Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Hogy a faszomba kell felmenni jcsr vagy masik szerverre?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Lag Ops , Bug Ops , AlterOps . . . . . . . .

[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama

csuszi
bug-os...

MJ rulz Pink Team The Only One

DarkSector
cod 5 sem volt rossz.<#eljen>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Hát pedig ez a szinkron minden visz. És Masonnal igen is lehet azonosulni. Nem említetted, hogy ennyi lopakodós küldetés egy Cod részben sem volt. Ez azért minden tiszteletet megérdemel. És egy kicsit még RTS módban is játszhattunk😊)

végszóként: nem tudom elhinni, hogy ezt a játékot a Treyarch csinálta.
Úgy vélem ez a sor mindent elárul.

Ahogy írtág CrossFire-be ,SLI-beösszekapcsolt kártyák, ill Ati HD5970-es karin alapból 2 GPU ketyeg, meg ott vannak az x2.es Ati-k amelyik szintén 2 kártyából van összerakva pl. HD4870x2.

GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit

AkAfinucsi
Üdv! nekem olyan problémám van (a laggon kívül persze 😄),hogy a nevemet valamikor kiírja valamikor meg unknown soldier xy vagyok . Ez miért lehet?
player cardomon pl a steames nevemet írja ugye amit a játékba is kéne neki

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

Zomil
Vagy olyan console parancs, h addfavourite, probáltam, de
1. vagy nem adta hozzá
2. vagy igy se látta nekem

Valamelyik a 2közül. 1prbát megér.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rage47
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha lenne benne sniper küldetés, az lenne a bajod😊 "már leraágott csont, már minden játékban van sniper küldetés"
csuszi
99 az túlzó😉
és ha teszel ne csodálkozz rajta hogy a játék igazi ízét nem érzed, hogy agyatlan hent az egész...hm.

Maxtreme
meg ami sli-be, meg amin 2 gpu van..

koschwarz
õszintén teszek a klánszintû taktikára, mint ahogy a játékosok kb. 99%-a, akik csak publikon játszanak.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

geri777
csak az a 2gpus video kari ami crossfireba van kotve ?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

koschwarz
az lehet, geciöreg vagyok én már ezekhez a redbull-vedelõ ifjú titánokhoz képest

Sound Setup? Jól be van állítva?

GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit

Játék szépen betölt,elsõ küldi indul és nincs hang.Tipp valakinek?

Ati HD5770 1 gpu-s

Maxtreme
Hát ezért kellett volna PC-re is a multiplayer demo.. nem csak rohadt konzolra. Akkor talán idõben tudták volna orvosolni ezeket a problémákat, és ne most kapkodni, meg összecsapni.

Biztos külön acc-on van.

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

csuszi
sok mindennek nevezném, csak jónak nem😊
az igaz, hogy nagyon jó lehetett volna! és az a szerencsés, hogy elvileg a black ops lesz is jó mert az mw2 idegesítõ dolgai vagy nincsenek benne, vagy kiszedhetõek...

<#nezze><#eljen>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

mond már meg nekem hogy tudod eladni, mert hogy a cdkey-t már hozzárendelõdött a steam fiókodhoz...

ha el lehet adni én is eladnám

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

geri777
akkor most 1v2 gpus a videokartyam
ATI 5770HD

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

csuszi
na. fenn voltam a szerverünkön, laggol de kurva jó a ping, 50 pedig nekem aztán nagyon gagyi netem van. csak az a gáz, hogy az egész bandából csak nekem látja a browser, így csak én tudom +fav-ozni.
amint rájövök hogy lehet add-olni a szervert, leírom, és így van egy adminjelenlétû magyar jó pinges szerver, ami laggol mint a picsa😄 - ahogy a többi, de ha javítják akkor minden kafa lesz😊 addig marad a bénázás.

azt azért hozzá kéne tenni, hogy ez nem azért van, mert a Black Ops ilyen jó.. hanem azért mert Modern Warfare 2 az!

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

TDC Geronimo
placebo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

tommygear
lehet, az biztos hogy a steam is terheli az egészet meg más oka is van biztos
Zomil
Sztetek nem lehet az az oka amit ide irtam? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tegnap én is megtaláltam, add to favorit, meg is volt.
Kiléptem a játékból, újra beléptem, már nem volt meg.
Most teszek 1 próbát javult-e valamit tegnap óta.

pisztácia
Anno a MOH-nál is voltak ilyen gondok. Ott asszem a megjelenés után 2 nappal jött a patch, és megoldott minen ilyen problémát.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

tommygear
az kurva idegesítõ hogy csatlakoznék egy szerverhez, de nem tud rámegyek a cancel-re és kivág visssza a menübe és megint kereshetem újra a szervereket
csuszi
na, a jcsr kgb szerver kurvajól fut, tele van, csak nem tudom hogy kell feljutni rá😊
steam add server nem látja ingame nem tudom hogy lehetne konnektálni és a fav nem müxik.

tommygear
de ezt most a fórumon beírta valaki vagy vmi hivatalos?

Van akinek nem megy... <#ticking>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

pisztácia
GS.hu-n olvastam, hogy jön ma vmi "javítás" a legg ellen.... de most h igaz-e nem tudom, csak gondoltam szolok, h ezt irtak.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Gaben17

Spirit of Perfomance Koenigsegg

tommygear
milyen esti javítás?
Gaben17
Jelentem a single befejezve,nagyon jó volt<#worship>
Jöjjön az a bizonyos esti javítás és akkor multi móka.

Spirit of Perfomance Koenigsegg

csuszi

Muttley
akkor bizony sok bolond van manapság 😊
csak egyetlen lõddleottrohadjonmeg játéknak tetszett a multi része, ez volt a BF2
slussz
a többi agyatlan körbekörberohangálokszéjjelpuffantomaszájadmernekemtöbbaperkembibibi
😉

No offense either

Just do it :)

csuszi
az egyetlen komoly problémát amit látok a játékot illetõen ha esetleg valami mélyebben gyökerezõ hiba ez a lagg és nem tudják javítani. akkor egy 10-es játékból lesz 1-es...vagy inkább 0-ás.

pisztácia
hát ha igaz a lenti kijelentés, hogy 5 millió elsõ 24 órában..nem csoda, hogy kicist belassult a rendszer. De GS-en olvastam hogy ma estére ígértek javítást a lagg elkerülésére.

csuszi
ja és az a vicces, amikor az emberkék összetalálkoznak ilyen sd-én nevelkedett ladder matyikkal, akkor rögtön csalót kiáltanak - olyan skillkülönbség van, rossz esetben még hg is a kiabáló illetõ😊

csuszi
ezért látszik hogy nem optimalizációs hiba (be is baszna amikor kocc mw2) mert single zombinál minden tökéletes full grafon is.

csuszi
cod-ot lehet agyatlanul játszani csak könyörgöm ne a public-ot hívjuk már multinak...bár egy jobb szerveren még az sd publicnál kialakulhat értelmes játék. de a cod-nál és gyanítom minden fps-ben klánszinten, warnál kell keresni a taktikát, skillt, ügyességet, adrenalint. ez olyan mint a starcraft (azt hiszem lehet esportnak és skillesnek hívni) se a custom meg a pub meg az ffa-ban kell keresni az esportot...lehet menni ladder-ezni és meglepõdik a mezei iq pubharcos hogy nullára verik õt és a haverjait...

lolSL
ezt úgy mondanám hogy öreg vagy már ehhez, megfáradtak a reflexeid és inkább nem mersz már kiállni a gyerekek ellen pontot lõni mert nem nyernél

pisztácia
Elõbb nyomtam egy zombit online, és hát akadt az is ment a.... úgyhogy várok inkább.

koschwarz
1. single miatt vettem meg pl. a witchert, az új falloutokat, stalkereket, mass effecteket...bolond vagyok. vállalom.
2. imádom a multiplayer FPS-eket, de "sajnálatos" módon még egy olyan nem akadt a SWAT 4-en, battlefield sorozaton és az arma sorozaton kívül, amivel tovább tudtam játszani 2-3 órát. más a vérmérsékletem valószínûleg, nekem ez szûk pályán rohanás és noskill pontlövõ fegyverekkel hõsködés nem jön be (mielõtt valaki beszól, a SWAT4 NEM ilyen).

Ez szerintem messze hardware, oprendszer, driver, reg kérdése. Pölö nekem érezhetõen jobb lett, és munkatársamnak is segített.

Sajna ez is szerencse kérdése...

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

csuszi
ja, szar.