11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
Gabe18 #6664 És az Inter prociban még Murinho chipek vannak vagy már Benitezek?
Bocs...
De amúgy teljesen egyetértek. Itt annyi embernek rossz, hogy az már nem lehet véletlen, vagy rosszul összerakott/beállított gép.
Ráadásul most már 2 patch után sincs jelentős javulás (sőt egyeseknek romlás) ami azt mutatja sok ötletük nem lehet hol a hiba.
Félő hogy ebből pc-n megint egy CoD5-ös dolog lesz, gyors hanyatlással... -
Barnus #6663 Tudod srác nem konzolról beszélünk, ahol mindenkinek ugyanaz a vasa van, és ha 100-ból 99-nél valami működik, 1-nél nem, akkor annak az egynek a cuccával lehet csak valami. PC kismillió variációból épülhet fel. Ezernyi dologgal lehet probléma, ne egyszerűsítsd le, hogy létezik inter vagy amd proci, illetve nvidia vagy ati vga kártya, és ezek variációja összesen 8 :P sli/crossfire, ezernyi alaplaptípus, chipset, különféle háló/hangkártyák, és többféle oprendszer. A treyarchnak inkább már rég a logokat kéne gyűjtenie, hogy egyáltalán fogalma legyen arról, hogy milyen konfigokon jön elő a hiba és miért. Hozzáteszem én azon "szerencsések" közé tartozom, akinek itthon is tökéletesen megy a játék, és a munkahelyi gépen is stabil, bár ott a viszonylag gyengébb proci (AMD x2 6400+ - 95-100% cpu terheltség, az új patchel még nem próbáltam, lévén, hogy hétvége van) miatt csak 30-40 körüli fps-em van, de ott sem tapasztaltam fps eséseket.
Valószínűnek tartom, ha csuszinak a frissen telepített windowsán 10-ből 9 játék fut TÖKÉLETESEN és 1 (COD) nem, és ugyanazt a hibát tapasztalja, mint másik több száz/ezer ember, akkor nem az ő gépével van a probléma, főleg, hogy nem 5 évvel ezelőtti kávédarálón játszik, mint ahogy azt említette is. Inkább kicsit gondolkodhatnál és logikusabb következtetéseket is megpróbálhatnál levonni annál, hogy a sok user a hülye, mert nálad épp minden megy.
Fogadok, ha nálad lenne szar, akkor te lennél a leghangosabb itt, hogy kibaszod a játékot a faszba és kéred vissza a pénzedet, mert nem azért fizettél ki tizenezer Ft-ot, hogy ne tudd használni... -
#6662 mert már az:D -
#6661 BC2 sose lesz szar sztem. -
#6660 A Bad Company 2 hagyjuk egy szar volt -
#6659 hülyeséget írtál öcsém.
majd akkor oltsd a népet hogy elbasz valamit, ha a többségnél jó, és nem fordítva. igen érdekes lenne, ha a jelentős tömegeknél lenne ludas a user.
de csakis a te kedvedért:
friss op, új driver, minden faszság kipróbálva, ami 7 év cod tapasztalattal a hátam mögött tudva szart sem ér, a piac egyik legjobb kártyájával leesik az fps mint benned az empátia. ritmusosan, össze vissza, hol 1-re hol 10-re hol fix 100. menj a picsába baszdmeg ha nem bírod felfogni hogy az emberek többségénél szarakodik a game, és cseszegeted a hangulatot azzal a frappáns véleménnyel hogy biztos a 70% kúr el valamit, mert nálad jó. hülye vagy? -
#6658 "e ha olyan nagy informatikus vagy áruld el,nekem és még sokan másoknak miért megy rendesen?"
Sajnos nem voltam bevonva a játék fejlesztésébe és tudod ha így látatlanba tudnám a megoldást akkor feltehetőleg már rég Santa-monicaban ülnék a Trayarch irodájában és pörgetném a Ferrari kulcsot az ujjaimon
Jelen esetben egy egyszerű fogyasztó vagyok aki szeretne kapni valamit a 60 eurója ellenében. -
Laci82 #6657 Ááá nemtom,de ez a game totál nem hangulatos.
Oké háborús övezet,de össze-vissza kell lövöldözni és úgyis célt érsz simán.
A Bad Company 2 sokkal jobb volt idén. -
#6656 Kedves Igen okos,informatikus "TomeePapa" !
Senki sem arcoskodott és nem is okoskodott!Ha te annak vetted akkor bocsánat!
Csak tudod picit idegesítőnek érzem,amikor treyarch és a játék fikázásán kívül egy pár ember mást nem tud írni!Én elhiszem,hogy valami oknál fogva nem fut rendesen a játék,de ha olyan nagy informatikus vagy áruld el,nekem és még sokan másoknak miért megy rendesen?Ennek biztos megvan az oka,amit ne már nekem keljen meg fejtenem!Én eddig mindent megcsináltam amit itt a fórumon irtak segítség képpen!És megy a multi rendesen!Ha az a több száz ember a több ezerből meggyőz téged,akkor hajrá!
Inkább tanácskozz velük és ne engem oltogass!Ennyien biztos találtok rá megoldást...
Na de én itt befejeztem és igérem csak akkor írok,ha "találtam" a hibára megoldást!
Jah és te leszel az első akinek szólok... -
#6655 LOL
-
#6654 delta -
#6653 alpha -
Aaron1212 #6652 A Black Ops már kijött normálisan vagy csak még BETA formájában? -
#6651 "Erről beszéltem,itt sírtok aztán egy kur** dx-et nem tudtok felrakni,és lám egyből megy a game...."
Kedves igen okos fórumtársam. 37 éves vagyok, 12 éves korom óta játszom számítógépekkel arcoskodás nélkül állíthatom van némi tapasztalatom e téren. Mellette informatikával foglalkozom így véletlenül még a számítógépekhez is értek. Különbséget tudok tenni mikor van a usernél a hiba és mikor nem. Egyébként ha tudsz angolul ajánlom a steam vagy a cod hivatalos fórumát. Reggel óta több száz hozzászólás van a kifagyó akadó játékról, ami a peccs előtt még játszható volt. Bár lehet az a több száz ember meg mi is lámák vagyunk, de majd remélem te megmondod nekünk a frankót. -
#6650 Jó kérdés, sajnos ahogy elnézem az avidemo parancsot kiszedték, hogy rohadjanak meg, pedig ezzel a theater moddal szépen össze lehetne rakni klippeket, avidemo parancsal felvenni és kurva jó fragmovie-kat lehetne csinálni...
Sokszor akartam már, de mindig lusta voltam, h /record-al felvett demokat visszakeressek amiket pörgetni se nagyon lehet, itt meg faszán be van jelölve pl. zöld csikkal h mikor öltem embert, elöre-hátra lehet ugrálni benne, tisztára lusta fragmovie készitök paradicsoma, csak az a fránya avidemo parancs benne lenne :) -
#6649 hát remek lett ez a patch... -
#6648 Remek, most nem vagyok otthon, igy olvasva a hsz-eket totál zsákbamacska a cucc :D
Hazamegyek és meglepi vár, h vagy szar lesz vagy még jobban fut :D -
lilathrone #6647 SP-ben sincs javulás? -
Gman2142 #6646 A cfg törlése után jobb lett valamivel. A parancsokat visszaállítottam (pl r_multiGpu "0" r_multithreaded_device "1") De még mindig rosszabb mint a patch előtt :(.
A theater-hez nincs valami gyik? Mert van pár visszanézés amit szeretnék menteni, hogy egy hét műlva is meg lehessen nézni. A megosztás mappán kívűl nincs valami alternatíva? Meg jó lenne ha aa renderelés nem mobiltel. felvétel minőségű lenne -
#6645 o rly? :D -
#6644 Ahhoz képest hogy egy hétig dolgoztak rajta, szinte semmi javulást nem hozott. -
#6643 ez így van.
amúgy pont tegnap volt egy számtechcégben egy gép ezzel a problémával, és lassan futott, laggolt.
Mondtam telepítsék újra a windowst, és megjavult.
Szerintem próbáljátok ki. -
atyiko #6642 Update forditás:
Forrás : Totalcod.hu
Call of Duty Black Ops Single Player:
* CPU teljesítményének növelése
* Zombi módban növelték a lobby készítés teljesítményét
* Egy a játékbeli Steam előhozása utáni célzási problémát is megoldottak a fejlesztők
* Távcsöves puskánál kijavítottak egy hibát a lélegzet visszatartásakor
Call of Duty Black Ops Multiplayer:
* CPU teljesítményének növelése
* A szerverkeresőben az összes hibák javítása
* Meg lett javítva az a fagyási pont, amikor az ember a Leaderboardot nézi akkor, ha 99-nél több barátja van
* Egy a játékbeli Steam előhozása utáni célzási problémát is megoldottak a fejlesztők
* Távcsöves puskánál kijavítottak egy hibát a lélegzet visszatartásakor
-
#6641 nekem sose :S -
#6640 nem értem mi a gondotok, nekem 6 magos procival, GTX 595-tel lazán megy. -
#6639 auz ördög faszába most m,ár, a mennykű csapjon trexarchba%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3 percenként fagy -
#6638 Hihetetlen,hogy HC-ban nem figyel kb senki...már 2 szerverről kaptam bant,mégpedig azért mert távolról rálőttem az ellenségre,de közben persze besétál elém a csapattársam...remek -
garfield5001 #6637 Tudna nekem valaki mentést adni a játék felétől kb
7. fejezet -
#6636 Kicsi javulást tapasztaltam, de FPS ingadozá még előfordúl igaz nem olyan nagy mértékben, mint a javitás előtt. Azért alakul ez, mint púpos gyerek a prés alatt :) -
#6635 az a baj, hogy ha nem büntetnék a legális példánnyal játszó embereket PC-n úgy általában, fognám, meghírdetném ezt a szart pár ezer forinttal olcsóbban, elmennék a boltba, megvenném xboxra helyette... -
#6634 placebo -
Puhos #6633 A mai patch után a következőket tapasztaltam. Az fps szám növekedett általában 60 körül mozgott. Nem fagyott ki a játék, kb. 1 óra játék után. Ami viszont érdekes volt eltűnt a class-oknál beállított kiegészítő. A Famas-nál a red dot sight. Viszont egy steam újraindítás megoldotta a problémát. Tehát összességében nálam a patch jót tett. -
#6632 Hogy is mondják facebookon a fiatalok?
Nem Vagy Túl Okos. -
#6631 Semmi gondom nem volt a játékkal, nem laggolt, ma felmegyek és sinte játhszhatatlan:S -
#6630 jól van, okos vagy:) -
#6629 ne haragudj de tudom mi fán teremnek a különböző programok, kiegészítők, driverek, oprendszer. egyszerűen arról van szó hogy a játék indokolatlanul zabálja az erőforrást. mennyi empátia kell ahhoz hogy az a 5-20% akinél jól megy felfogja, hogy nem a user a hibás? kurva sok? -
#6628 Jó persze,itt nem csak rólad van szó,hanem akik eddig a játékot fikázták!Ahelyett hogy körül néztek volna saját házuk táján :)
-
#6627 olyan játék még nem volt a földön ami régi dx install miatt akadt volna :D max nem indul el hiányzó fileok miatt -
#6626 Ja bocs. Tudod általában a patch nem szokta elcseszni a gémet és ezért nem is gondoltam arra hogy újrategyem a DX-et -
#6625 Erről beszéltem,itt sírtok aztán egy kur** dx-et nem tudtok felrakni,és lám egyből megy a game....