11248
  • elitehun
    1. Az 5 a 2.-ik vh.-ban játszódott. Ez utána.
    2. Ha az IW is megcsinálhatja azt Cpt. Price-al hogy ott van a cod 2-ben aztán meg az mw1-2-ben is akkor a treyarch is
  • Prince23
    Ő a mi kis Cpt Priceünk :D
  • 38tibi38
    Amúgy nektek ez egy kicsit nem hasonlít cod 5 höz?:D Nem csak Reznow(mondjuk azt se értem hogy tudott ilyen sokáig élni ha már a cod5 be öreg volt....) meg a viszaemlékezés hanem a Vietnámos pályák.
  • Sforzan
    Legalább scavengerrel nem lehet újratölteni...
  • killerkocka
    Hidd el, én is nagyon örülök neki. :) Viszont a gaymore kárpótol mindenért. Közel láthatatlan. Eddig fokozott figyelem mellett 1-2x vettem csak észre, de legtöbbször későn. xD
  • DeerHunter01
    igen.
  • Barnus
    Hi! Ha üzletben veszek dobozos Black Opsot, azt is be tudom regisztrálni CD-Key alapján ugyanúgy steam-re, és akkor steam-en keresztül letölthető a telepítő a későbbiekben?
  • mmovar
    üdv! tudom ez OFF de azért segítsetek kicsit. vannak azok az oldalak ahol cd kulcsokat lehet venni olcsóbban. egyszer-kétszer jártam ott de most nem találom. egy pár embernek biztos ott hever a FAV-ba küldje már el nekem a linkeket köszönöm!
  • csuszi
    érdekes, én szinte csak azon nem laggolok mint állat.
  • bigapó
    nekem a gépem sem gyenge, lehet ezért nincs gondom. ha így marad is jó, de még lehet rajta javítani persze sok mindent, nekem már most mérföldekkel jobban tetszik a multija, mint az mw2-é, single viszont előbbi volt jobb. nekem legalábbis:)
  • Sforzan
    Egyébként csak én vagyok roppant elégedett azzal, hogy eltűnt minden idők leggusztustalanabb perkje (deathstreak, ha úgy tetszik), a Martyrdom?
    Ezért nagy pirospont a fejlesztőknek.
  • Sforzan
    A sarkkörös pályán, legnehezebb fokozaton bizony elég sokszor elhalálozik...
  • Maxtreme
    Sok vót a ződ mi?
  • Különc
    He?
  • NEOreg3
    :D
  • koschwarz
    ja, arról nem is beszélve, hogy külön nehezítésként még időnként szaggat is :DDD
  • lolSL
    4000?
  • BUKSAGe
    MÉG MINDIG ELADÓ COD:BO ACCOUNT , NEM BANOLT, RÉSZLETEK PM
  • Fpocok
    Délután frissítem.

A többieknek meg... olvassátok már el mi van a banner alá írva, nem csak poénból van ott.
  • M@TriX
    igen-igen, jól megfogalmaztad, akkor jó ha nem csak én "öregszek" :)
    gondoltam rá, hogy visszaveszem, de pont amikor ezt megtettem, akkor meg úgy mentem mint kés a vajban de valszeg csak pont úgy jött ki, ezután visszaraktam, majd még megnézem...
  • Zomil
    Valóban elég durva különbségek vannak szerverek között:
    pl.: nekem jcsr-kgb szerveren a lagometer folyamatosan teli van piros csikokkal, vagyis lagspike-okkal...egy másik német szerveren meg gyönyörü sima a lagometer...
    És ez a gond a jcsr-kgb szerverrel már kb. 7vége ota megvan nekem, és igy nem valami élvezetes a játék :S
  • Különc
    Szerintem ám nem nehéz, az ijesztgetős játékokhoz tudnám hasonlítani, mész, meghalsz... Ahol meghaltál nagyjából tudod mire számíthatsz, mész tovább, újabb halál, pár betöltés után megint tudod hogyan lehet megoldani stb.

Ilyen vonatozással végigvihető a veterán is szerintem, igaz így nem annyira élvezetes, de én szeretem az ilyet (Hudsonös havas pályánál vagyok)
  • kanduhr
    AKi előszőr végigviszi veteránon, az kap egy ajnádék Black Ops kulcsot:)
  • koschwarz
    vazz, én is már levettem hard-ra a veteránt, azon csak értelmetlen kínszenvedés, szinte már egy operation flashpoint-nál is nehezebb :DDDD
  • Prince23
    Ajjaj, ti ott mincsináltok veterán szinten, ahol Vietnamban vagyunk és az ellen újratermelődik ezerrel? :D Most vagyok hardeneden ott, és agyfaszt kapok ott:D Még a domb lerohanása előtt vagyok, ha jól emlékszem :D
  • koschwarz
    én is mindig a legnehezebb fokozaton játszom mindennel, csak ebben az a baj a single-el veteránon, meg még hardon is, hogy olyan iszonyat őrült rohanás az egész, hogy egyszerűen nincs mit "kiélvezni" rajta, egyszerűen mész a "follow" után, és a vörös ködben próbálsz eljutni egyik fedezéktől a másikig. nincs üresjárat, viszont túlzásba estek a készítők a pörgéssel, szerintem. minderre rátesz egy lapáttal, hogy a haverok simán elfutnak az ellenfél mellett, mintha ott sem lenne, viszont az ellenfél meg csak rád lő. MI egyenlő nullával, szkriptelt minden.

lehet hogy én öregszem, de már játszom FPS-ekkel vagy 20 éve, mégis kénytelen voltam a játékélmény kedvéért visszavenni veteránról hardened-re vagy mire, mert egyébként csak vörös köd az egész.
  • Prince23
    Szerintem eddig szart se ér, az csak dísznek van ott, hogy lássuk milyen frankón megoldották trehányék a "jelentés" részt XD
  • lolSL
    nem, a vac automatikus rendszer, nem foglalkoznak felhasználók bejelentésével (nem is lehetne több 100ezer emberrel)
  • Prince23
    Nem úgy értettem, hanem most gépnél vagyok és hamar megtudom nézni.:D
    amúgy úgy kerestem ki, ahogy írtad, úgy is szoktam mindig. de valóban a második szerver német, míg az első brit nemzetiségű volt...
  • frango
    Én ma összeakadtam egy aimbotos h.lyegyerekkel... A jelentés ér valamit?
  • lolSL
    ne quick matchet nyomj.. server browserbe menj német serverekre.
  • Prince23
    Na mondom magamba elindítom, megnézem mi változott.

Első szerevkeresés után bedobott valami iszonyatosan lag szeróra. Megkérdeztem már a szerveren hogy mindenki laggol vagy csak én, és igen mindenki lagollt, very lag válasz jött. Második szerver keresés után elég jó szervert választottam ki, meglepően játszható volt, ritkán akadt be.

Most akkor feltenném a kérdést ilyenkor, hogy a Steam a hibás vagy a szerverek szarok vagy a játék mp része hemzseg a hibáktól. Mostani gyors quickmatch után sztem itt szerver problémák vannak. nem készült fel eléggé rá a Treyarch, hogy jól kiaknázzák ezt a lehetőséget. pedig emlékeztek még az e3 alatt Lamia úr milyem mosolygósan és frappánsan válaszolt arra kérdésre, mely szerint lesz dedikált szerver támogatás. háhhh...:D
  • Zoliz
    Tényleg jó játék, legutóbb a Bad Company 2 tetszett ennyire. A Modern Warfare és az új MOHA nagyon unalmasak voltak single-be, multiban meg nem tudok játszani mert nincs pénzem játékra. 4K-ért megvenneém ennyivel sem menne csődbe a cég. Miértt ilyen drága ez a játék amikor rengetegen megveszik? Miért vágják át az embereket? Szerintem azok tehetnek róla akik megveszik ennyié.
  • M@TriX
    Szeretem kiélvezni maximálisan a játékok SinglePlayer részét is, éppen ezért mindig a legkeményebb fokozaton nyomom végig, hogy legyen kihívás.

De a Veteran a BO-ban valami nagyon durva lett.... (nekem)
    korábbi CoD-okban nem véreztem el ennyiszer... :)

fel kell kötni az alsóneműt rendesen, korábbi FPS-ekben annyira nem használtam a fedezéket de itt anélkül gyorsan el lehet patkolni...
  • Bmx01
    miért nem tudok kiszállni a helikopterből ??
    vietnámi részen mikor lezuhan és víz alatt kéne kinyitni az ajtót, hiába nyomom F-et semmit nem csinál csak rángatja
  • Zomil
    jah és kihagytam a legidegesitöbb dolgot:
    -a kés 3méterröl futás közben simán beadja, közelharcban semmi értelme löni, mert ha lösz tuti te fogsz meghalni...
  • Zomil
    Amugy pár apro észrevétel:
    -iszonyat idegesitö, h ha a shift le van nyomva nem lehet zoom-olni csipával
    -csipák között nem érzek különbséget, és a lentebb linkelt táblázat is ezt mutatja minimális a különbség köztük,és szvsz az egylövetünek kéne a legerösebbnek lennie, közben a táblázat alapján a leggyengébb(nem sebzésre)
    -ak47u sztem tul erös
    -famas-t sztem kicsit gyengiteni kéne
    -claymore-nak kicsit hosszabb aktiválodási idö kéne, mert sd-ben valóban zavaró tud lenni

• exec79
    Gy.I.K : Bluechip : 12 490
  • bigapó
    ja és a statisztikák valami iszonyat jók :)
  • bigapó
    Szerintem kurva jó lett. Ma végre megérkezett a játék, kb 4 órát rá is ültem és eddig mindent visz. Élvezetes, nálam nincsen lagg és akadás vagy legalábbis nem olyan ami zavarna játék közben. Iszonyat nagy meccsek vannak, a játékosok többnyire figyelnek egymásra és a játék céljára, nem csak tdm van mindenhol. Nagyon tetszik a theatre, már csináltam is egy kis videót :)

Eddig minden tekintetben év játéka nálam, végre valami amivel ismét jót lehet játszani :)