11248
  • elitehun
    Emlékeim szerint abban a filmben egy koponya volt aminek a feje búbján egy holló volt
  • darki81
    Ó yee
    Ezt kerestem én a múltkor, de csak sh!t felbontásban volt!

THX
  • Valek
    Nem lesz ma patch.
    We are on track so far to release MP patch sometime tomorrow and SP patch the following day, pending good test results...
  • pisztácia
    ha valakit érdekelnének a Prestige jelek, a 15-ik embléma olyan mint az új Stallone film jele:D a The exampandles vagy hogy kell írni
  • pisztácia
    Hali. Na van valami hír, lesz ma patch? Steam fórumon volt valami érdekes?
  • Különc
    Irták a kommentek között, hogy ez nem hack, hanem a helikopter miatt (nem néztem ennyire utána bocsi) valamiért nem tudsz meghalni egy ideig, ez egy glitch (bug?) amit javítani kell
  • Különc
    Néha nekem van, de max 1-2 halál van miatta minden második pályán
  • Különc
    Lehet 53253532523532525252 magos géped is, ha a játék csak kettő, max 4et használ akkor baszhatod, szóval felesleges dobálózni a magok számával
  • Forrest Tomee
    Nálam sincsenek fps ugrándozások szerencsére, viszont a szerverek fele továbbra is laggol, főleg ha ellenfél jön közel. Másoknál is látom mert van hogy nekem simán fut a játék éppen becélzok valakit erre kb 10m-el arrébb jelenik meg szaggatva. Ez az egyetlen igazán idegesítő a játékban.
  • Barnus
    Nekem 5870-em van, és 1680x1050-ben minden maxon, aa csak 2x-en és a másik élsimitás is levéve viszonylag alacsonyra csontstabil 60fps. ritka, hogy alá megy, nagyon nyilt terepen, ahol sokminden van, akkor picit leugrik, de amúgy nem jellemző. Milyen procid van? Nem lehet inkább azzal a gond? Nem kéne low-n is ilyennek lennie, hacsak nem a te configodon maga a játék rosszalkodik, amit a patch javít majd. De itt bent melóban amd x2 6000+ procival 4870-en is megy szépen kicsit lejjebb véve a graf 30+fpssel.
  • Antal99
    10 magos már erős lenne?
  • Gaben17
    Felvettelek steamen már 3napja,de még nem fogadtál el
  • Fpocok
    Holnap, azaz ma jönnie kell a pepatchnek.
  • Zomil
    nekem viszonylag stabil az fps-em nincsenek ekkora esések, én inkább ezt már optimalizácios hibának tartom, ez már(nekem legalábbis) nem hirtelen fps csökkenés
  • Fpocok
    bocsi

Nálam max olyan van, hogy félóránként megáll 2 secre. De nem zavaró. Amúgy tökéletesen megy, pedig nincs erős gépem.
  • csuszi
    valaki igazoljon vissza:
    nem arról van szó kizárólag hogy optimalizálatlan a játék - 6870-en 30-40-100 fps van, hanem még minidg van másoknál is a kemény 10 secenkénti fps dropp? megy simán 90 körül aztán 10 sec és leesik 3 secre olyan cirka 10-20-ra. aztán usgyi tovább újabb 20 sec múlva dropp megint 10-re. etc folyamatosan.
    az hab a tortán, hogy az előbb havannán kinéztem az ablakon végig az utcára és egy húzott 6870-el 30-40 fps minden off és low options. de még szánkázik is a lelkem fel le.
  • Fpocok
    OFF:

Misfits s02e02 FUCK YEA! :D
  • Fpocok
    Elméletileg kivették a perket... és elvileg nem is kéne így működnie.
    Ha futsz, akkor kicsit előreugrik, de ha nem futsz, akkor nem.
  • bigapó
    ezek olyan kérdések amikre sosem fogunk tudni válaszolni. ez már régi gyermekbetegsége a játéknak, hogy Neked semmi sem nekik meg minden sikerül...mármint ami az ilyeneket illeti. nekem is van hogy 1 méterről nem csinál semmit, persze ő simán lekésel...
  • Prince23
    Am miért van az hogy késsel 5 méterről nekem ugrik az ellen? ez rosszabb mint mw2-ben, komolyan írom most.

megint beletették ezt a perket vbagy mi? és én miért nem tudok 10 méterről a nyakába ugrani késsel az ellennek? hm?
  • Fpocok

Kipróbáltam én is, dobott egy 10-20fpst... így már nem esett 60 alá és felment 110ig is néha.
    Grafika<Teljesítmény
  • Fpocok
    Szerinted direkt azért nem válaszolunk, hogy kibasszunk veled? Láttam itt már több hasonló kérdést, de azokra sem igazán jött válasz. Egyszerűen nem tudjuk. Próbáld meg a küldit előröl. Rakd újra játékot... drivereket frissítsd. Ha ati van, akkor 10.11. Ha nvidia, akkor egy régebbit rakj fel.
  • Achmed927
    Végre valaki. Köszi.

De még mindig fenn áll a problémám. :S Kár, pedig már csak 1 pálya lenne hátra ...... addig nem is akarok multizni.
  • bigapó
    én sem tudom...
  • tommygear
    füst kikapcsolása az hacknek számít
  • Achmed927
    A fikázáson kívül tudtok mást is csinálni ? Magyarul : kértem segítséget, erre csak lószart kapok tőletek. Erre válaszoljon valaki.
  • bigapó
    nem azért, de van pár olyan akik füstön keresztül lőnek le szemrebbenés nélkül. szerintem azért, mert náluk ki van kapcsolva...valahogy úgy, nem értek hozzá. másik verzió a hack persze.
  • Fpocok
    Kipróbáltad? És mihez grat? Nem én írtam :D
  • bajgunar
    Ettől a tweak -től csodaszép lesz a graf! Hallod? A füvet, fákat, füstöt nem lehet véletlenül kikapcsolni? Dobna az fps-en +10-et, és nem lenne kemper a pályán. xD
    Jah és az ellen meg véletlenül nem rikít a fekete fűben?
    Grat
  • Soad999
    Tesztelek én is :D
  • Barnus
    Az igen:) jól bírja a golyót a srác :D

(egyébként igazad van, keverem ma futottunk össze, én is egyszer voltam hc szerveren, annak a replay-ében nem voltál benne, úgyhogy valsz előtte vmelyik TDM vagy SD szerveren voltam, nem rémlik már, hogy mikor, csak a logóra kaptam fel a fejem, mert pár nappal ezelőtt már linkelted itt és felismertem)
  • bigapó
    csak azt nem értem, hogy ha most már ki tudják bannolni, akkor miért csinálja? jó, butaságra sosem volt magyarázat, de hát ez akkor is nonszensz. ehh, mindegy.
  • Fpocok
    LOOOOOL

• Barnus
    nem fekete fehér. vannak benne színek is időnként :)
  • Fpocok
    Igen? Akkor jó vagyok. Kárhogy nem HCzok... egy mapot nyomtam le, azt hiszem Kuba. De csak azért, mert véletlenül léptem be, nem tudtam, hogy hc a szerver.
  • Barnus
    ma sajnos volt szerencsém belebotlani párszor a logódba hc serveren, a killed by írás alatt :P
  • Fpocok
    Nem szeretem a fekete fehér filmeket
  • Rage47
    nézd meg mindenképp
  • tommygear
    hiba
  • Fpocok
    Sin City-t sosem láttam.