11248
  • Különc
    Botok is scriptek alapján mennek,tudtommal még mindig nehéz dolog "önállóan" működni.Singleben ugyanez,inkább az a nehéz hogy hirtelen spawnol rád vagy csak sok van belőlük
  • szaba75
    Hali
    Skacok ti betudtok lépni a steam-ba?
    Nekem ezt írja ki:Ezt a Steam fiókot kikapcsolták.
    Miért lehet ez???
  • Encore
    Úgy hallottam vannak botok a játékban. Milyenek, próbálta valaki? Azért érdekes, mert azt mondják, hogy a single-ben nincs is AI csak a szokásos agyonscriptelt mehcanika, de ha már a botokhoz írtak AI-t, akkor miért nem az van a single-ben? Vagy a botok is ilyen agyonscriptelt valamik?
  • Sponnyabob
    Last Stand is elég bosszantó dolgokat generál időnként, úgyhogy azt is nyugodtan kivehetnék belőle vagy legalább néhány játékmódban(S&D)
  • Bugge
    Nekem Class-al még nem volt gondom. Olyanom már volt, hogy felmentem valahova és léptem 1-2 szintet, kiléptem és nem mentette el.

A késelés tényleg idegesítő. Ki is venném, olyat csinálnék, hogy puskatussal lehessen ütni és 2 ütés kelljen, hogy meghalljon. Így nem lenne gond, hogy mindig megkéselnek.

Peresze én is késelek, mikor közeljönnek, mivel máshogy nem tudok harcolni ellene :)
  • Forrest Tomee
    A késelés valóban necces, főleg hogy elöbb lövök de én halok meg. Ellenben a 'crymore'-t nem találom olyan vészesnek. Ha nagyon zavar ott van az a perk és akkor pirosan világít a pálya másik vágáről is a cucc. Tényleg ritkán halok aknától. S and D-n viszont tényleg nem engedném.
  • Fpocok
    Ahogy olvasom, egy ideje rengeteg embernek gondja van ezzel a "nem menti el a class-t" dologgal. Remélem azért nem megy épp, mert patchelnek :D
  • Fpocok
    Na jó, így nem lehet játszani, hoyg nem menti el ezt a szart.
  • Fpocok
    Mi a tököm van már basszus? 3szor próbáltam create a class-t csinálni... elmenti, de mégsem menti el. @&{&@&#!!!
  • Fpocok
    Itt egy jó tuto, hogy kell renderelni. Ezzel próbálkoztam tegnap is. Szóval megcsinálom... a minőség jó. DE valamiért nekem úgy veszi fel, mintha kétszeres sebességen menne, pedig nem is úgy vettem fel WTF? Ilyen lett Faszom, vajon miért ilyen nekem?
  • Fpocok
    Kivételesen nekem tetszik, hogy ez is iylen grafikájú... egyrészt nincs izom gépem. Másrészt... ez egy fps játék, egy multiplayer fps. Itt a játékmenet legyen jó, ne pedig hiperbrutál graf. Ráadásul minél gyengébb gép kell hozzá, annál több emberhez ér el.

És tudom, hogy ennek semmi köze a tényleges indokhoz, hogy a konzolok 5 évesek minimum és nem bírnák a jobb grafikát...
  • Fpocok
    haha
  • csuszi
    hogy ne csak a pozitívumot:

felmegyek sd-re 3szor haltam:

- lekésel auto kés háttal szűk helyen esélyem se volt
    - rálaggolok egy semtexre
    - claymore bombán

mondom ezt inkább most hanyagoljuk menjünk valami másra. domination, 17 ember, ebből kb 8 gl-ezett. tényleg nagyon fasza volt nuketownon...
  • Zomil
    én is a cod1/2-es megoldásra szavazok, de sajnos a játék egyszerüsitése magával vonzza ezt a kés dolgot is, mert ha már pistike löni nem tud legalább 3méterröl késelhessen már :S
  • RatBaG #6169
    eleve ez a késelés egy mw-s baromság.
    vissza kéne hozni a puskatussal bash-elést, legfeljebb lehetne egy kés még pluszban az intventory-ban, ami el is dobható...
  • csuszi
    elnéz jobbra, jössz balról megnyomja reflexből a kést és berántja mint egy idiótának balra.
    nem kell hozzá semmi tudás, és op mert nehogymá aki lő és próbál játszani nyerjen, ha nem lövöd fejbe auto loss.
  • Gabe18
    Gondolom arra érti hogy "automatikusan" öl, irreálisan nagy távolságból egy vágásra, teljesen mindegy hogy hol talál el.
    Sajnos az előző részekből megmaradt hogy ha rád rohan valaki és nem tudod egyből fejen lőni akkor a kés vágása hatásosabb lesz mint tőled 3-4 találat, mert úgyis te halsz meg...
  • Különc
    A kés engem is kurvára idegesít, de tulajdonképpen mi az hogy "auto" kés?
  • csuszi
    nem vagyokegy nagy író fórumra pláne ide. de ez talán még bannerba is mehetne:

amit a theater tud, az szerintem az fps-ek történetében forradalmi.
    - volt egy gyanús srác, lusta voltam spectelni. meccs után nézegettem a theatert és 10-12 map-re visszamenőleg megnézhettem az összes videóját, plusz mások szemszögét is, hit map-et etc etc etc. borzalmas mennyiségű stat. ehhez még pluszba hozzátenném, hogy még mindig nevetséges amikor a nyomorult lámák egy 10 seces kill camből megállapítják hogy csal-e a delikvens, nekem 7 perces videózás alapján jött le hogy nem, hiába volt vagy 4-5 gyanús killje. leggyakrabban amúgy is a sima mozgás az árulkodó nem a killek.
    - megoszthatod, klippet csinálhatsz, szép lövések kivághatóak
    - csalás innentől lehetetlen hogy ne bukjon le. egyszerűen folyamatos record megy mint cb-én rögtön feltöltve, letölthetően, vághatóan, feljelenthetően

ez a community rész is zseniális

negatívum még mindig a fasza kis fps dropp, claymore, last stand, auto kés. többi nagyon happy. de ez a pár dolog főleg az fps dropp és a kés kinyírhatja a játékot...
  • lolSL
    activision ill. steam support.
  • eLiXir
    Hali, tudtok valami CoD:BO vagy simán CoD ügyfélszolgálatos emailt, vagy amire lehet írni esetleg panasszal vagy bármi egyébbel?
  • Zomil
    kotick az egy diszfasz, én mikor vmit olvasok töle csak ennyit látok: derp derp derp herp derp... és kb. ennyit is ér minden szava, nála nagyobb barmot a játék világ még nem nagyon látott
  • Zomil
    Hát gondolom több oka is van :D
    Elöször is olcsobb egy már meglévö motort tuningolni, mint teljesen ujat irni. Sajnos ennek a hátrányai is megvannak...
    Ha teljesen elölröl kezdenék a motort valoszinüleg nem jönne ki évente uj játék, ami nekik nem lenne jó(az más kérdés h nekünk igen, mert vmi minöségibbet kapnánk :D)
    Aztán az az elönye ennek a régi motornak, h gyengébb gépeken is jól muzsikál a játék, nézd meg az mw1/2-öt, h gyengébb gépeken is jol fut.
    Attol tekintsünk el, h trey vmit most nagyon elbaszott optimalizácio terén :D

Persze ettöl még én is egy fosnak tartom a jelenlegi motort ami még mindig egy ösrégi quake3 engine-re épül :D
  • lolSL
    bobby azt mondta hogy 5 év múlva is így fognak kinézni a codok, úgyhogy ne számíts nagyon új motorra :/
  • Forrest Tomee
    Egy hét tömény BO után visszakukkantottam a MoH-ba mi a helyzet. Mindkét játékot full grafikán futtatom és azt kell mondjam elmehet az Activision a p*ába. Ennyi pénzen, amit évente kaszálnak nem tudnak iratni egy új graf motort. Nagyon nagy a különbség grafika és effektek között a MoH javára. Tényleg meglepődtem. Viszont ez meg sokkal jobban leköti az embert az összes modjával meg fegyver/perk vacakolással. Nem beszélve nekem a mapok is jobban tetszenek BO-ban bár 1-2 MW1 és 2 mapot szívesen látnék viszont.
  • Rage47
    semmit
  • lolSL
    PC-n ezek többsége már megjelenéskor javítva volt, csak a konzolos változat már 2 hónapja a lemezen volt és most kapják meg.
  • Fpocok
    Van új ati driver: 10.11. Állítólag sokat segített, aki kipróbálta.
  • atyiko
    A ranked szervereken ki lehet kapcsolni a team balance-ot hogy egy csapatba kerülhessek a haverokkal? Vagy ez csak az unrankeden megoldott?
  • Rage47
    konzolra könnyebb patchelni is, mivel csak 1 hardverre kell
  • Prince23
    Köszi
  • Fpocok
    Haggyad.
  • nud
    Kampányról beszélni, kérdezni... CSAK SPOILER ELŐTAGGAL!
  • Gabe18
    Privátba ment üzenet.
  • Newfronter
    Összes eladás 5%-val rendelkezve ne is csodáljuk ha igen. :(
  • Prince23
    Only console

de sztem PC-sek is ilyesmikre számthatnak.

vagy az is meglehet hogy kiütika szemünket egy 2 megás javításasl? :D
  • toarpad
    EDIT

OH :S
  • toarpad
    Eszerint 16. jött ki egy nagy patch ?
  • Fpocok
    Sajnos ezek konzolosok. PCre nem vonatkozik.
  • bigapó
    nekem meg az tetszik mikor indul a pálya, de az nem mindig van, nem tudom, hogy mitől függ, lehet, hogy játékstílustól, de az nagyon komoy gitáros rész:) az behangol és beindít rendesen :D