Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
érdeklõdni(email) itt: [email protected]
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
én 2000ft-ért veszek egyet ha valaki eladná. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
The Matrix has you...
\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died
plusz mindenki +speeddel rohangál, teljesen nevetséges...
Per Aspera Ad Inferi.
A zombi móddal mi a retek van már? Sosem fog mûködni? :S
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
AZ milyen már h a monitorra felrajzolja a célkeresztet... a sok gy.kér kis vérkocka most legalább megtanulja mi is egy mesterlövész feladata és értelme... 😄
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
fasz ki van már, hogy lehet így összecsapni egy játékot, most meg fagyogat.
A cod történetében ez a leginstabilabb rész.
szakadjanak meg most már.
MW2-ben én is alkalmaztam a QS technikát, de ennek ellenére örülök h kivették.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Az a lényege h összevissza megrángatja a célkeresztet mikor bezoomolsz...
erre nem tok mit mondani
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
- GameServers.com continues to improve official server distribution in various worldwide regions
Sztem teljesen hülyeség volt kivenni a quickscope lehetöségét, ez egy nagy minusz pont nálam, mert szeretek csipázni, de igy elég gagyi...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
MJ rulz Pink Team The Only One
The Matrix has you...
Megígérem be is fejezem.
De nem a játékot szapulom....imádom, szeretem a cod -ot.
Ja és minden COD -om és más játékom eredeti, felnõtt fejjel még a régi játékokat is megvettem eredetiben. (IGI2, Raven Shied stb.)
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
"Akinek egy falbenyomós pont után fekete lesz a képernyõ és csak a checkpoint látszik.
Restart level és amikor eljutsz a fal benyomásáig ne hosszan nyomd az F betût ahogy eddig kellett hanem püföld (nyomogasd) amilyen gyorsan csak tudod. Kettõnknek ez már segített.
Akinek az a gondja hogy elölrõl kezd mindig kezdeni.
Belépsz a játékba. Bemész campaign be.I még csak a NEW GAME felirat van. Nyomsz egy esc gombot vissza a campaign be és lõn ott a RESUME GAME felirat.
Aki zombizna esetleg annak itt a megoldás hogy tud mind 3 om mapon játszani
az adja hozzá a cfg-hez ezt:
bind K "map zombie_theater"
bind P "map zombie_pentagon"
Így a fõmenübe ha megnyomod a K-t akkor a Kino Der Toten pályát tölti be(ez a II. VH-s), ha a P-t akkor meg a "FIVE"(pentagon) pályát(a Kennedys). egyszerûen a menüben kell meg nyomni ezt a 2 betût "k" vagy "p" és már is mehet a zombi mód szívesen a segítséget !!! "
Felteszem még egyszer a kérdésemet.
Miért teszi ki a steam mappákat az asztalra; ha már fentvan a steam? Elég idegesítõ.. Most megpróbálom letölteni a játékot steamen és úgy felnyomni..