Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálam olyan gond adódott, hogy ha rámegyek a szerverkeresõre, akkor belistáz k. 5.000-7.000 szervert - köztük a magyar szervereket is. De hiába nyomom, hogy "Add to favorite", a favoritok között ne jelenik meg. Illetve, ha ilyenkor újra keresem a szervereket akkor egy idõ után kiírja hogy "Connected" majd ez a kép fogad:
[/url][/img]
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Látom itt kiemel 2 magyar szervert de én nem találom õket .
5ször lefrissítettem a szervereket talál 4000+ szervert de egyik közt sincs.
Tudja -e valaki lehet -e majd a jövõben IP aLPJÁN SZERVERT ADNI A kedvencekhez?
Csak szerintem lehet nagyon könnyen szintet lépni???
Idegesítõ tény:
Ma az egyik magyar szerveren találkoztam egy aimos gyerekkel a neve El Diablo volt.Csak gratulálni tudok hogy aimmal 4 nap alatt 2 prestige 40 es lettél!
Csak így tovább.
Do you feel alive?
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
Olyan kérdésem lenne, hogy van valami teljesítménybeli különbség, ha windows xp 64bit-en, vagy windows 7 64bit-en játszok?
Mert én mindig úgy csinálom meg a gépemet, hogy 1 oprendszer a játékra, 1 op rendszer minden másra(munka, msn, stb stb). A játékos op rendszert pedig mindig lebutítom. Eddig xp-t használtam, de nem tudom, hogy lesz -e valami teljesítménybeli javulás(most arra gondolok, hogy újabb op rendszer, jobb kihasználtság esetleg),ha win 7-et teszek fel?
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Nekem ezzel a konfiguráció egyik szerveren 10-15 FPS , másikon 30-50 . Haverom gyatrább géppel kb ugyan itt van. Szerintem jobb lesz egy két patch múlva és nem lesz gondod neked sem.
GPU hitching on certain graphics cards.
Incomplete server browser results.
Improvements to Quickmatch joins (results with better ping and reduced lag).
Zombies "The game session is no longer available" error.
teljesen más, mint a BF
Steamen kb. minden drágább, hacsak nem akciós
olvasgass a topikban.
Lenne egy pár kérdésem:
A Steamen 60€ az amazonon meg szállítással együtt is csak 45€ ez így normális???
A másik, igazából a BFBC2-höz képest mennyire más a játék? Tudom más gyártó, meg ilyesmi, de akkor is, ezek egy picit egyformák.
Utolsó, Core 2 duo (e6550) Ati 5770, 2 GBRam, mire számíthatok? Futni fog? MOndjuk a BC2 1920*1080 fullon megy.
KÖszi a segítséget:
Gergõ (Spitfire.hu)
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
gyertek hamar<#puszi>#puszi><#violent>#violent>
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
A felháborodást félig értem, legalábbis megértem, hogy felbosszant a játék egyetlen csavarjának lelövése (mondjuk a közepére illik rájönni), másik oldalról viszont egyértelmûen fel volt tüntetve, hogy spoiler.
Szóval, ha ennyire zavar, hogy belefutsz egybe, akkor mi az istennek jársz a játék topicjába, mielõtt végigjátszod, okoska?!
kb mint a tirexi féle proci hûtõ amortizálás kalapáccsal.<#banplz>#banplz>
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Ezt úgy érted, hogy hagyjam lent a csíkot, vagy húzzam maxra?
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
16:9 , 16:10 mellé jöhetne jól a szélesebb de így is élvezhetõ.
I met God. She's black
azért a kötél után ne nyúlj.
szegény modoknak lesz mit törölni.
de ezzel itt végeztem.
De segítek neked:
Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmrõl, ami rontaná a dolog élvezhetõségét azok számára, akik a késõbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
SENKISEM JÁTSZOTT A KÜLDETÉSSEL?
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★