Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
nem volt tökéletes.

MJ rulz Pink Team The Only One

Cris99
hát nagyon remélem, bár most jó volt nemtom akkor miért kell elbaszni megint

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Frank99
fetching statnál áll....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Bogdogege
ja

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

pisztácia
nálam is...szerintem most csinalnak vmit a szerverekkel, meg lehet jon a patch is mindjart

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Cris99
mi a rák van??? single akad, pedig tegnap kitoltam minden maxon 4x élsimítás full és nem akadt, multiban meg nem megy fel szerókra, és csak frissiteni akar vmiket, downloading game settings, másnál is van??

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

csuszi
puff.

Frank99
off téma be van fejezve részemrõl.

csuszi
ha a nyelv legmagasabb szintjén megengedett a káromkodás, sõt tetszetõs (csak a helyén legyen), akkor nem hinném hogy a legalacsonyabb szintjén - a társalgásban, hisz egy fórum mint neve is mutatja ezt imitálja ne lenne helye. vagy te betapasztod a füled az utcán, és lehordod a barátod ha kurvaanyáz egyet ha rábaszarint a kezére a kalapáccsal? ugyanis ha nem tûnt volna fel, akkor éppen a játék egyedüli(vagyis 2) rákfenéjérõl beszéltem részemrõl, a clay-rõl és az auto késrõl - ergo fáj az ujjam. remélem nem haladja meg a szellemi szinted a párhuzam...és képes vagy az összes hozzászólásomat együttesen kezelni, azaz hogy 1000karakterre jut 2 káromkodás - nem pontos tipp, ha idõd engedi 2 balatoni ház eladása közben megszámolhatod, megköszönöm.
;)

Fpocok
Elmúlt három napban nem nagyon voltam, de holnapra megpróbálok összehozni egyet, rendben?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Frank99
igen, de tényleg erõs a gép....

Frank99
azért ez az MW2-ban nem így volt.

spawn után igen soxor pont az ellenség elé tesz, idegesítõ.

Frank99
szó sincs róla hogy haragudnék, csak épp miközben olvasom a topic napi szinten íródott rengeteg commentjét, feltûnt.

Ennyi, és nem több.

A költészet az azért más tészta.... Bár lehet érdemes lenne kiadnod az irományaidat.
<#pias>

elitehun
Hát igen...
Nuketown TDM
Spawnolok és azonnal mögülem 3 ellenség rohant ki. Szerencsére nem vettek észre ezért le tudtam lõni õket....
Rage47
treyarch alszik, miközben a codosok ezt látják:D
http://www.youtube.com/v/X0n6LaeosEY&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
tommygear
fail
Frank99
:-)))

csuszi
"
- a kibaszott auto kést ami beadja 3 méterrõl úgy hogy nem is rád néz még mindig belerakták
- a kurva claymore-os isten fasza ami a legskillesebb frag az összes közül, lerakja boldog boldogtalan aztán várja a galambot és bele is repül, aztán örülhet hogy kurva ügyes volt
- fps dropp még mindig"

igen a clay-nél sokkal idegesítõbb az auto kés.

utoljára írom le:
- nem élet, játék: ennyi erõvel a gl miatt se rinyáljon senki. se amiatt, hogy egy tomahawk rakétát kap 100kmrõl egy kibaszott hadihajóról. vagy legyen benne kanyarlövõ puska. a háború manapság gépesített emberirtás, embernek esélye nincs.etc
- plusz nem ez volt a lényeg a clay-ben, eddig haltam tõle cirka 3szor, hanem hogy mialatt végigszambázok a claytõl hemzsegõ pályán, lövöm az összeset falon át, kitehetnék egy kibaszott táblát a nyakamba, hogy ide lõjetek
- nem tdm, sd

frank, ne haragudj az otromba neveltetésem miatt, és hogy összetörtem a szíved a baszdmegjeimmel, engem már csak ilyen unintelligensen neveltek az értelmiségi szüleim, hogy a mondandóm a lényeg, a szókincsem (hidd el van), és a nem öncélú káromkodás még ízes is lehet. de ha kéred szívesen idézek neked nagyjaink közül kurvaanyázós verseket, irodalmat, rengeteget, baszdmegolós petõfit, aranyt, kossuthot etc. kár hogy már nem élnek, õket is elküldhetnéd debrecenbe:(

BEAST
Aha. <#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

dehogynem, latom soakt ertessz hozza :) - tul van az is beszelve h húúú egymasra spawnolunk, BULLSHIT

hyjal
köszönjük neked is frank.a közösség egy igen értékes tagjának hozzászólását olvashattuk<#gunyos1>

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

Rage47
steamen mindenki azt írja, hogy nem tudnak csatlakozni szerverre, és talán megint patch jön
elitehun
Olvass vissza milyen gépet vett<#alien2>
darki81
szerintem itt nem a klémor a legnagyobb gond, hanem a 3 méterrõl érkezõ aimos kés, engem csak az zavar! meg mindegy hogy robban meg merre, mert ez arcade game, nem szimulációs játék! Én abban a szerkóban rohangálok amibe túlélek egy ilyen robbanást <#vigyor1>, max 2x haltam claymorétõl eddig (lvl47)

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Prince23
Na azt nem mond már, hogy úgy fut mint a jelenlegi állapotában lévõ MW2. tehát tükörsimán. semmi beröccenés meg ienek? ....

Frank99
Amióta kijött a javítás, csont nélkül játszom, és a gyerek is, aki megkapta azt a 2 magos procis gépet, ami elõtte nekem volt, és igencsak gyengén muzsikált rajta a game.

Tegnap egy db laggos szerveren nem játszottam, tegnap elõtt este volt 1 db.
Biztos javítottak sok mindent, ez érezhetõ.

Frank99
nem bántásképpen, de tudsz írni egy olyan hozzászólást amiben egy db mocskos szó nincs?

Én is szoktam néha bammegolni, de írott anyagban igencsak ritkán....
<#fogmosas>

vagy csak Debrecenben ez a divat?
:-)))

elitehun
Azért is van ráírva az egyik oldalára hogy "Az ellenség felé"
elitehun
Na látom hogy vannak viták a clay-rõl. Ha már valaki leírta akkor bocs
CLAYMORE
Tehát. Nem úgy van hogy a clay nem hat a lerakóra ez hülyeség. Csupán az van hogy a claymore nem egyszerûen felrobban hanem elõrefelé robban!
Tehát akár a lerakó akár az ellenség áll a claymore mögött az NEM HAL MEG
Ha akarjátok próbáljátok ki 2-en privát match-ben. Az egyik lerakja a claymore-t a másik meg (értelemszerûen a másik csapatban) a claymore mögé áll és ha szétlövi nem fog meghalni. míg az aki lerakta (ha a claymore elõtt áll) meghal
csuszi
és az logikus hogy ha belelövök akkor megöli, de ha én indítom be akkor nem? ismétlem, egymással szemben álltunk 2 enemy, meg õ egy szûk folyosón, fordulóban, 2centire egymástól. lerakta harc közben - már a kezében volt, kurva nagy robbanás és õ meg se sebzõdött. kurvára életszerû...

mmovar
"btw frissültek a VAC feltételei, mostantól custom modellekért is bannolhatnak."

ez mit is jelent pontosan?

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

RatBaG
ha belelösz vagy granattal rarobbantod akkor sebzi.
en ugy emlekszem, eddig is igy müködött.

Per Aspera Ad Inferi.

csuszi
mindenkinek áll. jó esetben patch jön. rossz esetben csak sima behalás.

link
Nem csak nekem van ilyen problémám. Dél óta 14 oldalt írtak a fórumon ugyanezzel a hibával, globális a probléma.
csuszi
ja és a panasz hidd el nem annak az 1 esetnek szólt, 4-ben, 6-ban is ugyanolyan kretén stuff volt. de azt hittem ez lejött a 33 hsz.ból...;)

csuszi
tévedés, 4-ben megölte az ellenfelet. ;) try it, még achivment is volt rá vagy challange vagy mi a tököm hogy öld meg a faszt miközben rakja a clay-el.

csuszi
ja, és nem szakítja le a kezét miközben 2 centire én meghalok...
de még ez mindig nem az élet, hanem játék, és a cod4ben legalább a rakóra hatott...ott még más volt a felfogás? most még az is számít nehogy szegény stupidkid meghaljon tõle?

Kly
És ez eddig is, minden részben így volt. (Ezért nem értem a panasz okát.)

Scientia potentia est.

csuszi
hát ahhoz kegyetlen balfasz ellennek is lennie kell, mert azért az elég nagy lámi team, amikor rádmennek lelövöd az elsõt és miközben húzod a kart képtelen lenyomni a maradék mondjuk 1 ember? - karral bármilyen fegyvertípust lehetett fogni, meg az összes puskával. de azért két közepes thomsonos is lelõtt egy kibaszott jó karost ha nem ökörködték el:) maradjunk annyiban, hogy taktikára még az mw2-ben is volt lehetõség, csak klán kellett hozzá és war. ott még 2 embert is magaddal vihetsz még egy jobb klán ellen is ha jól fogtál pozit, aztán persze murdelsz...

RatBaG
a claymore igy müködik IRL is (nagyjabol). a robbanas sugara csak elöre hat.

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
nalam az igazi cod feeling meg mindig az, hogy egy kar98-al, ha jo vagyok, siman ki tudom irtani az ellenfel csapatat akar s&d-ben is, ügyes mozgassal, nem pedig eszetlen tunkolos rohangalassal...

mw ota nem is nagyon toltam s&d-t, mert felbasztak a mapok, ahol egy normalisat vedekezni se lehetett, mert nem volt olyan hely, ahova ne 4 utvonal vezessen minimum. es visszatertünk oda, hogy figyelhetek en akarhova, ugyis X+1-edik verzio lesz, es hatba lönek.

ezert toltam en is föleg sabotage/demolition/hq-t, legalabb ne egy kört kelljen varni a spawnra.
btw, szerintem a claymore erösebb, mint ezelött. most mar egyböl robban, mw2-ben sprintelve siman tulfutottal rajta, mire pittyent es pukkant.

Per Aspera Ad Inferi.

Nekem most a multiplayer nem megy. Nagyon lassan lép be a menübe is, de egy szerverre se tudok felcsatlakozni, vár..vár és vár. A végén kiírja hogy Connection lost.
Másnak most nincs ilyen?
csuszi
"használom a hackert de szerinted nem árulja el hol a faszba vagyok amikor kilövöldözöm a fél tárat miközben haladnék elõre 9 védõ ellen?"

ez a stunra is igaz. nem értitek hogy kurvára nem halok a claytõl csak éppen instant térképen van minden balfasz támadó miközben araszolsz elõre 7-8 clay ellen.

kivétel amikor 2en ugrottunk egy sarokban, a védõ éppen elõttünk állt egy clay-el a kezében, leszúrta mielõtt lelõttük volna és a 2 támadó megdöglött, õ meg ottmaradt. ennyi erõvel minden fasz clay-el a kezében álljon, mert rá nem hat. ezt melyik balfasz találta ki hogy a clay nem hat a lerakóra...

csuszi
NEM LEHET

;)

BEAST
Úgy vettem észre, hogy a stun grenade hatástalanítja egy idõre(mint az összes többi eszközt), de nem semmisíti meg. Lehet ez az egész csak az én fejemben mûködik így, majd kipróbálom. :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

csuszi
"joga véleményt nyilvánítania a játékot illetõen. "
talán ha leírta volna hogy miért nem - az lett volna korrekt, de gyanítom hogy egy warezos vérpistike akinek kurva szarul esik hogy kijavították a laggot és már nem ettõl van tele a fórum - savanyú a szõlõ balfaszkának. na ezért volt egy kibaszott idióta hsz.

lolSL
KAPCSOLD KI A SERVEREDEN

csuszi
a rákot nem érdekli ha clayt kapok tdm ben, de sd ben kicsit bosszantó hogy a védõk minden faszomat leclayeznek, használom a hackert de szerinted nem árulja el hol a faszba vagyok amikor kilövöldözöm a fél tárat miközben haladnék elõre 9 védõ ellen? ráadásul a szaROS bombára s tolják. de a legjobb:
AMIKOR ELÉM RAKJA HARC KÖZBEN, ÉN MEGHALOK, Õ MEG NEEEEEEEEEMMMMMM. ÉRTED, 1 CENTIRE PUKKAN TÕLE, DE CSAK ÉN HALOK...NONSZENSZ

Kly
"de sztem ne is vedd meg nem éri meg"

Attól még, hogy a nem tetszését fejezte ki, lehet teljesen értelmes a hozzászólása. Mivel ez egy szabad fórum, így joga véleményt nyilvánítania a játékot illetõen.
Nekem is tetszik a játék, de teljesen objektíven még nem tudok nyilatkozni róla, alig volt egy kis idõm tolni, még a patchek elõtt.

Scientia potentia est.

elitehun
Custom modell alatt mire gondolsz?