Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darki81
ezért jó az S&D meg még a domination

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

hyjal
az S&D adja,milyen jókat szoktunk játszani<#vigyor2>

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

lolSL
btw frissültek a VAC feltételei, mostantól custom modellekért is bannolhatnak.

HeadHunter86
Ezt hívjátok CoD feelingnek nem? 😄 Sokan ezért szeretik 😄 Én épp ezért mellõzöm a multiját, mert agyatlan hent az egész...

BEAST
Én az S&D-t és talán meg a demolition/sabotage párost élvezem. Az egymás nyakába spawnolos TDM féléknek semmi értelme.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

lolSL
nincs rank hackre lehetõség.

RatBaG
ezt a kibaszott sprint perket kene meg kivenni. tiszta röhej, hogy milyen sebesseggel rohangal mindenki. eleve a mapok is szarok, egy random labirintus az egesz, lelövök szemböl ket ellent, de addigra mar tuti hatba lö a harmadik...
semmi esely kicsit is taktikusan jatszani, tovabbra is egy eszetlen rohangalos tunkolas az egesz, ahol azon mulik a kill, hogy ki fordul be hamarabb a sarkon es nez epp jo iranyba.
a sniper puskakat minek tettek be, azt sem ertem. egyetlen map sincs, ahol lenne ertelme hasznalni. felautomata puskak ugyanez, semmi elönyük az automatakkal szemben, azzal ugyis csak rafekszel a gombra es kesz a kill.
visszasirom a cod1-2 mapjait, söt meg az mw2-et is, legalabb 1-2 volt, ami nem egy elbaszott sikatoros fos, ahol 20 meternel tovabb is volt nyilt terep...

Per Aspera Ad Inferi.

hyjal
köszönjünk az értelmes hozzászólást,attól mert neked nem tetszik a topic fórumozóinak 95%nak tetszik.

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

Kly
Miért van olyan érzésem, hogy napokon belül elszaporodnak a kalózok?!

Scientia potentia est.

darki81
ezen a videjón besírtam <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

darki81
tud ennél valaki jobb képet a prestige rangokról ?

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Köszi a sztorit <#vigyor2> A single-t már kedden végigvittem, hazamentem suliból 3 fele. Felraktam, este 10-kor már vége volt. Csak azért siettem mert nem akartam úgy lefeküdni hogy nincs lezárva a történet <#idiota>.
Szerintem jó volt a singl a mai játékokhoz képest, de a mw 1-2-nél nem.
Am a történetet nagyjából megértettem, de nem 100%-an a kicsit hiányos angol tudásom miatt<#zavart1>. Ha valki le tudná írni vagy belinkelni a mw 1-2-nek a részletes storyát azt megköszönném, sehol nem találom <#fejvakaras>
HeadHunter86
Szép kis lista. Mocskos banda, hogy így ki merik adni, aztán még ez a játék dönt eladási rekordokat. Mert még így is veszik. Szégyen ez a világ.

Prince23
már sorryztam 😄

evildoer
nincs a "teszkóban" ne keresd, de sztem ne is vedd meg nem éri meg

Blacksheep333
De kurva okos vagy.
Elõször olvasd már el, mielõtt belekötsz...

Az operációs rendszeren is túl...

Ok akkor valószínû megveszem.😊 Ehhez kérdeznék egy olyat hogy nem tudjátok lehet e kapni a játékot TESCO ban? Mer hiába nézem az újságot nem rakták bele de attól még lehet árulják.😊
lolSL
igen javult és még lesz több javítás.

Hello. Patchnek köszönhetõen javult valamelyest a teljesítmény? Azért kérdezem mer ezen múlik h megveszem e ugyanis nem akarok kiadni 11000 Ft-ot hogy diavetítést nézzek. Nincs valami jó gépem de az mw2 megy majdnem maxon 80 FPS el ez meg 20 alatt van minimumon és még akadozik is. Illetve a multi is javult egy kicsit mostanra? Elõre is kösz.
Prince23
eddig is olvastam el, a többit már nem mert gondoltam most kamu sztroit miért olvassak tovább. ha így van, akkor sorry van

Punker
írja is õ is a végén

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Prince23
Ez mind kamu. fele se igaz. nem tudom honnan szerezted.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1968-at írunk, Hudson is mondta Masonnak, hogy verje ki a kibaszott fejébõl Reznovot, csak képzelte ezidáig, hiszen 5 ÉVE halott, Vorkutában elfogták és kivégezték

Zomil
Nem értem én se miért kell eröltetni ezt a kés dolgot, miért nem lehet berakni pl. ami cod2-ben volt...
Claymore meg egyáltal nem nagy cucc, 1db-ot kapsz belöle, ha meghalsz eltünik tdm-ben, ráadásul sokkal gyengébbnek érzem, mint mw2-ben, szvsz nincs vele semmi baj és kb. a legértelmesebb kiegészitö a többi közül. Talán a motion sensor megelözi.

Amugy meg ott van a hacker perk, ami szvsz nagyon poén 😄
1. látod vele az ilyen cuccokat, mint a claymore
2. pro változatában átállithatod a te oldaladra a különbözö cuccokat 😄
A care package-et beaknázhatod vagy mi, hogy mikor vki felveszi felrobbanjon 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

elitehun
Am multiban a fegvyerekre majd akármilyen szöveget rá lehet karcolni??
Italo4ever
Hello sracok!

tudna nekem valaki adni a kapanyhoz egy full mentest?
thx

\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"

Blacksheep333
Mehet majd GYIK/FAQ-ba! <#eljen>

pisztácia
Köszönjük szépen!<#eljen><#taps><#worship>

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Blacksheep333
A Játék sztorija (kurva nagy spoiler!):

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A fõhõsünk, Alex Mason egy CIA ügynök, aki számos titkos küldetésben vett részt a hidegháború során.
Elrabolták, egy chip segítségével ismeretlen fogvatartói elkezdik kihallgatni. Ahogy meséli az akciókat, mi úgy haladunk végig a kampányban.

Mason-t elõször a képernyõn pergõ számokról (melyeket késõbb nem tud kiverni a fejébõl), majd Kubáról kérdezik.

Fõhõsünket Kubában elfogják, mikor az OP40-el, megpróbálják megölni Castro-t. Castro ajándékként odaadja Mason-t General Nikita Dragovich-nak (kommunista), aki aztán bezárj az Vorkuta-ba.

Ott találkozik Viktor Reznov-val, WWII-es veteránnal, aki Dragovich beosztása alatt részt vett egy német tudós (Steiner) és a biofegyvere (Nova 6) megszerzésében. Dragovich, Kravchenko (Dragovich jobb keze) és Steiner elárulta az embereit, köztük Reznov-ot, aki a Nova 6 erejét látva, úgy gondolja, hogy ilyen fegyvert senkinek sem szabad birtokolnia.

Miután elmesélte a sztorit Mason-nek, biztosítja róla, hogy Dragovich-nak, Kravchenko-nak, és Steiner-nek meg kell halnia.
2 év után lázadást keltenek Vorkuta-ban, de csak Mason-nek sikerül kijutnia.

Egy hónapra rá JFK (akkori USA elnök) engedélyezi Dragovich kiiktatását, és Mason-t, Woods-ot és Bowman-t Baikonur Cosmodrome-ba küldik, hogy szabotálják az orosz "ûr-programot", megmentsék a CIA kettõs ügynökét Grigori Weaver, valamint, hogy megöljék a Soviet Ascension tagjait.
Dragovich is a helyszínen volt. Meg is támadják a kocsiját, Woods biztosítja Mason-t, hogy nem élhette túl, de Mason nem hisz neki és a rögeszméjévé válik Dragovich, a következõ 5 évben õt kutatja.

1968-ban az SOG-t kiküldik Vietnámba, orosz jelenlét után kutatni.
Khe Sanh, megvédése után a SOG csapat-nak biztosítania kell egy disszidáló szovjetet, akinek fontos dokumentumai vannak Dragovich-ról.
Kiderül, hogy a disszidáló Reznov.

Mindeközben Mason feletesse a CIA-nál, Huson és Weaver elfognak egy angol kommunista tudóst, Clare-kot, aki Dragovich-al dolgozott és tudomást szereznek a Steiner által létrehozott Nova 6 gázról.
Clarke megadta nekik a Yamantau hegységet, hogy ott megtalálják Steiner-t és a Nova 6-et.

Ezután Mason csapata (immár Reznov-val kiegészülve) behatol Laos-ba, hogy egy megszerezzen egy szállítmány Nova 6-et egy lezuhant repülõrõl.
A csapatot elfogják. Bowman-t fogsága során agyonverik, Woods pedig a Kravchenko-val való harc során feláldozza magát, hogy megmentse Mason-t. A szökés során az egész SOG team meghal, kivéve Mason-t és Reznov-ot.

Eközben Hudson és Weaver a Yamantau hegységbe tartanak, hogy elpusztítsák a létesítményt és elfogják Steiner-t. A misszió során egy adást vesznek Steiner-tõl, hogy találkozzanak a Rebirth szigeten, ahol megtudhatják, hogyan állítsák le a számok sugárzását, amelyre szovjet alvó ügynökök Nova 6 gázt eresztenek el USA területein.

Eközben Mason és Reznov is a Rebirth szigetre tartanak, ahol Reznov megöli Steinert.

Ekkor Mason fogvatartói felfedik kilétüket. Hudson és Weaver, akik látták, ahogy Mason megöli Steiner-t. Rájönnek, hogy miután Mason-t Castro Dragovich-nak ajándékozta, az agymosást végzett rajta, hogy ölje meg Kennedy-t (akkori usa elnök). De az agymosás nem sikerült, olyan hatással, mint ahogy Steiner tervezte, Mason-t bedugták Vorkutába.
Ott találkozott Reznov-val, aki rájött, mitt tettek Mason-nel, és megpróbálja "felülírni" az agymosást. Kennedy helyett 3 másik célpontot ad neki: Dragovich, Krachenkov és Steiner.
Kiderül, hogy Reznov valójában meghalt a Vorkutából való szökés során, és a további megjelenése csak egy személyiségzavar Mason fejében az agymosás hatására.

Hudson tájékoztatja, Mason-t az alvó ügynökökrõl az USA-ban, és hogy Nova gázt, fognak elereszteni, hacsak meg nem szüntetik a "Számok" sugárzását.
Mivel Mason megölte Steiner-t, ezért az egyetlen reményük, hogy rájöjjenek, honnan sugározzák az adást, a Mason fejében "adó-vevõ" chip, amit Steiner tett be neki, hogy kettõs ügynökként, tudja fogni a Számokat.

Mason rájön, hogy az adást egy orosz teherhajóról sugározzák Kuba partjánál.
Mason, Hudson és Weaver megrohamozzák a Rusalka-t. Sikeresen megölik Dragovich-ot, és elpusztítják a hajót és az alatta lévõ sub-marine bázist.

Credits után kapunk egy archive felvételt Kennedy meggyilkolásáról, amin a tömegben kivehetõ Mason.

pisztácia
Honnan lehet látni, hogy vki a 2ik 3-ik prestige-ben van? És összesen hány van? 10 mint MW2 ben?

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

SigS

<#levele>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Hát azért, ehhez hozzá tenném, hogy szerintem a hangok sokkal jobbak voltak, a BC2/MOH OA/MW1-2-ben, mint ebben.Ha te fordítva hallod, akkor nem tudok ehhez hozzá fûzni már semmit. De attól függetlenül, jó játék lett,de nem lesz egy 'klasszikus'.
csuszi
"Szerintem a legjobb rész az elsõ óta"
nálam azért a 2 elé jön, de a 3. helyre befér. ha ez a 2-3 dolog nem lenne, elégedett lennék és talán a 2. helyet is megcsípné. nagyon jó játék, és most egész éjjel nem laggolt. még fps dropp se volt a végén.

MJ rulz Pink Team The Only One

Fpocok
Az engem is rohadtul idegesít. A kurva claymore... nem értem minek kellett berakni.
Na léptem. Délután vagyok, addig legyetek jók.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sheltem
Szerintem a legjobb rész az elsõ óta. Minden benne van amit szerettem az elsõ részben. Najó egy kicsivel nagyobb recoil még elfért volna.

Összehasonlíthatatlan Mw2vel..az egy vicc ehhez a játékhoz képest.

Nem nagyon látom, hogy pl valaki írt volna a hangeffektekrõl...Szerintem iszonyatosan eltalálták...Nagyon a helyén van. A mapok is végre hangulatosak, nincs teleb*szva csillogó villogó szemet kisütõ Mw2es hányadékokkal.

A Jungle map óriási...mennyit fogunk warozni azon már látom... 😊

Naigen az autó kés és a tomahawk kicsit el van baszva, de majd le lesz tiltva úgyis normálisabb szervereken gondolom.

Claymore(hát az már battlefieldben is ilyen volt) 😊

Léptem meló.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

csuszi
hát a pozitívumok mellé pár iszonyat negatívum:

- a kibaszott auto kést ami beadja 3 méterrõl úgy hogy nem is rád néz még mindig belerakták
- a kurva claymore-os isten fasza ami a legskillesebb frag az összes közül, lerakja boldog boldogtalan aztán várja a galambot és bele is repül, aztán örülhet hogy kurva ügyes volt
- fps dropp még mindig

gl-t nem írom, mert a 95% nem használja, vagy amelyik igen, azzal nem tolom, mivel szerverünkön tilos...de mindent nem lehet tiltani mint a kibaszott oviban, hogy ne clay-ezd már széjjel a pályát meg a kibaszott bombát baszdmeg...auto kés...kurva anyját amelyik gyökér kitalálta.

MJ rulz Pink Team The Only One

Fpocok
Majd kicsit átrendezem, csak ezen a hétvégén egész végig az egyetemen vagyok. Ma is csak délután érek haza.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem 2. volt?😊 mert most toltam haverokkal 3an és mind 2. prestige-ben voltunk 😛P

Szerencsére már nem laggolnak egyáltalán a szerverek, mondjuk az FPS még nem olyan mint amilyennek lennie kellene de így is tökéletesen fut ^^

Elõbb voltam olyan emberrel ellen aki már 3. prestige-ben van... Jól haladnak. De mondjuk úgy is játszott mint aki nyomja 3 napja egyfolytában...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

bigapó
hát a javát....érted

The Matrix has you...

tommygear
melyiket nem gyártották sose?
bigapó
hát akkor még nagyobb blõdség, nem? legalább erre figyelnének. francnak se kell a kitalált fegyver, van elég így is amit használnak.

The Matrix has you...

lolSL
de a javát sose gyártották

bigapó
Te kevered a szezont a faszommal. nem az, hogy meg nem történt események is vannak, hanem rossz tipusú fegyverek vannak belekeverve, még nem gyártották, ez a lényege.

The Matrix has you...

lolSL
mit nem értek rajta szted? semmi köze a valósághoz, nyilván a helyszínek a földrõl vannak és nem vmi bolygóról, de minden egy regénybe illõ kitaláció, ahogy a fegyverek nagy része is, ezen problémázott vki.

tommygear
hát te aztán megértetted a történetet 😄
bigapó
Te mirõl beszélsz? a vietnámi háború talán nem történt meg? ott is volt spas 12...de te tudod.

The Matrix has you...

lolSL
igen a játékban megtörtént
de ez nem a valóságot dolgozza fel mint a ww2es codok, ezért nem a rohadt unalmas mp5ök meg ak-k vannak benne, hanem vmi új.

Nagyon jó lett a multi csak a rohadt nagy gond, hogy 1 óra alatt nem tudok egy szerverre sem felmenni bármit csinálok.
Eleve ez a 10 másodperces fagyás állandóan mi a menübe ??
IP-t hol lehet beírni ebben a csodálatos szerverkeresõbe ?? Gondolom sehol.........
Xfire-ben meg felismeri a játékaimat ,de nem jelennek meg a serverek menüpont alatt. Ezzel mit lehet kezdeni ??

mmovar
egyébként én találtam magyar szervert nem hun elõtaggal is. valami weteran magyar akármi volt így W-vel

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -