11248
  • Forrest Tomee
    Valaki írta, hogy nagyon el kezd laggolni ha lő az ellenségre, nekem ma már a szerverek 80%-a ilyen,főleg ha több ellen is jön szembe. Mennyire gyakori ez nálatok? Esetleg nálam van valami gubanc?
  • csuszi
    én nem így fogom fel. ez az egyetlen cod amihez értelemes support volt. fél évig nem volt cod2höz pb. cod6hoz semmi, ugyanolyan szar mint volt. cod4-et a modderek tették rendbe, iw szart rá. én inkább ezt nézném a helyedbenés hogy a trey 1 évvel a megjelenés után még patchelt? ;)
  • pisztácia
    :)) én örülök már annak is majd, ha látom, hogy tölt le valamit a steam a COD-hoz:D
  • Prince23
    Mi örülünk ha lesz 40 megás is :D
  • pisztácia
    Jó igaz, vannak benne +mapok is, de akkor is... lesz a BO-hoz is ennyi patch.
  • pisztácia
    itt is van...nézzétek hány patch, és hány mega...:D
  • Prince23
    Azért az jóval játszhatóbb volt. Ha a megjelenéssel összehasonlítjuk, mindenképpen...
  • pisztácia
    Azért nem kell csodálkozni, hogy sok a hiba, hisz ez is treyarch játék... Anno a WAW-al nem ez volt? Kellett vagy 3 patch, hogy egyáltalán lehessen játszani. És ha jól emlékszem nem 10 megás patch-ek voltak...
  • darki81
    engem még az sem érdekell ha néha fagy-lagol, egyedül a s*aros késbudziktól nemlehet játszani egy jót, mert az ovodás faxkalapoknak az a menő! Ha kiveszik a kést, vagy megcsinállják hogy 1 késtől ne halljunk, akkor egy egész jó kis játék lesz...
  • Fpocok
    Úgy értettem, hogy ahhoz képest ez a pár nap semmi.
  • Prince23
    Arra értette, ha a késes dolgot csak két hónap alatt tudták kijavítani, akkor ez BO-ra kb 2-3 évet jelent, amire kijavtják a bugokat.
  • TDC Geronimo
    Azért azt hogy nem működött bcbe a retard késelés ne hasonlítsd már össze azzal, hogy beszaggat ez a szar ha ellenfélre kezdesz lőni. Én látom csak a kettő közötti különbséget?
  • Cris99
    igen, nemár most értem haza még most sem 100%???
    ááááááá
  • Fpocok
    BC2ben vagy KÉT HÓNAPot kellett várni, hogy kijavítsák a kést... én még türelmes vagyok ezzel kapcsolatban :D
  • Prince23
    Teljes mértékben egyetértek veled:D Vicc az egész.

Én még hozzá tenném, hogy a 10-15 percenkénti kifagyásokat azért illő lett volna kijavítani már a 3. napon.
  • TDC Geronimo
    Én tudom, de aki írta előttem úgy néz ki, hogy nem.
  • TDC Geronimo
    holnap persze, vagy holnapután vagy azután. Elfogadhatatlan, hogy 10 napja megjelent ez a szar és az akadást még mindig nem javították ki rendesen
  • tommygear
    ja egyszer nekem is volt de utána jó lett
  • Prince23
    ha nekem jön valaki ilyennel, előállok valami rendőrségi dumával :D
  • Antal99
    t. Elitehun
    neked azzal a konfiggal jól megy a játék?
  • RatBaG #6404
    kell a francnak autoaim, én így tolom:
  • tommygear
    honnan tudni?
  • Gaben17
    Soha ne mondd meg a jelszavadat senkinek.
    Mister *****: hi
    Mister *****: can you help me?
    Gaben[HUN]: hy
    Gaben[HUN]: fuckin account stealer...
    Mister *****: what?
    Mister ***** most Offline.
  • Fpocok
    Hmm... holnap jön a patch remélhetőleg.

Erről a sniperes videóról meg... valaki már látott olyan konzolos montage-t, ahol NEM SNIPERREL, hanem mondjuk smgvel, vagy assaultal ölnek? Komolyan érdekel, mert én nem emlékszem, hogy valaha is láttam volna ilyet... és akkor még ilyennel jönnek, hogy mennyi skill kell qshoz.
  • Zomil
    konzolnál mindig van egy kis rásegités :)
  • RatBaG #6399
    hívhatjuk akárhogy, úgyis tudod miről van szó...
  • Gman2142
    Jaja azt én is észrevettem :S szinte még hangja sincs :( Sry hogy szóba hozom a CS-t, de ott volt a legizgalmasabb az snd:

1. Az adott területen bárhova eldughattad a bombát, nem úgy mint a codba hogy közvetlen a céltárgy mellé

2. Amikor hallod hogy mindjárt robban akk szaladni kellett ezerrel hogy meg ne halj :D
  • Prince23
    Néha ezzel nyugtatom magam, ha kifagy a gamma :D:D

• Gman2142
    Nah az ilyen embert kéne örökre eltiltani a számítógéptől (10 méternél közelebb nem mehet :D infó dogát is papírra írja) Régen én is SINGL playerben hülyültem ilyen csalással ha nem tudtam továbbmenni (pl mohaa, max payne) Már tudom hogy mit érezhettek szegény bot-ok :'( :D
  • TDC Geronimo
    milyen autoaim? Tudod mi az egyáltalán vagy csak olvastad valahol?
  • Prince23
    Na nekem meg ilyen gondom nincs :D
  • elitehun
    Ilyen gondom nekem is volt. De szerencsére csak 1 vagy 2 kör erejéig. Asszem ha kilépsz a mecs-ből és vissza utána jó lesz
  • Gabe18
    Lépj ki a játékból meg a Steam-ből is, aztán vissza, nekem utána megjavult.
  • voodoo98
    ilyen nekem is volt és hiperidegesítő. kb 6x volt ilyen :S
  • mmovar
    van itt baj még gazdagon...
  • darki81
    nekem is volt ilyen párszor, de szerintem mindenkinek...
    Meg nekem olyan is volt hogy játszottam vagy 6 kört, utánna bekasztoltam valamit, és esc, erre homokóra, és eltünk az a 6 körből származó zseton meg pont XD
  • tommygear
    szép bug
  • Daell Drow
    Nyomom a mecseket sorba, es mondom mar reg szintet kellet volna lepni. Nezem a reportot, es latom hogy mar elerte de megy tovabba minusz vegtelenbe. Meg a kovetkezo mecsnel is csak szamol tovabb, es nem akar szintet lepni.

• darki81
    klassz:D
    szerintem huzd ki a dugot a konektorbol és dugj bele másvalamit :D
  • Brezovics
    Sziasztok!

Az 5.1 -et lehet állítani a játékban, mert én nem találom az audió beállításoknál.