11248
  • darki81
    a további 2 zombismap akkor nyilik ki ha megvn a küldetés?
  • Lunki88
    Download drivers alatt ott lesz hogy "Beta and Archived drivers". Ott megtalálod a régebbieket is.
  • soo277
    #5767 ???????????,,
  • Gabe18
    Egészen nevetséges...
  • Bogdogege
    Aha szerinted a vietkongok 68-ban foszforeszkáltak
  • pisztácia
    Azzal van csak gond, h nem melegszik túl. Amúgy mi lenne ezzel a gond? Két rakétát kéne rálőni azt kész. Ahogy írta Beast, ha ennyi eszük nincs akkor ennyi.
    Nekem pl van egy class, ahol van rakétavető, ma is volt h jött egy ilyen hentelés, váltottam lelőttem, és ennyi.
  • elitehun
    Igen mert az tényleg a srác hibája hogy be van jelölve pirossal...
    Akkor sokkal jobb lenne ha nem lenne bejelölve? Mindenki csak lőne vaktában.
    Sztem előbb gondolkozz aztán irj
  • soo277
    PLS help?
    Frissítettem az Nvidia Driverem ERRE
    Version:
    260.99 WHQL azota akadok ujra!

Van lehetöség régebbi Driver valahonnan leszedni!thX ELÖRE
    (kari GTX260 896mb)
  • elitehun
    Ott a pont
  • Bogdogege
    Talán azért mert be van jelölve pirossal hova hova lőjön ,de biztos pro a srác.
  • mmovar
    szánalmas, hogy egy ketten CS-t akarnak csinálni cod-ból. nem is értem. mért nem álltok neki és tanultok bele a szakmába és olyan fps- játékot csináltok amit ti szerettek. ez olyan mint az autóipar akinek nem jön tetszik suzuki az nem azt vesz és nem sír a közösség előtt, hogy ez mért nincs az mért nincs meg ha majd lesz benne merci motor akkor jó lesz... biztos van olyan játék ami olyan színvonalú ami nektek tetszik mért nem azzal játszotok!
  • BEAST #5763
    Már miért lenne szánalom? Csak 2 rakéta lett volna hogy eltakarítsák a helikoptert. Ha nem képesek ennyire akkor megérdemlik amit kapnak.
  • Bogdogege
    Tök király amúgy ,itt nincs gond a hitbox-al, fél méterrel mellé lőhetsz a csávesznek és akkor is meghal.
  • Lunki88
    Miért ti inkább nem használnátok ha véletlen összejönne egy ilyen? :D
  • SigS
  • Bogdogege
    Szánalom
  • SigS
    realityi
  • koschwarz
    minden tudását be kellett vetnie, hogy folyamatosan nyomva tartsa a tűzgombot...omg...
  • Skynet
    Erre? Lol....
    Ha valaha értelmesre patchelik a játékot és eljutunk oda hogy sajátszeró mert értelme is lesz,akkor ez a szar az elsők között lesz ami tiltva lesz SD_ben..:D
  • mmovar
    valóban szép hent!

skynet mivan irigykedsz? :P
  • Prince23
    Már rég meglenne az atom :S tán kétszer is neki.
  • Skynet
    Ez szép? Ez inkább hatalmasan szánamas kategória,hagyján hogy semmi tudást nem igényel,célozni sem nagyon kell demégcsak túlsem melegszik,hagyhúzza a paraszt a "ravaszt"....
  • pisztácia
    szép dara.
  • Prince23
    Hát jah, arra kíváncsi lennék azért
  • Csokis
  • Gabe18
    Szerintem azt kéne tudni hányan regisztrálták a játékot a Steam profiljukba, és máris meglenne hány darabot adtak el.
  • Fpocok
    De az ilyen adatokba nem számít bele, amit steamen töltöttek le, csak amit boltban vettek és regelték steambe.
  • Prince23
    De a vásárlás módja akkor is kétféle lehet :D
  • Newfronter
    Reméljük soha nem lesz warezos multi, és akkor talán a pc eladás is beindul...
  • Fpocok
    STEAMről csak digitálisan lehet megvenni.
    Az, hogy STEAM be kell regelni... attól még nem lesz STEAMes a bolti.
  • Gabe18
    Gondolom a pc-s eladásoknak betettek az első hírek a laggolós multiról, és az optimalizálatlan futásról.
    Lesz ez még jobb is, de hát olyan mindegy a konzolos számok közelébe nyilván nem fog érni, ezt lehetett tudni.
  • Prince23
    Kétféleképpen lehet beszerezni a cuccot Steamen:

- Dobozos, ami a boltban van
    - és a Steam áruházon keresztül, ergó digitális letöltés.

legalábbis a profilnál így jegyzi be hivatalosan a steam a saját játékaidat. Persze amennyiben igénybe veszed a dobozos verziót, és a "megfoghatatlan és összetörhetetlen" verzát :D
  • Prince23
    MW2-őt tudomásom szerint azért elérte a 5%-ot PC-n, még az első héten.... aztán 7-10% lett jelenleg. ?
  • Fpocok
    ???
  • TDC Geronimo
    Semmi meglepő nincs benne
  • Prince23
    Ez csak dobozos, ami persze steames is.
  • Fpocok
    Ebben nincs benne a STEAM eladások meg az egyéb letőltös eladások.
  • Lunki88
    Na ezek után ráfoghatják hogy látjátok ezért nincs optimalizálva a játék, mert nem veszitek. :D
  • Prince23
    PC-re csak 2% fogyott, angol eladási sikerek :S
  • elitehun
    Én már nem járok tékába. Illetve csak ritkán mert ami itt volt közel megszűnt és vmi szalon lett belőle