Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
de ha nem így lenne, hol a határ, játékot a szegényeknek? apple comp nem kell? vagy lapos tv, mert csak?
a dollár milliókat meg ne úgy nézd öcsém, hanem több száz ember, néha több ezer ember dolgozik rajta évekig.
a sportolók magukban keresnek milliókat, akkor a meccsre a jegy is legyen pár százas?
mozijegy 200 ft mert kurva anyját a színésznek aki 10 millát kap?
gondolkozni luxus tudom...
MJ rulz Pink Team The Only One
Szigoruan veve "BUNCSELEKMENY" nagybetuvel jah...
De a fejlesztok es a kiadok akik tobb dollarmillios/milliardos bevetelben lubickolnak (raadasus ugy hogy total szarul adjak ki mostanaban PCre a jatekokat) magasrol leszarjak, hogy a fejlettebb orszagokon kivul a fizetesekbol alig lehet megelni.
Adjak minden orszagban a fizetesekhez es eletszinvonalhoz realis aron es megvesszuk (pl nalunk kb 2-4ezer forintert)!
De persze ezt tobb okbol sem fogjak megcsinalni, mert akkor a nyugatiak is innen rendelnenek mindent, es akkor 3 ferrrari helyett csak 2 lenne a garazsban...huuu de sajnaljuk oket 70ezres minimalberekkel.
Ugyhogy innentol a warezt siman el kell fogadniuk valamilyen szinten nekik es azoknak is akik nyomjak folyamatosan a sok "kocsog warezos" szoveget.
Viszont hozza kell tenni hogy a warezosok kozt is vannak sokan akiknek van penzuk ra boven de akkor is inkabb letoltenek mindent, raadasul meg buszkek is ra es lehulyezik az eredeti jatekot vasarlokat - ez a masik veglet es az biztos hogy ez sem tul becsulendo dolog.
(Mondjuk amugy ez a tema nem ebbe a topikba tartozik igazan, de kicsi off talan belefer.)
on
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Még rágódok rajta szerintem, megvárok egy újabb javítást, és lehet he beruházok rá :D
Gondolomazért nem fullon játszol vele, de adja ég h rosszul gondoljam:D
Nem vagyok milliárdos, nem szereetnék 12ezer forintot kidobni az abalkon.
Csináltam egy rendszerellenõrzést, ami azt írta h a processzoromgyenge.
A gépem sem egy atomerõmû: leírom mégegyszer Pen D 2mag 3ghz, ez a részem gáz..., 2G ram, 4850HD
Nemtom lehet he kihagyom ezt a részt ezzel a konfoggal, bár naon érdekelne a multi :(
Csak mert olvastam h vmit felteszek és akkor jobban optimalizált lesza játék... ha igen akkormit tegyek fel.
Amúgy elég hihetetlennek látszik h ebbõl a szaggatásból lesz akármilyen játszható játék is lássuk be.
Inkább vagyok elfogult, mint elborult elmélyû, és veszemmeg eszeveszetten a játékot. Nem értem miért nem lehetett ezt a problémát a fejlesztõknekelõbb kideríteniük.
Elõre is köszi a segítséget.
A procimintel pentium D 2magos 3ghz-es, lehet h gyenge ehhez a játékhoz?
Az MW2 maxon megy tökéletesen mellesleg vele...
Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Installed Driver
NVIDIA GeForce G 105M 179.52
Latest Driver
Update
Verde Notebook Release 260
Version: 260.99 WHQL
Product Current
Installed Driver Latest Driver
Update
NVIDIA GeForce G 105M 179.52 Verde Notebook Release 260
Version: 260.99 WHQL
Release Date: October 25, 2010
Learn More
Steamen keresztül illesztõprogram keresése.
Nekem most vmi 160. mittudomén van azt írja. A legfrissebb meg vmi 260. valami. Akkor azt szedjem le és telepítsem fel ? Nem bassza szét a gépet semmit ? Bocsi a butaságomért, de fontos dolgok vannak a gépen és nem akarom hogy elvesszenek semmi miatt.