Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És tudom, hogy ennek semmi köze a tényleges indokhoz, hogy a konzolok 5 évesek minimum és nem bírnák a jobb grafikát... <#eplus2>#eplus2>
Parasite Eve 2, best game EVER!
felmegyek sd-re 3szor haltam:
- lekésel auto kés háttal szûk helyen esélyem se volt
- rálaggolok egy semtexre
- claymore bombán
mondom ezt inkább most hanyagoljuk menjünk valami másra. domination, 17 ember, ebbõl kb 8 gl-ezett. tényleg nagyon fasza volt nuketownon...
MJ rulz Pink Team The Only One
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
vissza kéne hozni a puskatussal bash-elést, legfeljebb lehetne egy kés még pluszban az intventory-ban, ami el is dobható...
Per Aspera Ad Inferi.
nem kell hozzá semmi tudás, és op mert nehogymá aki lõ és próbál játszani nyerjen, ha nem lövöd fejbe auto loss.
Sajnos az elõzõ részekbõl megmaradt hogy ha rád rohan valaki és nem tudod egybõl fejen lõni akkor a kés vágása hatásosabb lesz mint tõled 3-4 találat, mert úgyis te halsz meg...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
amit a theater tud, az szerintem az fps-ek történetében forradalmi.
- volt egy gyanús srác, lusta voltam spectelni. meccs után nézegettem a theatert és 10-12 map-re visszamenõleg megnézhettem az összes videóját, plusz mások szemszögét is, hit map-et etc etc etc. borzalmas mennyiségû stat. ehhez még pluszba hozzátenném, hogy még mindig nevetséges amikor a nyomorult lámák egy 10 seces kill cambõl megállapítják hogy csal-e a delikvens, nekem 7 perces videózás alapján jött le hogy nem, hiába volt vagy 4-5 gyanús killje. leggyakrabban amúgy is a sima mozgás az árulkodó nem a killek.
- megoszthatod, klippet csinálhatsz, szép lövések kivághatóak
- csalás innentõl lehetetlen hogy ne bukjon le. egyszerûen folyamatos record megy mint cb-én rögtön feltöltve, letölthetõen, vághatóan, feljelenthetõen
ez a community rész is zseniális
negatívum még mindig a fasza kis fps dropp, claymore, last stand, auto kés. többi nagyon happy. de ez a pár dolog fõleg az fps dropp és a kés kinyírhatja a játékot...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Elöször is olcsobb egy már meglévö motort tuningolni, mint teljesen ujat irni. Sajnos ennek a hátrányai is megvannak...
Ha teljesen elölröl kezdenék a motort valoszinüleg nem jönne ki évente uj játék, ami nekik nem lenne jó(az más kérdés h nekünk igen, mert vmi minöségibbet kapnánk :D)
Aztán az az elönye ennek a régi motornak, h gyengébb gépeken is jól muzsikál a játék, nézd meg az mw1/2-öt, h gyengébb gépeken is jol fut.
Attol tekintsünk el, h trey vmit most nagyon elbaszott optimalizácio terén :D
Persze ettöl még én is egy fosnak tartom a jelenlegi motort ami még mindig egy ösrégi quake3 engine-re épül :D
GIGABYTE GA-MA770T-UD3P;AMD Phenom II X4 925 2.8GHz 4GB DDR3 1333MHz; MSI nVidia GeForce GTX 460 768MB GDDR5; Samsung SyncMaster 2232BW 22\" (1680X1050) Win7 Ultimate 64.bit
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
de sztem PC-sek is ilyesmikre számthatnak.
vagy az is meglehet hogy kiütika szemünket egy 2 megás javításasl? :D
OH :S
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
The Matrix has you...
youtuben sem találom, eredeti számban :S
az egyik legnagyobb külföldi torrentoldalon keresgéltem cod: uo után, erre mire bukkanok? cod:bohoz wh és aim, mindez rengetek seedel, és a kommentekben még azon vannak fönnakadva, hogy néha lefagy tõle a játék...hát beszarok milyen pofátlan emberek vannak...
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Rage47: Karácsonyra lenne a gép, szóval addig csak kijön pár javítás.
mert van az hogy telepitem a jatekot semmi gond vele
belepek jatszani
par textura sarga s egyszer lefagy s vege
restart a gep s ennyi
LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Azért multiba jó lenne, ha mindenki a saját játék módjában játszana. Tököm tele van, hogy dom-ben vagy hq-ban mindig van egy két gyerek aki ba..ik obira menni. Killstreakeket hívják folyamatosan és a végén meg verik magukat az ilyen 70-5-ös statjaikra.
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200