11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#5814 Repülő alattomosságok ellen Ghost Pro-t kell használni, nem? akkor mi a probléma? ez már korábbi részben is megvolt, kell tartani egy anti-aircraft class-t és kész. -
#5813 Ja és az volt a gáz hogy nekem egy magyar próbálta ellopni -
csuripi #5812 Megelőztél.
Most akartam beírni én is ugyanezt, még jó, hogy visszaolvastam.
Nekem is már 3 haveréról írtak, csak nem értem akiéről ma írtak 30 éves múlt, és bedől ilyeneknek.
Hát a kutyát nem érdekli, hogy mit irogatnak rólam valami fórumon, föleg, hogy az url .ru végződésű.
Így kezdi: van itt?, hát ez biztos nem magyar, meg köszönéssel kéne kezdeni.
Elkűldtem én is a tolvaj qrva anyjába, csak az a baj, hogy nem érti.
-
A közigazgatási hatósági eljárás általános szabályairól szóló 2008. évi CXL. törvény 80. § (1) bekezdés a.) pontja alapján hirdetmény útján történő közlés érdekében tájékoztatom Önöket, hogy a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, 21000/00071313/11/2010 ált. számon közigazgatási hatósági eljárást folytat minden SG felhasználó ellen, amiért nem wallhackeznek és nem laggol játék közben a Black ops novemberi megjelenése óta. -
#5810 Azért az a 360 nem volt rossz :D -
#5809 FAILSCOPE
-
#5808 Ja nekem is egyik haveromnak ellopták. Ő azzal jött hogy van egy program amitől nem fog laggolni a BO. Csak be kell írni a steam felhasználónevet meg jelszót. Aztán kicsit szivattam meg kérdezgetem stb. Elég vicces volt -
#5807 Csak a second chanse pro-val tudod visszahozni. És ha senki se hozza vissza akkor meghal -
Csavez #5806 Sajna felmentek páran rá,de az még nem is gond,de faszán beirták oda az email cimüket,meg a jelszavukat. -
#5805 Ahhoz kell a pro változata. Addig nem tudják felkelteni. -
#5804 ilyen linket hogy a francba lehet beszivni... :D -
Zoliz #5803 Biztos a II. VH-ban is tömeggyilkos volt az ipse. Jól gyilkol -
#5802 -
#5801 omg -
#5800 kaphatsz érte xp-t meg cod pontokat ennyi -
Csavez #5799 Bassz!
Megint beprobálkoztak acc tolvajok!!!!
Csomo spanomat átbaszták!!!!
Vigyázzatok!
Idézet!
"Soha ne mondd meg a jelszavadat senkinek.
Laloking HUN: van itt?
Csavez: cs
Csavez: mi a p?
Laloking HUN: latod wat irni rolad a forumon?
Csavez: hm?
Laloking HUN: http://steamcominty.h1.ru/ es jelentkezzen be es menj
offtop
Csavez: ezt mi a fas.?
Laloking HUN: igen
Csavez: jol vagy?
Csavez: mi a fasz neked is lenyulták az accodat???
Laloking HUN most Offline.
1 perc mulva megint!!!!
"Soha ne mondd meg a jelszavadat senkinek.
^0GunJ^1@^0ck(^1H^7u^2n^0): van itt?
Csavez: a jo kurva anyád az!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csavez: POLICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
^0GunJ^1@^0ck(^1H^7u^2n^0) most Offline.
" -
#5798 Ezek a szerződések mire jók amúgy? lehet állítani a profilba... több fizut kapunk gondolom. de valami érdemleges esetleg -
Gabe18 #5797 Legjobb hogy ha behozod a kisautót, és amíg irányítod megölnek, attól még a kisautót tovább tudod irányítani. Csak mikor végeztél vele, akkor látod hogy ott heversz meghalva... -
#5796 nem hal meg. ez egy újítás az mw2-höz képest.
vissza lehet hozni a bajtársat a játékba, mint mw2-ben a spec ops-ban -
#5795 Nem -
#5794 ez csak akkor működik, ha a segítőnek is a perk van berakva, nem? -
#5793 Vagy direkt nem segítenek mert a second chance idegesítő.
Meg amúgy is mi értelme, mert így is úgyis meghalsz -
#5792 Egy kis infó hátha valakinek új, a second chance perk-es csapattársad ha lelövik és nem hal meg azonnal egy revive felirat jelenik meg és ha a 'use' gombot nyomod visszahozod a játékba. Én úgy látom a játékosok 98%a nem tudja ezt, rendszeresen ott állnak mellettem és ba*nak segíteni. -
#5791 Az első bugot én is észrevettem a másik meg hogy player card-nál amikor az emblem-nél mozgatod a dolgokat és elmented akkor hajlandó arrébb tenni. Pl nekem egy koponya van és a szeme összetett beállítom elmentem és sokkal arrébb van -
#5790 na az lehet azt nem figyeltem -
#5789 2. nem azért mert lelövik? ilyenkor kiesik belöle :) -
#5788 na ez a killstreak nem kéne bele egyáltalán, kilő respawn és megint kilő megmozdulni nem lehet ha ez ott van a pályán -
#5787 2 undorító bugot felfedeztem:
az egyik hogy jön a napalm támadás elbújok egy házban és ott is meghalok tőle
a másik meg hogy kérem a care package-t és kibassza a picsába a pályáról ahova nem lehet kimenni érte szal nem oda teszi ahova a jelzőfüstöt dobom -
#5786 Lol
Am most nekem a legjobb pingű szervernek is 200-as pingje volt -
#5785 -
#5784 Lassan az a meno es felisten kiraly aki megnyom egy gombot es 100 ember egybol megdoglik a palyan. -
#5783 Hogy lőttek át a falon? Vmi hack-el vagy nem? Mert ha hack nélkül akkor nem tom mi a gond vele -
#5782 ha valami frissítés kijön pls jelezzétek hatalmas nagy betűkkel :D:D:D:D:D:D
remélem kijavítják a hibákat, persze ami csak nekem van jelen :D -
#5781 -
#5780 Bakker én most hagytam abba erről a vitát... -
#5779 Semmi. :D -
#5778 Bejelölve???? Célzás rásegítés is kéne meg kisfaszom?
-
#5777 én egy német serveren az előbb 2x szóltam, hogy falonátlőni nemkóser....
a következő körben kick....
ez lehet jó, de lehet nem jó is..... -
#5776 Ez egy ARCADE játék NEM SZIMULÁCIÓ -
#5775 Köszönöm