11248
  • Prince23
    Bazi nagy Patch!!!!
  • bigapó
    kell ezt még gyakorolni :)
  • potyi21
    SPOILER!-hellotok.Eleg jol sikerult elvinnem,de amikor egy tank mogott kell mennem ,es a radioadassal kell kilonni az ellenfelet,es 5 perccel kesobb amikor egy falat kell benyomni a tarsammal,es egy kocsi felrobban mellettunk,onnantol sotetbe borul a keprnyom,es csak hangokat hallok.Mitol lehet ez?
  • elitehun
    telefonálj oda
  • koandras
    A Saturnban mennyibe kerül a játék?
  • Prince23
    Van egy szám amikor az utolsó pályán vagyunk. az a rokkos beütésű techno styl zeneszám kéne
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    amikor a víz alatt kommandozunk, Dragovich elfogása előtt picivel

youtuben sem találom, eredeti számban :S
  • nud
    # Kampányról beszélni, kérdezni... CSAK SPOILER ELŐTAGGAL!
  • koocos
    Hehh...

az egyik legnagyobb külföldi torrentoldalon keresgéltem cod: uo után, erre mire bukkanok? cod:bohoz wh és aim, mindez rengetek seedel, és a kommentekben még azon vannak fönnakadva, hogy néha lefagy tőle a játék...hát beszarok milyen pofátlan emberek vannak...
  • Fpocok
    Ahha... hát így sem jó.
  • elitehun
    Most írhatnám hogy ok és akkor így elchatelünk de annak nem sok értelme volna. mondjuk ennek a hsz-nek sincs sok értelem de legalább több vnan benne nem csak egy ok
  • Fpocok
    Előtte még letesztelem.
  • elitehun
    És államtitok? :)
  • Fpocok
    Hoho... azt hiszem megvan, hogy kell jó minőségben renderelni ingame.
  • LSC
    nekem a c2d intel 4gb ram m230 1gb laptopon játszhatóan fut AA nélkül 1366*768-ban. 6600 c2q 4gb 8800GT-n full HD-ban AA nélkül meg teljesen jól fut 35-50 fps-el.
  • Newfronter
    Köszi a választ, ez segített.

Rage47: Karácsonyra lenne a gép, szóval addig csak kijön pár javítás.
  • szabikafarkas
    hello
    mert van az hogy telepitem a jatekot semmi gond vele
    belepek jatszani
    par textura sarga s egyszer lefagy s vege
    restart a gep s ennyi
  • pisztácia
    Az gyengécske config?? Akkor az enyém mi? :D
  • frango
    Futhatna...de nem.

Azért multiba jó lenne, ha mindenki a saját játék módjában játszana. Tököm tele van, hogy dom-ben vagy hq-ban mindig van egy két gyerek aki ba..ik obira menni. Killstreakeket hívják folyamatosan és a végén meg verik magukat az ilyen 70-5-ös statjaikra.
  • lolSL
    csak egy ilyen kurvarégi engine éppen futhatna 200 fps-el ilyen gépen..
  • frango
    Az én gyengécske konfigommal 1440x900as felbontáson max. grafikai beállítások mellett a multi 40-80fps. Single is kb ugyan ez.
  • Rage47
    várjon szombatig, mert elvileg a héten jön a patch, ami javít a gépigényen
  • Newfronter
    Srácok, a tapasztalatok alapján mi az a konfig, ami alsó vagy középkategóriás, és jól fut a gépén a játék? Szeretne a rokonom venni egy gépet, de természetesen kevés a pénze. :)
    Előre is köszi a segítséget!

A minimális meg az ajánlott gépigény nem mond sokat, a TI tapasztalatok többet mond annál.
  • lolSL
    ha betaban voltál akkor abból az utolsó lett kiadva
  • Prince23
    nekem nem volt steam update ma, fel se jött a steam ablak, hogy újraindítás szükéges :S
  • bajgunar
    Köszi a segítségeket, mindjárt megpróbálom az egészet újra rakni (a win-t azt biztos h nem)
    Am meg kedves zomil, nem ma kezdtem a játékot, DE akikkel eddig találkoztam UNKNOW SOLDIER -ekkel, az MIND csalt!!!
    Írtam h találkoztam egy 7-es egy 8-as, és tegnap egy 5-ös nevűvel, akik eddig mind csaltak. Nem RÁFOGOM h csalt, hanem ténylegesen csaltak!
    Nem vok én se egy PRO, de mivel kb 6 éve cod-ozok, és voltam nem is egy (16) szerver karbantartója, adminja meg tudom külömböztetni ki csal és ki nem. Rám is mondták már nem egyszer, h csalok. De erre nem ráfogtuk, ez ténylegesen (x22) -vel tolta.
    Nah mind1, megpróbálom feltenni ezt a fos steam-et.
  • pisztácia
    Csak steam update volt. De a CODBo-hoz nem volt köze.
  • Prince23
    Most jött ki a patch?
  • Gaben17
    Nálam tökéletes az update.
  • elitehun
    Nekem nem
  • Barnus
    cracket nem másoltam át természetesen, csak a data mappát, meg a gigás fileokat. Természetesen a játék főmappájában lévő 6-8filet, meg az exe-ket letöltettem steammel, ami néhány másodperc volt csak. Maga az ISO crack nélkül ugyanaz, mint a gyári lemez.
  • Gascan #6111
    megáll valakinek a Steam update egy bizonyos százaléknál? Az utóbbi pár update-nél rendszeresen ezt csinálja
  • LSC
    köszi, de már letöröltem a skidrow félét, ha másképp nem megy felteszem megint aztán áthúzom.
  • Zomil
    Eredeti a játék ugye?
  • Gabe18
    Hát én nem mondom hogy ez így nem lehet jó, de én a warez crackelt játékot nem keverném bele a steam dolgaiba...
    De ki ahogy gondolja.
  • elitehun
    Vagy kiveszed a lemezt és beteszed újra
  • Barnus
    én a következőt csináltam:

Eredetileg nem terveztem megvenni, így nekem fent volt a gépemen a Skidrow féle letölthető verzió. De a crack-et kivéve maga a játék mappa ugyanazt tartalmazza, mint az eredeti. Szóval telepítsd fel a játékot az eredeti lemezről. Aztán pedig a steammel ne töltesd le, hanem menj be a steam/steamapps/common/call of duty black ops mappába, és a lemezről feltelepített cuccot egy az egyben rakd át ide. ezután steamben megnyomod a resume download-ot, akkor lecsekkolja, rájön, hogy már 100%-ban kész a letöltés, és mehet is a play. Legalábbis én így csináltam otthon :)
  • Fpocok
    Nem. Sok embernek volt ilyen gondja. Nekem megoldotta egyből a DVDről telepítést.

Esetleg próbáld meg kihúzni a netet és úgy elkezdeni a telepítést.
  • geri777
    Zombi modba miért nem tudok belépni multiba? eredetibe vettem meg rámegyek hogy online rákkantintok hogy redy up és mégis kir valami hiba üzenetet
  • LSC
    Sziasztok, megvettem a gamet de telepítésnél le akarja tölteni a 8gb-t ahelyett hogy lemezről telepítené, sajnos jelenleg lassú netem van. Ez normális, vagy van megoldás hogy lemezről telepítse az alap verziót?
  • roland2293
    Na jó! utolsó próba :D remélem most már kapok megoltást arra hogy mért írja ki nekem a játék 2-3 perc múlva azt hogy ship error és utánna megfagy az egész gépem ? ha most se kapom megoldást akkor ujra teszem :D