11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#6264 "This account has been disabled." ezt írja amúgy, nekem van egy ilyenem, de ez nem bant jelent csak ideiglenes kikapcsolást, aztán lehet h ban lesz belőle :D -
#6263 Nekem MW2-ben is ez volt végig a benyomásom. Itt legalább nagyobbak, vagy legalább bonyolultabbak a mapok. Ha nem így lenne meg sem vettem volna. (nuketownt jobban ruhellem mint MW2-ben a highriset.)
Következő codban biztos lesz olyan map, ami csak egy egyszerű kétszintes családi ház...
Ha megfontoltabb játékra vágyom akkor, beröffentem a MOH-ot, vagy BF-et. (Sajna bc2-höz a mostani vasam gyenge)
A játék egészét nézve, eddig ez a COD tetszik a legjobban. (tél végére meg új gép lesz összerakva és megcsodálhatom milyen, ha nem low grafikával tolom.) -
#6262 Próbáld meg a HC-t. Egy fokkal jobban figyelnek bár persze ott is csapat függő. A normal most iszonyat rohangálás lett, se MW, se MW2 nem volt ennyire 'rush party'. Indul a kör, mindenki eldobja a gránátot és futnak ész nélkül, lőnek ami mozog és ugrabugra az egész. Ha leguggol az ember egy sarkon, hogy kinézzen már jön a kemper szöveg...tiszta modern quake az egész. -
Pengn #6261 Sziasztok. Nem tudtok egy jó boltot ahol most olcsón meg tudom venni a Black Ops-ot? Platinumshopba csak jövő héten jön mert elfogyott, Konzolvilágot meg nem tudom elérni telefonon. Bluechipen meg már több mint 13ezer. Előre is kösz. -
Barnus #6260 és ez igaz jelenleg is? black opsot szoktatok tolni esténként? Beférek néha a csapatba? Mert akkor felvehetnél steamre, van ventriből is minden verzióm telepítve, TS-em, mumblém, skype-om, bármilyen kommunikációs formát támogatok :D -
Barnus #6259 Ha a következő mondatodban azt is megírtad volna, hogy hogyan kell, akkor most ezt a kérdést megspóroltad volna nekem, és így is leírod, hacsak nem tartod titokban :D -
#6258 TDM, DOM, SnD. FFA-ban óvatosabb vagyok -
#6257 Haha... megvan hogy kell a légitámadásnál elforgatni a jelet, hogy hova dobja, melyik irányba :) -
#6256 Velem is előfordult már, pl ma is, hogy meghaltam, és azt vettem észre, hogy ahova spawnoltam, oda spawnol az ellenfél is. -
#6255 Ó a faszom ebbe a rohadt official fórumba. ekkora ratyi szar fórumot még nem látott senki. 4szer kell bejelentkeznem és kétszer kell beírnom kommentet, hogy megjelenjen. -
Barnus #6254 Lehet én játszottam eddig túl keveset, de én eddig ilyet nem tapasztaltam. Hacsak nem FFA módról beszélsz, azt még nem játszottam, azt annyira nem csípem. -
#6253 Csak engem zavar, hogy folyamatosan a hátam mögé spawnol be az ellenség?
Halál után berak egy helyre (valamelyik pálya "sarkára", előre megyek 8 métert és már mögém is rakott 2 ellent, akikre amúgy nem számítanék hátulról, mivel másképp nem tudnak odakerülni anélkül, hogy ne látnám meg őket...
-
#6252 Mi skype-ot használunk :P
-
#6251 én el sem tudom képzelni ventri nélkül a csapat játékot (persze vannak akik TS-t használnak) nálunk mindig megy a duma ki hol merre látta milyen irányban haladnak 2-en fent a csipa a xy helyen stb... így van értelme -
#6250 This account is banned. Szvsz :D -
Barnus #6249 Nekem is ugyanez a bajom. Én általában ha meglátok egy társat, akkor rátapadok, követem, ha egyik irányba figyelget, akkor én elkezdem védeni a hátát. Visszafordulok, azt már sehol sincs. Vagy olyan is volt már, hogy hátat forditva lelöttem pont valakit, aki amúgy őt ledarálta volna, de közben ő meg fogta, elrohant a francba, és onnan lőttek le, ahol ő állt eredetileg. Sajnos abszolút nincs coop játék csapaton belül, tényleg az az egyetlen cél, hogy rohanj, elbújj és első legyél a listán. Ezért lenne jó x embert összeszedni steamfriendslistre, akikben van hajlandóság arra, hogy párban együtt mozogjanak, védjék egymást, stb. Vagy akár ventrilót használva még pár szót beszélgetni is :)
Left 4 Dead 2 coop-ját meg a vs módját is ezért imádom nagyon, mert ott sokkal jobban egymásra vannak utalva a játékosok, így bevédik egymást, felsegítik a földről, ha valaki lemarad, megvárják, hisz egyedül nem tud micsinálni úgyse. -
#6248 -
#6247 Erreszokták mondani:
Aki optimista angolul tanul,aki pesszimista az héberül tanul,aki pedig realista az lőni... -
Barnus #6246 Ha minden játékot külön steam accra tesz az ember, akkor nem sok értelme van a steam egész használatának, épp a legnagyobb előnye vész el, hogy bármelyik játékból tudsz kommunikálni a többiekkel, látják a haverok, hogy mivel játszol, tudnak utánad menni, vagy te utánuk. De ha van 10+ játéka minden haveromnak, asszem nem várható el, hogy mindenkinek legyen 100név a friendslistjén, csak azért mert mindenki 10 steam accounttal rendelkezik. Ráadásul egyik játékból a másikra váltáshoz folyton ki-be jelentkezzen az ember? Nekem az túl sok macera, kényelmesebb vagyok annál. bár igazából nekem csak két játékom van steamben, de azokat se tervezem eladni, mire megunom általában, addigra már nincs akkora kereslet rá, hogy megérje eladni, vagy már boltban is meg lehet venni olcsón. -
#6245 Közel se vagyok nagyon jó játékos, de nagyon idegesít néha, hogy a társak, legyen az bármely játékmód (talán S&D-nél jobb a helyzet) abszolút nem figyelnek se a másikra, legfőképpen a radarra nem (normal, nem HC)
Egyszerűen megyek, leölnek és ügyet sem vetnek rá, megy mindenki az orra után.
Zavarják a radarunkat, simán benyomja a spy planet. Helikopter lődöz minket spawnpointon? Szarjuk le...
Kicsit lehetnének figyelmesebbek a játékosok, nem csak a célkeresztig látnának, jobb lenne! Tudom, public az ilyen meg játsszak társakkal, de lvl 50ig meg amíg nem gyakoroltam be a mapokat marad ez. -
#6244 De ha valaki pl németet tanult akkor az **szhatja -
#6243 de tessék, lefordítom:p
17én írták:
Megpróbálunk kiadni egy patchet a hétvége előtt. CPU optimalizációt és a Zombie meccs-szerkesztő javítását tartalmazza többek között. Délelőtt kezdjük a minőségellenőrzést. -
#6242 Ezekhez általában minimális angol tudás szükségeltetik. Én meg támogatója vagyok az angol nyelv, meg minden idegen nyelv tanulásának. -
#6241 gondoltam azt az 1 mondatot, amit beszúrok mindenki érti :O -
#6240 nem értem, hogy pl sokszor van valami hírek és angolul van bedobva ide főleg, hogy akár Te le is fordíthatnád... :P -
#6239 sztem a Treyarch foglalkozna a pcvel, csak az Activision szorongatja őket. Legutóbb is egy treyarchos fejlesztő twitterezte a köv. patch tartalmát, és az időpontot, nem a hivatalos community manager, mert annak megtiltotta az Acti, hogy szóljon egy rossz szót is a pc-s verzióról, mert akkor nem veszik. -
#6238 "Since i downloaded the patch the rcxd is showing on the map a a naplm strike driving around the map. Is anyone else having this issue ?"
"Just been happening last game on summit the napalm was flying round the map again do the even test these updates the release."
lol -
#6237 Minden játékot külön accra kell rakni és akkor nincs gond eladásnál. -
#6236 Amúgy így hogy steames ez a szar el lehet valahogy adni anélkül, hogy accod odaadnád? Gondolom nem... -
#6235 Irj a supportnak, h ellopták az acc-od és most nem tudod mit csinálj.
Ilyenkor általában kérnek mindenféle adatot, remélem a black ops doboza még megvan és akkor lefényképezed, a serial-al együtt+felhasználonév és email, igy tudod igazolni, h tényleg a tied volt, és akkor majd megoldják. -
#6234 Tudtommal van olyan, hogy ha visszaszerzed is kikapcsolják pár nappal később... mert gyanús volt... biztonsági okokból. írj nekik emailt. -
szaba75 #6233 Angol hibaüzi nem volt.
Az accba volt idegen a fiamat átbaszták és kicsalták tőle a felhasználó nevet és a jelszót de én rögtön észrevettem és megváltoztattam a jelszót.
De ha volt is más tud olyat csinálni,hogy kikapcsolja a steam fiókomat.
Kb.Két nappal ezelőtt volt hogy megszerezték az felhasználó nevet és a jelszót és mostanra kapcsolták ki!Ezt nem értem. -
#6232 Mondjuk kiváncsi lennék az angol hibaüzenetre :D -
#6231 Szerintem is, nem akarlak ijesztegetni, de lehet, hogy más hozzáfért az accodhoz. -
Barnus #6230 Irj levelet steam supportnak sztem:) -
#6229 Azt ígérték jön a 7 vége előtt... vagyis azon lesznek. És, ennyire negatívnak nem kéne azért lenni... reménykedj, hogy jó lesz, és mindenki játszhat. -
#6228 Egeres
szaba75: passz, de több embernek is van ilyen. -
#6227 kár beleélni magad meg másokat is, hogy jön a patch. egy frászt... ha jön is több lesz gond mint ami most van. nem megy ez nekik és ennyi. a konzol jobban érdekli őket. -
szaba75 #6226 Sziasztok
Nekem ezt írja ki:Ezt a Steam fiókot kikapcsolták.
Miért lehet ez??? -
#6225 Az melyik?:D