11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#6224 Igen, de nem segített, még mindig nem tudok menteni.
Igazából nincs. Vagyis egy van: az egeres. -
#6223 Nyugi, lehet ma jön a patch, és minden jó lesz. Csak van más játékod addig... meghallgattad a zenét amit linkeltem?:D -
#6222 NA... túl sokan reklamáltak e hiba miatt, hogy inkább le is lőtték a fórumot... gratulálok nekik... javítsák is csak ki a sok konzolos hibát... falbabemászás stb... a pcset meg szarják le ennyi. -
#6221 Spoiler:
Halihó.
Lenne 1 folyton visszajövő bugom, ami már nagyon idegesít.
A 14. pályán, mikor a pentagonban ,,bolyongunk" megyek .... megyek ..... le üt a ,,társam". (biztos képben vagytok) Mikor rám fogja a pisztolyt egyszer csak átvált AK-ra és napszemcsire a tag. Utána megy alul a felirat és ennyi. Be bugol és kész semmi sehova. Akárhányszor próbálom mindig befagy ott. Eredeti a game ... Steamen keresztül indítom mindig.
Help !
Thx.
Foggalmam sincs mire gondoltok de biztos. Nem értek én ehhez, csak segítséget kérek. ...... o_O -
#6220 Én nem tudom melyik rész ez, de pocok, szerintem vedd le a spoiler használatát a bannerből:D:D -
#6218 Amig nincs patch, addig szóljon mindnekinél a NÓTA -
#6217 Majd ha taták leszünk ilyen monitorokkal toljuk majd :) -
#6216 Nem segített. -
#6215 Már mindenképpen próbáltam, sehogy nem mentette el.
-
#6214 nekem sem szokta, rakd be egyesébel -
#6213 jók ezek a képek, ki is tettem msn fejlécbe az egyiket :)
-
#6212 töröld ki a multiplayer cfg-t. -
#6211 végre 1x jött a gunship csomagban, és végelett a körnek XD (még kisem próbáltam multiban) -.- -
#6210 Fasza. Végülis érthető, ők vannak többen online :S -
#6209 Remek... a konzolosok kaptak ma patchet, mi meg még mindig itt szopunk ezzel a szarral. -
#6208 Lehet, hogy ha így kéne játszanom, elszédülnék :) -
#6207 Rohadt életbe, még mindig nem menti el a classomat. Addig nem vagyok hajlandó játszani, míg meg nem csinálják... a k*rva életbe. -
McCartman #6206 higgyem vagy higyjem? -
#6205 ...lőre
haggggy
bash
:D -
#6204 igen ezekre az esetekre nem megoldás a beépített ellenőrző, ehhez valós tudás kell:)
egyelőre vagy egyenlőre? had vagy hadd? :):)
auto kés vagy bash? -
Barnus #6203 De azért ha már más helyesírását kritizálod, akkor ez a "bántás képen" ... :D Most valami brutális képről beszélünk, amin épp valakinek a bántását ábrázolják? -
Puhos #6202 Hungarian dictionary -
#6201 jolvan csak azt a firefoxos dolgot nemértettem XD
-
Puhos #6200
Nem bántás képen írtam neki. -
#6199 na bántsd már te puhos XD
nekem küldte privátba a témát!
A makrókban meg ottvannak a kódok, pl. spoiler, aki eddig nemtudta, az nézzen bele! (én sem néztem még) -
Puhos #6198 Nem értem, hogy mit küldtél és mit kéne elolvasnom. Fogalmazzál egy kicsit érthetőbben, mert ez így számomra értelmetlen írás. Illetve használd a "válasz erre" feliratot, úgy könnyebb eligazodni azon, hogy kinek az írására válaszolsz! A Firefoxban van helyesírás ellenőrző is, használd! -
akosdani #6197 kössz az üzenetet de küldtem énis olvasd el köszi -
Puhos #6196 Ja!
Olvasd el mi van írva a bannerba NAGY BETŰVEL!!!! -
#6195 Én se értem, hogy manapság miért számít alapnak ez a retardált 1 gombos késelés. Egy fpsbe fegyverrel lőjenek le és ne rohanjon oda mint egy idióta hogy lekéseljen. -
#6194 elküldtem neked privátba! Amugy meg már megcsinálltam ezt, de csak ezt az egyet hagytam ki amit nem veteránban vittem végig, mert ez kicsit bugos, vagy nemtom :D -
akosdani #6193 valaki megtudja mondani vagy nem ? -
#6192 dehogy :) Tudom mit kell csinállni, csak veteranon a botok aimoznak, és hiába gyorsan lenyomkodom őket, egyből ott az utánpótlás :D
Ha valaki megmondja hogykell spoilerben irni, akkor leirom neked melyik az -
akosdani #6191 Az S.O.G küldetésben mikor kijössz a bunkerböl hogy kell megcsinálni hogy ne ugorjon a nyakamba az ember ? -
#6190 (Igaz, hogy az unranked configolásra eddig még csak monyák megoldást láttam, de az cod4 szintű volt). -
#6189 Összeszokni, warozni már most is lehet pirvate meccseken, illetve akinek van unranked szervere, az valószínűleg már a részletekig tudja configolni. -
#6188 kinek sikerült az S.O.G. küldetés veteranon?:D A többi küldetés az oké, de abban van egy feladat, mégha sikerül is, akkor is ledarállnak, és kezdhetem jóval elölről :D hát lol -
killerkocka #6187 Claymore gusztustalan, bár utóbbi időben én is használom. Igaz nem minden életben rakom le, csak mikor már közel a magasabb streak. Késelőktől agyamat eldobom, főképp, hogy nálam sose késel messzire, csak az ellennek. Pechnek pech, de akkor is zavaró. :D Gl-t hála kellően gyengítették ebben a részben, így kevesebben is használják. Még akkor se biztos, hogy használ ellened, ha közeledbe lövik. Viszont, amit én tényleg nem értek. Mi a baj a secund chance-szel? Földre dobja magát igaz, kap egy plusz esélyt. De attól még azonnal nem tud darálni, van időd neked is félreugrani, ha elfogyott a lőszer, esetleg ténylegesen megölni.
Viszont amit remélek, hogy party lehetőséget beraknak lassan, mert "versenyképes" játéknak ígérték, mielőtt kiadták, de így kb értelmetlen, mert pubon képtelen bármelyik friss, vagy régi csapat összeszokni a pályákon ténylegesen, mivel csak össze-vissza dobálja őket. Marhulni egymás ellen jó dolog, de ez egyáltalán nem készít fel senkit se a csapatszíntű versengésre. -
akosdani #6186 sziasztok kellene egy kis segitség az egyik pályán az istenért nem tudok átmenni mikor meg kell védeni az "erödöt" mindig a nyakamba ugrik egy vietkong segitsetek hogy kell megcsinálni köszi -
#6185 Persze, ennyi erővel minden script alapján megy. :) De a Cod szériában a script alatt a mm-re letárolt dolgokat értjük. A Botoknak azért van valami mesterséges intelligenciája, mint pl.: unreal, vagy quake3 botok esetében? -
Puhos #6184 Csá!
Nálam megy!