11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#6464 PCn még szép hogy kell, itt nincs is vita. -
#6463 Igen. -
Zsooo #6462 én nem tudtam megszokni a kontrollert, úgyhogy egér+billel játszom, egy ilyen adapter segítségével http://www.xcm.cc/XFPS_4.0_Speed.htm
gagyi kínai cucc, de működik. kellett pár nap mire megszoktam, de ha jól be van állítva akkor elég jól közelíti a pc-s érzést. nem megy viszont vele a headset :( -
Barnus #6461 settings-graphic-shadows = OFF -
#6460 Meg lehet szokni,de persze nem lehet úgy célozni mint egérrel. De ha belegondolsz valósághűbb, jobban hasonlít egy fegyverre a kontroller mint egy egér,ravasz van rajta olyan mint egy fegyveren,meg rezeg ha lősz.(bár ezt játéka válogatja) Szal én is egérrel a kezemben születtem,de amikor először kipróbáltam fps-t kontrollerrel nagyon bejött. -
#6459 Hali!
Hogy lehet kikapcsolni a játékban az árnyékokat?? -
#6458 Red deadbe is csak casualon olyan a rásegítés. Olyan fpsekbe mint a cod pl csak egy minimális rásegítés van akkor, ha a célkeresztet az ellenfélhez közel húzod. Az meg hogy mennyire megszokható... Én 1-2 hét alatt megszoktam a kontrollert és sokszor jóval kényelmesebb nekem ágyból, kontrollerrel nyomni valamit, mint pc monitor előtt. Én szeretek ott is fpsel játszani. -
#6457 Tényleg nem flame-et akarok kezdeni csak kíváncsi vagyok. Mennyire lehet megszokni konzolon az fps játékokat? Ez a célzásrásegítés olyan mint a Red dead redemptionban? Mert ott spéci teljesen ráviszi az emebrekre a célkeresztet.
Én sportok miatt vettem konzolt, de látva hogy egyre igénytelenebbül összerakott fps-eket adnak ki, míg a konzolokon nincs baj, filózok egyet ki kéne próbálni... csak hát egérrel a kezemben alszom kb. nem tudom azzal a fránya irányítóval valaha tudnék-e értelmesen játszani. -
#6456 Azért nem valami hűha ez... Inkább nub mint jó játékos:) -
#6455 Am hogy a kérdésre is válaszoljak persze egy csomó konzolos vidit láttam ahol nem csipáznak -
#6454 Hát PC-n azért kell hozzá skill meg reflex. Tapasztalatból mondom ^^ -
#6453 Vedd meg azt meg tudod! -
Sforzan #6452 Ajánlom SandyRavage szösszeneteit, bevallottan utálja a snipert. A Booster Justice sorozata nekem az egyik kedvenc MW2-s videóm.
Itten elérheted: TheSandyRavege channel
Van 2-3 BO-s videó is már. SzVSz a gyerek (ha egy emberről van egyáltalán szó) nagyon jó játékos, függetlenül attól, hogy konzolon küldi. -
Csavez #6451 Valakinek van kedve HC SD jöjjön:
eXl.'''ClanHC/SD(HUN) -
Majestic01 #6450 Hogy tudom kikapcsolni az árnyékokat? -
Majestic01 #6449 Köszi. -
#6448 Csakhogy az árnyék az fontos. van hogy igy vettem észre valakit aki mögöttem volt :P
És nem is laggolok -
#6447 Jah ezután meg megint írja be valaki, h LAG-ol, meg leesik nagyon az FPS --> KAPCSOLD KI AZ ÁRNYÉKOT!!! Rengeteget dob az fps-en, és nem esik le 20 alá! Játszható sebességet fogsz kapni. -
#6446 Holnap érkezik a multiplayer patch, aztán kicsit később az egyjátékos.
most írták a készítők. -
#6445 Valaki még szenved a LAG-olásos problémával?
Mert pl nekem ezek a parancssorok megváltoztatásával mióta kijött a játék, LAG problémám nem nagyon volt.De az fps ugyanúgy leesik, felmegy, de az is min 40 max meg 110 körül pörög alanti gépen (nem egy atomerőmű).
1920x1080-ba, Normal texturán (így is jól néz ki), AA off, és árnyék off, AF max, dof közepes, vsynch off.
Mivel 40 fps alá nem esik, megszűnt a LAG probléma, hibátlan és folyamatos játékélményt eredményez.
Kivéve azt a sok olyan kis buzit akik nem értenek a géphez, csak tolják a game-t, és nincs átírva console-ba semmi, meg nyomatják max graf-on a P3-as gépen, lagolnak mint szemét, közben ghost, ninja, hardened perk-el, késsel szaladgálnak. Nah az ilyet is megfejelném kapásból. Mert nem is látod, hallod honnan jön, csak ott terem (lag-ol) elötted, és lekésel.
Console parancsok átírása, LAG megszűntetéséhez -
Majestic01 #6444 Üdv mindenkinek!
Szeretném megkérdezni, hogy akkor az MP patch holnap, az SP patch holnap után várható? -
#6443 Na az jó. A kiegek fönt vannak, a legújabb is. Jó kis game, bár nem könnyű. -
#6442 Mnej az unrankedre. azok 24+ -
eLiXir #6441 Csak 18 fős serverek vannak? -
#6440 Nincs sok. Elvileg 35ös szint körül lesz vége.
És akkor ott van utána még 4 kiegészítő is. -
#6439 LOl
egyszerű, várd meg míg bead vagy 200 szervert, utána lépj be valahová, és aztán CANCEL. Probs megoldva. -
#6438 jó a gém lámák? -
#6437 Mehet a p*csába aki kitalálta ezeket a perk challengeket- A kib*szott kempelésre buzdítanak. Először is öljek 25-öt claymore-al aztán meg öljek 25-öt a motion sensor sugarában.... -
#6436 oFF
Borderlands-ot mi is nyomjuk coop-ba de sose érünk a végéhez. Most 30-asok vagyunk, és megöltünk vmi óriási mammutot:D Sok van meg onnan?:D -
Sponnyabob #6435 Sziasztok!
Nem tudjátok véletlen hogy hogy lehet megállítani a szerver keresőt? Mert minden alkalommal kirakja mind az 5000 szerót és elég unalmas végig várni minden alkalommal. -
#6434 Persze... ízlések és pofonok. Most nekem is a kedvencem, de azért nem nevezném minden idők legjobb FPSének. Persze általában az embernek mindig a legújabb a kedvence.
Én mondjuk sokkal többre tartok egy érdekes játékot, pl a Borderlands... már vagy 10szer végigvittem COOPban, de nem tudom megunni most se. Épp telepítem :)
Mostanában meg még kevesebbre tartom a codokat, amióta évente fossák ki. Szerintem a második rész volt a csúcs. -
#6433 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tisztíts ki bal majd jobb oldalt, sprint a napalmos hordóhoz, nyomj F-et és imádkozz hogy ne lőjenek le míg tart az animációja + 2x ez és mehetsz tovább -
attila46 #6432 Srácok....megakadtam a vietkongos pályán,meddig kell tartani az állást,vagy hogy lehet átjutni......ott tartok ahol egy alagutból kimegyünk és jönnek a vietek...egy domboldalban...
valaki legyen kedves segitsen
köszi -
#6431 Odaírta, hogy SZERINTE! Kinek a pap, kinek a papné... -
#6430 Első 2 mondatod szerintem bődületes hülyeség, nem flamekelni akarok, csak szerintem az -
Gabe18 #6429 Egyrészt van igazság abban amit írsz, másrészt nem tudom te voltál-e, de valaki hasonló néven beírt tegnap nekem valamit egy késelés után, azt azért át lehetne gondolni... -
#6428 Jó én nem akarom fikázni a trey-t mert szerintem ez a cod minden idők legjobb FPS játéka. Sőt, sztem a valaha készült legjobb játékok top 5-jében simán benne van, mert szerintem hihetetlen jó lett. Csak azt akartam mondani, hogy a WAW-ból kiindulva, sok patch-re lesz szükség, hogy minden jó legyen.
nekem most ez a kedven játékom egyértelműen:D Pedig ocsmány grafikán (800as felbontás, minden off, low) játszok 20 FPS-el...de még így is hihetetlen. Single ugyanez. -
atyiko #6427 Ranked szervereken ki lehet kapcsolni a team balance-ot? -
#6426 Azok az idők már elmúltak sajnos. -
#6425 Ha már többen is írták akkor nem valószínű