Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
de mit kell csinálni? 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bigapó
persze😊 pont tegnap kezdtem Én is, de azon már túl vagyok, ott nemsokára vége a pályának is. melózom, szal muszáj voltam pihenni😊

The Matrix has you...

Punker
na túl jutott valaki a single-ben az ajtó tolás utáni sötétségben?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nálam is laggoltak a Ranked szerverek. Viszont az Unranked, player-ek által létrehozottak NEM. Ez a tapasztalatom eddig.
Call of Duty: Besz Ops <#nyes>

mascarun
Tök jók a fegyverhangok! Szerintem felvehettek volna egy faqlka óvodást hogy felmondják a piu piu-t! Lehet az jobb lett volna! Sok különbség sincs két fegyver hangja között!

ezt a laggra írtam!
Mert vannak hibák a játékban. Olvass visszább vagy cod.hu-t!
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni!

Van steamem ezet éve.. Megvettem a black ops-ot.. Felrakom a játékot; 7 giga.. Eddig semmi baj sincs; de az asztalra folyton kitesz ikonokokat; pontosan négyet.. egy steam; és 3 game....
Miért? nem tud nekem valaki segíteni? Ha törlöm újra felrakja.. :-S
Másik.. miért laggol minden?
teckdeck
Bocs...már késõ van...ezt most benéztem :$ 😄

DarkSector
nem.
csak túl komolyan veszel mindent. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ja én vagyok a hülye biztos. Csak én látom úgy hogy ez ilyen "na én most megmondom a frankót milyen xar ez az egész játék, aki megvette gyorsan adja el (minél elõbb!)" stílusú hozzászólás.

De akkor nem az. Én kérek elnézést. Majd holnap megostorozom magam, hogy egyáltalán ez eszembe jutott.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Zomil
Te meg legközelebb légyszíves olvasd el mire válaszoltam...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
te azt hitted hogy ez komoly?
majd gondolod ezmiatt el fogja adni? lol istenem ne fárassz. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

teckdeck
Zomil legközelebb légyszíves olvass el pár hozzászólást. 😊
A játékban hibák vannak, mindenkinek ilyen sz@r(vannak szerencsések akiknek nem 😄), elvileg dolgoznak rajta és lesz javító patch. 😊

Akkor a #4508-at jól kódoltad pl... Jobban mint a játékban a számokat.

Zomil
Konkrétan nevetséges alacsony fps-t produkál, pedig grafikán alapján nem kéne gondnak lennie...És amellett, h alacsony is az fps néha elkezd swappolni és akkor elöszeretettel lemegy 5-10 fps-re néhány másodpercre...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
nem észosztás, nem megmondom.
kérdeztek milyen kari és válaszoltam ennyi.

teckdeck
jól hangzik... 😄 Procim, meg a ramom az elég jónak mondható, szval még a videókari..és minden király lesz 😄

DarkSector
nm. 😊

Te nem unod már magad?
Ugyanazt csinálod mint múlt évben az MW2 topikban, meg persze nem vetted de osztod itt az észt agyba-fõbe hogy ki mit csináljon...

teckdeck
aham, nagyjából... 😊 köszi szépen 😉

kifli
1920x1080 minden max 4x aa 1x sem akadt ez a játék. Más játékokkal sincs gond 1920x1080-ban 😊
DarkSector
picit surolja a 4870-est. ha így be tudod azonosítani.

DarkSector
küldjétek el e-mail-ben a teh-nek. 😊

teckdeck
Jó videókari az 5770? Most akarok venni, és ezt a karit néztem ki magamnak 😄

DarkSector
jah most a multira gondoltam nem a singlere.

teckdeck
szvsz a COD6 egy jó game... 😊 Nekem bejött nagyon
(persze kivéve az IWNetet 😄 )

kifli
ja szarul fut gyengébb gépeken? :S

Pedig tényleg neincs hûdenagy változás grafban a korábbiakhoz képest, majd nézek valamikor egy fps-t...
DarkSector
q9550-el meg 5770-el semmi. 😄

kifli
mert mi is a gond a pc-s verzióval a konzolossal szemben? Nem olvastam a topikot, nagyobb hibát pedig én nem észleltem. (1-2 alkalommal kicsit sokat kelett várnom hogy a társaim is kövessenek)
DarkSector
jah cod4-et kurvajól összerakták. nekem alap hogy fent legyen a gépemen.
iszonyatsokan mostanában is vásárolják, csakhogy tudjanak klánokba menni, és eredeti szervereken nyomni. cod6 forditva volt mindenki menekült.
itt még rosszabb.

teckdeck
Peace van öcsém...

Ha lenne egy csöpp kis eszed, olvasgatnád a fórumot, mielõtt belöknéd a hülyeségedet...

Azért van 5fps-ed, mert hibák vannak a játékban...

Legközelebb olvass, vagy általános iskola 1.osztályában tanulj meg, ha eddig nem sikerült.. 😉

Zomil
Valóban, ha nem lenne ez az fps probléma vele, nálam is simán verni az mw2-öt, mondjuk igy is veri a saját szerverek miatt 😄
Viszont a cod4 közelében sincs számomra egyelöre

DarkSector
jah vágom technikai gondok.
hát jah szarügy, én minimumon küldtem akkoriban nekem a szaggatás meg minden hétköznapi volt a játékokban nem vettem észre annyira. 😊

lolSL
abba is pont ugyan ilyen egér beakadás volt sokaknak, teljesen random konfigurációkon, és soha nem lett rá megoldás. nekem elõzõ gépemen szar volt, ezen meg jó vmiért.
ott vmi olyan oka volt hogy már túl jól futott a game az újabb gépeken és összeszarta magát az engine a konzolos fölötti fps értékeknél, vsync meg az istenért se ment vele rendesen, meg az idióta liveos launcher miatt az fps limitert se tudtam beállítani

DarkSector
halo 2 az zsir volt. mi bajod volt vele? 😊
meg az elsõ rész is király.

DarkSector
miért szégyen ez?
mit számít ez?
adjátok el a cod7-et, és majd vesztek más játékot az árából. (tudom könnyen beszélek de minnél elõbb annál jobb)

nem kell törõdni a játékkal, tehyard, most megmutatta, hogy fikát sem ér.

cod sorozat IW nélkül meghal, faszák az ötletek csak a sok programozási tapasztalatlanság.

lolSL
bár ilyen már a halo2-vel is volt csak az senkit se érdekelt 😄

lolSL
van nagyobb szégyen a gaming történelemben mint ez hogy konzolon jobb egy fps? :/

DarkSector
jah csak mondom.
konzolon megvan a ha.

lolSL
ha

Rage47
elsõ normális review a játékról
DarkSector
olvasd is el.
a multit nem értékelte, azt írja ha a multit stabilizálják, +2-3 pont, vagyis igazából az 8-9/10

TDC Geronimo
"I honestly, truly wish I could say more in Black Ops' favor. This is the first Call of Duty in which Treyarch has stepped out of the shadow of Infinity Ward, but the triumph has been ruined by an unbearable PC port, and this is coming from a game that had promised to do much more for PC gamers than Modern Warfare 2 did. Since we currently lack a 360 or PS3 version of the game at the time of writing, I can't say how much better they are, but this version is a disaster. " <#eljen>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Rage47
én 2/10-et adnék a pc-sre😄
lolSL
végre egy pc-s értékelés,
ilyen állapotban tényleg nem érdemel többet

Rage47
destructoid
6/10
http://www.destructoid.com/review-call-of-duty-black-ops-186908.phtml
DarkSector
vagy a varezt.
talán lenne 1millio

DarkSector
pc-re 100ezren. XD