Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Steam fórumra linkelt a srác egy írást, miszerint tudják, hogy probléma van, de csak kb. két hét múlvára igérnek patchet... Megint mennek Hawaii-ra biztos...
MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB
Nálam olyan tükörsimán megy a játék mint kés a vajon !
Pedig még 4x élsimitás is rajta van !
Lehet én is abba az 5%-ba tartozok akinek szerencséje van és No LAG ! xD
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Másnál is van olyan hiba, hogy ha megnyomja a jobb egérgombot, akkor homályos lesz minden a távcsõben? Villognak a fények gyakran, elsõ küldetésnél vagyok.
Amúgy elõbb bent voltam egy szerveren, és full jól, laggmentesen ment. Stabil 25 FPS.
Csak kéne már a lvl 10, hogy legyen title... na meg a FAMAS fegyó:D csak azzal fogok menni majd.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Fejfájás :)
Jó lenn már áttérni egy serveres cod-ra.
Anno cod4-eztem, mondjuk törve, de mégis jobb játékélmény maradt meg bennem. A zombis része meg különösképpen érdekelne a dolognak.
Z amúgy meg lehet h okosmegoldásnak látszik ha levesztek mindent alapra és megy a játék, de valljuk be nem ez az a megoldás amit elvárnátok nem, legalábbis én nem.
Widescreenforumon dopefish csinált widescreenfixert, ezzel mûködik a black ops 3D surroundban aa off többi full,30-50 fps.
Jó kis game,pár kép:<#hamm>#hamm>

A másik ami zavar hogy játék közben a nevem mindig átvált unknown soldier-re. Valaki találkozott már ilyennel?
<#eplus2>#eplus2>
Nem azért írtam hogy felvágjak vele, csak hogy van akinek nem fut szarul a játék...
Én már kezdek lemondani a játékról.
Olvasom a kommenteket, laggos a játék. Nekem a configom: 2 magos pentium4 3Ghz, HD 4850, 2gb ram, op rendszer pedig win7
Úgy érzem ezen a configon a büdös életben nem menne el ez a game, hozzáteszem a MW2 maxon ment nálam.
Szerintetek ha netalán megcsinálnák a játékot normálisan jétszhatór, elmenne nálam?
Még mindig érdekelne h a saturnban meg lehet e venni és mennyiért, esetleg tesco.
Én amúgy szerintem meglesem a warez-t. Ha az megy jól, akkor az eredeti is menne úgy azon a szinten? (a multi inkább izgat) Hülye kérdés de mintha merült volna fel hasonló a fórumban.
A válaszokat megköszönném elóre is :)
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Nem is értem hogy lehet kiadni így játékot...szégyen
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Mondjuk valamiért csak 290fps van fix-en nincs meg a kerek 300, de remélem majd a patch-ben javitva lesz!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
ott a seta nem kell elé, csak egy /
én csak kérdezném h a magyar szerverekre hogy lehet csatlakozni mert nekem a connect ip vagy a / connect ip vel semm megy...
Bár nem sokat játszottam, de kellemes élmény volt a sok rosszalló hozzászólás után.
Minden maxon van a játékban, és így sincs semmi probléma.
Konfigom: Core i7 920, 6GB RAM, HD 5870, Windows 7 x64
Mondjuk ezen a konfigon, ez a teljesítmény el is várható.
*SNAPS :: This is possibly the most important setting for getting a good connection.
Snaps setting determines how many updates you recieve from the server. 20 to 30 for
56K connects in quake series 40 for high speed internet im sure the same for cod. (30 is fine).
*MAXPACKETS :: This setting puts a limit on the maximum amount of packets that can be sent to
the server via the client. This setting is useful for people with slower modems. Obviously we
all have high speed connects so set to at least 100. Lower maxpacket settings i.e 30 lowers ping
on screen but at the cost of registration.
a lényeg hogy ha arra állítod amit írt akkor lesz a legreálisabb a 'kép' amit kapsz a serverrõl, akkor fogsz tudni a legpontosabban lõni az emberekre mert pontosabban látod a helyzetüket mint az alap beállításokkal (amiket anno 56k modemhez írtak ebben az engineben, és a jó kis konzolos p2p örömökre megtartottak, PC-n nem tudom miért kínozzák vele az embert :)
Mason nem Oswaldot testesítette meg? Furcsa a vége. Ott volt Dallasban Mason!!! wow
csak hát a sztori írója egy frappáns alternatívával rukkolt elõ! És ez sztem egybefügg a spoilerral!