iPod, laptop és Kindle sem lehet ezentúl a légiutasoknál?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darth Sith
"már most tilos használni a laptopokat vagy felállni a székbõl."
Eddig se nagyon akartam arrafelé menni, most már viszont biztos, h nem is fogok 😊

Nem a lényeg, hanem a fontos!

A laptopot én se tenném be bõröndbe. Reptértõl függ, hogy megérkezik-e egyben... Amikor többszáz bõröndöt kell kiszedni egy gépbõl a dolgozóknak, naponta többször, tuti odaverik õket rendesen. Amúgy már eddig is horror volt repülni az USÁ-ba, 2 decisnél nagyobb akármit is tilos felvinni, (dezodort is csak ez alatt a méret alatt, nekem pl. az új borotvahabom ment a kukába, mert méret feletti volt, de hát ez van, elfelejtettem elrakni) cipõt le kell venni. Rettenet a becsekkolás. Tudom, értünk van.

A kütyüket meg eddig is átvilágították, és nem értem hogy jönne ez a tilalom ide, a fazon a lábára erõsített valami port.

Még jó, hogy nem a seggébe dugta, még a végén oda is benyúlnak mindenkinek.
A legiforgalmat akarjak csokkenteni.

PEAK OIL
Narxis
Nem olyan régen még ennyivel kellett "beérni". :c

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tetsuo
a dezodort? nem. siman felviheted a gepre. baratnom mar vagy 5x felvitte oda-vissza..

a makdaralot? ja plusz 8e ft, plusz 2 ora sorbanallas, plusz fapadosokon lopkodjak a poggyaszokat (a biztonsagiak es nehany utas szerint). A makdaralo 3e ft volt, inkabb otthagytuk, mint vagy millio targyat az utasok.
Rengeteg cucc megy onnan a szemetre, atom pazarlas.. undorito az egesz rendszer.

Es igen, a nigeriai csavo az alsogatyajaban vitte fel a robbanoanyagot, elektronika nelkul. 😉 Cirkusz az egesz.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tikal
a detroit-i pasas egyébként sem a laptopjában vitte fel a bombát, hanem a lábára erõsitve, ezen gondolkozzanak el inkább...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
telefont, laptopot átvilágitják, pont azért hogy van e benne bomba, nem? akkor most mi ez a faszság?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

de azokat bele kell tenned egy muanyag zacsiba es kulon lecsekoljak

the world is mine

Tetsuo
Az egesz illogikus es csak prezentacio vmihez.

Pl. Ángliába kezipoggyaszba elektromos kis darálót nem lehet berakni (egesz Ángliában nincs pl. mákdaráló), de spray-dezodort igen.
A femburkolatu spray dezodorban barmifele gazt v folyadekot fel tudsz vinni, azt nem mutatja ki semmi.. az nem baj, azt siman felviheted.

Tetsuo
Az elektronika ebben az esetben olyan mint pl a ruha.. abba is bele lehet rakni robbano szerkezetet.
Robbanashoz nem kell semmifele elektronika.
Ez az egesz egy faxsag.

Aki volt mar repteren az lathatta, hogy kezelik a pogyaszokat.. a laptopot SOHA nem raknam bele.
Az mp3-at vagy az e-olvasot meg mi a faxert vettem volna, ha nem azert, hogy egy tobb oras repulouton, meg elotte tobb ora ugye a fckin becsekkolas, az odaut..
foleg ha pl Ausztraliaba mesz.

0Speed0
Ezzel valami olyasmit akartam, hogy a repülés eleve nem biztonságos...

Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...

Remélem, pont az a felrobbant gép hajtómûve fog agyoncsapni."a hülyékért úgy sem kár..."

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

DjDano
Háborogjatok, remélem felrobbantok majd egy járaton, a hülyékért úgy sem kár...

"Tessék mondani, a fa*zunkat felvihetjük a repellõre? <#conf><#wave><#gunyos1>"

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Aki repülõt akar robbantani, nem muszáj, hogy kézipoggyásszal tegye. Elég, ha az egyik utas csomagját kicseréli idõzített bombára, és még lebukási kockázat sincs.
Akkor a telefonokat is tilos felvinni?
Azok is tudhatnak annyit mint egy ipod.

És ha nem lehet felvinni akkor elkobozzák mint a kisollókat? Mert azt sem adják vissza, mivel a bõrönd feladása után ellenõrzik a kézipoggyászt, úgysem viheted fel, egyszerûen elkobozzák és kész.

De ha a bõröndbe teszi a gonosz terrorista a telefont akkor nem lehet földközelben felhívni és aktiválni vele a robbanó bébitápszert? De.

Hülyeséget beszélsz.

A Wright fivérek az elsõ használható repülõgépet rakták össze, a repülõgépek felrobbantását más kezdte.

Mondjuk itt mindenki úgy rinyál, mintha minden hétfõ-szerda-pénteken repülne oda-vissza Amerikába...

n3whous3
Ok ott a könyv, meg alvás, mint alternatíva C:

púúúúú

n3whous3
Király, egy 9-10 órás utat bírjak ki majd fedélzeti tévé meg dvd társaságában. Már ha nem fapadossal megyek, amin az sincs.

púúúúú

a karóra mikor lesz tilos? vannak azok a helyes kis kínai sokgombos szutykok.. nagyon félelmetesek.. XD
mumpic
Hát de ma már mindenbe lehet robbanószerkezetet tenni, és nem feltétlenül elektronikával kell indítani a detonációt.
Akkor mostantól mindenkinek meztelenül kell repülnie, a nõk még tampont sem vihetnek fel a gépre (magukban). Orrot fület szájat hajat átvizsgálják beszállás elõtt, és mindenkit meg is hánytatnak, biztos ne vihessen fel semmit.

Akkor más mp3 lejátszót és könyvolvasót lehet vinni, csak az ipod meg a kindle tilos? 😊

mumpic:
Azért, mert könnyen felhasználhatók robbanószerkezetekhez, akár még a robbanóanyagot is bele lehet rejteni nagyobb készülékekbe.
Egyébként még nagyon sok mindent nem lehet felvinni a gépekre.

Minden jog fenntartva!

0Speed0
Mekkora balfalság. Ha biztonságos repülést akarnak, akkor menjenek vissza az idõben és tereljék el a Wright fivérek gondolatát a repülõgép megalkotásáról... <#banplz>

Sok láma idehazudik egy gépkonfigot...

mumpic
Miért pont az elektronikai cuccokat nem lehet felvinni a gépre?

Én már azt várom, hogy mikor tiltják be az öntudatot repülés alatt. Kötelezõ lesz az altató repülés elõtt. már nincs messze tõle " utolsó órát a székükben kell tölteniük" "nem vehetnek semmilyen személyes tárgyat az ölükbe"
Bele nem halunk... évtizedekig megvoltak ezek nélkül a repülõn az emberek. Max visszatérnek az újságokhoz és a könyvekhez. A repülõtársaságok pedig a rövidebb járatokra is beszerelik az ülésenkénti multimédia rendszert internettel.
NEXUS6
Én úgy hallottam bizonyos amerikai járatokra ezek után, már az utasok sem mehetnek fel, a biztonság fokozása érdekében!😊

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

← ElőzőOldal 2 / 2