Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
;)
MJ rulz Pink Team The Only One
Parasite Eve 2, best game EVER!
spawn után igen soxor pont az ellenség elé tesz, idegesítõ.
Ennyi, és nem több.
A költészet az azért más tészta.... Bár lehet érdemes lenne kiadnod az irományaidat.
<#pias>#pias>
Nuketown TDM
Spawnolok és azonnal mögülem 3 ellenség rohant ki. Szerencsére nem vettek észre ezért le tudtam lõni õket....
- a kibaszott auto kést ami beadja 3 méterrõl úgy hogy nem is rád néz még mindig belerakták
- a kurva claymore-os isten fasza ami a legskillesebb frag az összes közül, lerakja boldog boldogtalan aztán várja a galambot és bele is repül, aztán örülhet hogy kurva ügyes volt
- fps dropp még mindig"
igen a clay-nél sokkal idegesítõbb az auto kés.
utoljára írom le:
- nem élet, játék: ennyi erõvel a gl miatt se rinyáljon senki. se amiatt, hogy egy tomahawk rakétát kap 100kmrõl egy kibaszott hadihajóról. vagy legyen benne kanyarlövõ puska. a háború manapság gépesített emberirtás, embernek esélye nincs.etc
- plusz nem ez volt a lényeg a clay-ben, eddig haltam tõle cirka 3szor, hanem hogy mialatt végigszambázok a claytõl hemzsegõ pályán, lövöm az összeset falon át, kitehetnék egy kibaszott táblát a nyakamba, hogy ide lõjetek
- nem tdm, sd
frank, ne haragudj az otromba neveltetésem miatt, és hogy összetörtem a szíved a baszdmegjeimmel, engem már csak ilyen unintelligensen neveltek az értelmiségi szüleim, hogy a mondandóm a lényeg, a szókincsem (hidd el van), és a nem öncélú káromkodás még ízes is lehet. de ha kéred szívesen idézek neked nagyjaink közül kurvaanyázós verseket, irodalmat, rengeteget, baszdmegolós petõfit, aranyt, kossuthot etc. kár hogy már nem élnek, õket is elküldhetnéd debrecenbe:(
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Tegnap egy db laggos szerveren nem játszottam, tegnap elõtt este volt 1 db.
Biztos javítottak sok mindent, ez érezhetõ.
Én is szoktam néha bammegolni, de írott anyagban igencsak ritkán....
<#fogmosas>#fogmosas>
vagy csak Debrecenben ez a divat?
:-)))
Tehát. Nem úgy van hogy a clay nem hat a lerakóra ez hülyeség. Csupán az van hogy a claymore nem egyszerûen felrobban hanem elõrefelé robban!
Tehát akár a lerakó akár az ellenség áll a claymore mögött az NEM HAL MEG
Ha akarjátok próbáljátok ki 2-en privát match-ben. Az egyik lerakja a claymore-t a másik meg (értelemszerûen a másik csapatban) a claymore mögé áll és ha szétlövi nem fog meghalni. míg az aki lerakta (ha a claymore elõtt áll) meghal
ez mit is jelent pontosan?
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
en ugy emlekszem, eddig is igy müködött.
Per Aspera Ad Inferi.
Nem csak nekem van ilyen problémám. Dél óta 14 oldalt írtak a fórumon ugyanezzel a hibával, globális a probléma.
de még ez mindig nem az élet, hanem játék, és a cod4ben legalább a rakóra hatott...ott még más volt a felfogás? most még az is számít nehogy szegény stupidkid meghaljon tõle?
Scientia potentia est.
Per Aspera Ad Inferi.
mw ota nem is nagyon toltam s&d-t, mert felbasztak a mapok, ahol egy normalisat vedekezni se lehetett, mert nem volt olyan hely, ahova ne 4 utvonal vezessen minimum. es visszatertünk oda, hogy figyelhetek en akarhova, ugyis X+1-edik verzio lesz, es hatba lönek.
ezert toltam en is föleg sabotage/demolition/hq-t, legalabb ne egy kört kelljen varni a spawnra.
btw, szerintem a claymore erösebb, mint ezelött. most mar egyböl robban, mw2-ben sprintelve siman tulfutottal rajta, mire pittyent es pukkant.
Per Aspera Ad Inferi.
Másnak most nincs ilyen?
ez a stunra is igaz. nem értitek hogy kurvára nem halok a claytõl csak éppen instant térképen van minden balfasz támadó miközben araszolsz elõre 7-8 clay ellen.
kivétel amikor 2en ugrottunk egy sarokban, a védõ éppen elõttünk állt egy clay-el a kezében, leszúrta mielõtt lelõttük volna és a 2 támadó megdöglött, õ meg ottmaradt. ennyi erõvel minden fasz clay-el a kezében álljon, mert rá nem hat. ezt melyik balfasz találta ki hogy a clay nem hat a lerakóra...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
talán ha leírta volna hogy miért nem - az lett volna korrekt, de gyanítom hogy egy warezos vérpistike akinek kurva szarul esik hogy kijavították a laggot és már nem ettõl van tele a fórum - savanyú a szõlõ balfaszkának. na ezért volt egy kibaszott idióta hsz.
AMIKOR ELÉM RAKJA HARC KÖZBEN, ÉN MEGHALOK, Õ MEG NEEEEEEEEEMMMMMM. ÉRTED, 1 CENTIRE PUKKAN TÕLE, DE CSAK ÉN HALOK...NONSZENSZ
Attól még, hogy a nem tetszését fejezte ki, lehet teljesen értelmes a hozzászólása. Mivel ez egy szabad fórum, így joga véleményt nyilvánítania a játékot illetõen.
Nekem is tetszik a játék, de teljesen objektíven még nem tudok nyilatkozni róla, alig volt egy kis idõm tolni, még a patchek elõtt.
Scientia potentia est.