Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért? Talán nincs igaza?
Más kérdés ki hogy vezeti le a feszültséget.....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

pisztácia
Amúgy most lehet addolni az IP ket favba? Vagy hogy tudok felmenni a fenti cimekre??

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Sound
Még egy magyarázat mi okozhatja a fennálló lagot

az hogy mennyire van összefüggésben a sáv nagyságával, abban talán nem igazán értek egyet, de az hogy a live stat az tényleg live, az elég gáz. 1. K. mind1 hogy másodpercre pontos a statod vagy sem. 2. BC2-ben pl. okosan meg volt oldva, a meccs végén frissítette a statod.

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

Robez84
Szánalom vagy... -.-

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Ne haragudj, de te elég beteg vagy, hogy ilyet felteszel. Egyeseknek még egy korszerû gépre sincs pénzük (pl. unokaöcséméknek 3 éve egyetlenegy új játék sem megy, de nem tudnak új gépet venni, nekik még a Medal of Honor: Airborne is újdonság), te meg egy tízezer forintos játékot csak úgy megsemmisítesz. Hát gratulálok, biztos valami gazdag kis kocka gyerek lehetsz (látom kor 18-25 között), akit anyuka-apuka lát el pénzzel és nem számít mire dobsz ki tízezret. Aki megdolgozik a pénzért, az ilyet nem tesz, mert van értékítélete. HA nem tetszik, eladod, ennyi.

Nálam egész jól fut a játék, pedig nincs high-end gépem. Ebbõl is látszik az, amit mindig mondok, hogy többszázezerféle konfigra egyszerûen lehetetlen rendesen optimalizálni, a PC sajnos nem konzol.
Persze fontos a jól karbantartott rendszer is.

pisztácia
Ja, és kb 500 óra MW2 multi után szerintem üti... nagyon sok szempontbol. pl commando.... Másik meg h sokan mondjak h szar grafika... sztem egyaltalan nem az, masik meg h multis jateknal nekem sose szamitott a graf, csak a sok fps (lsd: CS 1.6, CSS) Mai napig minden low es off... na meg 1.6ba 16bit + 640es felbontas...

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Hát én is örülök... már 14-es vagyok. Szerintem egyértelmuen ev jateka...
vmi hihetetlen jo volt az SP, story is, a karakterek is, (ICE CUBE hangja nagyon ott volt, meg Ed Harris-e), MP eszmeletlen...szval.... le a kalappal a Treyarch elõtt!<#eljen><#eljen>

Fpocok
Patch után felraktam a felbontást 1280 1024re, texture-t meg highra... nagyon szépen fut, nincs lagg!

Tudom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Boron Power
Hiába törte el, attól még akárhányszor újra tudja telepíteni a steamrõl. Fog még vele játszani úgy érzem.

No tessék kérem! ezen a konfigon tényleg szép teljesítmény eme becses game. De a lényeg hogy megy és nem akad <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

pisztácia
Nekem az alábbi configon van most így 20-30FPS-em, szal nekem tokeletes:
Intel core 2 duo 1.8, 2giga DDR RAM, GeForce 8500GT. Elvileg jóval a min alatt van, és mégis megy😄 Igaz minden low, off, de 1024es felbontas😄DD
Lényeg, h decemberbe viszont uj gép😄

Fpocok
Sajnálom szeg, hogy neked nem jött be. De pedig tegnap én is, meg pedro is mondta, hogy a patch után jobb lett. DVD-t meg nem kellett volna eltörni, el tudtad volna adni. Sajnálom, hogy nincs elég türelmed megvárni, míg kijavítják a hibákat.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Köszi sikerült. 40 körüli fps van a leni géppel nyomom.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Különc
Gépünk konfigja, bicepszünk mérete, IQ-nk száma és farkunk hossza is egyezik, asszem meghívhatnál steamen <#mf2>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

\cg_drawfps 1

Ha beírod nyomj egy TAB-ot és kiegészíti parancsnak.

Valószínûleg nem parancsként írtad be azért nem jelenik meg.
Frank99
én tegnap 2-õt lelõttem....
:-)))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Szia!
Hogy kell az fps számlálót munkára bírni? Mert én akármit írogatok a konzolba be nem megy a számláló. Felad egy ablakot alul ahol 0,1,2,3 van felsorolva meg valami szöveg megpróbáltam mindegyik számmal de nem megy!
Segíts! Köszi!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Singleplayer is felgyorsult tõle?
hyjal
Elsõ ránézésre,félóra multi után,azt kell hogy mondjam igy már játszható,tökéletes. Köszönjük Treyarch!
Csupán két napot kellet várni...

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

Cris99
igen, tegnap 10után frissitett és kijavították a laggot úgy látszik!!!
végre lehet normálisan játszani

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Kijött az SP-re is valami patch, úgy látom.

JD frissítette a bejegyzését is, és elég jókat ír:
Fejlesztõi log
Mi várható még:

IN PROGRESS
- GPU hitching on certain graphics cards.
- Incomplete server browser results.
- Improvements to Quickmatch joins (results with better ping and reduced lag).
- Zombies "The game session is no longer available" error.
Maxtreme
tényleg? Nem mondod 😊

soo277
Azért mert széttörte a lemezt attol még a játék megy!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Maxtreme
Kár érte, megvettem volna 😊

Gaben17
A patchel már a videók szaggatása is megszûnt,belenéztem gyorsan most reggel a multiba és azt kell,hogy mondjam nincs lagg<#eljen>

Spirit of Perfomance Koenigsegg

végigjátszottam pöccs nélkül.
1680*1050 , max beállítások mellett 2-3 pár másodperces megállást leszámítva akadásmentesen futott a játék.
Inkább az átvezetõ videókkal volt gebasz , azok akadoztak sûrûbben.

másoknál játszhatatlanul laggolt végig?
csuszi
elõtte se kell. elég a nyamvadt szám a tokban. majd ha azt égeti, akkor dobja ki az ablakon a zsetont😊

MJ rulz Pink Team The Only One

kifli
ha egyszer beregeled steamen akkor már nem kell hozzá a dvd nem? 😄

Ha így van legyél tökös, és privátba kérek egy felhasználónevet meg pw-t 😄
mmovar
hm nekem most nem indul el. Steam hiba! ez a játék jelenleg nem érhetõ el. kérjük próbáld meg újra máskor. másnak is?

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

AkAfinucsi
Na kezdetnek nem is volt rossz ez a patch 😄 hozom is a formám a patch óta 😄😄:d,átlag fps-em mostmár 40-90 között!!

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

tommygear
az egy bug, eredetibe nem nagyon volt ilyen
csuszi
én mondtam😊 és az nem rossz, nagyon tetszenek a fegyverek, nem könnyû velük ölni mint mw2ben meg társai. de igaz még csak pár fegyvert próbáltam, de eddig az összes skilled fegyver. helyes...😉

MJ rulz Pink Team The Only One

rvn
Ki a fsz talált ki ilyen idegesítõ szart? Mész a sötétbe követsze gy sárga pontot és sehogy nem tod elérni....

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Sound
Ugyan a patchtõl javult a helyzet, lag spike-ok keményen befigyelnek néha. De a fõ gondom az, hogy MW2 símán futott 70+ fps-el, full grafikán 4x AA-val, de BO ilyen 20-50 körül van , de az átlag szerintem ilyen 25, és 50 fölött még nem láttam. Természetesen Low-n. C2D 3Hz, 4giga DDR2, 9800GTX (512mb).

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

NEOreg3
ha ennyire nem kell, akkor esetleg privátban megírhatod a steam felhasználónév/jelszódat is (már ha csak ez az 1 játék van rajta), köszi<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

EndreMan
A DVD állapotát megnézve pl egy Anger Management kezelésre is beiratkozhatott volna....

tommygear
értelmes ember lehetsz te az biztos
rvn
Hello! Mikor nincs semmi csak sötétség és a pontok akkor mit kell csinálni? sehogy nem tok odajutni a célhoz és semmit se látok csak sötét :@

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

a 10k bol meg vehettél volna valmi jobb dolgot is.................

[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama

SZEG007

Zomil
Ehhh....gondolom a mostani patch után nem probáltad

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
A fegyverek valóban jók, bár 1-2-vel nem vagyok megelégedve, viszont pl. Aug-al már nem adja a félpályás fejeseket, mint mw2-ben 😄

Az awp csipa meg hatalmas igy folyamatos képpel, totál cod2 csipa ahogy irtad 😄 és az esetek 90%-ban szerencsére 1lövésböl öl. egyböl össze is rántottam egy 2.0-es kd arányt csipával 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SZEG007
Már sok mindennel játszottam, de ennyire optimalizálatlan játszhatatlan szeméttel mint ez a Black Ops még soha ez volt az elsö, és egyben utolso Activison játék amiért pénzt adtam ki. A játék meg igy végezte:

Kibaszottul sajnálom hogy erre 10000 Ft-ot kiadtam.
Boby Kotick meg bekaphatja.

Zomil
Jeje, a patch nekem is megjavitotta, nem mondom lenne még javitani picit a dolgon, de már igy is játszható

1680x1050-ben, 2.6ghz c2d proci, 8800gts, 2gb ram és fix 40fps 😊

stardate
Végre én is játszottam jó pár lagg mentes kört, persze a játékot így se tudom teljes pompájában élvezni mivel csak low grafikán nincs szaggatás, amint feljebb veszem a felbontást egybõl jön a diavetítés.Szomorú hogy az mw2-vel 1680-ban extrára állítva nem akad (MoH-ban, BC2-ben hasonló beállítással ugyancsak no problem) ezzel meg igen holott semmi nagy grafikai újítást nem látok.Remélem még csiszolnak rajta.

Dragon MGC Clan http://dragonmgc.clanbazis.com/

Egész szépet javult a játék. Lag már nem nagyon van, ami van az már lehet simán a túl messze lévõ szerver miatt is.
Hát az jót tett a játéknak hogy a csomaghoz 5 kill kell. De a kisautó 3-ért az nagyon gáz. Mert gyakorlatilag ezzel a 4-bõl a Preadtort helyettesítik, ahhoz meg anno 5 kellett...

Amúgy a Combat Record részen elég komoly statisztikát vezet a játék arról mit csináltunk az utóbbi idõben.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

SZEG007
még rosszabb lett mint volt a patch ota, most már valaki meglátok akkor beakad a játék és csk a killcamet látom már fasza....

TDC Geronimo
imádom azokat 😄 Mikor próbálnak kétségbeesetten elfutni elõle vagy lelõni a lagoló autót... :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Daell Drow
Engem még nem zavar annyira, ellenben a kis buzi autokal.
Na azok nagyon tudnak idegesiteni.
lolSL
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>