iPod, laptop és Kindle sem lehet ezentúl a légiutasoknál?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Szoval vannak. Azert, mert te nem, meg nem biztos, hogy mas sem.
Amugy meg az elv a lenyeg, nem az, hogy TE mennyire vagy erintett.
Ezekkel a dolgokkal a türeshatarunkat tesztelik es emelik. Minel magasabb a türeshatarod, mert ugye teged ugysem erint, annal könnyebben fognak majd ravenni olyanra kesöbb, ami teged is erint es annal könnyebben fognak majd iranyitani.
Es sajnos ez nem csak sci-fi, hanem valosag. Minel jobban rettegsz, annal jobban iranyithatova valsz es nem kerdöjelezed meg a felsö dönteseket. Ez amerikaban es oroszorszagban mar eleg jol müködik allami szinten is, illetve olaszorszagban mafia szinten, ami ugye nem sokkal különbözik az allami szinttöl :-P
Mit gondolsz, miert van miden evben valamilyen uj influenzaval, gyilkos mehekkel, terroristakkal, rakkeltö gyerekjatekokkal es tarsaikkal tele az ujsagok?
Na ezen besirtam :-)
Nekem bulgariaban, szofiaban siman kiszedtek a motorola telomat a böröndböl a poggyaszosok, mondjuk rabasztak, mert szar volt, csak a telefonszamok miatt volt nalam, de azokat idöközben meg mar atmentettem a amsikba :-P
Amugy ennek a tilalomnak mar megint semmi ertelme. Nezzük mar meg, hany terrormerenyletet kkövettek el ipoddal. Hacsaknem valaki azzal veri agyon a pilotat, sok ertelmet nem latom a dolog tiltasanak.
Meg arra se foghato, hogy bezavarja a repülögep elektronikajat, mert akkor mar most sem engednek hasznalni a felszallas utan.
Én lakatolni szoktam, de nem hinném, hogy az alsógatyáim kéne valakinek 😊
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
a vészkijáratot párszáz méter felett nem tudod kinyitni, mert a bent lévõ több száz antiterrorista levegõmanó megakadályoz.
gondolom a poggyászokat inkább a szeku nyitja ki mert lát valamit a röntgenen, nem a poggyászosok.
ennek tényleg semmi értelme nincs egyébként, kíváncsi lennék mi a cél.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Még nincs laptopom (vétel tervezve). Utazás alatt csak az MP5 -ös lejátszóm + a videokamerám + tartozékok volt nálam amit az úton egy kisebb táskában a gépre fel tudtam vinni magammal.
Az biztos, hogy ezek után én nem adnám fel a bõröndbe ha legközelebb utaznék és megkövetelnék a reptéren, hogy adjam fel a bõröndbe mert nem vihetem magammal fel a gépre. Akkor inkább nem megyek.
Az MP5 -öst is azért vettem, hogy az út alatt tudjam hallgatni nem azért, hogy a bõröndbe tegyem és valami barom aki a reptéren dolgozik és a gépbe pakol vagy nem tudom mit csinál kutasson a bõröndben és ellopja a dolgaimat. Mert ha ott lenne akkor biztos kapna az alkalmon és elvinné.
A videokamerát is és a kisebb mûszaki + értékesebb dolgokat is ezért vittem fel a gépre a kisebb táskában és nem adtam fel a bõröndben mert tartottam és most is tartok az ilyen dolgoktól. Fõleg, hogy beigazolódott az egész.
Asus P5Q PRO Turbo, Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHz 1333MHz 12 MB,Noctua NH-D12, Kingston 4GB 1066MHz DDR2 HyperX 2x2 GB kit 2x,MSI Radeon HD 5670 Cyclone 1GB,
Valaki sokat kap az apple-tõl.
\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"
Igen, ez fõleg a felvihetõ 15-23kg függvényében érdekes, amibe sokszor még az sem fér bele ami az uticélnál nagyon kellene, ezt most megdobja az ember néhány könyvvel? Remek ötlet, fõleg, hogy a notebook, fényképezõ, telefon is azért volt nálunk mindig fent, mert tünt már el csomagunk "lentrõl". Nagy bizalom kell ahhoz, hogy ezek a bõröndben utazzanak. Nyáron több mint 16 órát repültünk... azt nem lehet ám csak úgy alvással eltölteni, még elektronikával is unalmas volt. Jah errõl jut eszembe olvasni sem lehet mindig, mert alvásidõben csak egy mikrolámpa éghet aminek a fényénél jó ha látod a betût.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Ha ez nem vicc, ilyenre hol lehet befizetni?"
A Cunard Line meg uzemeltet postahajokat anglia es amerika kozott, az ut 7-10 nap, de nem indul hajo naponta. 2011-re viszont varhatoan bovitik a hajoparkjukat. Az idoben legrovidebb utvonal a southhampton - new york kozotti ut.
http://en.wikipedia.org/wiki/RMS_Queen_Mary_2
Azert repulovel kanadan keresztul meg mindig egyszerubb...
És ha pisálnom, akkor sem állhatok fel? Azért az vicces lenne. Én PDA-n szoktam filmet nézni, azt nem írták, hogy tiltani akarják 😊
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Pedig könnyû lenne a géprobbantgatást megelõzni.
Csak mélyen a népek szemébe kéne nézni, és igaz hangon elbeszélgetni.
Jut eszembe: mikor is volt utoljára géprobbantás?
Így nem kerülhet a gép gonosz tenoristák kezére 😉
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ha ez nem vicc, ilyenre hol lehet befizetni?
\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Csak így állíthatók meg a gonosz tenoristák!<#violent>#violent>
<#vigyor1>#vigyor1>
Csak akkor hajlandók hitelezni a \"külföldi befektetők\", ha a kormány úgy táncol, ahogy ők fütyülnek. A \"demokráciát\" a többség akaratától kell megvédeni, akár antidemokratikus eszközökkel is!
A többit már ugy is elmondtátok....
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
Ha meg annyira fel akarták volna robbantani azt a gépet ment volna nekik. Vagy csak simán balfaszok volt..
Az uj biztonsagi intezkedesek semmire sem jok, ezek a kis bombak annyi kart sem tesznek mintha valaki menet kozben egyszeruen kinyitja az egyik veszkijaratot. Akkor ezek utan betiltjak a veszkijaratok es a belulrol nyithato ajtok hasznalatat???
Arrol nem beszelve, hogy lassan erdemesebb lesz mexikoba vagy kanadaba menni es atsetalni a hataron. A kanadai hatart meg mindig nem orzik sehogy sem. (vancouver es seattle kozott van egy farm, ahol a haz meg a kanadai, a csur mar az amerikai oldalon all, lattam eloben is, nagyon vicces...)
Egyetértek a terrorizmus elleni harccal, de ez a legolcsóbb és legkevésbé kényelmes megoldás...Az utas felszáll, aztán nem engedünk neki semmihez nyúlni...ilyen alapon miért lehet olvasni? és ha abba rejti a bombát?<#wow3>#wow3>
Veszett már el feladott csomagom, úgyhogy én oda laptopot biztosan nem teszek.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
(Illetve annak van bélyegezve)
1. Ki(k) által van így bélyegezve?
2. Hogyan jutottunk el idáig?
3. Hová is fog ez elvezetni még?
Van egy negyedik opcionális kérdésem is: Kiknek az érdeke és azoknak milyen indítékaik vannak? De ezt már nem teszem fel<#hehe>#hehe>, mert az már "összeesküvés elmélet" lenne és az a "primitív elmék ópiuna" -mint tudjuk...
Lehet hogy hamarosan gondolatbûnözésért és szándékbûnözésért fogják elítélni, aki kérdéseket merészel feltenni<#kuss>#kuss>
Csak akkor hajlandók hitelezni a \"külföldi befektetők\", ha a kormány úgy táncol, ahogy ők fütyülnek. A \"demokráciát\" a többség akaratától kell megvédeni, akár antidemokratikus eszközökkel is!
Ehelyett a wc-ket mindenki altal jol lathato emelvenyen kell elhelyezni.Es vagy ne legyenek wccseszek,eleg egy luk a padlon,vagy atlatszo anyagbol kell kesziteni azokat.Persze ezek vonatkoznanak a repteri,es a repulogep wc-ire is.
Kellemes,biztonsagos utazast kivanok mindenkinek.
Igen mar repterre is csak meztelenul ,mindenhol frissen borotvalva kopaszon lehesen bemenni.Es termeszetesen csomagot nem vihet fel a gepre.A repteren szigoruan csak szethuzott farpofakkal terpesz allasban szabad varakozni.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
NullZ3r0: ebola az szar, aktatáskába rakott atom a király. Minimum száz méteres körben összedönt mindent. Ha meg gépen robbantják, garantáltan nem lehet majd azonosítani egy utast sem.