Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pisztácia
Akkor azt viszont köszi, hogy mondtad.

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Synchronous
loál

http://images.4fuckr.com/9ffd1027a3a2/b/d/7/5/0/bd750a1141.jpg

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

lolSL
maxpackets és snaps beállítás ettõl függetlenül fontos a rendes játékhoz, azt nyugodtan írja be mindenki.

DarkSector
az irták hogy sok a lagg.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

pisztácia
Én személy szerint nem nyúlok hozzá megvárom, míg õk javítják ki.

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

tommygear
nem a szerverekkel van a baj de ezt már kitárgyaltuk
pisztácia
A CoDBlackOpsNews nem csak cikkeket tud ontani magából, az egyik post ugyan is egy kis segítség lehet azoknak, akiknek kevés fps-ük van és talán a lag problémát is segíthet megoldani.
Nézzük elõször a lag probléma megoldását, amíg a Treyarch nem javítja ki.

Indítsd a Steam-et Offline üzemmódban, majd indítsd a Black Ops-ot. Nyissátok meg a feladatkezelõt (ctrl-alt-del) majd a folyamatoknál a Steam prioritását állítsátok normál alattira, a Black Ops-ét pedig normál felettire. Ez nem biztos, hogy mûködni fog, de egy próbát megér.

Az FPS növelésére számtalan metódust lehet alkalmazni, de elõtte, mindenképp frissítsük a DirectX-et és a VGA drivereket. Ezek után jöhetnek a konzolparancsok.

Többmagos processzorral rendelkezõknek: keressétek meg a játék konfigurációs fájlját (Helyi Lemez\Steam\steamapps\common\call of duty black ops\players) majd keressétek meg benne a „seta r_multithreaded_device 0" sort és írjátok át erre: seta r_multithreaded_device 1
Ha már 1-esen van, akkor nem hozzányúlni!

Ugyan ebbe a konfigurációs fájlban az alábbi sorokat keressétek és írjátok át:

* seta cl_maxpackets 100
* seta com_maxfps 125
* seta sv_maxrate 25000
* seta snaps 30
* seta sm_enable 0 - eltünteti az árnyékokat
* seta r_drawDecals 0 - Eltünteti a lövésnyomokat/robbanásnyomokat
* seta r_specular 0

Ezek után indítsuk a játékot és a Grafika Beállítása menüpontban a következõket állítsuk:

* Anti Aliasing = Kikapcs
* Vertical Sync = Kikapcs (ha az fps értéked kevesebb, mint a monitorod frissítési rátája (pl.: 60fps/80Hz) érdemes bekapcsolni)
* Model detail - low/medium (A Modern Warfare 2-vel jött egy új „Texture Stream" technológia mely élethûvé teszi a textúrákat, de ez a Multiplayerben nem olyan fontos)

Ezek a parancsok és beállítások a Singleplayerben is mûködnek.
Reméljük pár játékosnak sikerült megoldani a problémát.

Kérünk mindenkit, ha van további információja, az legyen szíves a kommentekben jelezni.

A forrás

Tatyla
féláron átveszem :)

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

DarkSector
pontossan ahogy írod
mert a szerverek nem birják a launcsot még nem kellene pánikolni

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Synchronous
Má megvettem <#nemtudom>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Prince23
aha, mert lagol meg akad ne vegyük meg.

korai még ezt mondani.

adjunk neki egy hetet, de akkor meg ugye 16.000 ft lesz :D:D:DD

Nehogy megvegyétek!
Rage47
add nekem
soo277
Már bánom ,hogy pénzt adtam ki ezért a szarért!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

pisztácia
Köszi.

vizsont nekem nem szaggat,nem laggol nem csörög nem zörög.. semmi gondom nincs ilyen téren<#nemtudom>

Kly
Fasza, 651 olvasatlan üzi, de az utóbbi pár posztot olvasva kapásból választ kaptam a kérdésemre. Nekem is szaggat ez a ****** még minimum grafikán is, bár reméltem, hogy mára megszûnik/enyhül egy kicsit, de úgy tûnik ******* se javult.

Scientia potentia est.

mflex
Tudom én, hogy erõs gép az is, csak írtátok, hogy durva konfigokon is szarakszik :)

What about the forests?

Rage47
akkor írd oda, hogy FPS lag
tommygear
jó akkor úgy írom SZAGGATÁS am fps lagról biztos nem hallotál még
mflex
<#nevetes1>

What about the forests?

Rage47
igen, biztos szerencséje van ilyen szar géppel xD
Prince23
*vagyis lagolni.

de amúgy a sp rész nekem megint szaggat.

Prince23
Majd ha kijön a patch akkor nektek fog szaggatni <#gonosz2>

Rage47
a LAG és a SZAGGATÁS teljesen mást jelent
tommygear
hát az lehet, nem vagytok benne abba a 95%ba akiknek akad :D
Nem nyomd az "F" billentyût, hanem gyorsan nyomkodd!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

mflex
Épp most voltam a szomszédban a havernál, konfig:

Q9550, ati 5870, 8gb ram, 1920X1200 felbontás, minden maxon, tökéletesen megy nála is, akkor szerencsénk van ezek szerint...

What about the forests?

tommygear
min grafon is laggol
lowon is ugyanúgy szaggat<#zavart2>

De ezt nem értem ... mindenki sír hogy laggol , mégis max grafon tolja..

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Hogy lehet akkor magyar szerverekre lépni?

[Acer 5740g][Giga P55M-S2H][i3 530+Xigmatek Balder][MSI 460GTX 768][Kingston 4gb ddr3][TT V3 black][FSP Everest 500W][Asus 242H 24\" TFT][WD caviar black 1TB][G9x][Wave]

tommygear
legtöbb fullos gépen is akad az egész, nem a gépekkel van a baj :S
DeerHunter01
olyan géppel...

\"Errõl van szó!\"

mflex
Gondolom ez azoknak jó, akiknek gyengébb a konfigjuk, nem?
Nálam folyamatos minden, semmi hiba, minden maxon.

What about the forests?

DeerHunter01
legalább ezt az oldalt olvasnád el végig... ott lesz rá a válasz baszki.

\"Errõl van szó!\"

tommygear
alacsonyra, ha magasra teszed jobban dolgoztatja
pisztácia
Köszi,és ha azt leveszem alacsonyra, akkor lesz jó? Nem inkább magasra kéne tenni?

elitehun
Már mondták neki. de a jelek szerint nem vette észre...
Rage47
<#levele>
AkAfinucsi
próbáld azzal amivel késelsz

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

a játékot lehet írányítani xbox 360-as kontrollerrel?
darki81
Az elsõ videjóm <#vigyor1>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Akkor a CoD 1 is szar? Vagy az az IW-s számrendszer szerint páros szám? De ha már így van akkor nézd meg a United Offensive-et. A Treyarch csinálta és sok olyan újítás volt benne, ami a CoD2-ben már nem volt meg, így az visszalépés volt az UO-hoz képes. Gondolok itt a sprintre és a húzható nade-ekre, rangrendszerre például. Az tény és nem vitatom, hogy így kiadni egy CoD-ot az büdösnagy FAIL :S Nekem nem is megy, nemhogy akadna.
tommygear
nálam szerencsére ilyen nincs
Hát próbálok én nyomni mindenféle gombot ennél a rohadt kongos-lövészárkos résznél, de nem tom legyõzni a rámugró kong manuszt. Biztos hogy csak az "F" billentyût kell nyomni? Mert én hiába nyomom azonnal legyõz.
elitehun
ezzel csak az a baj ha nálam lerakom a tálcára nem mindig akar visszajönni
tommygear
nem dolgoztatja annyira a procit a program
pisztácia
Mit befolyásol a pioritás? Mire jó az?