Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sok sikert
Modern Warfare 2-ömet cserélném Black Ops-ra😊
érdeklõdni(email) itt: [email protected]
mmovar
én már tegnap kiírtam, hogy eladó... de a kutyának se kell.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

valószínû..annyiért az ajándék dögcédulát nem adnám el 😄

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

DarkSector
amig nem lesz pecs, addig biztos nem. szerintem az elsõ javítást mindenki kivárja.
én 2000ft-ért veszek egyet ha valaki eladná. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

bigapó
persze, hogy lesz, idõvel mindig van olyan aki feladja, megunja vagy csak szeretné elcserélni a játékait.

The Matrix has you...

SubZero911
Lesz itt eladó COD7 pár napon belül úgy látom <#vigyor2><#falbav><#integet2>

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

bigapó
nem kell quickscope és punktum...

The Matrix has you...

RatBaG
a késelés viszont még szarabb mint ezelõtt. most már külön perk se kell hozzá, eleve olyan, hogy 5 méterrõl a gyomrodba teleportál a penge.
plusz mindenki +speeddel rohangál, teljesen nevetséges...

Per Aspera Ad Inferi.

Stefling
Köszi a válaszokat. 😊

A zombi móddal mi a retek van már? Sosem fog mûködni? :S

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

teckdeck
Szintén osztom mmovar és koschwarz vélemnyét 😄😄
AZ milyen már h a monitorra felrajzolja a célkeresztet... a sok gy.kér kis vérkocka most legalább megtanulja mi is egy mesterlövész feladata és értelme... 😄

csuszi
szerintem tökéletes a sniper, olyan cod2-ösen simán adja.

MJ rulz Pink Team The Only One

AkAfinucsi
RC-XD

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

koschwarz
látom egyetértünk 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
szvsz az elsõ értelmes újítás az online FPS-ekben, csak hogy ne legyen a szerverek 2/3-a sniper.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

mmovar
nagyon helyes! hála istennek +2 pont tõlem ezért! az mw2-ben is tele volt a hócipõm a csipáktól fõleg azoktól akik felrajzoltak egy célkeresztet a monitorra és egér script-el oltották a népet. az volt a fõ fegyo azzal rassoltak és és ez szégyen volt. annak aki tudja mi a sniper mi a teendõje milyen feladot lát el és még katona is volt talán, annak nem lesz gond csak a csicska qscope-osok csalódnak hála égnek.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Punker
mi?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

AkAfinucsi
Nem mert a távirányítós kiskocsi a reális 😄

aricsi
Ja nemrég vettem meg steamen a Futuremark(3dmark) készítõinek játékát a Shattered Horizont és brutálisan néz és tükörsimán megy. Azon látszik hogy nem hiába olyan a gépigény amilyen és csak vista/win7-el megy.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Prince23
Treyarch most megérdemelné, hogy rájuk csõdítsük a Fogyasztóvédelmiseket.

fasz ki van már, hogy lehet így összecsapni egy játékot, most meg fagyogat.

A cod történetében ez a leginstabilabb rész.

szakadjanak meg most már.

teckdeck
Szerintem jól tették, hogy kivették a QuickScope lehetõséget... Mikor látsz a valóságban katonákat távcsöves puskával rohangálni a csatatéren b@szakodva a fegyverével?... Így sem teljesen reális, illetve ez csak egy játék, de azért vannak határok.. 😊

MW2-ben én is alkalmaztam a QS technikát, de ennek ellenére örülök h kivették.

aricsi
Nálam az a durva hogy a legjobban szaggató map a legkisebb,a nuketown,ki kell lépnem ha az jön a szerón,mer nemtok mozogni. A nagyok,pl. jungle meg ált. jó. A legidegesítõbb hogy az fps-em min. felezõdik ha lövök,vagy ha engem lõnek,nem hiába alig játszom,asszem 13-as szint körül vagyok csak. Így nem játszom,esélyem sincs nyerni,vagy egy jó statot produkálni.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

AkAfinucsi
A cod-ból akarják (sikerült is) kiszedni a quick scope-olást
Az a lényege h összevissza megrángatja a célkeresztet mikor bezoomolsz...
erre nem tok mit mondani

lolSL
igen

pisztácia
hát nagyon reménykedem. és persze nem akkor megy le az fps ha kimegyek a szabadba a folyosorol, hanem egyszercsak leesik...:S de jo is lenne ha stabil maradna...:S

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Különc
Ezt nem igazán értem, láttam róla videót is, hogy mûködik ez? Ráviszed a távcsõ célkeresztjét és nem találja el, miért nem? A CSben lévõ reflex AWP effektust akarják ezzel kizárni?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

lolSL
nem tudni milyen lesz

pisztácia
Elõbb multiztam es van hogy van 30 fps, de van hogy lemegy 10 re... most nyugtassatok meg, h ha kiadnak egy patchet vagy megcsinaljak rednesre, akkor nem fog lemenni majd 30 ala....

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Rage47
- GameServers.com has bumped sv_maxrate to 25000 across all servers to reduce lag
- GameServers.com continues to improve official server distribution in various worldwide regions
AkAfinucsi
Hát az....

Rage47
Azt sem tudják mi a probléma, szal...
De amúgy jött már 2 frissítés a szerverekkel kapcs.
Zomil
Amugy nem tudom probáltátok-e a snipereket, én most, h megléptem a 27-es szintet rá is ugrottam az egylövetüre, de sztem kicsit elbaszták azzal, h nem akarják támogatni a quickscope-ot, mert a cod egy pörgös játék, sosem az állandó kemp-röl szól, föleg nem tdm-ben és elég idegesitö, h ha bezoom-olok várnik kell kb. 5másodpercet mire löhetek...ha nem várom meg azt a pár másodpercet és hamarabb lövök, mint ahogy a legtöbb esetben ez van, mert nem logok folyamatosan a távcsövön, akkor hiába van pontosan becélozva akkor is mellé fog löni...
Sztem teljesen hülyeség volt kivenni a quickscope lehetöségét, ez egy nagy minusz pont nálam, mert szeretek csipázni, de igy elég gagyi...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

lolSL
13 új fegyver lesz benne

Punker
nem kell mûködött.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Stefling
Milyen patchet? Mit javít majd? 😄

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

Stefling
Egyébként én keveslem a fegyvereket a multiban... nektek nem tûnt fel? Szerintem elég kicsi a választék, vagy majd ha elérem a többit, akkor kapok újakat amiket megvehetek?

csuszi
ugyanolyan szar, konkrétan egy ajtón alig bírok bemenni. a lagometer zöld és kék része egyaránt a havasi kárpátok és a himalája édes gyermekét idézi.

Prince23
Remélem estére meg lesz az a javítás

Hol lehet megnézni, hogy hány embert öltem, hányszor haltam, stb ? Multiplyerrol beszelek
Rage47
<#mf1>
bigapó
Ha más nincs, kezdek egy újat és elküldöm a mentést valamilyen formában, közvetlenül azután valahol, hogy belépsz ezen az ajtón.

The Matrix has you...

Maxtreme
Ja én is gondolkozok hogy tudnék belõle lefaragni.. <#idiota>

Rage47
a community manager, nemrég írta twitterén, hogy nemsokára minden platformra patchet adnak ki
Igaz, valóban nem szép tõlem, hogy kibicként kívülrõl "ugatok".
Megígérem be is fejezem.
De nem a játékot szapulom....imádom, szeretem a cod -ot.

Ja és minden COD -om és más játékom eredeti, felnõtt fejjel még a régi játékokat is megvettem eredetiben. (IGI2, Raven Shied stb.)

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Prince23
A faszért van neked 90 fps? :S

AkAfinucsi
Jólvan látom még mindig nincs patch 😞 😄

csuszi
na ezt kipróbálom mert katasztrófa a lagg.

Punker
Na ezt most kipróbálom:

"Akinek egy falbenyomós pont után fekete lesz a képernyõ és csak a checkpoint látszik.
Restart level és amikor eljutsz a fal benyomásáig ne hosszan nyomd az F betût ahogy eddig kellett hanem püföld (nyomogasd) amilyen gyorsan csak tudod. Kettõnknek ez már segített.

Akinek az a gondja hogy elölrõl kezd mindig kezdeni.
Belépsz a játékba. Bemész campaign be.I még csak a NEW GAME felirat van. Nyomsz egy esc gombot vissza a campaign be és lõn ott a RESUME GAME felirat.

Aki zombizna esetleg annak itt a megoldás hogy tud mind 3 om mapon játszani
az adja hozzá a cfg-hez ezt:
bind K "map zombie_theater"
bind P "map zombie_pentagon"
Így a fõmenübe ha megnyomod a K-t akkor a Kino Der Toten pályát tölti be(ez a II. VH-s), ha a P-t akkor meg a "FIVE"(pentagon) pályát(a Kennedys). egyszerûen a menüben kell meg nyomni ezt a 2 betût "k" vagy "p" és már is mehet a zombi mód szívesen a segítséget !!! "

Sziasztok!
Felteszem még egyszer a kérdésemet.
Miért teszi ki a steam mappákat az asztalra; ha már fentvan a steam? Elég idegesítõ.. Most megpróbálom letölteni a játékot steamen és úgy felnyomni..
DarkSector
ezt ugy olvastam. nem a kisujjamból van.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"