11248
  • lolSL
    konzolos auto aimes szarokat hanyagoljuk már, ez az igazi Játékosok fóruma.
  • elitehun
    Én csak akkor veszek fel bárkit is ha már játszottam vele valahol és 1 normális 2 lehetőleg magyar 3 idősebb mint 12 :P
  • Barnus
    12:24 - Mister *****: hi
    12:24 - Mister *****: can you help me?
    12:24 - Brownage: Hello. Yes. what u need?
    12:25 - Mister *****: can you go to the http://steamcommunity.no-ip.org/ login and vote for my team?
    12:25 - Mister *****: I really need this
    12:25 - Brownage: lol sure mate...
    12:26 - Brownage: But can u help me first please?
    12:26 - Brownage: How can i report someone as an account stealer? :)

Szóval ha ez a Mister felvesz valakit, nehogy menjetek szavazni, mert ellopja a jelszavatok:)

• elitehun
    Szép. Te csináltad?
  • darki81
    egy kis sznájperesmovie
  • elitehun
    Gondolom ja
  • pisztácia
    Ha kezdek egy prestige-t akkor elvesztem a pro perkeket?
  • Különc
    Jaja, azt használom én is nem havas pályákon, Dutch rulz
  • Zsooo
    nemoff

viszont az arcfestesek kozott van egy, aminek a neve Dutch, es sztem nem a hollandokra akarnak utalni :) (Arnie a Predatorban, ha nem ugrik be rogton...)
  • Valek
    Ghost Pro a barátod.
  • elitehun
    Csak az a bja hogy nehezen leeht észrevenni vagy nem tom. Pl mw2-ben tisztán lehetett érteni hogy jön egy ellenséges chopper. Már váltottam is class-t....
  • Különc
    Nincs, helikopter a BO I win buttonja
  • TDC Geronimo
    Lődd le. Ahogy meghallom hogy jön veszem is elő a rakétát és nem sok vizet zavarnak.
  • antgecc
    Engem az idegesít, de nagyon, hogy állandóan a helikopterek darának le. Egyszerűen röhej. MW2-ben legalább volt perk, amitől nem látott semmi égi istenség. Itt nincs valami hasonló? Én nem találtam... :S
  • pisztácia
    xDDDD
  • pisztácia
    éssss IGEEEEEN... meglett a két késelés hátba 5 MP-n belül:D Nuketown-on berusholtam a házba:D Már csak hip fire kell, a steady aim pro hoz, és a ninja pro hopz meg 5 bombát kell letennem:D
  • elitehun
    Én nem pont arra gondoltam hanem arra hogy kb nagyobbat fingok -.-
  • pisztácia
    Erről jut eszembe még 10 bombát is le kel tennem a ninja pro-hoz...:D
    Amúgy igen, én is néztem, hogy kicsi a detonáció... sokszor mellette álltam, és meg se haltam.
  • elitehun
    Az csak nekem tűnt fel hogy a bombás játékokban (SD, Demolition, Sabotage) milyen kicsit robban a bomba?? Szinte egy kézigránát is nagyobb robbanással jár. Komolyan néha azt se vettem észre hogy felrobbant
  • pisztácia
    Ninja-nál két embert kell leszúrni 5 Másodpercen belül... akkor adja ami kell a pro hoz.
  • Valek
    Szerintem ez a perk dolog jó. Mondjuk a mai napig nem jöttünk rá, hogy a ninjaval hogyan lehet pro-t csinálni, mert az a hátulról késeld le az ellent az már jópárszor meglett, de mégse adta be. Holott az ellenfél azt se tudta, hogy ott vagyok mögötte.
  • elitehun
    Akkor a hcaker Pro-ról ne is beszéljünk. Az első még könnyű tönkre kell tenni enemy equipment-eket, de a második már kemény. asszem 25 enemy-t kell megölni clay-el vagy C4-el. a 3.-ik meg ugyan ennyi embert kell megölni a motion sensor vagy a jammer hatósugarában -.-
  • Valek
    Jó neked. Nekem olyan hibák is előjöttek amikről aztán még csak nem is olvastam eddig. Van az a lövészes gyakorlópálya. Na ott nekem egy csomószor hullámzik a talaj. Killcambe a halott ember egyik keze a monitor bal alsó sarkában van, a másik lába meg a jobb felsőbe, szétnyúlik mint a rágó. Ati 5770 crossfirem van, 10.11-es driverrel. Hiába van 4 magos procim, 125 fps-ről képes leesni akár 20ra is úgy hogy egyhelyben állok. Aztán legtöbbször csak ámulok mikor gyengébb gépekkel rendelkező egyének beírják hogy tökéletesen fut nekik a játék. Ilyenkor tátva marad a szám. Na mind1 remélem a patch leginkább az fps esésre és a hangokra lesz kihegyezve.
  • pisztácia
    Nekem tegnap lett meg. Pedig 20 FPS-el nem izgi a játék, de ez van... 2-3 hét és lesz új gép de addigis, kell valami játék...
    Amúgy titeket nem zavar ez, hogy 3 féle dolgot kell teljesíteni a pro perk-hez?:S Tegnap nagy nehezen meglett a Scavenger pro, de a Ninja... meg a steady...:S
  • elitehun
    Nekem már rég megvan. Én nem is laggolok tulajdonképpen
  • Valek
    Jó persze biztos megoldják a dolgokat, csak már kicsit uncsi, hogy még mindig nem adtam le azt a küldit, hogy legyen 15 óra aktív játékidőd. :)
  • pisztácia
    Szerintem nem feltétlenül, hisz ők csinálták a játékot, ismerik mi hogy... szerintem nem a hiba megoldásával van a gond, hanem a hiba keresésével, hisz rengeteg adatot kell átnézniük, és ellenőrizniük.
  • elitehun
    Hát azt írták hogy holnap adják ki ha jók lesznek a teszt eredmények. ÉS ha már tesztelnek az azt jelenti hogy haladnak. ÉS minél jobban haladnak annál hamarabb adják ki a patch-et :D
  • Valek
    Ja csak egy idő után ha nagyon húzzák halasztják a dolgot, akár az jelentheti azt is hogy tanácstalanok, néhány hiba megoldásában. De azért reménykedjünk.
  • pisztácia
    okok, köszi.
  • pisztácia
    Akkor ma se lesz, de mind1, minél később adják ki, annál jobb lesz
  • Valek
    Valamikor holnap jön ki az MP patch és az ezt követő napon meg a SP patch.
  • Különc
  • pisztácia
    oFF 2

Na igen... amúgy olvastam, hogy a nagy sikere miatt, Stallone tervezi a folytatást, és hogy Bruce Willis, csak úgy fogadja el a felkérést, hogy ő lesz a fő gonosz:) és elméletileg, így is lesz:)
  • elitehun
    Azt mondták hogy a Multi patch-et vmikor holnap adják ki a Single patch-et mert egy nappal később. Attól függ hogy milyenek a teszt eredmények
  • elitehun
    Lol
    Eddig észre se vettem. Asszem max 3 percet szerepelt benne :D
  • Különc
    OFF
    Mi marketing, Arnold Schwarzeneggert kiírni mint főszereplő
  • pisztácia
    Nem tudom miért asszociáltam arra, na de mind1.
    Nem vagyok jó angolos, de akkor az azt jelenti, hogy holnap jön ki az MP és SP patch, mert még nem voltak jók az eredmények?
  • pisztácia

igaz
  • Különc
    Ez ?