11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#7196 Az előző részhez képest. :D Bár nem sokkal, azthittem durvább, mert a régi vga-mal kb így nézett ki a MW2 is, de valamivel azért szebb lett ez.
Nállam vannak elérhető szerverek, csak mind foglalt xD mégis meddig folytatódik még ez, lassan 1 hónapja, hogy megjelent és még mindig nem mutatja normálisan a szerókat, ilyen időtájt.. zombi módot azóta nem is néztem, de bizonyára az se működik ugyanúgy, csak reggel esetleg. -
#7195 Mihez képest? -
#7194 Nálatok vannak elérhető szerverek?
-
#7193 Vettem ma új VGA-t, fullra húztam, nem is néz ki rosszul. ;) -
atyiko #7192 Nincs olyan játékmódba ahol ezek le vannak tiltva? Rankeden tudtommal semmit nem lehet manipulálni : csak kick , bann, meg játékmodok. Nem? -
Brezovics #7191 Ezt meg is tettem, (GTX 460 OC 1GB) 47%-on ketyeg proci viszont 92-100 % között.Nem igazán segített. -
#7190 Akinek nem bírja a CPU, de van egy jó VGAja, az rakja a textúrákat EXTRA-ra... nekem sokat segített. -
#7189 azokat kilehet, más jópár olyan serveren voltam -
Gabe18 #7188 Amúgy most akkor a ranked szerveren is lehet ki-be rakni dolgokat? Most voltam egyen, a hangtompító lekerült a fegyverről, és szerintem a perk-ek is ki voltak lőve mert a Ninja perkem ellenére ugyanúgy hallatszott ahogy futok. Meg az egész SD meccs alatt egy killstreak nem jött be, pedig azért egy kisautó, vagy egy UAV mindig összejön valakinek. -
#7187 a kést javitják majd a patchben, vagy ígymarad? -
#7186 Emiatt a játék miatt 1 fabatkát nem költenék gépre -
#7185 akkor valoban marad a kövi patch várása :S -
#7184 fel van rakva :) minden sz@rt kipróbáltam már ami a fórumokban volt írva :)
-
#7183 legujabb vga driver/directx ugye fel van rakva? :) -
#7182 Nekem single playerben fullra felhúzva minden semmi akadás, multiban ha low ha high úgyan úgy akad akármit állítok a cfg-ben. Van hogy a 100 fps hirtelen leugrik 30-ra, a ping tökéletes. A 10 másodpercenkénti 1 másodperc lagg mindig megmaradt talán makd a 3. javítással jobb lesz :))) -
Brezovics #7181 Sziasztok!
Jelenleg a Gigabayte P35 DS3 lap E6550-es 4gb rammal tolom, de laggolog prociterhelés végig 100 %-on.Ha vennék egy Q8400-at laggmentes lenne szerintetek? -
#7180 nem lehet megunni -
#7179 4 emberből, 2 csak ugy elment mellettem XD -
#7178 Ilyen géppel ne csodálkozz, hogy nem akad... Megkérdezhetem amúgy mennyi volt? Én is gépet akarok venni, azért érdeklődöm.
Amúgy én AK74U-t ajánlom mindenképpen! -
#7177 Sziasztok!
Tegnap vettem meg,a gépemet látjátok alul.
Tapasztalataim másokkal ellentétben: nekem nem akad,nem laggol,nem kellett átírni semmit a cfg-ben,nem baszakodott a patchel,minden simán felment.Szóval a lényeg,hogy nem mindenkinél van lag.Nekem tegnap olyan 60-80-as pingem volt végig,egyszer volt csak 120-as.Annyit csináltam,hogy valami konzolparancsokat bediktált a haverom,amitől "tényleg oda lő a fegyver,ahová célzok"-->ő így fogalmazott.Nem tudom,előtte sem volt túl nagy probléma egy óra játék után.Az egy dolog,hogy valahogyan mindig beteg vér-prokkal dobott össze a game,de hát bele kellette egy kicsit jönnöm.Ajánlanátok valami jó fegyvert?Mármint tudom,látom,tudok olvasni,hogy melyik milyen,csak úgy érdeklődöm,hogy ki mire esküszik.Azt is láttam,hogy valamelyikőtök ajánlotta az MC11-et,vagy mit.Azt majd meglesem.
Szóval,még annyit,hogy szívesen társulnék valakikhez,közös zúzásra:)!Nem vagyok rookie,de pro sem.Zombizni is jó lenne...!Írjatok privit,vagy itt is jó! -
Puhos #7176 Már vót, #7152! -
#7175 -
#7174 :D -
#7173 -
Barnus #7172 gman is megírta a választ, de ha már te lusta voltál 1 oldalt visszaolvasni, megtettem helyetted :)
Erre a hozzászólásra gondoltam -
#7171 -
#7170 hmm, az érdekes, nekem elég gyorsan felnyomja. ez nem tudom mitől függ, de akkor várnod kell. elveszni nem fog, meg ugye egy hétre visszamenőleg van meg, csak írd fel a pontos időt mikor csináltad és meglesz az. -
#7169 Nekem is szerencsém van, nagyon jót játszottam ma. Pörgés volt ezerrel, MAC11-el délelőtt szétaláztam mindenkit :) van róla videóm is:)
kezdek rájönni, hogy mikor érdemes már késelni, de embertelen távolságból beadja néha, aztán meg nem. szóval elég random, de azért már lehet érezni.
Nekem tetszik, jó játék lett ez. Érdekes módon volt akinek 30-as pinget írt, de nálam is van FPS ingadozás rendesen, de szerencsére nem zavaró legtöbbször, nem megy 70 alá sosem, de a 125-öt nem tudja tartani sokáig. Lehet kiveszem inkább a limitert, megnézem akkor mit csinál. de ezt majd csütörtökön:) -
#7168 ezaz hogy csak a 2-3 órával ezelőtti játékok vannak ott a mostani nincs ami egy 20 perce volt kb -
#7167 ja, pár percet várni kell amíg frissíti. nekem is volt, hogy azonnal vissza akartam nézni és azt írta, hogy jelenleg nem elérhető, valamit molyoltam mással, visszamentem és akkor már jó volt. -
#7166 thatre és ott keresd a recent games-en belül. a map neve szerint menti el, de ha rámész betölti a pontos dátumot és időt is. -
#7165 ezek az utólag visszanézhető felvételek később kerülnek fel a listára vagy hogy megy ez?? mert volt pár elég jó megmozdulásom előbb 1-2 mapon de a videóknak nyoma sincs :S -
#7164 a cod4 scene nagy ívben kerüli a black opsot? -
#7163 Ma nekem nem volt semmi laggolasom, a ping 40-70 kozott volt.
Mai nap nagyon ment igy, nem bantam meg hogy megvettem.
Lesz ez még jobb is, ugyis csak pont 2 hete van kint a game. -
#7162 vagyis társbérlek, de csak ranked pubot egy csomó emberrel:) -
#7161 74cent per slot
10-24ig választható.
vennék, ha a játék jól futna, fellőnék rá egy cb rule-t és mehetne a móka. de amíg laggolok, a játékkal se játszok, nemhogy szervert béreljek. -
#7160 nem csak neked -
#7159 ez nem fejlesztő kérdése.
ha ma rendelek egy unranked szervert, pillanatokon belül él, és annyi slotot rakok rá 10től 24 ig, amennyit óhajtok, illetve amennyiért fizetek, olyan beállításokkal amilyet szeretnék, és olyan szerver cfg-vel. keress az unranked szerverek között...;) -
eLiXir #7158 lesznek... elegem van a "lesznek"-ekből -
#7157 lesznek majd kisebbek is