11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#6504 Van invite. És ilyen csikos hiba nálam is elő szokott jönni, de nem csak játék közben hanem random, de ez ilyen 2 havonta 1-szer -
#6503 állat a játék most lagg sincs, olyan problémám van h mostanában csinálja:
lefagyok játék közben, akk olyan h szürke képernyő és függőleges csíkok és csak reset segít meg van h belaggol 15mp-re pl, rem jön egy patch és lesz szerverkereső stop, meg invite, meg javítások... -
#6502 Nyilván -
#6501 de úgy értem, hogy egyszer belépek egy szerverre és mennek sorba a mapok, tehát nem lépek ki
úgy is maponként vonja? -
#6500 Ja nekem jól megy. 1280x1024-ben 2x-es élsimítással, és a texture quality meg high. -
#6499 T. Elitehun!
neked azzal a konfiggal jól megy a játék? -
#6498 Természetesen maponként -
#6497 wagert meccseknél csak egyszer vonja le a cod pontokat a játék? vagy maponként von le? -
#6496 Én elég gyakran szoktam wager-ezni. Amit ajánlani tudok az a One in the chamber. az a legnormálisabb. Mert ugye van a gungame ami azért szar mert ha pl valaki nagyon elhúz azt nehéz beérni. a sharpshooter azért idegesítő mert ott pontokat kapsz és ha mondjuk te vagy az első helyen és valaki ledob tomahawk-al akkor elvesztetted az összes pontodat és utolsó lettél.
A beugró az minden match-nél 500cp. az első helyezett 1500-at kap a második 900-at mig a harmadik 600-at.
Összességében én a One in the chambert ajánlom. Az a legnormálisabb. -
#6495 Annyira nem. Kétszer voltam, kétszer voltam második. -
#6494 Azt mondja hogy elfeketül a kép. Ilyen pár haveromnál is van. még nincs rá megoldás. Mindenkinél máshol feketül el a kép. -
#6493 kezd ujra a küldetést, és ne tartsd lenyomva az F-et, csak nyomkodd -
#6492 Passz. :S -
atyiko #6491 Köszi a választ ! A teambalance-ot lehet kapcsolni? -
Sforzan #6490 Bocs, de nem értek veled egyet. Megint csak azt tudom mondani, hogy mindegyik platformnak megvan az előnye és itt is ott is lehet baromi jót játszani, függetlenül a játék típusától. Attól, hogy valaki konzolon játssza BO-t nem lesz kevesebb, ahogy Te sem leszel béna, mert PC-n van kedved teszem azt a GTA-val játszani. Elnézést az OFF-ért.
Ami inkább érdekelne, hogy játszott-e már valaki wager meccset? Mennyire húzós? Csak vérprofiknak ajánlott? Kevéske összekuporgatott pénzecskémet nem szórnám el egy csak fekszek és kellek élményre. -
#6489 Csá!
Amikor az ajtót probáljuk kinyitni nekem elfeketül és akép vagy ez norm mert ott van a célpont csak nem tok oda futni a helpet elöre is kösz :S -
#6488 Egyedül egy teljesen alap config fájl-t lehet szerkeszteni. Meg ugye az alap parancsok, mint ban,stb. Még a log fájlt se lehet letölteni a szerverröl, h visszanézz vmit a chat-en. -
#6487 Ő nem az eladásokról meg a játékosokról beszélt gondolom. -
#6486 Ahogy stratégián és szimulácion kivül minden másbol is :(
Sajnos... -
atyiko #6485 Ranked szervereknél milyen jogosultságai vannak, ill milyen beállításokat engedélyezhetnek a szerveren az adminok? Kérdem az adminoktól vagy aki tudja :D -
#6484 "Ha FPSről van szó, akkor ők a másodrengűek" ~2.4 millió cod játékos xbox liveon egyidőben, Halo sorozat, amivel szintén milliók játszanak napi szinten. Kicsit más a helyzet már, mint régen. PCn jó ha fent van 90k ember egy játéknál. FPSeknél már rég a konzol a vezető platform. -
#6483 nemrossz
-
#6482 Nekem onnan folytatja ahonnan kilépek -
#6481 Hát ez kurva jó RC XD paródia + double rainbow :DDDD
KATT -
MORO67 #6480 Gondoltam azért kösz. -
#6479 sehogy -
MORO67 #6478 Sziasztok lenne egy kérdésem.Szeretném ha elárulná valaki hogy lehet a pályák között menteni mert mikor már elegem van a játékbol ugy lépek ki hogy mentés és kilépés megis mikor ujra játszani szeretnék mindig a pálya elejéröl kell kezdenem.Tud valaki megoldást elöre is köszi. -
#6477 A konzolon csalást csak a youtube miatt hiszik hogy létezik. -
#6476 Ha FPSről van szó, akkor ők a másodrengűek, ha meg bunyósról van szó, akkor meg a PCsek... vannak olyan genre-k amik nem valóak egyik vagy másik platformra.
Megmondom neked, hogy mielőtt kijött a BO, már volt hack xboxra. -
#6475 Hogy legyen egy kis ON is én is kipróbáltam a config-ot,bár már volt előtte egy saját cfg-m is. Ezzel több lett az FPS-em,de csak azért mer lowon vannak a textúrák is. Szal nem nagy eresztés. Havana-n így is lemegy 40-re az azért vicces. Cod-hoz 60fps a minimum,mivel erre van írva az engine,ez alatt érezhetően szaggat és lassan reagál. -
Sforzan #6474 Igazán nem vágom mi ez "a konzolos másodrangú játékos" dogma... Tény 's való, az FPS-t én is jobban tudom egér+bill irányítással kezelni. De mivel a Quake óta ezzel nyomom nem is csoda. Az asszony viszont kontrollerrel szokta meg és úgy küldi a Halo sorozatot, hogy csak nézek. Megszokás kérdése.
Konzolon sokkal inkább egyenrangúak a játékosok, én legalábbis még nem találkoztam x-boxon wallhack vagy textura csalással. Mindenkinek van minimális rásegítés a CoD sorozatban a célzásnál, tehát onnantól ismét csak a "skill" számít.
Tök mindegy milyen platformon játszik valaki, ha csak a G18 vagy most éppen a FAMAS vagy a hangtompítós AK tud eredményes játékost csinálni belőle. -
#6473 Nem arra gondoltam hogy külsőleg hasonlít. -
Én a ravaszra gondoltam,tehát a hátsó gombokra,amiből az alsó 2 behúzható,az a neve hogy trigger=ravasz(LT,RT). De inkább hagyjuk. -
#6471 Ehhez is lesz elvileg mod-tools, szoval nagy eséllyel ezt is a modderek rakják majd rendbe és warozásra alkalmassá teszik :) -
#6470 Ez mi ? magassarkú? -
#6469 Erre gondolt.
-
#6468 Szerverek is kapnak valamit?
-
Barnus #6467 nyugati parthoz képest vagyunk 9 órával előbb? Mert akkor az ottani holnap reggeli időbpont, mondjuk egy reggel 9-et tekintve, nálunk minimum este 6. De el tudom képzelni azt is, hogy éjfél előtt nem jön :D -
#6466 "Several hours of testing to go before MP patch can be approved. Still morning on West Coast US."
pcdev -
Barnus #6465 hát én nem mondanám, hogy bármelyik is kicsit is hasonlítana a fegyverre azért :)))))
Régen úgy 22-23 évvel ezelőtt 7-8 éves koromban volt egy akkori kis gagyi tv játékom, amin minden játék csak egyszínű négyzetekből állt. Faltenisz, meg ilyenek. Na ahhoz volt ilyen frankó gépre köthető puskám, aminek ráadásul cserélhető volt a csöve rövidre és a puskatust is le lehetett venni, így át lehetett alakítani pisztolyra, és a játéktermi gépekhez hasonlóan a képernyőt kellett megcélózni. persze célkeresztet nem rajzolt ki a képernyőre, tehát valóban célozni kellett. Na az a "kontroller" azt mondom, hogy hasonlít egy igazi fegyverre... na de egy game pad :)