Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
Csá!
Nálam olyan gond adódott, hogy ha rámegyek a szerverkeresõre, akkor belistáz k. 5.000-7.000 szervert - köztük a magyar szervereket is. De hiába nyomom, hogy "Add to favorite", a favoritok között ne jelenik meg. Illetve, ha ilyenkor újra keresem a szervereket akkor egy idõ után kiírja hogy "Connected" majd ez a kép fogad:
[/url][/img]

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Üdv!

Látom itt kiemel 2 magyar szervert de én nem találom õket .
5ször lefrissítettem a szervereket talál 4000+ szervert de egyik közt sincs.

Tudja -e valaki lehet -e majd a jövõben IP aLPJÁN SZERVERT ADNI A kedvencekhez?

Csak szerintem lehet nagyon könnyen szintet lépni???

Idegesítõ tény:

Ma az egyik magyar szerveren találkoztam egy aimos gyerekkel a neve El Diablo volt.Csak gratulálni tudok hogy aimmal 4 nap alatt 2 prestige 40 es lettél!
Csak így tovább.

Do you feel alive?

teckdeck
Mert a HardCore(HC)-t ilyenre csinálták. 😊 Ilyenkor nincs se térkép(csak akkor ha spy plane-t hív vki), se célkereszt, illetve van TK, és a sebzési érték jóval nagyobb, ami azt jelenti, hogy kb egy lövéstõl halott vagy.

én csak TDM ezek és miért lenne ilyen különbség 2 mod között?
bandi007
Nem tudok szervert kiválasztani talál kb 8000-et de de egyiket sem látom. Mi lehet a baj?

‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

teckdeck
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy van valami teljesítménybeli különbség, ha windows xp 64bit-en, vagy windows 7 64bit-en játszok?
Mert én mindig úgy csinálom meg a gépemet, hogy 1 oprendszer a játékra, 1 op rendszer minden másra(munka, msn, stb stb). A játékos op rendszert pedig mindig lebutítom. Eddig xp-t használtam, de nem tudom, hogy lesz -e valami teljesítménybeli javulás(most arra gondolok, hogy újabb op rendszer, jobb kihasználtság esetleg),ha win 7-et teszek fel?

Köszönöm mindenkinek a gyors választ, akkor azthiszem várok még egy kicsit! Drágább nem lesz:-))

Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton

darki81
köszönöm a segitséget, végre egy rendes ember<#smile>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Core 2 Duo E6550 2380 MHz / Asus P5... / 2*2 GB DDR2-1100 Kingmax / Gigabyte GeForce GTS 250 1 GB

Nekem ezzel a konfiguráció egyik szerveren 10-15 FPS , másikon 30-50 . Haverom gyatrább géppel kb ugyan itt van. Szerintem jobb lesz egy két patch múlva és nem lesz gondod neked sem.
Rage47
IN PROGRESS
GPU hitching on certain graphics cards.
Incomplete server browser results.
Improvements to Quickmatch joins (results with better ping and reduced lag).
Zombies "The game session is no longer available" error.
Rage47
futni fog, ha adnak ki még1 patchet
teljesen más, mint a BF
Steamen kb. minden drágább, hacsak nem akciós

olvasgass a topikban.
Sziasztok
Lenne egy pár kérdésem:
A Steamen 60€ az amazonon meg szállítással együtt is csak 45€ ez így normális???
A másik, igazából a BFBC2-höz képest mennyire más a játék? Tudom más gyártó, meg ilyesmi, de akkor is, ezek egy picit egyformák.
Utolsó, Core 2 duo (e6550) Ati 5770, 2 GBRam, mire számíthatok? Futni fog? MOndjuk a BC2 1920*1080 fullon megy.
KÖszi a segítséget:
Gergõ (Spitfire.hu)

Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton

Prince23
Mert véletlenül betévedtél HC szerverre

a multit azt hogy csinálták meg ilyenre miért van az hogy van amikor megjelenik a bal felsõ sarokban a map van amikor ill még célkeresztet sem tettek bele????
Különc
4 óra 37 perc 46 másodperc

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

és a single kb. hány óra? 4-5?
te tudod , én hagynám ahogy van.😊
A vietnami pályáig simán fut a játék és utána kifagy,valami ötlet?

hyjal
jcsr-kgb serveren S&D játékmód megy jelenleg.
gyertek hamar<#puszi><#violent>

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

Különc
Mert érdekel mit írnak róla mások, ami nem feltétlen a sztori lelövése, hanem számomra hasznos információk vagy esetleg én kérdezzek ha kérdésem van, azért látogatom, ám te ki vagy ha szabad kérdeznem?

tommygear
neki feleség?? 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
És te ezzel a szájjal csókolod a feleséged?

A felháborodást félig értem, legalábbis megértem, hogy felbosszant a játék egyetlen csavarjának lelövése (mondjuk a közepére illik rájönni), másik oldalról viszont egyértelmûen fel volt tüntetve, hogy spoiler.

Szóval, ha ennyire zavar, hogy belefutsz egybe, akkor mi az istennek jársz a játék topicjába, mielõtt végigjátszod, okoska?!
kis figyelmet akart.
kb mint a tirexi féle proci hûtõ amortizálás kalapáccsal.<#banplz>
Különc
Életemben nem törtem össze lemezt direkt, még üreset vagy warezoltat se, nemhogy eredetit. (Mondjuk egy C&C generalst sikerült eltörnöm, de az véletlen volt)

Prince23
És bejátssza azt a helikopteres zuhanós vidit :S minek tették bele nem értem

Hát te komolyan mondom hülye vagy!😄 Kettétörsz egy 10 ezer forintos játékot. Én ma vettem meg Xboxra. Elõtte a Cod4-el és a Modern Warfare 2-vel is jó sokat játszottam. Utóbbit amikor elkezdtem elég rosszul ment az elején mire belejöttem volna 1,3-1,4es arányra. Itt simán 2 fölött vagyok. Az irányítás, a pályák, a fegyverek minden jó. Telitalálat.

Lunki88
Ti tudtok online zombizni? Nekem mindig azt írja ki mikor indulna a játék hogy a lobby bezárult és kidob a francba. <#wow3>
pisztácia
Ja, meg azt szeretném kérdezni, hogy a multis menteseket a server tarolja, vagy ki kell írni a players mappat?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
"CRT monitor 4:3 arányú , azon sztem stimmel a fov."
Ezt úgy érted, hogy hagyjam lent a csíkot, vagy húzzam maxra?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

CRT monitor 4:3 arányú , azon sztem stimmel a fov.
16:9 , 16:10 mellé jöhetne jól a szélesebb de így is élvezhetõ.
higgy amit akarsz, nem akarom lelohasztani a kedved , látom épp elég trauma ért ma már.
azért a kötél után ne nyúlj.
pisztácia
Nekem 17colos CRT monitorom van. Akkor nyomja fel maxra?

Különc
Nekem bõven elég, h az erkölcsi gyõzelem az enyém és nekem van igazam, többi már csak hab

bocsánat , nem tudtam , hogy a szinteden ez a nálad normális , mindennapi párbeszéd része.<#nevetes1>
szegény modoknak lesz mit törölni.
Hassel606
Helló Zsoni!! <#wave>Ennek a talinak van néminemû akadája...Eddig csak diavetítõ módban fut! <#nyes>

Különc
Szövegértelmezési problémáid vannak, sima, személytelen káromkodás volt

de kezdtél el bazdmegolni meg kvanyázni pubi.
de ezzel itt végeztem.
Különc
A probléma ott kezdõdik, hogy abban a stílusban válaszoltam, amilyenben írtál privit, szóval ez a privire válasz, remélem most már tisztán látod az idõsíkokat.

De segítek neked:

Ha olyan információkat akarsz megosztani egy játékról vagy filmrõl, ami rontaná a dolog élvezhetõségét azok számára, akik a késõbbiekben fogják megnézni, feltétlenül használd ezt a taget. A szöveg láthatatlanul, háttérszínnel fog megjelenni, így csak az olvashatja el, aki kijelöli.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler szöveg

Zomil
nekem ebbol 4 van meg 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

privben ment válasz , nem fogok ebben a stílusban itt offolni.
Sziasztok! Amikor elindítom a játékot bejön egy videó, majd az hogy: Press any key és itt lefagy, megáll. Ez mitõl lehet? talán win7 miatt?

Különc
Azért olvasom el, "idióta", mert nem akkora a csõlátásom mint a tiéd, korlátolt, analfabéta barátom mivel alulról fölfelé olvasom a topikot, és bár látható volt az írásod alján a "/SPOILER" így is könnyen meglátni akárcsak szavakat az írásodban és kb a játék poénját írtad be, "idióta", ha egy pálya végét írod be, leszarom de így röviden megba**hatod a jó ***va any*dat...

Daell Drow
Aszem meg van az osszes magyar szero, jelenleg 9rol tudok.
elitehun
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet hogy Reznov azt akkor mondta el amikor még élt. Tehát inkább visszaemlékezés a visszaemlékezésben 😛
aki játszott mindkettõvel , hogy látjátok mi a különbség mw2 és black ops multija között? fegyverek hangja , viselkedése , melyik miben jobb/rosszabb?
Punker
ne folyamatosan nyomd az F-et elõtte hanem szakaszosan, akkor jó lesz (szoptam vele én is fél napot)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

darki81
Nektek is feketelesz a képernyõ miután betörtük az ajtót és ránkrobban a kocsi? (a radart lehet látni, meg hogy hány méterre van ahova mennikell) nemtom hogykéne ott továbmenni korom setétbe 😄 (havenál ugyanez a problem)
SENKISEM JÁTSZOTT A KÜLDETÉSSEL?

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

lolSL
ha wide monitoron van akkor húzd fel, a látóteret növeli, alapbeállítás crt-hez jó fõleg