Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pisztácia
ok, köszi.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Amúgy aki linkelte azt a képet h a fejleszõ zombi módba csak 25-ik, na állítolag az az ember irta ki valamilyen forumra hogy elvileg ma lesz javitas a hibakra, és h gõzerõvel dolgoznak. JD2020 a neve.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Rage47
field of view
csuszi
látószög.

MJ rulz Pink Team The Only One

pisztácia
Valaki leírná nekem mi az a fov? köszi

csuszi
nem.
az elõbb volt egy tökéletes mapom, csináltam is izibe egy 22/3-4-es statot. aztán kilépés nélkül megint elbaszódott. ezután meg is kínáltam magam egy laza szar stattal😊 de legalább volt egy zseniális sniper lövésem, buzi theaterbõl hogy szedem elõ?

summázva:
ha opt. hiba lenne akkor állandó lenne és nem mindenkinél. plusz akkor a zombi is ugyanolyan szar lenne, az meg nálam single-ben tökéletes full grafon.

Tatyla
hmmm,akkor várok egy hónapot és majd kiderül mi legyen...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Könyörgöm, 4 magos proci, 6 giga ram, 35 ezres VGA, mégis mi a rossebért ne tudnál normálisan játszani HA JÓ LENNE EZ A NYOMORONC JÁTÉK? De nem jó...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Sziasztok!Nekem az a gond hogy amikor elindítom a játékot akkor ezt az üzenetet írja ki:Couldn't load fileSysCheck.cfg. Make sure Call of Duty is run from the correct folder.
Valaki nem tud segíteni?Crack is van itt van miket töltöttem le:
a játék:[url=http://thepiratebay.org/torrent/5931908/Call_Of_Duty__Black_Ops__]Call of Duty Black Ops[/url]
Crack:[url=http://thepiratebay.org/torrent/5945041/Call.of.Duty.Black.Ops-SKIDROW-Crack-]Call of Duty Black Ops Crack[/url]
Elõre is köszi!
thx
Rage47
Bmeg, olvasd el, hogy csúcs gépeken is szarul fut jelenleg. #4229
geri777
DE a konfigomal tudok normálisan játszani ?
szerintem azért nem szar a gépem...

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Ha úgy mûköde ahogy kell, akkor ennél jóval gyengébben is jól futna. Amíg ilyen xar az egész felesleges emiatt gépet fejleszteni...

Rage47
nem a proci miatt szar, sima 2 magossal is maxon kéne mennie, mint az eddigi codoknak:
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1574909
geri777
Ezzel a konfigal számíthatok arra hogy valahogy tudok játszani normálisan ?

alaplap: Gigabyte 890XA-UD3
Proci: AMD Phenom II X4 955
Ram: DDR3 kingston 6GB
Videokari: ATI HD5770

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Tatyla
szép és jó ez a játék de azért nem veszem meg mert nem fogok most emiatt új procit meg videokártyát (E4500~2,8MHz,8800GT helyett)venni és ha már ezeket le kell cserélni menne a levesbe az alaplap is,tehát így fail de gondolkozok inkább egy xbox360-on és akkor nincs idegeskedés...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

"/cg_fov 80"
felraktad kézzel az új directx-et?
Nekem semmi probléma nincsen, se singleben se multiban, persze ping nem mindig van 60-70 alatt, sõt, de gondolom ez majd beáll.
persze: corei7 és gtx480 alatt!

(meg ez a k. respawing time idegesít, de nagyon, néha 15mp is van)
Különös dolgok történnek a játékban

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

mi a fovnak a parancsa? 80ra akarom állítani!
Zomil
Amugy kezdek elgondolkodni, h ez nem csak sima szerver oldali hiba...
Játszok most egy ideje a beállitásokkal, full max, teljesen low beállitások, felbontás variálása, és minden beállitásnál ugyanannyi átlag 30-40 fps-em van...egyedül abban vettem észre különbséget, h ha az ég fele nézek, akkor kisebb felbontásban, minimum grafikán több fps-t kapok, de amint visszanézek a pályára beáll a 30-40 átlagba...amit nem igazán értek, mert eddig a codokban, ha lejjebb vettem a grafot azért jelentösen nött az átlag fps, nem 5fps volt a különbség...
Aztán a másik dolog amit észrevettem, h mintha az fps összefüggene a pingel...lehet csak véletlen volt, de amikor az égre néztem és több fps-em volt, kisebb volt a pingem ám amint visszanéztem a pályára és lecsökkent az fps a pingem megugrott...
Szvsz itt valami durva optimalizácios hiba van, és szvsz ezt nem nagyon fogják kijavitani, nem hiába kussol most mindenki náluk...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ja most nézem a videón hogy ez a hiba is konzolon van bemutatva, hát ott aztán gyorsan javítani kell. Pc-n meg...
Én 2 napja azt írtam remélem pc-re ebbõl sokat adnak el, asszem elhamarkodott kijelentés volt.

Rage47
'The current theory is that it's a resource issue: CPU load for players experiencing the lag is running at or near 100%.,' they say.
http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=274805
elitehun
Ezért kell a treyarch szervereire menni
Zseniális, õk is elismerik hogy vannak hibák, már javítják is csak éppen nem azt amit kéne... Hanem az ilyen hülyeségeket...

tommygear
hát nemigaz hogy 10 szerverbõl kb egy enged be de onnan is kibasz az admin mert lelõttem 2x meg a helikopterét is 1x
Gaben17
Aki kedvencelt már magyar szervert plz vegyen fel steamen,sehogy se találok magyar szervert . steam: gaben017
Persze más is felvehet,jobb magyarokkal játszani 😊

Spirit of Perfomance Koenigsegg

csuszi
pedig bindalapú megint minden.

csuszi
úgy nagyjából semmilyen codos parancs nem mûködik. vagyis mûködhet, csak még nem tudjuk hogy kell😊

Rage47
<#taps>
nektek mûxik a bindelés?/bind betü say szöveg?

fejében*

konzolon már volt closed beta, pc-n most zajlik 12ezer forint belépési díj felében<#hehe><#hehe><#hehe>

Muttley
Na, tudod ki fog neked legközelebb propagandát csinálni.
5 perc gépelésemet kitörölted.
Legalább ha beszavaztattalak házigizdának, vetted volna fáradtságot, hogy berakod magad Spoiler-be, oszt nyomsz egy warning-ot nekem.
Kössz, maistro.

Just do it :)

Daell Drow
lol, ezen a hulyen jot rohogtem. XD
Rage47
<#lama>
én megmondtam<#hehe>

Prince23
Double rainbow!!!!!

ez hülye

Fpocok
Spoilert csak spoiler mögé, köszi.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Ha valaki bejutott magyar szerverre... vegyen már fel Aullah néven.

csuszi
browser illetve ha egy barátod már bejutott akkor könnyen terjed, tudsz rákonnektálni. ha egyszer bejutottál, recentbõl add fav.

DarkSector
már a megjelenés elõtt is volt. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

most jött ki és már van hozzá hack <#falbav>

Zomil
Igen, biztos ezért futtatom még most is a játékokat maxon(jó az árnyékokat ki szoktam venni), és biztos ezért van most is 50fps-em maxon a játékban, csak melette szaggat...amit nem értek...mert az fps mutató 40-50fps-t ir, közben meg akad a játék szoval franc se érti 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

pedig ugycsináltam ahogy irtad!!!

Fpocok
Hogy mentetek be jcsr be?

Fpocok
Ezt már megint Lbaxtad 😄

lolSL
hogy lehet a legegyszerûbben bemenni a 'magyar' serverekre connect parancs hiányában?

Daell Drow
Nekem a single es a zombi mod siman megy fullon.
A multiban kene mar csak a laggot megoldani, es reszemrol oké.
5 perce lotem a kepet JCSR szerorol, zajlik az elet:

csuszi
1. ha gyorsan feljelented, visszanézik a meccseit és lehet kap banánt.
2. ha mégse kapna mert leszarják, majd ad neki az admin...