11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#5654 Most nem bántásként, de meg is érdemli aki bedől egy ilyennek. Még a nevét is elírta. :D -
Csavez #5653 FIGYELEM!!!LOPJÁK AZ ACC-okat!
Igy adja elő magát,
Fiatal,jóhiszemű áldozatokat keres és mindenféle hülye szöveggel kicsalja a jelszavadat.Sajna vannak akik bedölnek neki.
Most írtak nekem,hogy mi történt,hogy csalták ki... :(
Mit lehet tenni,ha megtörtént?
Feljelentést tenni lopásért,hogy meg éri e,meg lesz e... -
#5652 pcdev
Still super busy in the dev cave. Not stopping. Keep talking. We're listening. Patches incoming. Frag on. #codblackops #pc
2 minutes ago from web -
Piko888 #5651 Ma este sajna megint visszajött az óriási lag, mindenhol, pedig volt hogy max 100 volt a legnagyobb pingű játékos. Remélem hamarosan sikerül összehozni az akadásmentes játékot. -
#5650 Megcsinálták szerverkeresőt! Behozza összes szervert. -
#5649 Kösz, hogy szóltál... tényleg. -
Gabe18 #5648 GY.I.K.-hez annyit hogy ahhoz hogy egy szervert a kedvencekbe rakj, nem kell rá belépni, csak a listában jobb gomb a nevén, és ott van az opció hozzá. -
Buschmann #5647 Most biztos én leszek a főláma de az meg mi a makkom?
A lényeg a lényeg csak conncting van teker a kis köröcske és ha pár másodperc mulva nem azt dobja ki, hogy teli a server akkor a világ végéig is pörög.... -
#5646 Nem tom mi a baja annyi embernek a barátra csatlakozásnál. Én simán tudok másra joinolni és ők is tudnak rám. Meghivni is tudjuk egymást stb -
Soad999 #5645 Kapcsold be a steam could-t. Szerintem úgy jó lesz -
Soad999 #5644 Nekem minden teljesen jól megy... és nincs nagy configom se szal... -
Soad999 #5643 Szerintem teljesen jó. A játékok nagyrészénél mindig van vmi baj a headstartnál itt is volt, majd kijavítják. Szerintem jobb a Mw2 és érdemes megvenni csak megkell várni míg teljesen kiforr és kijavítják a FPS problémát (engem már csak az zavar kicsit) -
#5642 A teszt szerint 95 % ??? Én még 70-et is alig adnék rá.
Majd ha fog úgy futni ennyi BUG, és szarakodás nélkül, mint a cod6, egy az (alanti konfigon) csak nem IW net-en, akkor talán eléri a 95%-ot.
Addig meg egy fabatkát sem ér. Részemről.
Eddig egy kaptafa az mw2-vel, KIVÉVE :
- Multi szarakodás, szerverkeresés, barátra castizás, lag-olás, stb..
- Fegyverek, emblémák, stb színezhető, rajzolhatók mint az oviban a kifestő.
- Telis tele BUG-al.
- Alanti konfigon árnyék nélkül full HD-ben, max graf-on 40-110 FPS közt ingadozik (de ugyanennyi 800x600-ba is <-- na ez a vicc). (aa,af off)
- Szar portolás x-boxosoknak elegendő az fps, meg a tv-s graf, meg a halomnyi bug.
Kb ezek a dolgok külömböztetik meg az MW2-től.
Jah meg hogy oltári nagy feneket kerítettek a megjelenésének. Amit meg egyálltalán NEM érdemelt volna meg, mert kb egy deer hunter-t többre értékeltem volna, mint ezt. Ezért kár volt előrendelni, meg ekkora felhajtást csapni ennek a game-nek. -
matecsavo #5641 sziasztok mi a véleményetek érdemes megvenni a játékot? Multi milyen? -
#5640 Hacker Pro-nál lehet csapdát rejteni a care packege-be? -
Buschmann #5639 Nah nekem eddig egy nagy melléfogás ez a játék, singlébe az egyik küldetésnél programhiba van nincs kép csak vaktában kell a pontokat keresni.... a multi az egyáltalán nem jön be egy szerver sem sikerült a zombinál single megy multi az ugyan ugy halál.... még jó hogy lehet kapni. -
#5638 Hasznald a warlord nevu perket, amivel 2 attachment lehet a fegyveren.
Majd fejleszd Pro-ra, es akkor 2 granatod es 3 special granatod lesz. -
koandras #5637 A Saturn-ban árulják már, ha igen mennyiért? -
#5636 Köszi! -
#5635 Akk remélem nekem is megfog.Eddig pedig semmi baja nem volt,picit furcsa:S -
#5634 http://www.fileserve.com/file/RKWYPXP -
#5633 spanyol nyelv fájlt hol tudok szerezni hozzá? -
voodoo98 #5632 Hogy lehet azt elérni,h 2 vagy több gránátom legyen?Köszi! -
#5631 Nekem meg most javult meg . -
#5630 Ez már nem igaz.Eddig minden rendben volt,most meg lejátszok pár meccset és kilép,behozza a szép aranyos console-t és fatal error-t ír -
#5629 HG teszt -
#5628 az a gondom ha kilépek teljessen a játékból akkor előről kezdi a chaptert
-
#5627 ha warez, akkor miért nem a topikjában kérded?? -
#5624 megtaláltam wegame-re hivatkozott bigapó korábban. majd mindjárt meglesem. -
#5623 Mindegyik ilyen program laggoltatja a gémet. De van még a gameclaw meg az xfire. -
#5622 valaki egyszer irt ide néhány videofelvevőt fraps meg nem tudom mit. és a másik amit írt az állítólag nem laggoltatja annyira a gamet mi volt annak a neve? -
busman1 #5621 nincs azzal gond -
#5620 Miért mi van velük? -
#5619 sziasztok, a mentésekre van valami megoldás?
-
#5618 Nekem volt hasonló,mint neked,fatal error ablakkal v anélkül fekete képernyő.Feladat bezárása és game restart után jó lett -
#5617 Tudom, hogy fáj, de ha nincs más, rakd újra az operációs rendszert is. Az általában megold minden gondot :D -
#5616 Már 2cer is megtörtént :D -
#5615 Próbáltad már újra rakni? -
#5614 De nemtudok csinálni róla screent mert a játékba megfagy fekete képernyő. Behozom a Windows feladatkezelőt és ott látom hogy Call of Duty Black ops nem válaszol és alatta Call of Duty console ship Fut. -
#5613 Nekem a multi dx hiba miatt fagy ki.