Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más kérdés ki hogy vezeti le a feszültséget.....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
az hogy mennyire van összefüggésben a sáv nagyságával, abban talán nem igazán értek egyet, de az hogy a live stat az tényleg live, az elég gáz. 1. K. mind1 hogy másodpercre pontos a statod vagy sem. 2. BC2-ben pl. okosan meg volt oldva, a meccs végén frissítette a statod.
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Nálam egész jól fut a játék, pedig nincs high-end gépem. Ebbõl is látszik az, amit mindig mondok, hogy többszázezerféle konfigra egyszerûen lehetetlen rendesen optimalizálni, a PC sajnos nem konzol.
Persze fontos a jól karbantartott rendszer is.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
vmi hihetetlen jo volt az SP, story is, a karakterek is, (ICE CUBE hangja nagyon ott volt, meg Ed Harris-e), MP eszmeletlen...szval.... le a kalappal a Treyarch elõtt!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Tudom.
Parasite Eve 2, best game EVER!
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Intel core 2 duo 1.8, 2giga DDR RAM, GeForce 8500GT. Elvileg jóval a min alatt van, és mégis megy😄 Igaz minden low, off, de 1024es felbontas😄DD
Lényeg, h decemberbe viszont uj gép😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ha beírod nyomj egy TAB-ot és kiegészíti parancsnak.
Valószínûleg nem parancsként írtad be azért nem jelenik meg.
:-)))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Hogy kell az fps számlálót munkára bírni? Mert én akármit írogatok a konzolba be nem megy a számláló. Felad egy ablakot alul ahol 0,1,2,3 van felsorolva meg valami szöveg megpróbáltam mindegyik számmal de nem megy!
Segíts! Köszi!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Csupán két napot kellet várni...
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
végre lehet normálisan játszani
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
JD frissítette a bejegyzését is, és elég jókat ír:
Fejlesztõi log
Mi várható még:
IN PROGRESS
- GPU hitching on certain graphics cards.
- Incomplete server browser results.
- Improvements to Quickmatch joins (results with better ping and reduced lag).
- Zombies "The game session is no longer available" error.
Spirit of Perfomance Koenigsegg
1680*1050 , max beállítások mellett 2-3 pár másodperces megállást leszámítva akadásmentesen futott a játék.
Inkább az átvezetõ videókkal volt gebasz , azok akadoztak sûrûbben.
másoknál játszhatatlanul laggolt végig?
MJ rulz Pink Team The Only One
Ha így van legyél tökös, és privátba kérek egy felhasználónevet meg pw-t 😄
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
MJ rulz Pink Team The Only One
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Az awp csipa meg hatalmas igy folyamatos képpel, totál cod2 csipa ahogy irtad 😄 és az esetek 90%-ban szerencsére 1lövésböl öl. egyböl össze is rántottam egy 2.0-es kd arányt csipával 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Kibaszottul sajnálom hogy erre 10000 Ft-ot kiadtam.
Boby Kotick meg bekaphatja.
1680x1050-ben, 2.6ghz c2d proci, 8800gts, 2gb ram és fix 40fps 😊
Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/
Hát az jót tett a játéknak hogy a csomaghoz 5 kill kell. De a kisautó 3-ért az nagyon gáz. Mert gyakorlatilag ezzel a 4-bõl a Preadtort helyettesítik, ahhoz meg anno 5 kellett...
Amúgy a Combat Record részen elég komoly statisztikát vezet a játék arról mit csináltunk az utóbbi idõben.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx