Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Igen, de nem segített, még mindig nem tudok menteni.
Igazából nincs. Vagyis egy van: az egeres.

Parasite Eve 2, best game EVER!

pisztácia
Nyugi, lehet ma jön a patch, és minden jó lesz. Csak van más játékod addig... meghallgattad a zenét amit linkeltem?:D

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Fpocok
NA... túl sokan reklamáltak e hiba miatt, hogy inkább le is lõtték a fórumot... gratulálok nekik... javítsák is csak ki a sok konzolos hibát... falbabemászás stb... a pcset meg szarják le ennyi.

Achmed927
Spoiler:

Halihó.
Lenne 1 folyton visszajövõ bugom, ami már nagyon idegesít.

A 14. pályán, mikor a pentagonban ,,bolyongunk" megyek .... megyek ..... le üt a ,,társam". (biztos képben vagytok) Mikor rám fogja a pisztolyt egyszer csak átvált AK-ra és napszemcsire a tag. Utána megy alul a felirat és ennyi. Be bugol és kész semmi sehova. Akárhányszor próbálom mindig befagy ott. Eredeti a game ... Steamen keresztül indítom mindig.
Help !

Thx.

Foggalmam sincs mire gondoltok de biztos. Nem értek én ehhez, csak segítséget kérek. ...... o_O

pisztácia
Én nem tudom melyik rész ez, de pocok, szerintem vedd le a spoiler használatát a bannerbõl:D:D

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Amig nincs patch, addig szóljon mindnekinél a NÓTA

antgecc
Majd ha taták leszünk ilyen monitorokkal toljuk majd :)

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Fpocok
Nem segített.

Fpocok
Már mindenképpen próbáltam, sehogy nem mentette el.

darki81
nekem sem szokta, rakd be egyesébel

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

darki81
jók ezek a képek, ki is tettem msn fejlécbe az egyiket :)

Blacksheep333
töröld ki a multiplayer cfg-t.

Az operációs rendszeren is túl...

darki81
végre 1x jött a gunship csomagban, és végelett a körnek XD (még kisem próbáltam multiban) -.-

Prince23
Fasza. Végülis érthetõ, õk vannak többen online :S

Fpocok
Remek... a konzolosok kaptak ma patchet, mi meg még mindig itt szopunk ezzel a szarral.

Fpocok
Fpocok
Rohadt életbe, még mindig nem menti el a classomat. Addig nem vagyok hajlandó játszani, míg meg nem csinálják... a k*rva életbe.

higgyem vagy higyjem?<#idiota>
darki81
...lõre
haggggy
bash
:D

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

csuszi
igen ezekre az esetekre nem megoldás a beépített ellenõrzõ, ehhez valós tudás kell:)
egyelõre vagy egyenlõre? had vagy hadd? :):)
auto kés vagy bash?

MJ rulz Pink Team The Only One

De azért ha már más helyesírását kritizálod, akkor ez a "bántás képen" ... :D Most valami brutális képrõl beszélünk, amin épp valakinek a bántását ábrázolják?<#nevetes1>

Hungarian dictionary

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

darki81
jolvan csak azt a firefoxos dolgot nemértettem XD

Nem bántás képen írtam neki.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

darki81
na bántsd már te puhos XD
nekem küldte privátba a témát!
A makrókban meg ottvannak a kódok, pl. spoiler, aki eddig nemtudta, az nézzen bele! (én sem néztem még)

Nem értem, hogy mit küldtél és mit kéne elolvasnom. Fogalmazzál egy kicsit érthetõbben, mert ez így számomra értelmetlen írás. Illetve használd a "válasz erre" feliratot, úgy könnyebb eligazodni azon, hogy kinek az írására válaszolsz! A Firefoxban van helyesírás ellenõrzõ is, használd!

kössz az üzenetet de küldtem énis olvasd el köszi
Ja!
Olvasd el mi van írva a bannerba NAGY BETÛVEL!!!!

TDC Geronimo
Én se értem, hogy manapság miért számít alapnak ez a retardált 1 gombos késelés. Egy fpsbe fegyverrel lõjenek le és ne rohanjon oda mint egy idióta hogy lekéseljen.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

darki81
elküldtem neked privátba! Amugy meg már megcsinálltam ezt, de csak ezt az egyet hagytam ki amit nem veteránban vittem végig, mert ez kicsit bugos, vagy nemtom :D

valaki megtudja mondani vagy nem ?
darki81
dehogy :) Tudom mit kell csinállni, csak veteranon a botok aimoznak, és hiába gyorsan lenyomkodom õket, egybõl ott az utánpótlás :D

Ha valaki megmondja hogykell spoilerben irni, akkor leirom neked melyik az

Az S.O.G küldetésben mikor kijössz a bunkerböl hogy kell megcsinálni hogy ne ugorjon a nyakamba az ember ?
Boron Power
(Igaz, hogy az unranked configolásra eddig még csak monyák megoldást láttam, de az cod4 szintû volt).

Boron Power
Összeszokni, warozni már most is lehet pirvate meccseken, illetve akinek van unranked szervere, az valószínûleg már a részletekig tudja configolni.

darki81
kinek sikerült az S.O.G. küldetés veteranon?:D A többi küldetés az oké, de abban van egy feladat, mégha sikerül is, akkor is ledarállnak, és kezdhetem jóval elölrõl :D hát lol

Claymore gusztustalan, bár utóbbi idõben én is használom. Igaz nem minden életben rakom le, csak mikor már közel a magasabb streak. Késelõktõl agyamat eldobom, fõképp, hogy nálam sose késel messzire, csak az ellennek. Pechnek pech, de akkor is zavaró. :D Gl-t hála kellõen gyengítették ebben a részben, így kevesebben is használják. Még akkor se biztos, hogy használ ellened, ha közeledbe lövik. Viszont, amit én tényleg nem értek. Mi a baj a secund chance-szel? Földre dobja magát igaz, kap egy plusz esélyt. De attól még azonnal nem tud darálni, van idõd neked is félreugrani, ha elfogyott a lõszer, esetleg ténylegesen megölni.

Viszont amit remélek, hogy party lehetõséget beraknak lassan, mert "versenyképes" játéknak ígérték, mielõtt kiadták, de így kb értelmetlen, mert pubon képtelen bármelyik friss, vagy régi csapat összeszokni a pályákon ténylegesen, mivel csak össze-vissza dobálja õket. Marhulni egymás ellen jó dolog, de ez egyáltalán nem készít fel senkit se a csapatszíntû versengésre.
sziasztok kellene egy kis segitség az egyik pályán az istenért nem tudok átmenni mikor meg kell védeni az "erödöt" mindig a nyakamba ugrik egy vietkong segitsetek hogy kell megcsinálni köszi
Encore
Persze, ennyi erõvel minden script alapján megy. :) De a Cod szériában a script alatt a mm-re letárolt dolgokat értjük. A Botoknak azért van valami mesterséges intelligenciája, mint pl.: unreal, vagy quake3 botok esetében?
Csá!
Nálam megy!

Különc
Botok is scriptek alapján mennek,tudtommal még mindig nehéz dolog "önállóan" mûködni.Singleben ugyanez,inkább az a nehéz hogy hirtelen spawnol rád vagy csak sok van belõlük

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Hali
Skacok ti betudtok lépni a steam-ba?
Nekem ezt írja ki:Ezt a Steam fiókot kikapcsolták.
Miért lehet ez???
Encore
Úgy hallottam vannak botok a játékban. Milyenek, próbálta valaki? Azért érdekes, mert azt mondják, hogy a single-ben nincs is AI csak a szokásos agyonscriptelt mehcanika, de ha már a botokhoz írtak AI-t, akkor miért nem az van a single-ben? Vagy a botok is ilyen agyonscriptelt valamik?
Last Stand is elég bosszantó dolgokat generál idõnként, úgyhogy azt is nyugodtan kivehetnék belõle vagy legalább néhány játékmódban(S&D)

Nekem Class-al még nem volt gondom. Olyanom már volt, hogy felmentem valahova és léptem 1-2 szintet, kiléptem és nem mentette el.

A késelés tényleg idegesítõ. Ki is venném, olyat csinálnék, hogy puskatussal lehessen ütni és 2 ütés kelljen, hogy meghalljon. Így nem lenne gond, hogy mindig megkéselnek.

Peresze én is késelek, mikor közeljönnek, mivel máshogy nem tudok harcolni ellene :)
Forrest Tomee
A késelés valóban necces, fõleg hogy elöbb lövök de én halok meg. Ellenben a 'crymore'-t nem találom olyan vészesnek. Ha nagyon zavar ott van az a perk és akkor pirosan világít a pálya másik vágárõl is a cucc. Tényleg ritkán halok aknától. S and D-n viszont tényleg nem engedném.

Fpocok
Ahogy olvasom, egy ideje rengeteg embernek gondja van ezzel a "nem menti el a class-t" dologgal. Remélem azért nem megy épp, mert patchelnek :D

Fpocok
Na jó, így nem lehet játszani, hoyg nem menti el ezt a szart.

Fpocok
Mi a tököm van már basszus? 3szor próbáltam create a class-t csinálni... elmenti, de mégsem menti el. @&{&@&#!!!

Fpocok
Itt egy jó tuto, hogy kell renderelni. Ezzel próbálkoztam tegnap is. Szóval megcsinálom... a minõség jó. DE valamiért nekem úgy veszi fel, mintha kétszeres sebességen menne, pedig nem is úgy vettem fel WTF? Ilyen lett Faszom, vajon miért ilyen nekem?