11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
wednes #5894 De hát nem érted, ezzel rontja a támadók játékát, mert a végén még csapatban kéne játszani. :D -
busman1 #5893 "De ez azért jobb, mint mikor MW2-ben jöttek a warezos cheater gyerekek és nem tudtál csinálni semmit, neked kellett kilépni, ha normálisan akartál játszani."
Na na, az lehet hogy jönnek csiterek, de warezosok azok nem. Ők ugyan is nem tudnak játszani az IW-n, csak az alteren. Nem kell csesztetni őket ok nélkül. -
kanduhr #5892 Pedig HQ-nál szinte kötelező a camp, különben, hogy a francba védenéd a rádiót?:D -
#5891 Ezt a hozzáállást hagyjuk meg a nagypofájú nyugatiaknak és a szlovákoknak -
Bugge #5890 Ez sajnos így van. De attól, hogy egy helyen idióta volt az admin és nem tudja mi a játék lényege, azért a többin nem biztos :) Legalábbis én nem ezt tapasztaltam.
De ez azért jobb, mint mikor MW2-ben jöttek a warezos cheater gyerekek és nem tudtál csinálni semmit, neked kellett kilépni, ha normálisan akartál játszani.
Én egyébként úgy jártam, hogy ki volt írva a szerverre, hogy csak angol vagy német beszéd engedélyezett. Ezzel nem is volt gond, angolul beszéltem velük. Aztán jött egy Máté Péter nevű ember. Na beköszöntem neki egy dal idézettel, amit díjjazott is, de kb 1 perc múlva repültem, hogy csak angol vagy német szöveg. Na ez diszkrimináció :D De sebaj.
Majd kiírom én is, hogy csak magyarul lehet beszélni. Aki nem az repül :) -
Kisbuddha #5889 HQ-n beállok védeni de még az se hogy egy helyben hanem körbe járogattam a pontot , kamerát leállítva láttam hogy mikor jönnek. Egyedül védem a full csapat ellen , mikor már 2 szer bedaráltam őket , jön a kick a szerverről a következő üzenettel.
Camper
korrektségből 0. Ez quva nagy hátránya a dedikált szervereknek. Admin nem bírja elviselni hogy jobb vagy akkor dob ki amikor akar. Szánalmas.
OFF: az FPS megjavult. E6550 csere Q8200-re és lényegesen jobb a dolog. De elég vicc hogy milyen gép kell ennek a gamenek. Viszont az MW2 hez képest grafikailag nincs akkora különbség ennek a javára, hogy ennyivel kottásabb gép kelljen neki.
Mindenesetre egy kis vélemény az MW2 hez mérve:
+ jobb mapok
+ több lehetőség
+ fegyver balance
- gépigény
- szánalmas adminok
kb ennyi :B -
#5888 Mivel unrankeden bármit le lehet tiltani, így a tippem az, hogy igen, lesz. -
#5887 Végre tudtam nyomni a zombi modot és több helyiségbe il. a szabadba is kitudtunk végre menni, de ott is elég keményen jönneka zombik, sztem kicsit gáz, hogy hiába lövöm fejbe, nem történik semmi, csak sokadik lövésre :S Amúgy nem lenne rossz, de azért vannak benne érdekes dolgok, pl a zombi kutyák, vagy mik akarnak azok lenni xD Meg oda nem árt egy golyószóró vagy nem is tudom mi, mert ez így elég nehéz, hogy már az első "pályán" van hogy vége. -
#5886 Lehet, de annyit röhögtem már rajta...:D -
#5885 lessz majd warmod a játékban? -
Syntech #5884 hudenagyok... -
#5883 szerintem bug, hogy attól robban a verda :D -
#5882 :D jó videók, de az utolsót nem értem:D
De amikor Dragunovval egy golyóval 4 embert ölt meg...hát....:D -
Sforzan #5881 Lejjebb irkáltattok a Napalmos bugról. Engem eddig egyszer sütöttek meg házban, de az fa (vagy bambusz) tákolmány volt. Lehet, hogy számít az épület típusa és csak a "rendes" kő vagy beton kecók védenek a Napalm ellen? -
Sforzan #5880 Na, tegnap este megvolt az első hackelt szerverem. Beléptem és ép vége lett a meccsnek. Kezdődik az új, majd kb. 40 másodperc után vége és az ellen győzött 11900(!) 6800 eredménnyel. Az emberkék meg üzengettek, hogy "kurva oroszok". Ugyanezen a szerveren vasárnap még semmi gond nem volt. -
#5879 -
Newfronter #5878 Jó hír:
pcdev:
"We deployed a server patch to address rankup exploits and some other cheating. Ranked servers have been restarted." -
#5877 Hát szerintem az vetődés... legalábbis nekem annak tűnik.
Amúgy ja... sprintelsz és hirtelen megnyomod a fekvés gombot. -
Rated #5876 Vetődni nemhiszem, csúszni lehet, a Sprint + Fekvés kombóval. -
Bugge #5875 Hogy lehet vetődni a játékban? Van arra külön gomb? vagy valami kombináció? -
Lbaxta #5874 weapon charts,megmiegymás.... -
Gabe18 #5873 Következő videómnak a "Gránát halálos érintése" művészcímet adtam, melyben a Second Chance-os ellenfelet "agyonvágja" a gránát...
Először belső nézetből, aztán kívülről látható a jeles esemény.
Katt... -
#5872 Érdekes a video...ugyanis ilyen mértékü quickscope-ot nekem sose ad be, ö meg már zoomolás közben lö szinte... -
#5871 nagyon nagy videók :D -
#5870 Akkor rosszul írtam. Úgy értettem, hogy az "ingame-render"-eléssel. Tehát a beépítettben. A sima renderelést vágom vdubbal, vegassal stb. -
#5869 Fraps
Rer HH movie converter
Xilisoft Movie maker -
#5868 Kössz. Bár ezt pont ismerem. Innen és a hivatalos fórumról szoktam infókat ninjázni :) -
#5867 Éppen most találtam ezt az oldalt, sok mindent megbeszélnek rajta, talán Te is találsz megoldást.
BO Forum -
#5866 Valaki nem tud valami jó leírást, hogy lehet jó minőségben renderelni ingame? Mert nekem csak ilyen kakiba csinálja :S -
#5865 azt irtátok, hogy nehéz kilőni. mindegy, remélem holnap már meg tudom kukkolni ezt a fránya multit. -
BAk3R #5864 hm, én feltettem a patch-t és azóta laggol, mint állat. kitöröltem a config fájlt, de utána sem jó. -
#5863 Nálam most a multi ugy lagol mint atom :S pont mint nov 9-10 -
#5862 Nem tudom volt e már ez a videó.. mindenesetre a cséseknek a Clayman név mondhat valamit :D
-
#5861 Ki kell lőni, ennyi. -
#5860 Hát nemtom, de ezekből úgy tűnik megvan mit fognak javítani a következő patch-ben, úgy, mint anno az 1887 esetében :) egész pontosan csökkentik a hatóerejét a kiskocsinak, bár lehet csak nekem tűnik erősnek. -
Newfronter #5859 Akinek még laggol, akadozik a játék az törölje ebben a mappában a "config_mp.cfg" nevű fájlt. -->call of duty black ops\players\
Ezek után újra be kell állítani mindent a játékban, de sokaknak ez megoldotta a laggolást, akadást. Hogy miért? Valószínű az első patch máshogy írhatja, olvashatja ezt a fájlt, és innen adódhat a probléma.
Steam fórumon olvastam ezt, szóval ez még egy remény akinek gondja van a játékkal.
A törölt fájlt a játék újra létrehozza automatikusan, nem lesz baj. -
#5858 Na most csinálok egy olyat, hogy 1280 1024 helyett csak 1280 960ban játszok ablakban. Így megoldódik az alt tab is :D -
#5857 Szép neked, nekem meg ilyen szar, na majd dolgozok rajta :D -
csuripi #5856 Újabb havernak lopták el az acc-ját, 2 perccel később szóltam neki, a fia már belépett a linkre.
1 órája próbál jelszót módosítani, de nem megy neki. Mondjuk gyorsan törőlte az összes ismerőst, mert már próbálkoztak az Ő nevében is. -
#5855 Először felvettem részeket és csináltam pár segmentet, utána lejátszottam egybe és közbe fraps.