Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2szer kértem meg...3szor temp ban. közben sóhajtottam egyet😊 és nagyon jó volt.😉
MJ rulz Pink Team The Only One
dual mag
8800gt
2giga
1280x960
50-60fps, no lagg, no fps dropp. kb úgy fut mint az 5 és a 6. csak éppen itt van szerver, végre elmondhatom a tuskóknak hogy ne legyenek azok, kickelem az idiótákat, lehet moddolni majd az unrankedet, azon a mapon játszok amin akarok, abban a módban, ha akarom zárom a szervert és a legfonmtosabb:
szerintem skillesebbek sokkal a fegyverek, az mp5 úgy rángat mint az állat, messzire nehéz vele tolni. többi fegyvert még nem néztem annyira, de amivel lõttem párat mind ilyen, nem instant kill hülyegyerekbiztosan.😊 tetszik, egyelõre 10-es. feltéve ha lehet majd normálisan warozni. (99% hogy lehet majd unrankeden).
a wager meccsek meg geci szórakoztatóak.
Mar majdnem jo, igy is jatszhato. Meg egy kis finomitas es reszemrol fasza lesz.
Végre!!
Supermannak éreztem magam a pályán ahogy körbe körbe rohangáltam és nem akadt!!!!
Sok sikert mindenkinek!
ja és minden második meccs legvégén kifagy ez a szar 😄 mintha ez lenne a napi programja.
továbbra is játszhatatlan a multi
E8300 @ 3.0 GHz, 4 GB RAM, HD 4770
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
i7 azt szevasztok :P
i7 azt szevasztok :P
Nem tudom minek a hibája, de nagyon sokszor nem találja el a golyó az ellenfeleket, kétszer-háromszor többet kell beléjük (feléjük) lõni, mint az normál esetben elvárható lenne, ráadásul, ha nem haladsz, állandóan visszajönnek (ultimate respawn powaa😊 )
Szerintem MW2 sokkal jobban össze van rakva és sokkal több izgalom volt benne. Próbálkozásnak nem rossz, de ennél több volt ebben a gémben.
Látom javulóban a multi, úgyhogy hétvégére jó játékot srácok, talán tudok majd Én is csatizni😊
The Matrix has you...
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
egyelõre nem tisztázott, hogy mennyit javított a patch, és kinek
sztem várj 1 napot, holnapra kiderül, mennyit javított a mai patch igazából
vkinek 4 magos procija van, és úgyis akadozik még mindig...
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1578882
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?