Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SigS
Treyarch=City Interactive <#vigyor3>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

SigS
<#fejvakaras>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Bogdogege
Milyen cuccot szívsz ,kéne nekem is.

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

csuszi
ne kezdjük már ezt a warez dolgot mert a kretének úgyse értik meg. amúgy mo. fejlett ország elárulom, sõt a sok faszkalapnak üzenem akik szerint a pohár üres, hogy elég gazdagnak is számít, persze azt nem fogja a sok faszkalap, van ahol a kaját is alig veszik meg, és víz se sok van, keresd csak meg a neten azt az oldalt, ahol a fizetésed világviszonylatba lövik be, egy átlag magyar fizetés felsõ 15%, mo. a fejlettségi rangsorban 35.
de ha nem így lenne, hol a határ, játékot a szegényeknek? apple comp nem kell? vagy lapos tv, mert csak?
a dollár milliókat meg ne úgy nézd öcsém, hanem több száz ember, néha több ezer ember dolgozik rajta évekig.
a sportolók magukban keresnek milliókat, akkor a meccsre a jegy is legyen pár százas?
mozijegy 200 ft mert kurva anyját a színésznek aki 10 millát kap?
gondolkozni luxus tudom...

MJ rulz Pink Team The Only One

HöfEE
ottapont.

Prince23
Amúgy a Sync Every Frame az Vsync-et jelent, ugye? azt levettem NO-ra

Smithwarden
off
Szigoruan veve "BUNCSELEKMENY" nagybetuvel jah...
De a fejlesztok es a kiadok akik tobb dollarmillios/milliardos bevetelben lubickolnak (raadasus ugy hogy total szarul adjak ki mostanaban PCre a jatekokat) magasrol leszarjak, hogy a fejlettebb orszagokon kivul a fizetesekbol alig lehet megelni.
Adjak minden orszagban a fizetesekhez es eletszinvonalhoz realis aron es megvesszuk (pl nalunk kb 2-4ezer forintert)!
De persze ezt tobb okbol sem fogjak megcsinalni, mert akkor a nyugatiak is innen rendelnenek mindent, es akkor 3 ferrrari helyett csak 2 lenne a garazsban...huuu de sajnaljuk oket 70ezres minimalberekkel.
Ugyhogy innentol a warezt siman el kell fogadniuk valamilyen szinten nekik es azoknak is akik nyomjak folyamatosan a sok "kocsog warezos" szoveget.
Viszont hozza kell tenni hogy a warezosok kozt is vannak sokan akiknek van penzuk ra boven de akkor is inkabb letoltenek mindent, raadasul meg buszkek is ra es lehulyezik az eredeti jatekot vasarlokat - ez a masik veglet es az biztos hogy ez sem tul becsulendo dolog.
(Mondjuk amugy ez a tema nem ebbe a topikba tartozik igazan, de kicsi off talan belefer.)
on

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Prince23
Újraraktam a játékot, jelentõsen jobban fut. Most nem tudom vagy a reinstallnak köszönhetem vagy mákom volt vagy jó szervert fogtam ki vagy kijött vmi patch vagy tököm tudja miért, de most élvezhetõ volt a játék. :D

A magyar jogszabályok szerint letölteni nem bûncselekmény:9
nyuny01
Értem én,de azért meg lehet nézni mielõtt ír valahova az ember,hogy van e warez topik,ez alap!Itt is van! :)

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Különc
Lehet az ember bármennyire szegény, lehet szerencsétlen, netrõl letölteni még mindig BÛNCSELEKMÉNY, nagy betûvel írom, és az SG csak a saját fórumokban engedi a warezt, mit nem lehet érteni?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Korántsem mindegyiknek, sok topicban odáig mennek el az eredeti játékos hevületükkel, hogy még létrehozni se halandók párhuzamos wareztopicot. És sok helyen, ahol van, szándékosan nem linkelik be a bannerban, mert tudják hogy keresõvel szinte lehetetlen megtalálni. Szóval az SG fórumon megy ám a csóróbbak szívatása rendesen a sok "apu-anyu megveszi eredetibe" féle köcsög részérõl.

Cris99
igen,, kár h bannoltak csalás miatt amikor nemis csaltam....

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Mi van, csípi a szemedet a nagy magyar valóság? <#hehe>

nyuny01
Pl. MW2-ben a Team Tactical tökéletes volt ilyen téren,nagyon nagy mecseket lehetett nyomni!

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

Cris99
és mit tudni mikor jön egy nagyobb összefoglaló javítás?? mert most már játszható a multi de még nem az igazi, apró laggog vannak még, meg pár bug

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

nyuny01
Amúgy nem értem ezt,hogy miért nem lehet warez topikba írkálni?Már lassan 4 éve reggeltél és annyi nem ragadt rád,hogy minden játéknak van az eredetin kívül egy másik topikja...

Cris99
gondoltam, nyugi nekem eredeti van, csak segíteni akartam a srácnak, és bocs h nem a warezba írtam...., sorry

Cris99
ez igaz

Különc
<#ejnye1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

nyuny01
Csak 18 slot-os szerók lesznek?Mert így semmi értemlme tdm-en kívül az egésznek!Én soknak találom ezt a 18 playert!Nem lehet pl.HQ-val foglalkozni a pályán,mert a sok csövi szét kempeli magát és le szar mindent!Annyira nincs csapat játék,hogy nagyon!Jó lenne ha kevesebben is lehetnénk....

XenHai
Gyerekek ezt muszáj itt!
Lényegesen jobb lett, de van még mit melózniuk.
Hello. Megvenném a játékot de a multin múlik az egész és ahogy hallottam voltak vele gondok. Most mi a helyzet? Még mindig laggol? Szerverkeresõ normálisan mûlödik és lehet csatlakozni minden szerverre?
Cris99
amúgy vki nem tudaj hol lehet bekapcsolni a 3d-t?? vagy ez csak 3dtv-vel mûködik?? netán csak konzolon van beépítve??

Köszi szépen a segítséget, szóval lényegesen jobb a helyzet eredeti ajátékkal.
Még rágódok rajta szerintem, megvárok egy újabb javítást, és lehet he beruházok rá :D
Cris99
mind1, ha nem is totálfullon azért élvezhetõen simán futniak kell a kolléga álltal leírt konfiggal...

Cris99
havernak is 2gbramja van és simán megy neki is fullon, sõt neki a gyengébb hd5670 van, és c2d 2,5

elitehun
De a ram az 2x jobb<#idiota>
Cris99
nem is 2x jobb, és 1ántalán nem dicsekedésnek mondtam

elitehun
Még jó hogy azon akadás mentesen megy de megjegyzem senkit nem érdekelt hogy a 2x jobb gépeden hogy megy
elitehun
Hát 1280x1024-ben emlékeim szerint 2x-es élsimítással akadás mentesen megy. a többi beállításra nem emlékszem, de azt tom hogy vhol alul asszem a quality az automatic meg van még egy ami automatic XD
Cris99
ezen a konfigon simán futnia kell, nekem c2d 3ghz, 4gb ram, és hd5750 simán maxon megy 4x élsimítással 1680x1050ben

Most veszem észre hogy a konfigunk majdnem ugyan olyan. Neked akkor ezek szerint tökéletesn megy minden?
Gondolomazért nem fullon játszol vele, de adja ég h rosszul gondoljam:D
elitehun
Nekem is az elején úgy laggolt mind a single mind a multi mint a szar, de aztán jött a patch. Megjegyzem ezeket a hibákat vagy javitották már vagy javítják és sztem már a single-ért érdemes volt megvennem mert eddig ennek van a legjobb sztorija
De azért te is érzed, hogy mi a problémeám...
Nem vagyok milliárdos, nem szereetnék 12ezer forintot kidobni az abalkon.
Csináltam egy rendszerellenõrzést, ami azt írta h a processzoromgyenge.
A gépem sem egy atomerõmû: leírom mégegyszer Pen D 2mag 3ghz, ez a részem gáz..., 2G ram, 4850HD
Nemtom lehet he kihagyom ezt a részt ezzel a konfoggal, bár naon érdekelne a multi :(

Csak mert olvastam h vmit felteszek és akkor jobban optimalizált lesza játék... ha igen akkormit tegyek fel.
Amúgy elég hihetetlennek látszik h ebbõl a szaggatásból lesz akármilyen játszható játék is lássuk be.
Inkább vagyok elfogult, mint elborult elmélyû, és veszemmeg eszeveszetten a játékot. Nem értem miért nem lehetett ezt a problémát a fejlesztõknekelõbb kideríteniük.
nyuny01
Eddig úgy néz ki,javított a helyzeten a javítás! :)

elitehun
Hát ha megveszed akkor majd nem fog akadni mivel a steam automatikusan felteszi a patch-et
Nem eredeti a játékom sajna, meg szeretném venni, de naon szaggat. Mit telepítsek fel hogy jobb legyen a helyzet.
Elõre is köszi a segítséget.
A procimintel pentium D 2magos 3ghz-es, lehet h gyenge ehhez a játékhoz?
Az MW2 maxon megy tökéletesen mellesleg vele...
Tedd már fel az elsõ updatet ami javítja a többmagos procik teljesítményét, nekem röccenésmentesen fut az elavult gépemen. Természetesen nem eredeti a játék.
Cris99
szép, jó reggelt, patch még sehol<#csodalk>

Blenda Stompa
eleg retek ez a rocoges harc meg robbanas kozben...jo jatek, de messze sincs a trey kepessege az infinity ward-osokhoz kepest...a faszer nem birtak normalisan optimalizalni - ettol lett olyan idegesitoen fos futas kozben. basszak meg, most lehet varni arra tetves sp patchre

Mi az kicsi, piros és kerek? ... Egy elb*szott, nagy zöld kocka:)

mmovar
nem akarok beszóni lehet tévedek. de azon a vidikarin ami a notiban van kétlem, hogy elfut.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

lolSL
rakd fel nyugodtan, lehet segít is a teljesítményén

Achmed927
Current
Installed Driver
NVIDIA GeForce G 105M 179.52

Latest Driver
Update
Verde Notebook Release 260
Version: 260.99 WHQL

Achmed927
Ezt írja:

Product Current
Installed Driver Latest Driver
Update
NVIDIA GeForce G 105M 179.52 Verde Notebook Release 260
Version: 260.99 WHQL
Release Date: October 25, 2010
Learn More

Achmed927
Aham megvan.

Steamen keresztül illesztõprogram keresése.

Nekem most vmi 160. mittudomén van azt írja. A legfrissebb meg vmi 260. valami. Akkor azt szedjem le és telepítsem fel ? Nem bassza szét a gépet semmit ? Bocsi a butaságomért, de fontos dolgok vannak a gépen és nem akarom hogy elvesszenek semmi miatt.

Achmed927
Bõvebben kitudnád nekem ezt fejteni ? Nem igazán értek hozzá. Lépésrõl lépésre. Köszönöm

Prince23
DirectX frissítés (Steamappson belüli BO könyvtárból) meg VGA frissítést csinálj.

lolSL
steam general forums