11248
  • Különc
    Igen, nekem volt, írtam alább, bár lehet nekem más jellegű, mert nekem csak néha jön elő
  • Gabe18
    Na nekem a Theater-be megjött egy csomó pályavideó.
    Úgyhogy dolgoznak ezek, csak módjával...
  • Fpocok
    Szerintem lassan elkerülhetetlen lesz újraraknod a windowst.
  • gömbgiliszta
    "Igen én azt birom amikor a DVD elején van az a kisfilm hogy: Ugye nem lopnál el egy táskát, egy autót, egy DVD-t.
    XD
    Az vicces hogy a warez-t egy autólopáshoz hasonlítja "

Igen, és ezt végig kell nézned, amikor elmész a tékába és KIKÖLCSÖNZÖL egy filmet!

röhej...
  • roland2293
    Szép jó napot mindenkinek! Kérdeztem már de még mindig csak én szenvedek ezzel a ship console erroral ? ha valakinek voltmár ien és megtudta csinálni az létszíves segítsen! Köszönöm
  • Kisbuddha
    kössz
  • Bucsek
    Azért, nem jelent semmit, ha tudják a jelszavad, aki kicsit is törődik a STEAM accountjával, akkor megcsinálja az email verifyolást, vagy hogy irják :D
    ez alapján az EMAIL cimed az, ami számit, onnan kérhetsz új jelszót.
    Mellesleg én szeretem szivatni az ilyen majmokat, akik megtalálnak, hogy kölcsönkérnek acountot war-ra, meg blabla :D
  • csuszi
    hihetetlen azért milyen emberek vannak nem?
  • trident
    Bekapcsolva a megjelenő képkockákat szinkronizálja, megakadályozza, hogy "töredezzen" a kép. Például.
    Bekapcsolva nem jelenít meg több képkockát, mint a monitorod frissítése, magyarán a maximális fps-d = monitorod frissítése.

Ha kikapcsolod, csak akkor "nyersz" vele fps-t, ha a vga-d több képkockát tud megjeleníteni mint a monitorod frissítése.
  • Fpocok
    Most szerintem kérdezd meg még 3szor... de előtte olvass vissza, mit írtam rá.
  • Kisbuddha
    Sync Every Frame
    kikapcsolása mennyi plusz FPS-t jelenthet , illetve pontosan ez a funkció mire jó?
  • Gabe18
    Nem valószínű.
  • JaSoN HuNTeR #5722
    olyan törtszerverek mint a COD2be olyanok lesznek itt ebben?
  • BUKSAGe
    ELADÓ
    még mindig ez a fostákolmány, 7500 forint, Pesten akár személyesen is átvehető, nem banolt acc, stb...
    PM if ur interested
  • csuszi
    visszatért a jó kis lagg...
  • tommygear
    combat record
  • greendoki
    és a player cardban hol?
  • csuszi
    player card. még az is ott van mivel öltél, mi által haltál, hol találod el, leaderboard meg minden jóság, tiszta sportstatisztika.
  • greendoki
    hali

hogy lehet megnézni ha egyáltalán meglehet h összesen mennyit öltem és hányszor haltam meg?
  • pisztácia
    Amúgy ki milyen fegyvert használ a multiban, és perket??
  • Fpocok
    Szvsz a kinect egy szar. Csak bohóckodásra jó. Komolyan nem lehet rajta játszani, egyrészt a "delay" miatt... másrészt még rengeteg hiba van benne... akkor már inkább Wii2.
  • Fpocok
    Semennyivel nem ad többet. Csak annyit csinál, hogy nem korlátozza le az fps számodat. Ha amúgy sem lenne több, mint amire korlátozva van, akkor meg sem érzed.
  • Sforzan
    * Kisebb létszámú szerverek is lesznek a jövőben? Például 18 játékossal az FFA teljesen káosz.
    o Lesznek 12 fős szerverek.

Már azt hittem, hogy ez csak engem zavar... A jelek szerint itt tényleg jobb lesz a support, mint a MW2-nél.
  • lolSL
    codban sose lehetett.
    quakelive.com - itt lehet
  • Sforzan
    Azért az elég szomorú lenne, ha 5 fő alatt nem lehetne értelmesen együtt játszani a haverokkal.
  • Sforzan
    Kb. hasonló a problémám.

Nem vitatom, hogy a szerver megoldás sokak álma volt, csak az nem fér a fejembe, hogy miért nem lehetett meghagyni, vagy újraalkotni a matchmaking rendszert. Bár mintha lenne egy Ranked Game (?) menüpont, ha jól sejtem ez egyfajta quick game lehet. Na, ha ezt kiegészítenék egy game mód választással és hozzá csapnának egy invite opciót teljes lenne a boldogság.

• pisztácia
    Hát FAMAS fegyverrel nyomom, és RDS van rajta. Akkor lehet azért nem látom. na mind1. Kár h csak 4 karakter:(
  • darki81
    Ha berakok servert a favoritba miért nincs ott?
  • darki81
    az oldalába van karcolva, de biztos nemlátszik a szkóptól
  • bigapó
    A teleport és a többi az megvan, csak abból gondoltam, hogy van más is, mert néha teleportálás után nem egyből kerülünk vissza ugye, hanem egy szobába először. Azt pl még nem próbáltam, hogy az összes csapda aktíválva van, akkor történik-e valami vajon ? Nekem eddig 10 kör a rekordom, még nem játszottam ilyet, ahhoz képest jó, nem? :)
  • Kisbuddha
    Üdvözlöm a kedves fórumzókat olyan kérdésem lenne, hogy a
    Sync Every Frame
    kikapcsolása mennyi plusz FPS-t jelenthet , illetve pontosan ez a funkció mire jó?
  • Zomil
    Láttál te fps-t kinect-re? Ha láttál volna nem mondanál ilyeneket :D
  • Stefling
    Belegondoltatok már, midrurva lenne, ha a cod mondjuk kövi részét X360 Kinect-re megcsinálnák? :D Mivel az újjak hajlítását is érzékeli, sőt mindent, nagyon durva lenne, mindenkit mozgásra késztetne, de azért is hasznos lenne, mert elfáradna az ember egy idő után ugye, és nem ösztönözné az embert folytonos kockulásra :D Tehát hátrányát nem igazán látnám.
  • pisztácia
    Csak 4 karakter lehet? És a fegyveren hol jelenik meg, mert én nem láttam:S
  • pisztácia
    Hopp, akkor elnézést, pedig visszamentem de nem láttam választ rá:( sry
  • mmovar
    és ha visszaolvasol akkor kaptál is rá választ! (klán tag-et tudod rákarcolni)
  • pisztácia
    "a héten ki szeretnének adni egy javítást, amely jócskán megdobja az FPS számot, mivel optimalizáltabb lesz a motor."
    JEJEJEEEEEEEE
  • pisztácia
    Üdv!
    Tegnap kérdeztem, de nem kaptam választ. nyilván mert nem tudta senki rá a választ, de megkérdem újra...hátha:)
    Lehet valahogy írni a fegyverekre? mert ugye a borítón is ott a Sally, meg a videóban amibe Kobe Bryant is benne van, ott is vannak írások a fegyvereken.
    Köszi.
  • Sheltem
    Talán előbb meg kéne ismerni a mapokat.
  • lolSL
    lehet konzolt venni és "partyzni"
    pcn ha együtt akartok játszani ne publicon bohóckodjatok hanem irány qnet és keressetek enemyt (meg 2 társat előbb)