11248
  • Fpocok
    Igen, de nem segített, még mindig nem tudok menteni.
    Igazából nincs. Vagyis egy van: az egeres.
  • pisztácia
    Nyugi, lehet ma jön a patch, és minden jó lesz. Csak van más játékod addig... meghallgattad a zenét amit linkeltem?:D
  • Fpocok
    NA... túl sokan reklamáltak e hiba miatt, hogy inkább le is lőtték a fórumot... gratulálok nekik... javítsák is csak ki a sok konzolos hibát... falbabemászás stb... a pcset meg szarják le ennyi.
  • Achmed927
    Spoiler:

Halihó.
    Lenne 1 folyton visszajövő bugom, ami már nagyon idegesít.

A 14. pályán, mikor a pentagonban ,,bolyongunk" megyek .... megyek ..... le üt a ,,társam". (biztos képben vagytok) Mikor rám fogja a pisztolyt egyszer csak átvált AK-ra és napszemcsire a tag. Utána megy alul a felirat és ennyi. Be bugol és kész semmi sehova. Akárhányszor próbálom mindig befagy ott. Eredeti a game ... Steamen keresztül indítom mindig.
    Help !

Thx.

Foggalmam sincs mire gondoltok de biztos. Nem értek én ehhez, csak segítséget kérek. ...... o_O
  • pisztácia
    Én nem tudom melyik rész ez, de pocok, szerintem vedd le a spoiler használatát a bannerből:D:D
  • pisztácia
    Amig nincs patch, addig szóljon mindnekinél a NÓTA
  • antgecc
    Majd ha taták leszünk ilyen monitorokkal toljuk majd :)
  • Fpocok
    Nem segített.
  • Fpocok
    Már mindenképpen próbáltam, sehogy nem mentette el.

• darki81
    nekem sem szokta, rakd be egyesébel
  • darki81
    jók ezek a képek, ki is tettem msn fejlécbe az egyiket :)
  • Blacksheep333
    töröld ki a multiplayer cfg-t.
  • darki81
    végre 1x jött a gunship csomagban, és végelett a körnek XD (még kisem próbáltam multiban) -.-
  • Prince23
    Fasza. Végülis érthető, ők vannak többen online :S
  • Fpocok
    Remek... a konzolosok kaptak ma patchet, mi meg még mindig itt szopunk ezzel a szarral.
  • Fpocok
    Lehet, hogy ha így kéne játszanom, elszédülnék :)
  • Fpocok
    Rohadt életbe, még mindig nem menti el a classomat. Addig nem vagyok hajlandó játszani, míg meg nem csinálják... a k*rva életbe.
  • McCartman
    higgyem vagy higyjem?
  • darki81
    ...lőre
    haggggy
    bash
    :D
  • csuszi
    igen ezekre az esetekre nem megoldás a beépített ellenőrző, ehhez valós tudás kell:)
    egyelőre vagy egyenlőre? had vagy hadd? :):)
    auto kés vagy bash?
  • Barnus
    De azért ha már más helyesírását kritizálod, akkor ez a "bántás képen" ... :D Most valami brutális képről beszélünk, amin épp valakinek a bántását ábrázolják?
  • Puhos
    Hungarian dictionary
  • darki81
    jolvan csak azt a firefoxos dolgot nemértettem XD
  • Puhos

Nem bántás képen írtam neki.
  • darki81
    na bántsd már te puhos XD
    nekem küldte privátba a témát!
    A makrókban meg ottvannak a kódok, pl. spoiler, aki eddig nemtudta, az nézzen bele! (én sem néztem még)
  • Puhos
    Nem értem, hogy mit küldtél és mit kéne elolvasnom. Fogalmazzál egy kicsit érthetőbben, mert ez így számomra értelmetlen írás. Illetve használd a "válasz erre" feliratot, úgy könnyebb eligazodni azon, hogy kinek az írására válaszolsz! A Firefoxban van helyesírás ellenőrző is, használd!
  • akosdani
    kössz az üzenetet de küldtem énis olvasd el köszi
  • Puhos
    Ja!
    Olvasd el mi van írva a bannerba NAGY BETŰVEL!!!!
  • TDC Geronimo
    Én se értem, hogy manapság miért számít alapnak ez a retardált 1 gombos késelés. Egy fpsbe fegyverrel lőjenek le és ne rohanjon oda mint egy idióta hogy lekéseljen.
  • darki81
    elküldtem neked privátba! Amugy meg már megcsinálltam ezt, de csak ezt az egyet hagytam ki amit nem veteránban vittem végig, mert ez kicsit bugos, vagy nemtom :D
  • akosdani
    valaki megtudja mondani vagy nem ?
  • darki81
    dehogy :) Tudom mit kell csinállni, csak veteranon a botok aimoznak, és hiába gyorsan lenyomkodom őket, egyből ott az utánpótlás :D

Ha valaki megmondja hogykell spoilerben irni, akkor leirom neked melyik az
  • akosdani
    Az S.O.G küldetésben mikor kijössz a bunkerböl hogy kell megcsinálni hogy ne ugorjon a nyakamba az ember ?
  • Boron Power
    (Igaz, hogy az unranked configolásra eddig még csak monyák megoldást láttam, de az cod4 szintű volt).
  • Boron Power
    Összeszokni, warozni már most is lehet pirvate meccseken, illetve akinek van unranked szervere, az valószínűleg már a részletekig tudja configolni.
  • darki81
    kinek sikerült az S.O.G. küldetés veteranon?:D A többi küldetés az oké, de abban van egy feladat, mégha sikerül is, akkor is ledarállnak, és kezdhetem jóval elölről :D hát lol
  • killerkocka
    Claymore gusztustalan, bár utóbbi időben én is használom. Igaz nem minden életben rakom le, csak mikor már közel a magasabb streak. Késelőktől agyamat eldobom, főképp, hogy nálam sose késel messzire, csak az ellennek. Pechnek pech, de akkor is zavaró. :D Gl-t hála kellően gyengítették ebben a részben, így kevesebben is használják. Még akkor se biztos, hogy használ ellened, ha közeledbe lövik. Viszont, amit én tényleg nem értek. Mi a baj a secund chance-szel? Földre dobja magát igaz, kap egy plusz esélyt. De attól még azonnal nem tud darálni, van időd neked is félreugrani, ha elfogyott a lőszer, esetleg ténylegesen megölni.

Viszont amit remélek, hogy party lehetőséget beraknak lassan, mert "versenyképes" játéknak ígérték, mielőtt kiadták, de így kb értelmetlen, mert pubon képtelen bármelyik friss, vagy régi csapat összeszokni a pályákon ténylegesen, mivel csak össze-vissza dobálja őket. Marhulni egymás ellen jó dolog, de ez egyáltalán nem készít fel senkit se a csapatszíntű versengésre.
  • akosdani
    sziasztok kellene egy kis segitség az egyik pályán az istenért nem tudok átmenni mikor meg kell védeni az "erödöt" mindig a nyakamba ugrik egy vietkong segitsetek hogy kell megcsinálni köszi
  • Encore
    Persze, ennyi erővel minden script alapján megy. :) De a Cod szériában a script alatt a mm-re letárolt dolgokat értjük. A Botoknak azért van valami mesterséges intelligenciája, mint pl.: unreal, vagy quake3 botok esetében?
  • Puhos
    Csá!
    Nálam megy!