Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
random labirintus az összes, 15-20 méterenként falba ütközöl, nincs egy rohadt nyílt terület, olyan a mapok alaprajza, mintha magára hagytak volna egy óvodás gyereket 2 órára a rajzasztal felett.
fél karomat adnám most egy highrise-ért. az egyetlen értelmes map az a havas-radaros. a BO az mw2 mapjaival már majdnem megkapná a 10/10-et. csak még ki kéne venni a mostani késelést, és csökkenteni a sprint sebességét.
Per Aspera Ad Inferi.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Amúgy amikor kiválasztod a helyet, akkor benntartod a bal egér gombot és akkor mozgatod az egeter és akkor rotálódik a jelzés :D
Parasite Eve 2, best game EVER!
- most már 3 percenként kifagyok
- a menü is laggol
basztatok ilyet?
Nézd meg EZT. Nem tudom, hogy ingyenes-e a házhozszállítás vagy sem, mert nagyon szar az oldal, nem találom a kosarat :D
Crabby
Következõ codban biztos lesz olyan map, ami csak egy egyszerû kétszintes családi ház...
Ha megfontoltabb játékra vágyom akkor, beröffentem a MOH-ot, vagy BF-et. (Sajna bc2-höz a mostani vasam gyenge)
A játék egészét nézve, eddig ez a COD tetszik a legjobban. (tél végére meg új gép lesz összerakva és megcsodálhatom milyen, ha nem low grafikával tolom.)
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Halál után berak egy helyre (valamelyik pálya "sarkára", elõre megyek 8 métert és már mögém is rakott 2 ellent, akikre amúgy nem számítanék hátulról, mivel másképp nem tudnak odakerülni anélkül, hogy ne látnám meg õket...
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Left 4 Dead 2 coop-ját meg a vs módját is ezért imádom nagyon, mert ott sokkal jobban egymásra vannak utalva a játékosok, így bevédik egymást, felsegítik a földrõl, ha valaki lemarad, megvárják, hisz egyedül nem tud micsinálni úgyse.
Aki optimista angolul tanul,aki pesszimista az héberül tanul,aki pedig realista az lõni...<#idiota>#idiota>
Egyszerûen megyek, leölnek és ügyet sem vetnek rá, megy mindenki az orra után.
Zavarják a radarunkat, simán benyomja a spy planet. Helikopter lõdöz minket spawnpointon? Szarjuk le...
Kicsit lehetnének figyelmesebbek a játékosok, nem csak a célkeresztig látnának, jobb lenne! Tudom, public az ilyen meg játsszak társakkal, de lvl 50ig meg amíg nem gyakoroltam be a mapokat marad ez.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
17én írták:
Megpróbálunk kiadni egy patchet a hétvége elõtt. CPU optimalizációt és a Zombie meccs-szerkesztõ javítását tartalmazza többek között. Délelõtt kezdjük a minõségellenõrzést.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
"Just been happening last game on summit the napalm was flying round the map again do the even test these updates the release."
lol
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ilyenkor általában kérnek mindenféle adatot, remélem a black ops doboza még megvan és akkor lefényképezed, a serial-al együtt+felhasználonév és email, igy tudod igazolni, h tényleg a tied volt, és akkor majd megoldják.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Az accba volt idegen a fiamat átbaszták és kicsalták tõle a felhasználó nevet és a jelszót de én rögtön észrevettem és megváltoztattam a jelszót.
De ha volt is más tud olyat csinálni,hogy kikapcsolja a steam fiókomat.
Kb.Két nappal ezelõtt volt hogy megszerezték az felhasználó nevet és a jelszót és mostanra kapcsolták ki!Ezt nem értem.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Nekem ezt írja ki:Ezt a Steam fiókot kikapcsolták.
Miért lehet ez???