11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#6304 Szárnyak nélkül Max Payne és/vagy a Sin City jut eszembe róla -
#6303 Na már van ördögszarva is :D
-
#6302 Nem és most már rakjál fel új oprendszert vagy vidd el szervizbe és nézesd meg mi van a gépeddel, mert rohadt szar benne valami. senki másnak nem csinál ilyet, csak neked. elhiszem, hogy más meg fut normálisan, de ez akkor is tébolyda. -
#6301 ááá athene wowba volt nagy netceleb :D Hatalmas arcok -
#6300 rendben! jelenleg van tgf. Ventri adatokat pm-ben küldöm! -
#6299 Az, igen -
#6298 Nekem is ez volt az első gondolatom, szerintem ő. -
Barnus #6297 Ez az Athene-s wow-os srác meleg haverja? Most neki jár a 15 perc hírnév?:) -
eLiXir #6296 Én bemásolgattam egyesével, most fogom tesztelni, ha működik, akkor felrakhatom valahova, vagy át is küldhetem. -
#6295 2:24 i'm gonna shoot da mothafuckaa :D -
#6294 -
#6293 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lol -
Barnus #6292 jaaaa vágom, megtaláltam, nem értettem eddig én se. Azt hittem hogy elég egy spoiler! írása.
szóval négyzetes zárójelek közé (spoiler)ide irok(/spoiler) kell:) mostmár világos:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!próba -
Barnus #6291 próba.
SPOILER! - próba
ide ismét próba -
#6290 Spoiler:
Halihó.
Lenne 1 folyton visszajövő bugom, ami már nagyon idegesít.
A 14. pályán, mikor a pentagonban ,,bolyongunk" megyek .... megyek ..... leüt a ,,társam". (biztos képben vagytok) Mikor rám fogja a pisztolyt egyszer csak átvált AK-ra és napszemcsire a tag. Utána megy alul a felirat és ennyi. Be bugol és kész semmi sehova. Akárhányszor próbálom mindig befagy ott. Eredeti a game ... Steamen keresztül indítom mindig.
Help !
Valaki segítsen a megoldáson. ...... Nem tudom már mi lehet a baj. Köszi -
Barnus #6289 Ha nem feltétlenül ragaszkodsz a dobozhoz és a lemezhez, akkor ajánlom neked a http://gamersloot.net -et. Én két tucatnyi cd keyt rendeltem már onnan, nagyon megbízhatóak, a wow game cardokat is onnan rendelem, ráadásul gyorsak is. Itt a steam-es 60eurós ár helyett 60USD-ért adják a játékot, ami 11500-11600Ft körül van, nekem spec vásárlást követően 5 percen belül megküldték a CD-KEY-t, amit aktiváltam Steam-en és már tölthettem is le a játékot. -
#6288 Amikor kiválasztod a helyet, akkor jobb egér, vagy bal egér lenyomásával és benntartásával + mozgatod az egeret. -
atyiko #6287 Hogy lehet elforgat ni a légitámogatásnál a célketesztet? -
#6286 Annak örülök, hogy első nap nem hozták ki... olvastam mik voltak itt. -
#6285 Hát látod, pedig hogy összemocskoltad az 576-ot a játék megjelenése napján, amiért nem akarták kihozni... Erre kiderül, hogy végül jobban örültél volna annak, ha ki sem hozzák :D -
#6284 Ezeket akkor egyesével ki kell választani és bemásolni? -
#6283 Az unbindaxis alatt lévő összes szöveget kitörlöd, majd a linkelt configból innestől kezdve másolj be mindent az unbindaxis alá: "PLEASE ADJUST THESE VARIABLES BASED ON YOUR COMPUTER SYSTEM" Itt szépen kijelölöd egészen az aljáig és bemásolod a saját config fájlodba. -
#6282 Tök jó, eddig semmi gondom nem volt a játékkal, most viszont szopat. EGÉSZ NAP NEM TUDTAM JÁTSZANI VELE, mert nem menti el az adatokat... rohadt életbe már, mindjárt eladom ezt a fost is... ÁÁÁ -
#6281 Azt írja, hogy töröljek ki mindent, ami az unbindaxis vagy mi alatt van... és másoljam be a configból mindent, ami az alatt van... na ezt most én nem találtam be... mit kell bemásolni a kitörölt helyére? -
#6280 Szerintem a Cod4-es mapok voltak a legjobbak, a BO-s pályák tényleg túlságosan zártak és kicsik. -
#6279 Nálam segített ez a config. Fps-em is több lett kicsivel, bár ez azért mert low-ra rakta a grafot. Viszont most először végre abszolút lagg mentesen tudtam játszani. -
#6278 inkább legyen pöcs sniper (azokat eddig is ugyanúgy fejbe lehetett lőni az atomtáp automata fegyverekkel fél pályáról), mint ez a mostani cod-quake. lespawnolok, elindulok, 5 méter után hátba lőnek. vagy megyek, ölök, akár kettőt is huhúú, de már tárat cserélni sincs idő, mert addigra úgyis jön valaki, hogy khmm hátba lőjön... mondjuk részben megoldás lehet, ha végre lesznek 12 slotos serverek. -
#6277 "Five Day Sales Record
Not only did Treyarch’s FPS break day-one sales figures, selling 6 million+ copies and generating $360 million, it has also gone on to smash Modern Warfare 2‘s day-five record by $100 million. Black Ops grossed $650 million in the first five days of availability, setting another all-time record!
Xbox Live Record
Black Ops has also been very popular on Xbox Live. Activision says over 2.6 million unique players played the game on launch day, logging 5.9 million hours of online multiplayer matches by the end of the day.
“With a record-breaking performance on Xbox Live, home to the world’s largest Call of Duty gaming community, Call of Duty: Black Ops has already carved out its legacy as one of the biggest video games in history,” said Don Mattrick, president of the interactive entertainment business at Microsoft.
“We congratulate our partners at Activision and Treyarch and are proud to continue offering the best Call of Duty experience to our 25 million global Xbox LIVE members by launching all Call of Duty map packs first on Xbox 360.”" -
#6276 hát ja, a kés az elég gáz ovodás dolog, kár hogy beletették ebbe is, csak idegbajt kap az ember tőle... -
#6275 Hála égnek , legalább alig van pöcs sniper. Késeléstől viszont hányok már. Futási sebesség is gáz valóban. -
#6274 nem nagyobbak, sőt...
random labirintus az összes, 15-20 méterenként falba ütközöl, nincs egy rohadt nyílt terület, olyan a mapok alaprajza, mintha magára hagytak volna egy óvodás gyereket 2 órára a rajzasztal felett.
fél karomat adnám most egy highrise-ért. az egyetlen értelmes map az a havas-radaros. a BO az mw2 mapjaival már majdnem megkapná a 10/10-et. csak még ki kéne venni a mostani késelést, és csökkenteni a sprint sebességét. -
#6273 Majd ha fürcsiztem, kipróbálom! -
#6272 Ultimate FPS config képekkel -
Sforzan #6271 Volt egy érdekes halálom az előbb. Robbanás, vagy ki tudja miből visszamaradt füst takarta el az egyik sikátor bejáratot a Havana-n. Elindulok feléje, aztán már fekszem is le. Azt hittem, hogy IR scoppal szedett le a gyerek, de a killcam szerint ő neki nem volt ott a füst! Azért ez szép... -
#6270 Ma először kifagyott nekem is, multi alapból úgy indul hogy menübe lefagy egész 20 secre... VIcc -
#6269 Ezt most tőlem kérdezted? :D
Amúgy amikor kiválasztod a helyet, akkor benntartod a bal egér gombot és akkor mozgatod az egeter és akkor rotálódik a jelzés :D -
#6268 Mé? Volt patch azóta, hogy elmentem egy 40 percre? -
#6267 Nah emberek. Nálam még rosszabodott a helyzet. felsorolom csak 2 pontba:
- most már 3 percenként kifagyok
- a menü is laggol
basztatok ilyet? -
#6266 Megtaláltam a kosarat, úgy látom már nem ingyenes a kiszállítás, plusz ezres. De még így is olcsó szerintem. -
#6265 Elég sok helyen felárazták.
Nézd meg EZT. Nem tudom, hogy ingyenes-e a házhozszállítás vagy sem, mert nagyon szar az oldal, nem találom a kosarat :D