11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#5774 a további 2 zombismap akkor nyilik ki ha megvn a küldetés? -
#5773 Download drivers alatt ott lesz hogy "Beta and Archived drivers". Ott megtalálod a régebbieket is. -
#5772 #5767 ???????????,,
-
Gabe18 #5771 Egészen nevetséges... -
#5770 Aha szerinted a vietkongok 68-ban foszforeszkáltak -
#5769 Azzal van csak gond, h nem melegszik túl. Amúgy mi lenne ezzel a gond? Két rakétát kéne rálőni azt kész. Ahogy írta Beast, ha ennyi eszük nincs akkor ennyi.
Nekem pl van egy class, ahol van rakétavető, ma is volt h jött egy ilyen hentelés, váltottam lelőttem, és ennyi. -
#5768 Igen mert az tényleg a srác hibája hogy be van jelölve pirossal...
Akkor sokkal jobb lenne ha nem lenne bejelölve? Mindenki csak lőne vaktában.
Sztem előbb gondolkozz aztán irj
-
#5767 PLS help?
Frissítettem az Nvidia Driverem ERRE
Version:
260.99 WHQL azota akadok ujra!
Van lehetöség régebbi Driver valahonnan leszedni!thX ELÖRE
(kari GTX260 896mb) -
#5766 Ott a pont -
#5765 Talán azért mert be van jelölve pirossal hova hova lőjön ,de biztos pro a srác. -
#5764 szánalmas, hogy egy ketten CS-t akarnak csinálni cod-ból. nem is értem. mért nem álltok neki és tanultok bele a szakmába és olyan fps- játékot csináltok amit ti szerettek. ez olyan mint az autóipar akinek nem jön tetszik suzuki az nem azt vesz és nem sír a közösség előtt, hogy ez mért nincs az mért nincs meg ha majd lesz benne merci motor akkor jó lesz... biztos van olyan játék ami olyan színvonalú ami nektek tetszik mért nem azzal játszotok! -
#5763 Már miért lenne szánalom? Csak 2 rakéta lett volna hogy eltakarítsák a helikoptert. Ha nem képesek ennyire akkor megérdemlik amit kapnak. -
#5762 Tök király amúgy ,itt nincs gond a hitbox-al, fél méterrel mellé lőhetsz a csávesznek és akkor is meghal. -
#5761 Miért ti inkább nem használnátok ha véletlen összejönne egy ilyen? :D -
#5760 #5750 -
#5759 Szánalom -
#5758 realityi -
#5757 minden tudását be kellett vetnie, hogy folyamatosan nyomva tartsa a tűzgombot...omg... -
#5756 Erre? Lol....
Ha valaha értelmesre patchelik a játékot és eljutunk oda hogy sajátszeró mert értelme is lesz,akkor ez a szar az elsők között lesz ami tiltva lesz SD_ben..:D -
#5755 valóban szép hent!
skynet mivan irigykedsz? :P -
#5754 Már rég meglenne az atom :S tán kétszer is neki. -
#5753 Ez szép? Ez inkább hatalmasan szánamas kategória,hagyján hogy semmi tudást nem igényel,célozni sem nagyon kell demégcsak túlsem melegszik,hagyhúzza a paraszt a "ravaszt".... -
#5752 szép dara. -
#5751 Hát jah, arra kíváncsi lennék azért -
Csokis #5750 -
Gabe18 #5749 Szerintem azt kéne tudni hányan regisztrálták a játékot a Steam profiljukba, és máris meglenne hány darabot adtak el. -
#5748 De az ilyen adatokba nem számít bele, amit steamen töltöttek le, csak amit boltban vettek és regelték steambe. -
#5747 De a vásárlás módja akkor is kétféle lehet :D -
Newfronter #5746 Reméljük soha nem lesz warezos multi, és akkor talán a pc eladás is beindul... -
#5745 STEAMről csak digitálisan lehet megvenni.
Az, hogy STEAM be kell regelni... attól még nem lesz STEAMes a bolti. -
Gabe18 #5744 Gondolom a pc-s eladásoknak betettek az első hírek a laggolós multiról, és az optimalizálatlan futásról.
Lesz ez még jobb is, de hát olyan mindegy a konzolos számok közelébe nyilván nem fog érni, ezt lehetett tudni. -
#5743 Kétféleképpen lehet beszerezni a cuccot Steamen:
- Dobozos, ami a boltban van
- és a Steam áruházon keresztül, ergó digitális letöltés.
legalábbis a profilnál így jegyzi be hivatalosan a steam a saját játékaidat. Persze amennyiben igénybe veszed a dobozos verziót, és a "megfoghatatlan és összetörhetetlen" verzát :D -
#5742 MW2-őt tudomásom szerint azért elérte a 5%-ot PC-n, még az első héten.... aztán 7-10% lett jelenleg. ? -
#5741 ??? -
#5740 Semmi meglepő nincs benne -
#5739 Ez csak dobozos, ami persze steames is. -
#5738 Ebben nincs benne a STEAM eladások meg az egyéb letőltös eladások. -
#5737 Na ezek után ráfoghatják hogy látjátok ezért nincs optimalizálva a játék, mert nem veszitek. :D -
#5736 PC-re csak 2% fogyott, angol eladási sikerek :S -
#5735 Én már nem járok tékába. Illetve csak ritkán mert ami itt volt közel megszűnt és vmi szalon lett belőle