddig is tudtuk :D -
#5588 köszi -
#5587 Megakadályoztad az ellenfelet, hogy Killstreak-et kapjon. -
#5586 Próbáld meg. ITT olvastam.
Passz. Sajnos nem tudom melyik részről beszélsz, mondjuk én végig sem toltam még. -
#5585 Előzetes félelmeink ellenére a Call of Duty: Black Ops kifejezetten jól sikerült (a PC-s kiadás sajnos gyorsjavításra szorult), olyannyira, hogy még az Infinity Ward szétverése sem ingatta meg a brand (és nem a fejlesztőcsapatok) iránt elkötelezett rajongókat, akik több pénzt költöttek rá az első napon, mint bármely másik szórakoztatóipari termékre a történelem folyamán.
idézet: GameStar -
#5584 nem én kezdtem a warezt szentesíteni. -
#5583 Oks akkor spoilerbe írom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A single-ben elakadtam. Asszem a vietnámi pályán van egy repülőgép roncs amire a szárnyán keresztül kell felmenni és leugrani a belsejébe. De mikor leugrok minden egyéb út el van torlaszolva és ott ragadok. Az irányjelző egy faláda felé mutat a roncs belsejében. Odamegyek és nincs ott semmi.
Próbáltam szétlőni a ládát, felrobbantani, próbáltam az "use" gombot használni, de nem lehet. Menni nem lehet semerre, akkor innen hogyan tovább?
Ez valami bug akar lenni? De nem értem hogy eredeti game hogy lehet ennyire bugos.
Két katona van velem de azok is csak állnak ott és nem csinálnak semmit. Gombot nem lehet bekapcsolni, ajtó nincs, visszafelé sem lehet menni. A ládába mintha egy térkép lenne csúsztatva de nem lehet kivenni.
-
#5582 Akkor visszarakom a júliusit. -
#5581 Baszki, ne legyél már egy hülye. Mondtam, hogy használd a spoilert. -
Borg #5580 Itt nem lehet kérdezni a singleről. Kitörlik mert spoiler. Lol. -
#5578 a buzzkill am mit jelent? :D -
#5577 Nvidiások... most olvastam, hogy pár embernek segített az, hogy régebbi drivert raktak fel! -
koocos #5576 Zsír, hogy azon veszekedtek, hogy ki-hol-mennyit keres... szerintem a célközönség (18-25) örül ha valamit keresn, és nem egyetemre jár, stb.
emelett...egyikőtök 19, másik egyel kevesebb mint 20... azzal h veritek a nyálatokat nem egymásnál lesztek jobbak, hanem a többiektől rosszabbak:) -
#5575 Tényleg idegesitő hogy ide irjátok. Senkit nem érdekel. -
Csavez #5574 Valami bizt van az optimalizációval,valamikor... jön majd egy folt.
5160x1050-ben játszok 3way 480 sli+(oc),proci i7 950 4,3ghz a procit 20-30%,a kártyákat 50-60%-osan használja,(más gamenél karik 90% alá,alig mennek).
5160x1050-2D-ben 80-90 fps aa/off,all/full
5160x1050-3D-ben 40-60 fps aa/off,all/full
Mondjuk nekem ez bőven elég,de alig használja ki a kártyákat. -
#5573 Ezt ezután priviben rendezzétek, köszönöm. -
#5572 nem:(
és ezt a stílust nem hanyagolom akkor mi lesz kemény tsávó?
és majd ha az összefüggések meglátása megy, analógia meg társai, akkor talán méltatlak normálisabb hangnemre.
segítek egy picit logikában:
"hol a határ" kezdetű mondat?
írod hogy a fizetés okot, meg szegénységet. erre én írom hogy
1. mo. nem szegény, 35 körül van általában a fejlettségi mutatóban 205ből. egy átlag fizetés mondjuk 100ez-el számolva a világ felső 14%ba tartozol.
2. az analógiád mentén, akkor ha nem telik játékra, és letöltheti, akkor miért ne adjunk a szegényebbeknek mac-et? érted? nem megy?
3. a ferraris baromságod egy több ezres nagyvállalat esetén szerintem közhelyes és demagóg.
4. akkor lopjunk gázt is, mert azoknak a főrészvényesei is kibaszott gazdagok és nagyon drága az is. ráadásul az egyik kicsit fontosabb az életben maradáshoz a másik inkább luxus.
5. a sportolók színészek valóban kurva gazdagok, az ő produktumait is lopjuk el?
a faszkalap annak szólt hogy ez a vita már évek óta megy, több fórumban és akárhányszor írom le amit az előbb, a demagóg fajtád a ferrarinál tovább nem lát, nem tartozik a topichoz és végtelen.
és akkor még azt nem is hoztam fel hogy pont a warez miatt kapunk ilyen silány portot, mw2ben ezért nem volt szerver, és legjobban azok ugatnak a partvonalról akik meg se veszik.
dollármilliárdok? hol élsz te? azért mert a black ops termelt 300millát akkor szerinted az összes termeli? de még ha így lenne is a blizz act. van 1 ilyen játéka? és a többi kiadó? a többi fejlesztő?
+1 előtted az út menj játékfejlesztőnek, vagy sportolónak ahelyett hogy soztod az észt hogy de nem sajnálom őket mondatokat nyomod...savanyú a szőlő?
kivételesen ha válaszra méltatsz javaslom próbálj meg pontról pontra haladni, próbálj meg értelmezni ellenkező esetben inkább hanyagolj, nem sértődöm meg.