Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerypapa 95
probléma megoldva 😊

na ennyit arról hogy 4 mag kell ennek a sza***nak

tök ugyan azzal a beállítással egyik szerver 30-50 fps , másik szerver 10 alatt folyamatosan.
tökmind1 , aki nem akarja igy sem olvassa el.<#nevetes1>

@Prince23: az tényleg visszaemlékezés.😊
SZEG007
emailt, meg privátokat kapok hogy szeretnék megvenni a steam accomat, itt jelzem mindenkinek hogy nem tudom eladni mert van rajta más game is amitöl nem válnék meg.

pisztácia
Azt a fov csíkot optionsba, szerintetek h allitsam be? Hogy a legjobb? És ettol no a gepigenye? eddig ugy jatszottam h le volt huzva minimumra.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Tatyla
ja azt elfelejtettem mondani hogy a game booster közben fút...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Prince23
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amikor Reznov szerepében vagyunk 1945-ben, akkor az gondolom a "képzelet a képzeletben" küldetés 😄

Mellesleg az egyik leghangulatosabb rész.

ez a rész majdnem vetekszik azzal a Cod4 jelenettel, amikor Price kapitánnyal sznájperkodunk a "blokkok" között.

darki81
csõ😄
Nektek is feketelesz a képernyõ miután betörtük az ajtót és ránkrobban a kocsi? (a radart lehet látni, meg hogy hány méterre van ahova mennikell) nemtom hogykéne ott továbmenni korom setétbe 😄 (havenál ugyanez a problem)

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

elitehun
Százmilliószor jobb
elitehun
Spoiler fail 😄
De azért válaszolok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem a lopakodós résznél. De igy visszagondolva télleg gyanús volt. hogy nem szólt reznov-hoz senki rajtunk kivül meg a patkány járatban is kérdezte a másik katona hogy mi a fasz bajunk van amior reznov-hoz beszéltünk 😄
Az elsõ valami grafikai beállítás (anisotropic filtering);
A field of view az az, hogy mennyire látsz szélesen, ezt szögben méri;
Draw hud - legyen-e HUD, ez az ammodat meg ilyeneket jelöli;
Allow downloading - letöltések engedélyezése.
Gerypapa 95
a tegnapi problémámat megoldottam , de akadt egy újabb problémám . ne haragudjatok hogy ha ez nektek " fárasztás "

ebben tudnátok nekem segíteni ?

SPOILER

na , ki ölte meg Kennedyt? <#lookaround>

elég unalmasan kezdõdött számomra a single de a végére megjött a kedvem.
fõleg miután gyanussá vált , hogy Reznov vhogy mindenhol ottvan.<#nevetes1>
Nektek mikor esett le , hogy kicsit skizo a srác?<#idiota>
az írók biztos szerették Harcosok Klubját.

/SPOILER
lolSL
egész más

a single része jobb mint az MW2-é?
sziasztok hogyan lehet beállítani multi ba az hogy sima célkeresztet mutasson?
Valaki tudna adni a konfigurációmhoz egy ideális beállítást, ahol néz is ki valahogy nem egy kocka szar, de az FPS is elég magas.
Én próbálkoztam vele de az istenért se akar 20 FPS fölé menni még low grafon se.

Core 2 E6550
2*2 GB RAm
1 GB GTS250

Hangokról meg annyit hogy a menüben alapból 2 hangszórót ismer fel a játék, és nem lehet átállítani mert ki van szürkítve. Próbáltam a Sound Blasterremmel , alaplapival is egyikkel sem megy. MW2ben meg windows default , 4 6 speakers minden féle beállítás. Ezt se értem, hogy ilyet ,hogy nem lehet megcsinálni. 2.0 ban a MW2 is gagyi , ez is tuti jobban szólna 5.1ben. Mondjuk az MW2es 2.0 is jobb mint ebben.
benezek ma rmert favba van és 1k + hsz - érdekelt a jatek, de erre mit latok hát a tipikus pc-s süketeleseket, megértem ok, de semmi értelme nem volt 8-10 oldalt visszanéznem
mégha ha fogjuk rá h only pcs topik akkoris

darki81
Nektek is feketelesz a képernyõ miután betörtük az ajtót és ránkrobban a kocsi? (a radart lehet látni, meg hogy hány méterre van ahova mennikell) nemtom hogykéne ott továbmenni korom setétbe 😄 (havenál ugyanez a problem)

E8500 C2d, 4GB ram, 5850 VGA, 10.10 catalyst, win7 64 bit

Fpocok
Ezen én is meglepõdtem. De van konzol parancs, amivel át lehet állítani a másikra.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Amúgy véletlenül eszembe jutott hogy a megjelenés elõtt volt a vita hogy a ping-et szám vagy vonalka jelzi majd. És akkor volt az a "live chat" ahol a készítõk egyike válaszolgatott. És ott ugye azt mondta hogy vonalas lesz. Hát nagyon nem az lett...<#vigyor4>
Akkor most:
1-Ezek azt se tudják mit csinálnak...
2-Félreértés volt és a konzolra értette.
3-Itt is figyelembe vették végül a pc-s elvárásokat.

Nyilván sokaknak még most is nagyobb gondja van ennél, csak úgy eszembe jutott.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

darki81
én a vietcongos részig veteránon vittem, de egy idõ után már idegesitett az a rész 😄 de nem lehetetlen

CalebJoe
próbálta már valaki veteránon mert iszonyat nehéz lett szerintem
pisztácia
Értem, és az nincs odaírva mikorra várható, esetleg, hogy mit javítanak pontosan?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

DarkSector
videók alatt tölti a játékot. direkt van így.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tatyla
single véleményem:
valahol a vége felé járok szerintem,bomba jó a hangulata tényleg eddigi legjobb COD story
eddig nagyon jól fut a gépemen azt leszámítva hogy a videók akadnak az átvezetõkben
E4500@2,9GHz,8800GT,2x2Giga Geil Kit:1680x1050 4xAA High,shadow off 30-40fps
kicsit várok hogy mi lesz a patchekkel és akkor talán beruházok rá hogy lássam a multit is...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Prince23
nov10
nov11

meg ami most fog jönni. Pc kommunity-n van így

Prince23
Még hogy nincs lag... most voltam fent egy német szerón, még szarabb a helyzet mint délelõtt

pisztácia
Most mi az hogy jon a 3ik javitas? Eddig csak 1 volt nem?

Talán a hardware fórumban kéne ebben az ügyben kérdezõsködni...

AMD phenom x3 710-et hogy tudok húzni Gigabyte 770T UD3P alaplappal mert a BIOS ezen más vagy nemtudom:S
Igen, mert mi tudjuk hogy volt tegnap update, de ha valaki "csak úgy" kívülállóként elolvassa a cikket, az ezt honnan tudja?
Amúgy az update után szinte egyáltalán nincs lagg, ki egyszer nem fagyot, és ahogy eddig láttam 1 xp-m vagy CoD ponton nem veszett el...

Azt a tegnap esti update-re értette.
DarkSector
mert a tapasztalat az eddigi 2 javitás utánai állapotról szól.
és irja hogy jön a 3. és reméli az majd megoldja ezeket a gondokat is. gondolomén.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Lehet én vagyok hülye de ha "A fejlesztõk ma hivatalosan bejelentették, hogy dolgoznak a következõ Black Ops javításon" akkor arról hogy van már a cikk írónak személyes tapasztalata?

tommygear
lol
egyszer nem fagyott ki még a játék nekem és a rangok meg semmi nem tûnt el
még szép ...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Valaki tudna adni a konfigurációmhoz egy ideális beállítást, ahol néz is ki valahogy nem egy kocka szar, de az FPS is elég magas.
Én próbálkoztam vele de az istenért se akar 20 FPS fölé menni még low grafon se.

Core 2 E6550
2*2 GB RAm
1 GB GTS250
lolSL
én nem merek ebbe belenyúlkálni de ha akarsz és ráérsz segíthetsz mert én is szeretném felhúzni a processzor órajelét csak:
1 fingom sincs hogy kell
2. nem merek hozzányûlni nehoyg elbasszam
lolSL
húzd meg a procit ha tudod 3.2 körülre.

tommygear
biztos még lesz optimizáló patch de am nem értem 40-60fps miért szar
Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd.
Processor: AMD Phenom(tm) II X3 710 Processor (3 CPUs), ~2.6GHz
Memory: 4GB RAM
Hard Drive: 1 TB Total
Video Card: Sapphire Radeon HD 4890 Series
Monitor: Samsung SyncMaster 2243SN
Sound Card: Realtek HD Audio output
Speakers/Headphones: Canyon 3D bizbasz
Keyboard: Logitech Value
Mouse: Logitech MX518
Mouse Surface:
Operating System: Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255)
Motherboard: Gigabyte
Computer Case: Cooler Master RC331-Elite

ezzel a configgal árnyékok, 2x élsimítás, high textures, vs sync:off, filed of wiev 0, texture filetring automatic , 1980x1080 felbontás és az eredmény?
40-60 fps
most a gépem szar már vagy a játékra férne rá még pár javítás?
mmovar
beállításoknál mi ez a néhány opció?

képernyõ: anisotropic filtering
field of view

games: Draw hud

multiplayer: allow downloading

köszi elõre is!

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

TDC Geronimo
Én direkt megfigyeltem. Nekem akkor szaggat be mikor felvillan a hit marker :s Így a legrosszabb, mert ha elkezdek valakit lõni akkor beszaggat 😞 Máskor meg fut tökéletesen...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DeerHunter01
igen, ez csak gondolom olyan gyorsan összerakott patch hogy kicsit jobb legyen, majd kiadnak egy normálisat is reméljük nemsokára.

\"Erről van szó!\"

Kösz, valami ilyen vélemény érdekelt volna. 😄
Szerintem biztos fognak még finomítani rajta, de egyelõre egy nagyon gyors javítást kellett csinálniuk, mert az addigi állapot tarthatatlan volt.