11248
  • Fpocok
    Tehát akkor összeségében 15*50 szint van. Értem.
  • Jaffa 2843
    49 szintet lépsz... de 50 csíkot töltesz meg.. komolyan ennyire bonyolult? :D (az első szinhez nem kell fejlődni, de az 50esen végig kell mennie a csíknak..) komolyan nem jártatok iskolába? :D (vagy nem vagytok józan parasztok? XD )
  • Zomil
    Vagy talán neked kéne :)
  • bigapó
    49-et lépsz, de 50 szintet csinálsz meg, ez a nem mindegy :)
  • lolSL
    húzz egy vonalat minden szintlépés után egy lapra legközelebb
  • Zomil
    50 még mindig -.-
  • Fpocok
  • lolSL
    kiírhatod, de 49 szintet kell lépni minden prestige után.
  • bigapó
    de amúgy meg a level az szint-et jelent angolul :) csak úgy mondtam :) szóval level 50 = 50 szint és kééész :D
  • bigapó
    Nem kell, 50 szint van itt mindig, Zomil jól irja, meg már mi is kiszámoltuk, szal annyi lesz :)
    ez olyan, mint hogy most 2010 van és 21. század. ez megkavarja az embereket:)
  • Fpocok
    Szerintem irjunk ki szavazást, hogy 50 vagy 51 :D
  • Zomil
    Mit számoltok már itt :D
    50szintet lépsz MINDIG.
    1.-röl indulsz. Ez a 0.szinted. A 2. szintnél léped meg te az ELSÖ szintlépésedet és egészen igy megy 51-edig szintig amikor prestige-elsz és átlépsz a következö prestige 1. szintjére. Ezek után a 2. prestige-nél is a 2. szint meglépés lesz az ELSÖ szintlépésed...
    Mindig 50. szintet lépsz.
  • m0tTh0w
    Remélem ezen a random fagyás dolgon már javában hegesztenek vmit, mert ez így nagyon f*s. Kb 5-6 meccsenként megfagy a kép, és ahogy olvasom sokan szenvednek tőle itt a fórumon második peccs óta.
  • Daell Drow
    a nullat jelkepessen ertettem.
    de most mar engem is osszekvernek a szintek meg s zintek kozotti XP-k szamolasa.
    amugy johetne mar egy matekos.
  • Gabe18
    De nem nullától mész.
    Olyan embert te nem látsz akinek nincs szám a neve előtt. 1-es vagy mikor kezded.
  • bigapó
    hát nemtom, ezt majd megnézem, most vagyok 45 körül prestige 2-ben, úgyhogy időszerű :)
  • Daell Drow
    akkor megegyszer utoljar:
    eloszor valoban 50 van mivel 1-tol 50-ig mesz.
    DE!!!
    50 utan az 1 szintet is el kell erned, gyakorlatilag 0-tol mesz 50-ig. ami 51 szint.
    az elso es utolso prestige 50 szint, tobbi 51.
  • Fpocok
    Akkor tényleg csak 50. Én azt hittem 0 szintről kezdődik az ember.
  • bigapó
    nem nulla, level 1-el kezdünk mindig, azt kezded tölteni és úgy lesz level 2, egészen level 50-ig. ez 50 szint igy.
  • Gabe18
    0-tól 1-ig nem kell tölteni, tehát gyakorlatilag "50 csikot töltesz meg". Először az egyest, aztán a kettest, végül az ötvenest.
  • Fpocok
    De szerintem 0ról kezded, és az 1szint eléréséhez is xp kell nem? 50es szinthez meg 50. De mivel azt is meg kell tölteni, ezért 51?
  • bigapó
    de az az 50-es szint töltése, nem az 51-esé!! jöjjön már egy matekos!!!!! :DDD
  • Fpocok
    Ennyire nem tudtok számolni? 50+1 egy db prestige, mivel 50 után meg kell telíteni az xp csíkot, mielőtt prestigelni tudsz.
  • bigapó
    érted, feltöltöd az 50-es szintet és úgy nullázol 1-re :D ez mekkora :DDD
  • Gabe18
    Hát hogy "fosok" az talán túlzás, de valóban a CoD4 vagy még akár a MW2 pályái is valahogy eredetibbek voltak.
  • bigapó
    nem, mondom, akkor vagy 50-ediken. onnan váltasz 1-re. nincs közte semmi :)
  • Daell Drow
    most hogy mondod.
    legelsonel 1-rol indulsz nem nullarol, akkor 50 szint lehet.
    De szintenkent 50-rol 1-re is kel valatani, ami plusz 1 szint prestigenkent.
  • bigapó
    Nem jó játékokkal játszol. CTF-ben van, hgoy 15 mp a respawn, de a többiben sem olyan vészes, mert minden a csapaton múlik, ha agyatlanok, akkor persze mérges vagy, mert nem jól csinálják és csak hullanak, mint a legyek és nem segitenek pl. ezért jobb haverokkal játszani, mint minden ilyen játékot. igaz, itt most még ezzel vannak gondok :)
    Én azért jókat játszok, általában követem a játék éppen aktuális céljait, aztán néha megállok és csak lövök párat, ha mondjuk már killstreak közelben vagyok vagy csak simán helizni akarok :)
    ez mondjuk meglepő, hogy pl nuketown-on fekszek és simán le tudok lőni 11 embert úgy, hogy egyik sem veszi észre hol is vagyok...és nem tudok elbújni, azt nehéz...nem, rohannak ki és ennyi :D
  • Zomil
    Semmi baj nincs az sd-vel, csak egyszerüen a BO mapok fosok, sehol sincsenek a cod4 mapokhoz képest...

Kyl: Cod1 óta ez van, beleértve cs-t is, de te biztos jobban tudod, h mi a jó és mit lehet egy kompetitiv meccsbe belepréselni...
  • bigapó
    Nekem AMD-ből elegem volt, visszaváltottam intelre:)
  • Gabe18
    Szerintem meg a sok respawnos mod nem jó. Lelősz valakit, igazából semmit se ér, 5 másodperc már megint a pályán van. Az egész átcsap agyatlan mészárlásba pillanatok alatt, na aztán mikor elkezdik behozni a killstreakeket akkor vége mindennek...
    Kempelni azért lehet mert mikor védesz akkor az a feladat. Utána úgyis neked kell támadni, akkor meg menni kell.
    HQ még CoD1-be meg UO-ba jó volt. Csak hát ott nagyobb pályák voltak, meg más HQ rendszer, ha lelőttek várni kellett több időt mire respawnoltál, nem mint most hogy már jön is vissza szinte egyből.
  • bigapó
    ezen Én is agyaltam múltkor, de szerintem is 50 szint van:) tehát az elején az elsőt csinálod meg, aztán a végén meg az ötvenediket. nem +1, de majd egy matekos megmondja :)
  • Fpocok
    Szerintem az SD már nagyon lejárt, az újabb játékokban már nem lehet rendesen játszani rajta.
    Ugye CSben még remekül működött... mert ott nem voltak ennyire megbonyolítva a mapok. Kinéztél B sötétből és volt 4 hely, ahol lehet ellenség. És akkor aki gyorsabb az nyer. Mostani játékoknál van 24104millió hely, ahova bújni lehet és ezért lehet kempelni.
    Ha rajtam múlna a ligák sorsa, akkor sokkal izgalmasabbat tudnék csinálni. SD helyett lehetne HG, DOM vagy CT. Bár inkább a HQ lenne a legjobb, mert ott mindig másik helyen kell védekezni/támadni. SC2 ligába pedig bevezetném a kötelező random race-t... sokkal izgalmasabb lenne!
  • Fpocok
    Melyik? Csak mert nem egyértelmű. Phenom 2 965, vagy Phenom 9650?
  • Frank99
    good gamer!

sztem...
    :-)
  • Daell Drow
    Na de az 1-es szintet is el kell erned, nem keves XP pontal.
    Ezert irtam 50+1.
  • Frank99
    nálam a Phenom x4 965 jól muzsikál. komolyan.
  • Kly
    Nah akkor röviden a játék lényege:

Csörtessünk végig a pályán vagy kempeljünk egy sarokban, majd az így észlelt ellenfeleket terítsük le 10-15 hangos lövésből. Ha belénk lőttek egy fél tárat, nyugodtan ugorjunk fedezék mögé 5 másodperc elteltével úgyis olyanok leszünk, mintha kicseréltek volna, illetve, ha a helyzet megköveteli, bökjük le ellenfelünket egy határozott késeléssel akár 5 méterről. A repesz gránátokat se legyünk restek használni, autók robbantgatására kiválóak, egyéb funkciója a figyelem elterelés mellett eddig ismeretlen. Ha már csak ketten vagyunk a mapon és nincs mivel már lőni, legfőbb ideje a bombával foglalkozni, majd egy fél órás haláltusát követően a szerencse valamelyik félnek kedvez és már vége is. Hát nem volt izgi?

flame on
  • Jaffa 2843
    az 50 szint.. 1röl indulsz hahóó logikaaa :D
  • Brezovics
    Valószínűleg AMD lesz valami Phenom X4.