Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
hát sztem is jó lenne egy faq mert így telehajingálva mindennel a banner nem valami szép <#rolleyes> legalább a magyar szervereknek valami külön gyûjtõoldal
watto
Valaki leírná a story lényegét spoilerbe? MErt nekem a végére minden összecsúszott és szétkenõdött 😄

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

mmovar
Tisztelt Házigazda!

Készíthetnél egy GYIK-ot ami ki lehetne gyûjteni a fontos infókat is. köszönöm mindenki nevében!

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

The Protector
valakit leszámítva😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

tommygear
de ott játszódik
írták is ezt valahol, hogy tényleg nagy baki jó pár fegyver
HöfEE
Szerintem te nem jöttél rá mirõl szól a sztori 😄
Egyetlen dolgot leszámítva (amit most nem írok le mert spoiler lenne) minden dolog a játékban "megtörtént" tehát nem kitaláció vagy hallucináció.

lolSL
ha a fõmenübõl nem jöttél volna rá,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a játék nem a 60-as években játszódik,hanem valaki fejében 😊

Effe88
igen de még mindig jobb mintha az egész pályát kellene újra vinned

HöfEE
Egyébként elõbb ugye nagyon fényeztem a játékot, tényleg tartom is véleményem, de csak én vagyok annyira fegyvermániás, hogy zavart a fegyverek helytelen megjelenítése? Úgy értem Mp5k 63-ban???? Ja és ACOG! Ráadásul szovjet RPK-n ejj... A Spas12-t is csak a 80-as években gyártották, de wa2000 sem volt sehol még a 60-as években és még sorolhatnám.

bigapó
de akkor sem onnan folytatta, hanem adott szakasztól vagyis amit õ mentett el. direkt megnéztem. jó, ez lehet tényleg a warez hibája.

The Matrix has you...

Effe88
próbáld ki hogy belépsz a kampányba ott az intelre majd kilépsz a fõmenübe majd megint kampány és ott lesz a resume game legalább is nekem így mindig megoldotta

bigapó
mer szar😊 Én is furcsálltam, mondom akkor minek f5 😊

The Matrix has you...

csuszi
úgy tippelem egyikõtök sem eredetivel tolja. talán ezért nem mûködik megfelelõen a szaros single.

MJ rulz Pink Team The Only One

Miért kell állandóan elölrõl kezdeni?Resume game csak addig van amíg nem lépek ki?
monzta
valaki mondja már meg nekem légyszíves hogy miért nem ment rendesen ez a sz*r? akárhányszor újraindítom a játékot, elõlrõl kell kezdenem a pályát. nincs resume game. 😄

Cris99
persze, nem lenne olyan csak ha profik csinálnák, de ahogy ismerni lehet õket igen lagymatag szokott lenni a szinkron, de ha tényleg királyul meg lenne csinálva akkor ütné az eget

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Cris99
azán, fõleg ilyen horroros bevágásoknál, meg az egész kib..szottjó lenne,,

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

elitehun
Háát nem tudom.
Max ha a magyar szinkronszínészek is akkora átéléssel mondanák. De nem is tudom. valami jobb angolul
norbi56
Olyan warheades módra, Isten lenne!😄

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Cris99
igen, szerintem is kegyetlenjó volt...,
arra leszek kiváncsi mikor lesz egy szinkronos cod, az mekkora lenne már!!!😄😄😄😄

Prince23
<#worship>

errõl beszélünk😊

HöfEE
Én most vittem végig a single playert, addig rá se néztem erre a fórumra nehogy spoilerbe botoljak. Hát mit mondjak .. EPIC! Az mw2 single részére azt mondtam jó lett élveztem. De ez felülmúlta várakozásaim, év játéka nálam. 3 küldivel a vége elõtt azt hittem már rájöttem a csavarra, de még akkor is volt meglepetés hihetetlen.

Fpocok
MW2 sztoriját nagyon utáltam. Állandóan ugrottam, nem tudtam ki vagyok épp...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
meg állandóan meghalt a karakter. MW1ben jó volt... de itt viszont állandóan

Fpocok
Passz. Esetleg rakd újra a játékot vagy a windowst.

Prince23
én is egyetértek. sztem az összes cod részeket történetileg kenterbe verte a Black ops sp része.

az elõzõnek is elfogadható sztorija volt, de az már nagyon sablonszerû volt, amcsi hozzáálással jól megfûszerezve.

tommygear
egyetértek
Menj át másik pályára. Voltam olyan szerveren én is ami full lagos volt.
Nekem nagyon jó a játék, vannak bugok, de az eddigi legjobb COD! 😊
Nagyon szar! Azthittem tudnak jobbat csinálni mint amit az infinity ward csinált de esélyük nincs. Aki teheti gyorsan vigye vissza
Vraaanyek
Sziasztok!
Valaki kérem segítsen! mitõl lehet az,. hogy már egy ideje játszom a játékkal,tökéletesen futott...eddig...ugyanis egy újraindítást követõen azt játssza, hogy indításnál megkérdezi, hogy safe modban indítsa el, majd akár az igenre, akár a nmre megyek, elindul, azonban amellett, hogy megy az inró, látszik a windows-os töltõ jelzés, és nem reagál semmire a játék...ez mi a franctól van? olyan mintha a játék indítása után megszûnnének a gombok...

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

pisztácia
Köszi.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

bandi007
Tegnap este semmi laggggg
Most meg laggol az egész mint állat megint...
Kezdem sajnálni hogy erre költöttem a pénzem <#szomoru1>

&#8206;\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

Marha viccesek vagytok
Cris99
Most már jó h nincs lagg, már csak apró lagg van ami ugyanúgy idegesít, de csak inkább akkor ha tûzharcba keveredek, ilyenkor nehézkes xélozni, na ha azt javítják akkor király lesz

Fpocok
Rámész a Wager Matchre... vagy szerverkeresõbõl keresel egy wager matcheset. Elvileg randomra agyja a játékmódot, szóval konkrétan rákeresni nem tudsz.

Fpocok
Mindenki ugyanazzal a fegyverrel megy. Idõnként mindenki kap másikat, ugyanazt.
Elvileg ha halál nélkül megölsz 4 embert, akkor kettõs szorzót kapsz, amivel több pontot kapsz. Akinek a legtöbb pontja van a végére, az nyer.

pisztácia
Én meg azt szeretnem kerdezni, hogy hogy talalok olyan szervereket ahol gungame jatek megy??? köszi

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Sziasztok.
valaki el tudja magyarázni a sharpshooter játék lényegét? mikor és mire jó az x2 szorzó mikor kapom meg valaki ha összefoglalná pls thx

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

Prince23
Persze hogy lehet, hiába eltörte 😄

tutika14: törött lemezzel is megy a játék, mert Cd kulcsos, és steamen kell aktiválni 😄

Látom van még mit javítani a játékon. Nálam most olyan volt, hogy az egyik magyar szerveren játszottam TDM-et, majd a második map-nál a ping-em felment 999-re. Aztán onnan sehova sem! Ki kellett lépni teljesen. Remélem ezen is javítanak valamit!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Fpocok
Egyelõre szar a keresõ. Nekem egyszer behozott egy csomó szervert, akkor gyorsan addoltam õket. Szerintem kicsit várni kell, majd ezt is orvosolják.

norbi56
A bannerban lévõ ip címek közül egyiken se találok semmit?Mi lehet az oka?:S

Core 2 Duo E8200 @ 3.00GHZ | Cooler Master Hyper N-520 | Gigabyte EP-45 DS3 | CSX 4x1GB 1066Mhz DDRII CL-5 | Gainward HD4850 512MB Samsung SyncMaster T200(20\") | Logitech G9 | Logitech G35 |

Sziasztok Xboxon játszom a játékot. Multiplayerrel nem tudok játszani! Szerver keresés közben csak ezeket irja ki: Getting match quality vagy Join game lobby. Sajnos ezek után egy fél óra múlva se mûködik. Tud valaki segíteni?

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

aaaaaaaaa értem így már mindjárt más köszönöm a segítséget
Jabar
Van itt a fórumban valaki aki eltörte, tõle kérdezd! 😄D

(amúgy cod6-al pont lehet)

"Jabar sa bu eeda murishani!"

NEM LEHET

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

tommygear
nem olyan, de nem lehet
bandi007
Ti látjátok a szervereket?

&#8206;\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

Ezt lehet multizni törött játékkal? vagy olyan mint a cod6?