Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
végszóként: nem tudom elhinni, hogy ezt a játékot a Treyarch csinálta.
Úgy vélem ez a sor mindent elárul.
GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit
player cardomon pl a steames nevemet írja ugye amit a játékba is kéne neki
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
1. vagy nem adta hozzá
2. vagy igy se látta nekem
Valamelyik a 2közül. 1prbát megér.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és ha teszel ne csodálkozz rajta hogy a játék igazi ízét nem érzed, hogy agyatlan hent az egész...hm.
MJ rulz Pink Team The Only One
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
az igaz, hogy nagyon jó lehetett volna! és az a szerencsés, hogy elvileg a black ops lesz is jó mert az mw2 idegesítõ dolgai vagy nincsenek benne, vagy kiszedhetõek...
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
ha el lehet adni én is eladnám
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
ATI 5770HD
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
amint rájövök hogy lehet add-olni a szervert, leírom, és így van egy adminjelenlétû magyar jó pinges szerver, ami laggol mint a picsa😄 - ahogy a többi, de ha javítják akkor minden kafa lesz😊 addig marad a bénázás.
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Kiléptem a játékból, újra beléptem, már nem volt meg.
Most teszek 1 próbát javult-e valamit tegnap óta.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
steam add server nem látja ingame nem tudom hogy lehetne konnektálni és a fav nem müxik.
Van akinek nem megy... <#ticking>#ticking>
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Jöjjön az a bizonyos esti javítás és akkor multi móka.
Spirit of Perfomance Koenigsegg
csak egyetlen lõddleottrohadjonmeg játéknak tetszett a multi része, ez volt a BF2
slussz
a többi agyatlan körbekörberohangálokszéjjelpuffantomaszájadmernekemtöbbaperkembibibi
😉
No offense either
Just do it :)
2. imádom a multiplayer FPS-eket, de "sajnálatos" módon még egy olyan nem akadt a SWAT 4-en, battlefield sorozaton és az arma sorozaton kívül, amivel tovább tudtam játszani 2-3 órát. más a vérmérsékletem valószínûleg, nekem ez szûk pályán rohanás és noskill pontlövõ fegyverekkel hõsködés nem jön be (mielõtt valaki beszól, a SWAT4 NEM ilyen).
Sajna ez is szerencse kérdése...
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka