Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
nem nagyobbak, sõt...
random labirintus az összes, 15-20 méterenként falba ütközöl, nincs egy rohadt nyílt terület, olyan a mapok alaprajza, mintha magára hagytak volna egy óvodás gyereket 2 órára a rajzasztal felett.
fél karomat adnám most egy highrise-ért. az egyetlen értelmes map az a havas-radaros. a BO az mw2 mapjaival már majdnem megkapná a 10/10-et. csak még ki kéne venni a mostani késelést, és csökkenteni a sprint sebességét.

Per Aspera Ad Inferi.

Fpocok
Majd ha fürcsiztem, kipróbálom!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok

Volt egy érdekes halálom az elõbb. Robbanás, vagy ki tudja mibõl visszamaradt füst takarta el az egyik sikátor bejáratot a Havana-n. Elindulok feléje, aztán már fekszem is le. Azt hittem, hogy IR scoppal szedett le a gyerek, de a killcam szerint õ neki nem volt ott a füst! Azért ez szép...

TDC Geronimo
Ma elõször kifagyott nekem is, multi alapból úgy indul hogy menübe lefagy egész 20 secre... VIcc

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
Ezt most tõlem kérdezted? :D

Amúgy amikor kiválasztod a helyet, akkor benntartod a bal egér gombot és akkor mozgatod az egeter és akkor rotálódik a jelzés :D

Fpocok
Mé? Volt patch azóta, hogy elmentem egy 40 percre?

Prince23
Nah emberek. Nálam még rosszabodott a helyzet. felsorolom csak 2 pontba:

- most már 3 percenként kifagyok
- a menü is laggol

basztatok ilyet?

Fpocok
Megtaláltam a kosarat, úgy látom már nem ingyenes a kiszállítás, plusz ezres. De még így is olcsó szerintem.

Fpocok
Elég sok helyen felárazták.
Nézd meg EZT. Nem tudom, hogy ingyenes-e a házhozszállítás vagy sem, mert nagyon szar az oldal, nem találom a kosarat :D

Nandris94
"This account has been disabled." ezt írja amúgy, nekem van egy ilyenem, de ez nem bant jelent csak ideiglenes kikapcsolást, aztán lehet h ban lesz belõle :D

Crabby

patchaou
Nekem MW2-ben is ez volt végig a benyomásom. Itt legalább nagyobbak, vagy legalább bonyolultabbak a mapok. Ha nem így lenne meg sem vettem volna. (nuketownt jobban ruhellem mint MW2-ben a highriset.)
Következõ codban biztos lesz olyan map, ami csak egy egyszerû kétszintes családi ház...
Ha megfontoltabb játékra vágyom akkor, beröffentem a MOH-ot, vagy BF-et. (Sajna bc2-höz a mostani vasam gyenge)
A játék egészét nézve, eddig ez a COD tetszik a legjobban. (tél végére meg új gép lesz összerakva és megcsodálhatom milyen, ha nem low grafikával tolom.)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Forrest Tomee
Próbáld meg a HC-t. Egy fokkal jobban figyelnek bár persze ott is csapat függõ. A normal most iszonyat rohangálás lett, se MW, se MW2 nem volt ennyire 'rush party'. Indul a kör, mindenki eldobja a gránátot és futnak ész nélkül, lõnek ami mozog és ugrabugra az egész. Ha leguggol az ember egy sarkon, hogy kinézzen már jön a kemper szöveg...tiszta modern quake az egész.

Sziasztok. Nem tudtok egy jó boltot ahol most olcsón meg tudom venni a Black Ops-ot? Platinumshopba csak jövõ héten jön mert elfogyott, Konzolvilágot meg nem tudom elérni telefonon. Bluechipen meg már több mint 13ezer. Elõre is kösz.
és ez igaz jelenleg is? black opsot szoktatok tolni esténként? Beférek néha a csapatba? Mert akkor felvehetnél steamre, van ventribõl is minden verzióm telepítve, TS-em, mumblém, skype-om, bármilyen kommunikációs formát támogatok :D

Ha a következõ mondatodban azt is megírtad volna, hogy hogyan kell, akkor most ezt a kérdést megspóroltad volna nekem, és így is leírod, hacsak nem tartod titokban :D

patchaou
TDM, DOM, SnD. FFA-ban óvatosabb vagyok <#vigyor4>

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Fpocok
Haha... megvan hogy kell a légitámadásnál elforgatni a jelet, hogy hova dobja, melyik irányba :)

zsakosfrodo2
Velem is elõfordult már, pl ma is, hogy meghaltam, és azt vettem észre, hogy ahova spawnoltam, oda spawnol az ellenfél is.

Fpocok
Ó a faszom ebbe a rohadt official fórumba. ekkora ratyi szar fórumot még nem látott senki. 4szer kell bejelentkeznem és kétszer kell beírnom kommentet, hogy megjelenjen.

Lehet én játszottam eddig túl keveset, de én eddig ilyet nem tapasztaltam. Hacsak nem FFA módról beszélsz, azt még nem játszottam, azt annyira nem csípem.

patchaou
Csak engem zavar, hogy folyamatosan a hátam mögé spawnol be az ellenség?
Halál után berak egy helyre (valamelyik pálya "sarkára", elõre megyek 8 métert és már mögém is rakott 2 ellent, akikre amúgy nem számítanék hátulról, mivel másképp nem tudnak odakerülni anélkül, hogy ne látnám meg õket...

elitehun
Mi skype-ot használunk :P
mmovar
én el sem tudom képzelni ventri nélkül a csapat játékot (persze vannak akik TS-t használnak) nálunk mindig megy a duma ki hol merre látta milyen irányban haladnak 2-en fent a csipa a xy helyen stb... így van értelme

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

zsakosfrodo2
This account is banned. Szvsz :D

Nekem is ugyanez a bajom. Én általában ha meglátok egy társat, akkor rátapadok, követem, ha egyik irányba figyelget, akkor én elkezdem védeni a hátát. Visszafordulok, azt már sehol sincs. Vagy olyan is volt már, hogy hátat forditva lelöttem pont valakit, aki amúgy õt ledarálta volna, de közben õ meg fogta, elrohant a francba, és onnan lõttek le, ahol õ állt eredetileg. Sajnos abszolút nincs coop játék csapaton belül, tényleg az az egyetlen cél, hogy rohanj, elbújj és elsõ legyél a listán. Ezért lenne jó x embert összeszedni steamfriendslistre, akikben van hajlandóság arra, hogy párban együtt mozogjanak, védjék egymást, stb. Vagy akár ventrilót használva még pár szót beszélgetni is :)

Left 4 Dead 2 coop-ját meg a vs módját is ezért imádom nagyon, mert ott sokkal jobban egymásra vannak utalva a játékosok, így bevédik egymást, felsegítik a földrõl, ha valaki lemarad, megvárják, hisz egyedül nem tud micsinálni úgyse.

Fpocok

Skynet
Erreszokták mondani:
Aki optimista angolul tanul,aki pesszimista az héberül tanul,aki pedig realista az lõni...<#idiota>
Ha minden játékot külön steam accra tesz az ember, akkor nem sok értelme van a steam egész használatának, épp a legnagyobb elõnye vész el, hogy bármelyik játékból tudsz kommunikálni a többiekkel, látják a haverok, hogy mivel játszol, tudnak utánad menni, vagy te utánuk. De ha van 10+ játéka minden haveromnak, asszem nem várható el, hogy mindenkinek legyen 100név a friendslistjén, csak azért mert mindenki 10 steam accounttal rendelkezik. Ráadásul egyik játékból a másikra váltáshoz folyton ki-be jelentkezzen az ember? Nekem az túl sok macera, kényelmesebb vagyok annál. bár igazából nekem csak két játékom van steamben, de azokat se tervezem eladni, mire megunom általában, addigra már nincs akkora kereslet rá, hogy megérje eladni, vagy már boltban is meg lehet venni olcsón.

Különc
Közel se vagyok nagyon jó játékos, de nagyon idegesít néha, hogy a társak, legyen az bármely játékmód (talán S&D-nél jobb a helyzet) abszolút nem figyelnek se a másikra, legfõképpen a radarra nem (normal, nem HC)
Egyszerûen megyek, leölnek és ügyet sem vetnek rá, megy mindenki az orra után.
Zavarják a radarunkat, simán benyomja a spy planet. Helikopter lõdöz minket spawnpointon? Szarjuk le...

Kicsit lehetnének figyelmesebbek a játékosok, nem csak a célkeresztig látnának, jobb lenne! Tudom, public az ilyen meg játsszak társakkal, de lvl 50ig meg amíg nem gyakoroltam be a mapokat marad ez.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

elitehun
De ha valaki pl németet tanult akkor az **szhatja
Rage47
de tessék, lefordítom:p
17én írták:
Megpróbálunk kiadni egy patchet a hétvége elõtt. CPU optimalizációt és a Zombie meccs-szerkesztõ javítását tartalmazza többek között. Délelõtt kezdjük a minõségellenõrzést.
Fpocok
Ezekhez általában minimális angol tudás szükségeltetik. Én meg támogatója vagyok az angol nyelv, meg minden idegen nyelv tanulásának. <#vigyor5>

Rage47
gondoltam azt az 1 mondatot, amit beszúrok mindenki érti :O
mmovar
nem értem, hogy pl sokszor van valami hírek és angolul van bedobva ide fõleg, hogy akár Te le is fordíthatnád... :P

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Rage47
sztem a Treyarch foglalkozna a pcvel, csak az Activision szorongatja õket. Legutóbb is egy treyarchos fejlesztõ twitterezte a köv. patch tartalmát, és az idõpontot, nem a hivatalos community manager, mert annak megtiltotta az Acti, hogy szóljon egy rossz szót is a pc-s verzióról, mert akkor nem veszik.
Fpocok
"Since i downloaded the patch the rcxd is showing on the map a a naplm strike driving around the map. Is anyone else having this issue ?"

"Just been happening last game on summit the napalm was flying round the map again do the even test these updates the release."

lol

Fpocok
Minden játékot külön accra kell rakni és akkor nincs gond eladásnál.

TDC Geronimo
Amúgy így hogy steames ez a szar el lehet valahogy adni anélkül, hogy accod odaadnád? Gondolom nem...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Zomil
Irj a supportnak, h ellopták az acc-od és most nem tudod mit csinálj.

Ilyenkor általában kérnek mindenféle adatot, remélem a black ops doboza még megvan és akkor lefényképezed, a serial-al együtt+felhasználonév és email, igy tudod igazolni, h tényleg a tied volt, és akkor majd megoldják.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Fpocok
Tudtommal van olyan, hogy ha visszaszerzed is kikapcsolják pár nappal késõbb... mert gyanús volt... biztonsági okokból. írj nekik emailt.

Angol hibaüzi nem volt.
Az accba volt idegen a fiamat átbaszták és kicsalták tõle a felhasználó nevet és a jelszót de én rögtön észrevettem és megváltoztattam a jelszót.
De ha volt is más tud olyat csinálni,hogy kikapcsolja a steam fiókomat.
Kb.Két nappal ezelõtt volt hogy megszerezték az felhasználó nevet és a jelszót és mostanra kapcsolták ki!Ezt nem értem.
Zomil
Mondjuk kiváncsi lennék az angol hibaüzenetre :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

pisztácia
Szerintem is, nem akarlak ijesztegetni, de lehet, hogy más hozzáfért az accodhoz.

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Irj levelet steam supportnak sztem:)

pisztácia
Azt ígérték jön a 7 vége elõtt... vagyis azon lesznek. És, ennyire negatívnak nem kéne azért lenni... reménykedj, hogy jó lesz, és mindenki játszhat.

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Fpocok
Egeres

szaba75: passz, de több embernek is van ilyen.

mmovar
kár beleélni magad meg másokat is, hogy jön a patch. egy frászt... ha jön is több lesz gond mint ami most van. nem megy ez nekik és ennyi. a konzol jobban érdekli õket.

Sziasztok
Nekem ezt írja ki:Ezt a Steam fiókot kikapcsolták.
Miért lehet ez???
pisztácia
Az melyik?:D