Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert mindjárt eladom ezt a szart 15.000 ftért 😄
Az ottani játék alapján tetszik eddig nagyon😊
Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |
Nekem a pubon kívül (ami úgy tûnik már jól játszható) kell majd a lehetõség, hogy versenyszerûen játszható legyen. Nagyon úgy néz ki, hogy azt meg fogjuk kapni (ha nem, akkor én is csalódni fogok).
De írd már le, hogy most mi nem tetszik ebben?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Még mindig 7500 forint, PMben lehet jelentkezni érte, nem banolt az acc...
Én régi codos vagyok és ebben látom a reményt, hogy visszatér a régi játszhatóság. Te meg ezt szégyenezed le.
Milyen téren nagyobb szégyen mint az MW2? Gyakorlatilag nincs olyan, amiben ne lenne jobb.
http://www.sg.hu/cikkek/77938/_nem_erte_el_a_minosegi_elvarasainkat_a_medal_of_honor
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Parasite Eve 2, best game EVER!
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1578856
Ha nem hiszel, tessék itt van 31 oldalon keresztül. Vannak olyanok, akiknek a patch baszott be, és onnantól kezdve kezdett akadozni az egész.
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A saját szerónkat sem bírtam még a favoritba betenni (két másik magyart igen), hiába vettem fel, amikor a többiek behívtak rá.
Nem tudom a /connect parancs kinek fájt, meghagyhatták volna.
hisz steames játék wazze 😄
Mehetek a "bótba" megvenni?😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Segítsetek már!! :-) A single részben...a börtönbõl való szökés közben...a kapunál, a sörétes fegyóval a kötéllel... a helivel szemben! Mit kell lõnöm??? Mindig meghalok..bármit próbálok!
Sorry!
Köszönöm!
Raz
Scientia potentia est.
najó nincs igaza de ha ezthozta ki belõle akk ez van : D
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
PATCH??????????????
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Szerintem egész jó. Ha nem mennek el megint nyaralni, ebbõl újból népszerû cod rész lesz, és nem csak publicon, hanem warokon is.
Ami a legszomorúbb, hogy maga a játék a véridegesítõ villogó átvezetõi és a történelmileg teljesen inkorrekt felszerelések ellenére nem lenne rossz, csak technikailag lett felháborító állapotban kiadva.
Most megint itt van egy játék, amit kiadtak erõsen béta állapotban, pedig láthatóan legalább még egy-másfél hónap fejlesztés kellett volna neki.
errol meselj mar bovebben legyszi...steames jatekot nem tudod eladni max az acoddal egyutt...
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774