11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
csuripi #5571 A red dot alakját is lehet állítani? Vettem fel már többször is olyan fegyvert, amin más volt a formája. -
#5570 Sztem normalis hangnemben irtam egy velemenyt, de latom te nagyon "kemeny tsavo" lehetsz vagy mert egybol kotekedo stilusban irtal vissza.
- Nem vagyok az ocsed, ugyhogy ezt stilust hanyagolhatod erosen.
- "gondolkodni luxus" - latom neked gondolkodni + olvasni is nehez, mert en sehol sem irtam olyanokat hogy "ingyen jatekot a szegenyeknek" meg hasonlo hulyesegek.
Alap hogy egy kiado egy bizonyos ar alatt (alapanyag/terjesztes/fejlesztes) nem adhatja a jatekat, de egy szegenyebb orszagban ahol negyede/otode a fizetes nyugathoz kepest, ott siman fele/harmad aron adhatnak a termeket, mivel igy ott sokkal tobben megvennek es meg a kiado is jobban jarhatna a tobb bevetel miatt.
Viszont persze az orszagokat nem tudjak elkuloniteni foleg letoltheto szoftverek eseteben, igy marad a "normal" nyugati ar a keleti fizetesueknek is.
De valahogy nem tudom sajnalni oket meg azok a dollarmilliardok 100-1000 fele is oszlanak el.
"sok faszkalapnak üzenem"
"persze azt nem fogja a sok faszkalap"
Nem vagy te egy kicsit idegbajos...? -
#5569 De procim az egy nagy szar mégis jól viszi. Karácsonyra jön a 4 magos :) -
Gabe18 #5568 Hát a te gépeden mennie is kell(ene) normálisan, úgy lenne normális. -
#5567 itt. -
#5564 Alul látható az én konfingom.
Nekem 1440x900 minden fullon tökéleten megy 30-40fpsel ami nekem elég. -
#5558 Oké, köszi. Jó lenne mert új gépig még 1 hónap van...:S Pedig volt pár szerveren, hogy jól tudtam játszani, de most változott:(
Na mind1, reméljük a legjobbakat. -
#5556 eredetid van? -
#5554 Milyen update? -
#5553 hmm. Lehet ram. De rakd fel az updatet. -
#5551 Windows 7 32 bit, AMD Athlon 64 X2 6000+, 2 Gb ram, Geforce GTX 275 -
#5549 akkor is nálad van valami baj ez egyértelmű -
#5548 Minek? mikor minden más jól működik! BO-n belül meg Zombi mód jól fut, coopban. akkor mi a retek van? ezért az egy gammárt nem fogok telepíteni meg minden szart előröl kezdeni progiktól kezdve
inkább eladnám a Bo-t mint hogy neki lássak újratelepítésnek. 12k kiadni ezért a ezért részemről jogos a vergődés. -
#5546 Milyen gépen nyomod? -
#5544 telepítsd már újra azt a kurva géped, mindnekinek jó csak te vergődsz itt napok óta -
#5543 Matchmakinget ki kell dobni a fenébe. Az max a konzolosoknak jó. _Nekünk van server browser. -
Gabe18 #5542 A "javított matchmaking" az az volt hogy random emberekkel összedobál egy 100 pinges szerveren?
Ha végre a szerverkeresőt normálisan megcsinálják, a favoritba beraksz 15-20 szervert aztán ennyit a matchmaking-ről... -
#5541 steamen elindítva mindig a legfrissebb, a kalózok életét meg minek könnyítsék azzal hogy odaírják? -
Sforzan #5540 Már egy ideje olvasgatom a fórumot. A játék nálam is landolt még 9-n, de a túlterheltség miatt csak másnap sikerült feltelepíteni. Akkora meg már olvastam elég sokat a problémákról, így mostanáig halogattam a multit. Ha figyelembe vesszem a hozzászólásaitokat, miszerint sokat javult a helyzet, akkor a legmélyebb tiszteletem a kitartásotoknak. Tegnap nagy nehezen sikerült csatlakozni egy szerverhez, de szinte játszhatatlan volt. Azért annyira nem volt gáz, hogy ne tegyek megint próbát és ma már nem csak 130-140 szerver közül választhattam.
SzVSz jó kis game lett ez, csak szokni kell 1 év MW2 után. Ami nekem hiányzik az egy javított matchmaking rendszer, amivel gyorsan és egyszerűen tudok csatlakozni. Minden hibája ellenére azért ez roppant kényelmes megoldás volt az előző epizódban. -
Gman2142 #5539 A játék verziószámát hol lehet megnézni? Eddig az mw 2-ben a főmenüben volt a jobb alsó sarokban, de treyarch-ék ezt is elfelejtették -
#5538 Én csak néhány szerveren laggolok -
#5537 Oké köszi akkor továbbvárok.:) -
#5536 igen. -
#5535 Nincskedvem visszaolvasgatni,továbbra is tart a lag/frame esés viadal?
Lunki88: Tréácséktól sok fps-t nemkell várni a COD5 is kb harmadannyival ment mint a COD4 (sőt még a COD5 is lassabb mint a COD6).. -
#5534 lehet, hogy lesz, ez a community manager nem a leginformáltabb, ha követjük a black ops-os munkásságát...:D tehát a treyarch még kitalálhat új javításokat, amiket 2 napja a comm. manager nem hozott nyilvánosságra. -
#5533 Azért vicc hogy ez a játék fele annyi fps-el fut mint az mw2. Pedig ugyanaz a motor megy alatta kb. -
#5532 heh ezt én írtam xD -
#5531 lehetséges 21-22 körül -
#5530 Akkor sajnos további optimalizáció nem lesz...:( ajj de kéne már az uj gép:( -
#5529 Újabb javítás jön:
Mivel az első javítás nem tűntetett el minden hibát a Call of Duty: Black Ops PC-s verziójából, a fejlesztők tovább dolgoznak a következő foltozáson. Josh „JD_2020" Olin a Treyarch közösség menedzsere nemrég új célkitűzéseket jelentetett meg a hivatalos fórumokon, mely szerint a következő hibákat próbálják orvosolni a jövőben (persze nem hétvégén):
* A GPU túlműködött bizonyos videókártyák esetében.
* Befejezetlen szerverkeresés eredmények.
* Fejlesztik a Quickmatch csatlakozást (jobb pinggel és kisebb laggal játszhatunk a talált szerveren)
* A Zombie mód „The game session is no longer available" c. hibáját javítják.
A Steam béta verziójának fórumán fellelhetünk ugyancsak egy javítást a játékkal kapcsolatban:
* Javítva a Steamworks P2P hálózat hibája, amely bizonyos jeleneteket megállíthatott a Black Ops-ban.
Habár ez csak akkor aktiválódik, ha a béta Steamet használjuk, de valósznűleg a normál Steamben is hamaorsan viszontlátjuk ezt a javítást.
forrás -
#5528 Ja bocs :D -
#5527 De az ismerőseim közül csak neki fagy ki. Tehát ez sztem vmi egyedi hiba -
#5526 az iw fikázása bármikor asztalra kerülhet az mw2 után, ez aranyszabály. még akkor is amikor az új autód tesztjét olvasod, vagy a sarki zöldséges adott el neked rohadt narancsot:) -
Csavez #5525 Mit bosszankodsz Logan?
mw2 jobb volt az első héten?
bc2 jobb volt az első héten?
Javítani fognak mindent,vagy játszhatobbá teszik,addig is nézz valami más gamet. -
#5524 hey pöcsi ma lenyomjuk a 2v2 kupát headhunter stb? -
#5523 Hogy jön ide az IW??? -
#5522 Én se találkoztam még ienel hogy ship console de sajnos most ez van. nem tudom mi lehet a baj. -
#5521 mw2 sokkal szarabb volt, ott még dedikált szerver sem volt!
egyébként meg ez erősen épül az mw2-re, szoval ha valaki hasonlit a city interactive-ra, akkor az az iw! -
#5520 és amikor felment egy "szerverre" mw2-ben és naponta több száz ember szórakozását baszta széjjel következmények nélkül akkor hol volt a fair amit most a steam-en kér számon? rohadjon meg a faszláma. -
#5519 LOL XD